Kuinka katsoa Discovery+ Suomi mistä tahansa vuonna 2024

Miltä kuulostaisi rajaton valikoima Discovery Plus sarjoja sekä dokumentteja suoraan kotisohvaltasi miltä tahansa laitteelta? Kyllä kiitos, sillä VPN erillisverkon kanssa Discovery+ Suomi katsominen on mahdollista.

Tiesitkö, että erillisverkko suojaa myös laitettasi Internetin uhkia vastaan, samalla kun vietät mukavaa lauantai-iltaa katsoen Discovery Plus Suomi dokumentteja ja ohjelmia suoraan kotilaitteeltasi. VPN suojaa sinua siis verkkouhkia vastaan sekä piilottaa sinut näkymättömiin hakkereilta sekä muilta tietojasi kerääviltä tahoilta. Todellakin, kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Discovery Plus Suomi sisältö ja tietosuojaturva.

Lue eteenpäin, niin kerromme lisää, miten saat parhaimman ja laadukkaimman VPN verkon käyttöösi, jos haluat päivittää tarjontasi Discovery+ Suomi sisällöstä Discover Plus TV sisältöön, jo heti tänään – ja pääset varmasti nauttimaan Discovery+ tarjonnasta.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Discovery Plus Suomi

Discovery+ näkyy siis myös Suomessakin, Discovery Plus Suomi tarjoaa katsojalleen suuren määrän laadukkaita sarjoja ja dokumentteja, ja oletkin jo varmaan huomannut, että sen sisältö on hyvin paljon painottunut myös kotimaisiin sarjoihin ja dokumentteihin. Mutta miten päästä katsomaan Discovery+ Suomi sisältöä myös ulkomailla ollessasi?

Meillä onkin toisenlainen ehdotus: jos haluat käyttöösi tuoreimman ja laadukkaimman sisällön sarjoja ja dokumentteja Discovery+ Suomi tilauksestasi ollessasi myös ulkomailla, kannattaa käyttöösi ottaa VPN-yhteys. Sen avulla pystyt muuttamaan mink tahansa laitteesi Discovery+ Suomi sisällöksi.

discovery+ suomi
Käyttämäsi Internet-yhteyden osoittama IP-osoite on Suomessa ollessa tietenkin – Suomessa. Kun siirryt eri sivustoille, näkevät ne mistä päin maailmaa surffailet. Tämän vuoksi Discovery Plus TV ei olekaan suomalaiselle nettisurffaajalle saatavilla enää ulkomailla oleskellessasi.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huolisassi, sillä muuttaaksesi IP-osoitteesi vastaamaan suomalaista, tarvitset ainoastaan muutaman niksin käyttöösi. Discovery+ Suomi sisällön saat käyttöösi muutaman vaivalloisen vaiheen kautta – tietenkin juuri VPN-yhteyden avulla. Sen avulla Discovery+ Suomi sisällön lataus tapahtuu turvallisesti sekä laillisesti, ja pääset nauttimaan samalta istumalta Discovery+ sisällöstä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Discovery+ sisältö – miten lataat laitteellesi

Discovery TV tarjoaa siis mahdollisuuden striimata Discovery Plus TV live sekä on-demand sisältöä miltä tahansa laitteeltasi. Se tarjoaa katsojalleen uniikin sisällön non-fiktiivistä, opettavaista sekä reality-pohjaista katsomista ohjelmien sekä dokumenttien muodossa. Tarjolla on lifestyleä, parisuhde-teemaista katsottavaa, koti ja ruoanlaitto -aiheisia ohjelmia, kriminaalidokkareita, sisältöä paranormaaleista ilmiöistä sekä historiaa, teknologiaa ja ympäristöä käsitteleviä ohjelmia sekä dokumentteja. Yhdellä ehdolla; sinun on omattava suomalainen IP-osoite.

discovery+ suomi

Ei hätää, sillä VPN yhteyden avulla pääset ohittamaan sijaintiestot ja olet virtuaalisesti taas Suomessa, ja laitteesi onkin taas hetkessä yhdistettynä Discovery+ sisältöösi. Kätevää, eikö?

Jos olet samaa mieltä kanssamme siitä, että VPN-yhteys on hyvä ja turvallinen ratkaisu Discovery Plus TV katsomiseksi, katso alta ohjeet sen  lataamiseksi mille tahansa laitteellesi:

 1. Valitse alla olevasta luettelosta vpn-palvelu, joka toimii sinulle parhaiten.
 2. Seuraa VPN-palvelun sivustolta löytyviä latausohjeita.
 3. Lataa ja asenna VPN-palvelu valitsemallesi laitteellesi – tietokone on varmin, ja tarvittaessa pystyt myös jakamaan sen muille laitteillesi.
 4. Avaa ladattu VPN ohjelmisto ja kirjaudu luomallesi tilille.
 5. Yhdistä VPN-serveriin (muistathan valita suomalaisen serverin, sillä olithan katsomassa Discovery+ TV sieltä käsin).
 6. Hakeudu Discovery+ sivustoille ja voilá – pääsetkin avaamaan sivuston ilman geoblokkia.
 7. Tässä vaiheessa sinun täytyy ainoastaan kirjautua Discovery-palveluun sisälle ja pääset taas käsiksi Discovery+ Suomi sisältöösi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Discovery+ varten parhaat VPN palvelut

Privacyonline.fi on tehnyt työn puolestasi ja käynyt läpi markkinoilla olevat VPN-palvelimet. Alta löydät listan suosituimmista ja luotetuimmista tarjoajista, joiden avulla pääset katsomaan Discovery Plus Suomi tä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Privacyonline.fi suosittelee erityisesti ExpressVPN palvelinta, sillä se on todistetusti markkinoiden laadukkain erillisverkko. Onhan sillä jo ainakin 3000 eri serveriä maailmanlaajuisesti, joten pääset nauttimaan muiden maiden sisällöstä HD-laatuisena ilman katkoja tai hidasta yhteyttä. Aivan kuin katsoisit Discovery Plus Suomi ohjelmia tai leffoja suoraan televisiostasi!

Voiko Discovery+ katsoa ilmaiseksi?

VPN-yhteyden avulla se periaatteessa voi olla mahdollista. Olemme kuitenkin huomanneet, että yhdistämällä VPN palvelimen kautta Discovery Plus Suomi sisällön suorotoisto ja katsominen on kuitenkin paljon luotettavampaa sekä turvallisempaa. Näin Discovery+ hinta muuntautuukin edulliseksi, sillä olet turvassa samalla tietojenkalastelulta sekä haittaohjelmilta.

Toisaalta voisit myös ladata ilmaisen VPN-palvelimen, joita Internetin hakukoneet ovatkin jo pullollaan silmien kantamattomiin. Ilmaiset VPN yhteydet ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin hyödyllisiä. Siis todellakin, ne ovat. Jokainen varmaan onkin jo tähän mennessä elämää oppinut sen, että jos jotain hankkii halvalla tai ilmaiseksi, ei se tulekaan maksamaan itseään takaisin, vaan aiheuttaa enemmänkin  lisää kuluja. Erityisesti silloin, kun kyse on turvallisuudesta.

discovery+ suomi
Discovery Plus hinta saattaa siis käydä loppujen lopuksi hyvin kalliiksi, jos päätät ladata laitteellesi ilmaisen VPN-palvelimen. Pahimmassa tapauksessa olet ladannut laitteellesi ilmaisen VPN-palvelimen lisäksi jotain muutakin – nimittäin haittaohjelmia.

Tässä listaamme muutamia tekijöitä, jotka kannattaa muistaa, jos olet pohtinut ilmaisen VPN-palvelimen lataamista laitteellesi Discovery+ Suomi katsomiseksi:

 • Ilmainen VPN hidastaa suoratoistoasi, sillä se rajoittaa käyttämäsi datan määrää.
 • Lisäksi ilmaisen VPN palvelimen mukana saattaa latautua myös haittaohjelmia.
 • Ilmaisten VPN serverien on kerättävä varoja toimintaansa varten, joten suoratoistohetkesi saattaakin täyttyä ärsyttävillä ponnahdusikkunoilla tai mainoksilla.
 • Ilmaisen VPN yhteyden avulla et olekaan enää suojassa hakkereilta tai muilta tietojasi kerääviltä tahoilta.

Ota siis käyttöösi turvallinen VPN palvelu, kun haluat päästä käsiksi Discovery plus tv -sisältöön.

Discovery+ – miten hyödyt VPN-yhteydestä muulloinkin?

Tähän mennessä on jo varmasti käynytkin selväksi, että Discovery+ Suomi VPN palvelu on hyödyllinen, silloin kun haluat päästä käsiksi suomalaiseen Discovery Plus TV sisältöön ollessasi ulkomailla. Mutta olitko täysin tietoinen siitä, mikä VPN-yhteyden tarkoitus on, ja miten hyödyt siitä käyttäjänä?

Kun haluat käyttöösi Discovery Plus Suomi katsomista varten, katso läpi listamme, ja näe millä muilla tavoin hyödyt VPN-palvelusta.

 • Suojaat Internet-yhteytesi. Hakkerit käyttävät monilla eri tavoin tietojasi hyödyksi, joita näppäilet selaillessasi Internetiä. VPN yhteys kuitenkin tekee sinut näkymättömäksi, kätevää, eikö?
 • Ehkäiset Internet-yhteyttäsi hidastavia tekijöitä. Tiesitkö, että palveluntarjoajasi saattaa hidastaa Internet yhteyttäsi, ja sen siirtonopeutta tarkoituksella?
 • Ehkäiset datan siirrossa tapahtuvia hidastuksia. Sama kuin yllä, eli Internet-palveluntarjoasi ei välttämättä annakaan lupaa ”rajoittamattomalle” käytölle, niin kuin olit sopimusta tehdessäsi ajatellut.
 • Pääset käsiksi aluerajattuun sisältöön. Pääset käsiksi Discovery+ Suomi sisältöösi muuallakin kuin vain Suomessa laadukkaan VPN-yhteyden avulla.
 • Voit jakaa yhteytesi myös muille laitteille. Halusiko tyttöystäväsi katsoa parisuhdehömppää, mutta sinua kiinnostaisi enemmänkin true crime-dokkarit. Ei hätää, sillä VPN-palvelu voidaan jakaa useammille laitteille. Jaa vain VPN kirjautumistietosi, ja tyttöystäväsikin pääsee kirjautumaan Discovery-sivustoillesi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Discovery+ sisältö – jäikö jotain epäselväksi?

Suosittelemme, että luet tämän Discovery Plus Suomi artikkelin vielä kertaalleen läpi. Sillä tämä aihe todellakin on yksi tärkeimmistä mitä tulee verkkoturvallisuuteen sekä Internet-sisällön suoratoistamiseen.

Kunnollisen ja luotettavan VPN-yhteyden avulla et ainoastaan suojaa laitettasi, mutta myös samalla niitä kaikista herkimpiä tietojasi, kuten syöttämiäsi henkilö- tai pankkitietojasi hakkereita ja tiedonkerääjiä vastaan.

Lisäksi laadukkaan VPN-yhteyden avulla pääset striimaamaan laadukkaita suomalaisia sekä ulkomaalaisia Discovery sarjoja sekä dokunetteja Discovery Plus Suomi sisällöstäsi, missä ikinä maailmassa oletkaan.

Discovery Plus Suomi ohjelmat, sarjat ja dokumentit ovat vain muutaman klikkauksen päässä, kun otat käyttöösi heti tänään VPN erillisverkon Discovery suoratoiston tueksi.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi