Katso UFC FIGHT NIGHT – SONG VS GUTIERREZ 2024

Katso jännittävät UFC lähetykset Suomessa ja ulkomailla vuonna 2024. Meillä on mahtavia vinkkejä, jotka haluamme jakaa kanssasi. Jatka siis artikkelin lukemista, niin kerromme, mistä katsoa ottelut livenä helposti ja edullisesti.

Katso tulevat UFC ottelut livenä!
Hanki ExpressVPN tarjoushintaan ja säästä jopa 49 % hinnasta! Tarjous voimassa rajoitetun ajan ja sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun. Saat parhaan VPN-palvelun ja kolme ilmaista kuukautta. Katso Song Yadong VS Chris Gutierrez, joka esitetään 10 joulukuun, 2023 klo Las Vegas, United States.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Katso UFC lähetykset Suomessa

 • Viaplay

Mistä näkee ufc matsit? Kuten moni alan harrastaja varmasti tietääkin, kuuluvat UFC TV lähetykset Suomessa Viaplaylle. Siispä luonnollisesti jos pohdit mistä katsoa UFC, tulee sinun maksaa Viaplayn kanavapaketista.

Mikäli et tarvitse koko kanavapakettia, suosittelemme hankkimaan pelkän UFC ottelupassin. Tämä tulee huomattavasti halvemmaksi ja voit keskittyä vain sinua kiinnostavaan lajiin.

UFC ottelupassin avulla voit striimata UFC ottelut helposti ja nauttia niistä livenä omassa kodissa. Laita siis kisastudio pystyy ja hanki Viaplayn UFC ottelupassi. Kutsu kaverisi kylään ja katsokaa ottelut yhdessä.

Mikäli asut ulkomailla tai olet aikeissa matkustaa sinne, ei Viaplayn katsominen onnistu. Suosittelemme tässä tapauksessa jatkamaan lukemista ja kerromme lisää vinkkejä, mistä näkee UFC myös ulkomailla.

mistä näkee ufc

Mistä katsoa UFC ilmaiseksi?

Valitettavasti tällä hetkellä ilmaisia kanavia UFC lähetysten katsomiseen ei ole, mutta tarkkailemme tilannetta jatkuvasti ja päivitämme palveluntarjoajat tähän artikkeliin, mikäli niitä ilmestyy.

Miksi emme voi katsoa UFC ottelut ulkomailla?

Viaplay on nimittäin rekisteröity Suomeen ja näin ollen sen katsomista on rajoitettu vain Suomen sisälle. Tämä johtuu tekijänoikeuslaista, jota suoratoistopalvelun tulee noudattaa. He ovat tehneet sopimuksen sisällön tuottajan kanssa. Puhutaan siis georajoituksista.

Georajoitusten noudattaminen perustuu käyttäjän IP-osoitteeseen. Striimauspalvelut hyödyntävät IP-osoitteen sijaintia ja päättelevät siten käyttäjän olevan ulkomailla. Tällöin striimaamisesta tulee mahdotonta.

Mutta mistä näkee UFC ottelut, jos ne on estetty haluamassasi maassa? Ei hätää, olemme kuitenkin keksineet tavan, jolla voit tehdä mahdottomasta mahdollista. Mikäli haluat tietää, mistä katsoa UFC ottelut ongelmitta myös ulkomailla, jatka artikkelin lukemista.

Riippumatta siitä missä te nyrkkeilyfanit asutte tai siitä onko teillä varaa maksaa maksukanavien törkyhintoja, tulisi teillä olla mahdollisuus katsoa UFC ottelut netissä. Meillä onkin tähän helppo ratkaisu.VPN muuttaa käyttäjän IP-osoitetta ja onnistuu siten kiertämään suoratoistopalveluiden asettamat maakohtaiset estot. Mistä näkee UFC ottelut livenä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Opetusohjelma katso UFC Suomi VPN:n avulla

Mutta miten UFC VPN auttaa katsomaan UFC-ottelut? Noudata vain alla olevia ohjeita:

 1. Mene VPN-palveluntarjoajan viralliselle sivustolle ja luo tili, suosittelemme käyttämään ExpressVPN.
 2. Lataa VPN-palvelun VPN-sovellus ja asenna se käyttämällesi laitteelle.
 3. Avaa sovellus ja yhdistä Suomessa sijaitsevaan palvelimeen voidaksesi katsoa Viaplay-palvelua ulkomailla.
 4. Mene Viaplayn nettisivuille selaimella tai lataa sovellus ja kirjaudu sisään.
 5. Nyt voit nauttia UFC ottelupassin tarjonnasta.

ExpressVPN:n ilmainen kokeilujakso 30 päivää

Mikäli etsit vielä sopivaa VPN-palvelua, kokeile ensin ExpressVPN :ää ilmaiseksi 30 päivän ajan. Voit pyytää rahat takaisin, mikäli palvelu ei vastaa odotuksia. Voimme kuitenkin vakuuttaa ExpressVPN:n olevan yksi markkinoiden parhaista ja luotetuimmista VPN-palveluista.

Mitä ikinä teetkin VPN-yhteyden suhteen, ethän valitse ilmaista VPN:ää. Niitä tulisi ehdottomasti välttää, sillä ne vain tallentavat kaiken mitä teet netissä. Sitten ne myyvät tietosi kolmansille osapuolille ja varastavat pankkitilisi ja sosiaalisen median tilin kirjautumistiedot. Ne voivat jopa myydä kaistanleveyttäsi muille käyttäjille. Voit vain kuvitella, kuinka paljon se hidastaa laitetta.

Panosta ilmaisen VPN:n sijaan kunnon laadukkaaseen palveluun, kuten ExpressVPN. Hyödynnä rahat takaisin -takuu heti ja testaa palvelua 30 päivän ajan ilman sitoutumista.

Katso UFC ottelut ja valitse paras VPN-palvelu

Jos siis pohdit mistä katsoa UFC ottelut, tutustu alla oleviin VPN-palveluihin. Olemme tehneet listan oleviin kriteereihin : Suuri määrä VPN-palvelimia, vahvat VPN-protokollat hyvän salauksen takaamiseen, rajoittamaton kaistanleveys keskeytyksettömään suoratoistoon, laadukas asiakaspalvelu ja Ilmainen kokeiluversio tai rahat takaisin -takuu

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso UFC ja muut VPN-palvelun hyödyt

Vaikka UFC lähetykset onkin tämän artikkelin pääaihe ja niiden katselu lukijoillemme varmasti ykkösprioriteetti, pystyy VPN-palvelu moneen muuhunkin. Voit esimerkiksi:

katso ufc

 • Suojata yksityisyytesi. VPN salaa tietosi ja piilottaa käyttäjän oikean IP-osoitteen. Näin voit parantaa yksityisyyttäsi verkossa huomattavasti.
 • Salaa tietoliikenne. Koska suojaus on niin vahva, eivät hakkerit pääse käsiksi käyttäjän tietoihin ja voit rauhassa selata nettiä myös julkisilla paikoilla julkisen Wifi-verkon kautta. Kukaan kolmas osapuoli ei saa selville yksityisiä tietojasi, kun VPN on käytössä.
 • Piiloudu netin palveluntarjoajalta ja valtioiden sensuurilta. Netin palveluntarjoaja ei enää pysty seuraamaan tekemisiäsi verkossa ja näin ollen nettiyhteytesi pysyy todennäköisesti nopeampana.
 • Vältä sensuuria. Voit myös estää valtioiden asettamaa sensuuria vaikuttamasta elämääsi ja selata nettiä sekä käyttää sosiaalista mediaa ja muita sovelluksia vapaasti kaikkialla, myös Kiinassa.
 • Kierrä maarajoitukset käyttämällä ulkomaista IP-osoitetta. Katso UFC ja muita urheilutapahtumia striimauspalvleuiden kautta. Voit katsoa esimerkiksi Netflixin, Amazon Primen, HBO:n ja Hulun tarjontaa. Amerikkalaista Netflix sisältää paljon enemmän katsottavaa, kuin suomalainen. Lue tästä artikkelista vinkkejä, mistä katsoa UFC otteluiden lisäksi painiotteluita livenä.
 • Suojaa kaikki laitteesi, myös mobiililaitteesi. Käytä VPN:ää ja suojaa koko perheen laitteen yhdellä tilillä. Voit asentaa VPN:n useille eri laitteille, kuten puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen ja jopa reitittimeen. Lataa VPN UFC-sovellus ja tee VPN:n käytöstä entistä helpompaa.

Tulevat taistelut

TAPAHTUMA OTTELU PÄIVÄMÄÄRÄ SIJAINTI
UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ Song Yadong VS Chris Gutierrez 10 joulukuun, 2023 Las Vegas, United States
UFC 296 - EDWARDS VS COVINGTON Leon Edwards VS Colby Covington 17 joulukuun, 2023 Las Vegas, United States
UFC FIGHT NIGHT - ANKALAEV VS WALKER 2 Magomed Ankalaev VS Johnny Walker 14 tammikuun, 2024 Las Vegas, United States

Yhteenveto

Lukemalla tämän artikkelin olet oppinut, miksi ei ole mahdollista katsoa UFC:tä suorana suosikkipalveluntarjoajaltasi joka paikasta.

Lähetysoikeudet varmistavat, että palveluntarjoaja saa lähettää kurssin vain tietyllä alueella, jolloin sinut estetään automaattisesti, jos olet alueen ulkopuolella.

Mistä näkee UFC lähetykset helposti? Hanki VPN-palvelu katsoaksesi UFC lähetykset Viaplayn kautta Suomen lisäksi myös ulkomailla.

Ja mikäli etsit sivustolta edullista vaihtoehtoa kanavapaketille, älä pelästy, voit aina valita pelkät UFC lähetykset näyttävän UFC-ottelupaketin.

Osa VPN-palveluista tarjoaa ilmaisia kokeiluja ja useimmat täyden 30 päivän rahat takaisin takuun, esimerkkinä oma lempparimme, ExpressVPN. Siispä seuraa ohjeitamme ja katso UFC lähetykset erittäin helposti!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi