Poista Google Bardin esto Suomessa – Parhaat vinkit 2024

Bard on uusi tekoälyyn perustuva apuväline Googlelta, mutta se on valitettavasti estetty Euroopassa. Bard ei siis ole käytettävissä Suomessa. Meillä on kuitenkin helppo ratkaisu ongelmaan. Poista Google Bardin esto artikkelin vinkkien avulla! Jatka lukemista.

Kokeile ExpressVPN:ää
Käytä Bardia Suomessa ExpressVPN:n avulla - säästä jopa 49%

Poista Google Bardin esto Suomessa hankkimalla ExpressVPN. Tilaa ExpressVPN vuodeksi 49% alennuksella ja saat 3 kk ilmaiseksi. Tai kokeile heti 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Mikä on Bard ja miksi sen käyttö on estetty?

Bard on vastikään 21. maaliskuuta 2024 julkaistu Googlen kehittämä chatbotti, joka käyttää tekoälyä mallina. Voit siis esittää Bardille kysymyksen ja se vastaa keskusteluäänellä. Se perustuu LaMDA-kielimalliin (Language Model for Dialogue Applications).

Miten se poikkeaa tavallisesta chatbotista? Käytä Google Bardia keskustellaksesi sen kanssa mistä tahansa aiheesta, sillä se on aina ajan tasalla ajankohtaisista uutisista. Voit myös kopioida Bardin vastauksen suoraan sähköpostiin tai tiedostoon. Sen ideana on luoda inhimillinen ja ajankohtainen keskustelu tekoälyn avulla.

Google Bard AI on kuitenkin estetty Suomessa sekä muualla Euroopassa. Tämä johtuu Euroopan tekoälyyn liittyvistä säännöstelyistä. Yleiset tietosuoja-asetukset (GDPR) sekä tiukempi yksityisyyden suoja ovat luultavasti myös osa syytä.

Meillä on kuitenkin loistava apukeino, jolla pääsy Bard AI -tekoälyn maailmaan avautuu myös Suomessa. Se on nimittäin mahdollista VPN-palvelun avulla. VPN kiertää Bardin maakohtaiset rajoitukset ja mahdollistaa Bardin käytön myös Suomessa. Lue lisää seuraavasta osiosta.

Käytä Google Bard

Poista Google Bardin esto Suomessa VPN:n avulla

VPN on virtuaalinen erillisverkko, joka on lyhenne sanoista Virtual Private Network. Sen avulla voit vaihtaa IP-osoitetta ja käyttää verkkoa suojatusti. VPN nimittäin kuljettaa tiedot salatun tunnelin kautta palvelimeen. Näin ollen hakkerit tai muut kolmannet osapuolet eivät pääse käsiksi käyttäjän yksityisiin tietoihin. VPN on hyödyllinen apuväline, jolla voit parantaa turvallisuutta ja pysyä anonyymina verkossa.

Pääsy Google Bard Suomessa on mahdollista VPN:n avulla. Sinun tulee kuitenkin valita sellainen VPN-palvelu, joka toimii Suomessa. VPN-palveluista on tarjolla lukuisia eri vaihtoehtoja ja on tärkeää kiinnittää huomiota palvelinten sijaintiin, lukumäärään, nopeuteen, luotettavuuteen sekä asiakaspalvelun laatuun. ExpressVPN täyttää kaikki nämä kriteerit.

Käytä Google Bardia Suomessa lataamalla ExpressVPN tai jokin muu valitsemasi palvelu. Asenna VPN sitten käyttämällesi laitteelle näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Kun sovellus on ladattu, voit aloittaa VPN:n käytön. Valitse palvelimen sijainti maasta, jossa Bardin käyttö on mahdollista. Saat siten IP-osoitteen kyseisestä maasta ja pääsy Google Bard Suomessa on mahdollista.

Kokeile ExpressVPN:ää ILMAISEKSI

On tärkeää hankkia turvallinen ja luotettava VPN. Siksi suosittelemme ExpressVPN-palvelua, jonka olemme todenneet parhaaksi VPN:ksi. Sillä on luotettava ja vakaa yhteys, joka takaa turvallisuuden verkossa. ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen 30 päivän kokeilujakson.

Voit siis testata palvelua ja päättää, haluatko jatkaa sen käyttöä. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, voit olla vain yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun. Sinulta ei kysytä syytä peruutukseen ja saat rahat takaisin viiden arkipäivän kuluessa.

Hyödynnä siis ExpressVPN:n ilmainen kokeilujakso. Kokeile palvelua 30 päivän rahat takaisin -takuun turvin ja poista Google Bard esto missä ikinä oletkin.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Vianmäärityskeinoja

Saitko virheilmoituksen käyttäessäsi VPN:ää tai hidastuiko yhteys? Pääsy Google Bard Suomessa voi aiheuttaa ongelmatilanteita, kun käytät VPN:ää. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi hidas latausnopeus tai yhteysongelmat. Mikäli näin tapahtuu, voit kokeilla yksinkertaisia vianmäärityskeinoja: vaihda VPN-palvelinta tai muokkaa VPN:n asetuksia.

Pääsy Google Bard suomessa

Jotta ongelmatilanteet pysyisivät minimissä, suosittelemme panostamaan laadukkaaseen ja toimivaan VPN-palveluun. Kokeile suosikkiamme ExpressVPN:ää, joka on yksi parhaista VPN-palveluista, joilla pääsy Google Bard Suomessa onnistuu. ExpressVPN sisältää lukuisia palvelimia ympäri maailmaa. Voit valita niistä sopivan ja vaihtaa palvelinta tarvittaessa parempaan. Sen yhteysnopeus on moitteeton ja säilyy vakaana myös silloin, kun käytät kauempana sijaitsevia palvelimia.

Parhaat VPN-palvelut Bardin estojen kiertämiseen Suomessa

Olemme kuitenkin vertailleet myös muita VPN-palveluita ja laittaneet ne paremmuusjärjestykseen arviointitulosten perusteella. Tutustu muihin parhaiden VPN-palveluiden listalle päässeisiin vaihtoehtoihin ja valitse sinulle parhaiten sopiva VPN. Alla lista kaikista suosikeistamme.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

UKK – usein kysytyt kysymykset

Saamme usein samoja kysymyksiä Bardista, joten olemme tehneet niistä pienen yhteenvedon. Alla siis usein kysyttyjä kysymyksiä Bardiin liittyen. Lue vastaukset alta ja opi lisää.

Missä voit käyttää Bardia?

Käytä Google Bard -palvelua yli 180 maassa niin Afrikassa, Aasiassa, Australiassa kuin myös Amerikassa. Voit käyttää sitä kolmella eri kielellä: englanti, japani ja korea. Bardin tavoitteena on mahdollistaa sen käyttö tulevaisuudessa myös muualla maailmassa.

Mikä on Chat GPT:n ja Google Bardin ero?

Chat GPT:n ja Google Bard -tekoälyn ero perustuu niiden kielimalleihin. Chat GPT käyttää GPT-3.5 ja GPT-4 perheen kielimallia, kun taas Bard käyttää LaMDA-kielimallia. Chat GPT on Open AI -yrityksen kehittämä ja Bard on Googlen kehittämä.

Chat GPT on julkaistu jo vuonna 2022 ja sillä on sisäänrakennettu plagioinnin estävä ominaisuus toisin kuin Bardilla. Bard voi kuitenkin vastata ajankohtaisiin kysymyksiin, kun taas Chat GPT:n tiedot ovat päivitetty vuoteen 2021 asti.

Käytä Google Bardia suomessa

Poista Google Bardin esto Suomessa: yhteenveto

Bard on Googlen uusi tekoälyä käyttävä chatbotti ja Euroopan tiukkojen säännöstelyjen vuoksi sen käyttö ei ole mahdollista Suomessa. Tämän rajoituksen kiertäminen on kuitenkin helppoa, mikäli sinulla on VPN.

VPN-palvelu nimittäin muuttaa käyttäjän IP-osoitetta ja voit siten huijata Bardia uudella virtuaalisella sijainnilla. VPN:n käyttö on tärkeää, jotta sinulla on pääsy Google Bard Suomessa.

Mikäli haluat hankkia VPN-palvelun, mutta et ole varma, mikä niistä valita, on ExpressVPN hyvä vaihtoehto. Käytä Google Bard sen avulla missä tahansa. Saat ExpressVPN:n vuoden tilauksen nyt 49 % alennuksella ja lisäksi kolme kuukautta kaupan päälle.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan rahat takaisin -takuun avulla. Hyödynnä tarjous heti ja käytä Google Bard Suomessa.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi