Kuinka katso Amerikkalaista Jalkapalloa NFL Live 2021

Pelien käydessä viikko viikolta intsensiivisemmiksi, et halua jäädä paitsi hetkestäkään NFL n intensiivistä maailmaa. Kannatitpa mitä joukkuetta tahansa, tiedämme että myös sinä haluat katsoa NFL Live ilmaiseksi. Live NFL katsominen onnistuukin nykyään helposti käyttämällä VPN-palvelua. Seuraa siis tätä artikkeliamme ja katso NFL otteluita kotisohvaltasi ilmaiseksi tuota pikaa!

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Artikkeli päivitetty: 20 lokakuu 2021

Mistä näen NFL Live

Suomessahan NFL:N lähetysoikeudet omista Viaplay, joten NFL:n ilmainen katselu ei tällöin luonnostaan onnistu. Sinun täytyy siis tavallisesti maksaa Viaplayn kuukausimaksua tai ostaa kallis kanavapaketti pystyäksesi katsomaan amerikkalainen jalkapallo. Ja mikäli taas päädy kanavapaketin ostamiseen, sisältää se todennäköisesti liudan sinulle täysin turhia kanavia, joita et tule koskaan katsomaan viittä minuuttia pidempään.  Onneksi tähän on nykyään kuitenkin helppo ratkaisu, nimittäin VPN-palvelun käyttö. Listaamme alle eri vaihtoehdot NFL live katsomiseksi.

amerikkalaisen jalkapallon

Amerikkalaisen Jalkapallon

NFL Mobile

Kiitos Verizonin, kuka tahansa pystyy katsomaan Super Bowlin, play offit ja kaikki muutkin pelit ilmaiseksi. Riippumatta operaattoristasi, on NFL pelien katsominen ilmaista sinulle tällä tavalla, kuitenkin vain mobiililaitteilla. Riittää että yhdistät USA:ssa sijaisevaan VPN-palvelimeen ja lataat NFL Mobile applikaation Play Kaupasta tai App Storesta. Tämän jälkeen voit katsoa NFL Live puhelimellasi helposti, turvallisesti ja ilmaiseksi.

Twitch streamit

Livestriimauspalvelu Twitch lienee suurelle osaa lukijoista tuttu, etenkin videopelien seuraajille. Ja vaikka palvelu onkin Amazonin tukema, et tarvitse Amazon Prime jäsenyyttä katsoaksesi amerikkalainen jalkapallo live nfl ilmaiseksi. Onneksesi Twitch nimittäin tarjoaa joka torstai ilmaisen Thursday Night Football-striimin. Nyt on siis helppoa katsoa nfl Twitchin kautta. Riittää että hankit VPN:n, esimerkiksi ExpressVPN:n, laitteeseesi, yhdistät USA:ssa sijaitsevaan VPN-palvelimeen ja menet Twitch Prime videoon, josta striimit löytyvät joka torstai ilmaiseksi!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso NFL Amazonista ilmaiseksi

Sen lisäksi, että Amazon tarjoaa kaikki torstai iltojen pelit ilmaiseksi, löytyy Amazon Primestä kaikki Live NFL -pelit. Ja jos aloitat Amazon Primen käytön nyt, saat sen 30 päiväksi ilmaiseksi, jolloin voit helposti katso Amazon Primen amerikkalainen jalkapallo NFL Live lähetyksiä ilmaiseksi.

 • Riittää että hankit VPN-palvelun johonkin laitteeseesi
 • Yhdistä USA:ssa sijaitsevaan VPN palvelimeen
 • Mene Amazon Primen nettisivuille ja aloita 30-päivän ilmaisen kokeilun.
Katso NFL pelit ilmaiseksi!

Tilaa ExpressVPN. Yhdistä IP -osoitteeseen Yhdysvalloissa ja katsele ilmaista NFL -suoratoistoa Pluto TV: stä.

Katso NFL Live striimejä DAZN:n kautta

Jos haluat ahmia vielä lisää erikoissisältöä, ja amerikkalainen jalkapallo on todella lähellä sydäntäsi, meillä on siihen helppo ratkaisu. Nimittäin hankkimalla DAZN-tilauksen, saat kaiken tarvitsemasi. DAZN tarjoaa NFL sisältöä niin laajalti, ettet tarvitse enää muita palveluita, vaan yksi tilaus riittää. Saat DAZN käyttöösi helposti:

 • Asenna ensin VPN-palvelun sovellus halumallesi laitteelle
 • Yhdistä sitten Kanadassa sijaitsevaan VPN-palvelimeen.
 • Mene sitten DAZN nettisivuille ja aloita ilmainen kokeilusi.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Mitkä sitten ovat parhaita VPN-palveluja striimaukseen?

Markkinoilla on erilaisia VPN-palveluja nykyään miltei rajaton valikoima. Vain pieni kourallinen näistä on kuitenkin oikeasti laadukkaita, ja näistä laadukkaistakin vaihtoehdoista vain osa on oikeasti hyvin optimoituja luotettavaan suoratoistoon. Siksi suosittelemmekin vertailemaan suosittelemiamme VPN-palveluja ja valitsemaan näistä itsellenne sopivimman. Suosittelemme itse kuitenkin ExpressVPN:n valitsemista Live NFL katsomiseen.

Kaikki VPN-palvelut eivät suinkaan sovellu suoratoistoon. Korkealaatuisen videokuvan suoratoisto nimittään kuormittaa palvelimia paljon, ja vaatii suuren kaistanleveyden sekä nopean yhteyden. Monet VPN-palveluista eivät välttämättä salli suoratoistoa ollenkaan tai rajoittavat kaisntanleveyttäsi rankalla kädellä. ExpressVPN kuitenkin tarjoaa valikoiman huippunopeita, suoratoistoon optimoituja palvelimia juuri sinun käyttöösi. Nämä palvelimet varmistavat takkuilemattoman HD-tasoisen suoratoiston katselun.

Entäpä ilmaiset VPN-palvelut?

Emme voi suositella yhtäkään ilmaista VPN-palvelua, etenkään suoratoistokäyttöön, mikäli haluat katso NFL. Suoratoistokäyttöön, kuten Live NFL katseluun, tarvitaan nimittäin tehokkaat palvelimet, laaja palvelin infrastruktuuri sekä suuri kaistanleveys ja nopeat yhteydet. Ilmaiset VPN:t harvemmin kykenevät näitä tarjoamaan. Mikäli ilmainen VPN taas lupaa näitä tarjoavansa, kannattaa siihen suhtautua suurella varauksella. Nimittäin mikään maailmassa ei ole todella ilmaista.

Mikäli ilmainen VPN kykenee ominaisuuksiltaan kilpailemaan maksullisten kanssa, on heidän pakko tehdä tuottoa jollakin tavalla, sillä laajan ja modernin palvelininfrastruktuurin ylläpitäminen ei ole halpaa, ja tuottaa jatkuvia juoksevia kuluja. Ilmaiset VPN:t ovatkin keksineet mitän pystyvät pysymään ”ilmaisina”, mutta silti maksamaan laskunsa, ja jopa tekemään voittoa. Tämä tekniikka tunnetaan sinun selaustietojesi myymisenä.

watch-nfl-free-finland

Ilmainen VPN saattaa jopa vakuuttaa, ettei pidä lokitietojasi ja salaa kaiken liikenteesi, vaikka silti myisi tietojasi eteenpäin mainostajille. Tämän huomaat helposti, mikäli saat kohdennettua mainontaa tuotteista, joita olet selannut ainoastaan VPN-yhteyttä käyttäessäsi. Mikäli saat tällaista kohdennettua mainontaa, ei käyttämäsi VPN luultavasti ole kovinkaan turvallinen suoja myöskään verkon muita vaaroja vastaan.

Siksi suosittelemmekin käyttämään testivoittajaamme, ExpressVPN:ää. Tämä VPN tarjoaa markkinoiden nopeimman, ja myös erään laajimmista palvelinverkostoista. Ja mikä parasta, jos haluat katso NFL niin ExpressVPN:ltä löytyy erityisesti suoratoisto tarkoitukseen optimoitu palvelinverkosto. Nämä suoratoistolle optimoidut palvelimet käyttävät tavanomaista suurempaa kaistanleveyttä ja yhteyttä, ja ovat myös komponenteiltaan suorituskykyisiä ja optimoituja juuri tähän käyttöön.

Jos otat ExpressVPN:n käyttöösi heti, saat mille tahansa tilaukselle täyden 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun. Jos siis tuletkin toisiin aatoksiin, ja perut tilauksesi ensimmäisen 30 päivän aikana, saat täyden rahanpalautuksen. Kokeileminen on siis täysin riskitöntä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Miksi sitten tarvitsisit VPN?

Vaikka artikkelissa keskitymmekin nyt pääasiassa siihen kuinka voit katso NFL Live, on VPN-yhteydestä huomattavasti muutakin hyötyä kuin pelkän amerikkalainen jalkapallo ja Live NFL katsomiseen. VPN:ää voitaisiinkin kutsua ehkä parhaaksi mahdolliseksi sijoitukseski, jonka voit tehdä omaan yksityisyyteesi nykypäivän alati muuttuvassa verkkomaailmassa.

Ensinnäkin VPN-palvelun käyttö mahdollistaa IP-osoitteesi piilottamisen verkossa liikkuessasi. IP-osoitehan on siis laitteesi verkkotunniste, jonka avulla netissä tekemäsi toiminnot voidaan yhdistää sinuun, ja jonka perusteella sinut voidaan jäljittää. Kun et käytä VPN-yhteyttä, yhdistät suoraan palvelimeen, ilman välikäsiä. Tällöin palvelimelle välittyy IP-osoitteesi, sekä evästetietosi. Näiden perusteella sinun tietosi voidaan myydä mainostajille, jotka kykenevät luomaan niistä profiilin kohdennettua mainontaa varten. Ethän siis halua, että tietojasi jaetaan ja myydään eteenpäin internetissä ilman selkeää suostumustasi?

Amerikkalainen Jalkapallo

Amerikkalainen Jalkapallo

VPN-palvelua käyttäessä et muodosta koskaan suoraaa yhteyttä lopulliseen palvelimeen, vaan välissä käytetään aina vähintään yhtä VPN-välityspalvelinta salamaan ja reitittämään liikenne. Näin ollen palvelin, jolle yhdistät ei saa koskaan tietää todellista IP-osoitettasi tai saa minkäänlaisia tietoja selaushistoriastasi. Näin kykenet pitämään huolen siitä, ettei toimijasi seuraa ylimääräiset tahot.

Monet VPN:t, kuten ExpressVPN, suojaavat kaiken dataliikenteesi myös valtiotason suojauksella. Ne käyttävät 256-bittistä AES-256 lohkoketjusalausta, joka on käytännössä mahdoton murtaa edes supertietokoneella. Siksipä sinun ei tarvitse murehtia että viranomaiset tai kyberrikolliset pääsisivät käsiksi tietoihisi, mikäli muistat käyttää VPN-yhteyttä.

Yhteenveto – NFL Live

Nyt kun olemme listanneet artikkelissa monia helppoja ja ilmaisia keinoja katso NFL live, on muutaman loppusanan paikka. Vaikka artikkelin pääaiheena onkin amerikkalainen jalkapallo ja Live NFL matsien katselu, on VPN:n hankkimiselle monia muitakin hyviä syitä, kärkimmäisenä nyt tietenkin oma yksityisyytesi ja tiedostojesi turvallisuus.

Suosittelemme siis lämpimästi kaikille halukkaille ottamaan kokeiluun ExpressVPN:n tilauksen, vaikkapa koko perheelle tai työporukalle, sillä viiden samanaikaisen laitteen käyttö ja 30 päivän rahat takaisin takuu ovat tarjous josta ei kannata kieltäytyä. Katso NFL Live lähetyksiä siis vaikka porukalla, tai kasaa amerikkalainen jalkapallo kiinnostuksen kohteenaan omaava työporukka katsomaan Live NFL matseja!

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi