Katso Wimbledon tennistä verkossa missä vain vuonna 2023

Heinäkuu, kiireinen kuukausi suurten urheilutapahtumien osalta. Tässä kuussa penkkiurheilijan yksi vuosittainen kohokohta on Wimbledonin tennisturnaus, joka kokoaa maailman parhaat pelaajat yhteen. Maailman vanhin ja arvostetuin turnaus on Ranskan avoimen turnauksen jälkeen seuraava turnaus ja se järjestetään kesä-heinäkuussa. Katso Wimbledonin tennisturnaus missä tahansa oletkin. Lue seuraavien vinkkien avulla, miten pystyt siihen paikasta riippumatta.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Wimbledonin tennisturnaus pelataan tänä vuonna 28.6. – 11.7.2023

Tämä Wimbledonin tennisturnaus on kyseisen stadionin ja sen ympärillä olevilla 19 ruohokentällä pelattava turnaus, joka on historiansa aikana pelattu jo 133 kertaa. Se on myös yksi suurimmista tennisturnauksista. Suomalaisille katsojille kiinnostavaa tulee olemaan, miten esimerkiksi Henri Kontinen tulee pärjäämään. Lisäksi nähdään, miten vuoden 2019 hallitsevat mestarit Novak Djokovic ja Simona Halep pärjäävät tällä kertaa. Tätä legendaarista turnausta ei kannata jättää katsomatta.

Wimbledon saatavuus Suomessa

Joillakin onnekkaimmilla oman maan televisioyhtiöt omistavat oikeudet Wimbledon 2023 turnaukseen mutta Suomessa kyseisen turnauksen oikeudet ovat Eurosportilla, joka taas on eri palvelutarjoajien tilauksen takana.

katso wimbledon

Se mitä voit tehdä on, että katso Wimbledon Iso-Britannian BBC sivustoilta. Tämä on tietenkin vain yksi paikka, jonka kautta voit nauttia pelien katselusta ilmaiseksi. Iso-Britannian ulkopuolelta ei kuitenkaan ole mahdollista kirjautua sivuille ja katso wimbledon turnausta, koska katselu on rajoitettua maan ulkopuolisten IP osoitteiden kanssa. Tämä on tavallista monien sivustojen kanssa, jotka käyttävät geo-lukitusta estämään sisällön katselun toisista maista.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous maaliskuu 2023n loppuun asti

Katso Wimbledon VPN yhteyden avulla

Älä kuitenkaan huolestu, koska Wimbledon turnauksen katseleminen ilmaiseksi toisesta maasta ilman tilauksia on mahdollista hankkimalla itsellesi virtuaalinen yksityinen palvelin (VPN), jonka avulla voit katsella turnausta toisen oikeudet omistavan maan televisioyhtiön kautta.

wimbledonin

VPN toimii siten, että se naamioi IP osoitteesi näyttämään siltä, että olet ottanut yhteyden verkkoon toisen maan sisältä. VPN servereitä on ympäri maailman ja valitsemalla serverin Iso-Britanniasta katso Wimbledonin tennisturnauksen lähetyksiä ilmaiseksi omalla kotisohvalla.

Vaihe vaiheelta ohje – Wimbledonin tennisturnaus

  1. Ensinnäkin sinun tulee hankkia VPN sovellus. Voit valita haluamasi, joita aikaisemmassa osiossa suosittelemme, ja ota se käyttöön ohjeiden mukaisesti. ExpressVPN on yksi hyvä ja testattu sovellus, jolla Wimbledonin tennisturnaus voidaan katsella.
  2. Kun olet saanut otettua käyttöön VPN sovelluksen, valitse sijainti ja yhdistä oikeaan palvelimeen, joka tässä tapauksessa sijaitsee Iso-Britanniassa.
  3. Tämän jälkeen, kun surffaat verkossa, on sijaintisi siinä maassa, mihin olet VPN sovelluksen kautta ottanut yhteyden.
  4. Mene BBC iPlayer sivustoille, josta voit valita haluamasi kanavan sekä ohjelman. Täydennät tarvittavat tiedot ja olet valmis katselemaan Wimbledon tennisturnaus livenä, missä ikinä oletkin.

Näin helppoa ja vaivatonta on ottaa VPN käyttöön ja alkaa katsomaan urheilua, sarjoja tai mitä vain muuta geo-lukittua sisältöä verkossa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous maaliskuu 2023n loppuun asti

Parhaimmat VPN sovellukset

Olet luultavasti jo kuullut palveluntarjoajista, jotka tarjoavat VPN sovelluksia. Tarjoajia on todellakin useita ja valinnan tekeminen ei ole helppoa, jos olet ensikertalainen. Haluamme tehdä tämän mahdollisimman helpoksi sinulle, ja voit tehdä valinnan meidän tekemän arvioinnin perusteella.

Olemme listanneet sinulle meidän mielestämme parhaat VPN sovellukset. Listalta pääset helposti palveluntarjoajan sivuille, jossa voit lukea tarkemmat tiedot palvelusta ja ominaisuuksista. Toisaalta voit helposti listan perusteella valita parhaimman arvostelun saaneen, ja alkaa nopeasti sen suurempia toimenpiteitä käyttämään sovellusta sekä katso Wimbledonin tennisturnausta.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2023
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2023
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2023
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2023
9
5 NordVPN kokemuksia 2023
8.5

ExpressVPN on yksi luotettavimmista saatavilla olevista VPN sovelluksista. Nimensä mukaisesti se tarjoaa nopean yheyden, jossa on matala nopeuden pudotus – eli live striimaus on laadukasta. Lisäksi ExpressVPN ottaa yhteyden automaattisesti, joten jos tiput pois linjoilta, sovellus palauttaa sinut nopeasti takaisin peliin. Luokkansa paras suojaustaso pitää sinut turvassa hyökkäyksiltä ja salasananojen urkkijoilta.

ExpressVPN mahdollistaa viiden samanaikaisen laitteen käytön ja se myös tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuun. Takuun avulla voit turvallisesti testata palvelun käyttöä ja katso Wimbledon tennistä ilmaiseksi ja Wimbledonin tennisturnaus kokonaisuudessaan. Turnauksen jälkeen yksinkertaisesti lopetat tilauksen, hyödynnät palvelun tarjoaman takuun ja saat rahasi takaisin. Otat yhteyden asiakaspalveluun, josta ilman normaaleja kyselyitä, palautetaan rahasi takaisin jos lopetat palvelun käytön. Ei siis kannata enää miettiä, miten pääset katsomaan turnausta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous maaliskuu 2023n loppuun asti

Pystyvätkö kaikki VPN palvelut samaan?

Tässä kannattaa olla tarkkana, sillä valitettavasti kaikki VPN palvelut eivät anna sinulle pääsyä geo-lukittuihin sisältöihin. Tämän takia kannattaa pysyä luotettavien VPN tarjoajien piirissä. Lisäksi toiset sovellukset optimoivat nopeutta ja toiset taas turvallisuutta. Tässäkin tapauksessa suosittelemme meidän listaamien palveluiden käyttöä. Kannattaa ottaa muutama muukin asia huomioon, kun valitset VPN:ää itsellesi.

Nopeus ja helppokäyttöisyys

Valitse nopea VPN, koska haluat kuitenkin saada parhaan mahdollisen katselukokemuksen ja parhaimman live videon laadun. Nopeuden lisäksi kannattaa ottaa helppokäyttöinen VPN. Helppokäyttöisyydellä tarkoitetaan, että VPN asennus tapahtuu Plug & play tyyliin, eikä sinun tarvitse säätää erillisiä asetuksia ja lukea pitkiä ohjeita, saadaksesi palvelun toimimaan.

Älä luota ilmaisiin sovelluksiin

Lisäksi ilmaiset VPN psovellukset voivat olla myös vaarallisia, koska niiden käyttöön ei sisälly mitään takeita sen toimivuudesta. Näiden ilmaisten sovellusten osalta toimivat löytyy ainoastaan testaamalla ja se voi olla melko aikaa vievää puuhaa.

wimbledonin tennisturnaus

Vaikka hyvästä VPN:stä voi joutua maksamaan, kannattaa huomioida kaikki niiden tuomat edut. VPN sovelluksen hankkiminen ei ole kallista ja kun lasket kaikki hyödyt, mitä sillä on mahdollista saada, pieni kuukausihinta tuntuu sen jälkeen todella pieneltä.

Mitä muuta VPN tarjoaa? VPN:n hyödyt.

VPN ei pelkästään anna sinulle mahdollisuutta, oli se sitten tennis Wimbledon turnauksessa tai muita urheilutapahtumia tietyillä sivustoilla, vaan se tarjoaa pääsyn muihin kiinnostaviin sisältöihin. Lisäksi se suojaa sinua, kun surffaat globaalissa verkossa.

Kattavammat sisällöt

VPN sovelluksia käytetään paljon sisällön katseluun toisista maista ja tämä on mukavaa esimerkiksi suomalaiselle lomailijalle. Jos lomalla tulee koti-ikävä niin klikkaa VPN käyttöön ja katsot helposti Yle Areenan valikoimaan, missä ikinä oletkin.

Kiinnostavaa sisältöä on tarjolla myös suoratoistopalveluissa, joiden sisältö vaihtelee eri maiden välillä. Hyvänä esimerkkinä on Netflix, joka tarjoaa eri maiden sisällön näkyville VPN:n avulla. Jos omistat, jonkin suoratoistopalvelun käyttöoikeudet et välttämättä ilman VPN:ää pysty toisessa maassa hyödyntämään tilaustasi.

VPN lisää turvallisuutta verkossa

Sisällön katselun lisäksi VPN tarjoaa myös turvaa, kun surfaat verkossa. Yleisesti monet elävät käsityksessä, että kun selaat suojattuja sivuja, myös sinä olet turvassa. Näin ei kuitenkaan ole ja selatessasi verkossa osaavilla henkilöillä voi olla pääsy laitteesi tietoihin. Laitteesi sisällä on paljon tietoa, josta muut voivat hyötyä ja se on syytä suojata.

Käyttäessäsi VPN sovellusta oma IP osoitteesi on naamioitu ja olet silloin myös hyvin turvassa hyökkäyksiltä. Lisäksi varmistat, etteivät salasanasi tai esimerkiksi verkkopankin tunnukset vuoda väärille henkilöille.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous maaliskuu 2023n loppuun asti

Yhteenveto

Voi olla, että olet jo valinnut ExpressVPN sovelluksen ja katso Wimbledon turnaus sen avulla. Voit tehdä sen ilmaiseksi takuun avulla kuten kerroimme. Kannattaa kuitenkin huomioida sovelluksen käytön muut hyödyt ja hankkia VPN sovellus omaksi.

Huomaat nopeasti, että toimiva VPN sovellus tuo toistuvasti etua ja hyötyä, kun surffaat sisältöä tarjoavilla sivustoilla, katselet urheilua eri maiden sivustoilla, suojaat henkilökohtaiset tietosi tai haluat tutkia asioita anonyymisti.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi