Katso UFC 269 – OLIVEIRA VS POIRIER

Joulun suuri alennusmyynti

Elämässä on asioita, joista et todellakaan halua jäädä paitsi. Näihin asioihin lukeutuvat myös hyvät tappelut. Ja mikäli sen pystyy tekemään halvalla, sitä parempi. Jos yhdyt näissä asioissa allekirjoittaneen mielipiteeseen, jatka juttumme lukemista. Minulla on nimittäin joitakin erittäin mielenkiintoisia vinkkejä UFC:n katsomiseen livenä, jotka varmasti haluat kuulla. Ja ei, tämä ei ole mikään maksettu mainost maksukanavajäteille, vaan aito ja oikea, erittäin helppokäyttöinen ja edullinen työkalu, jonka avulla voit katsoa matseja livenä vaikkapa tänä iltana. Ja mikä parasta, tämän työkalun avulla kykenet yksinkertaisesti katselemaan matseja myös siellä, missä UFC Live ei virallisesti olisi edes saatavilla. Lue lisää, katso UFC!

Tulevat UFC-taistelut!
Katso uusimmat UFC-taistelut livenä! Charles Oliveira VS Dustin Poirier päällä joulukuu 12, 2021 klo Las Vegas, United States.

Mistä voit katso UFC lähetykset Suomessa?

No mistä sitten kykenet katsomaan näitä UFC live lähetyksiä? Kuten moni alan harrastaja varmasti tietääkin, kuuluvat UFC lähetykset Suomessa Viasatille. Siispä perinteisesti jos haluat katsoa UFC Suomi, tulee sinun maksaa Viasatin kuukausitilauksesta tai tilata heidän vielä huomattavasti hintavampi kanavapakettinsa.

Yhdysvalloissa asuvat taas pääsevät nauttimaan UFC Live lähetyksistä kotimaassaan UFC:n omasta UFC TV-suoratoistopalvelusta. Tämä ei kuitenkaan toimi Yhdysvaltojen ulkopuolella asusteleville alan harrastajille ilman erikoiskikkoja.

katso ufc

UFC Suomi

Myös Amazon Prime Videon avulla on amerikkalaisten mahdollista seurata suurta osaa UFC-matseista huippulaatuisina UFC live lähetyksinä. Tämäkään ei kuitenkaan toimi meille pohjoisessa asusteleville nyrkkeilyfaneille.

Ja, tietenkin vaihtoehtona on aina löytää paikallisten nyrkkeilyfanien suosima baari, josta kanavapaketti ja kaikki herkut löytyvät, ja seurata matsia alan harrastajien kanssa. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan ole varteenotettava vaihtoehto, joten kokeilkaamme jotakin muuta.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka katso UFC Suomi VPN avulla

Tämä artikkeli on kirjoitettu kaikille nyrkkeilyfaneille, ja heidän avukseen etenkin näinä vaikeina aikoina. Riippumatta siitä missä te nyrkkeilyfanit asutte tai siitä onko teillä varaa maksaa maksukanavien törkyhintoja, tulisi teillä olla mahdollisuus katsoa UFC matseja. Minulla onkin tähän helppo ratkaisu

Kuten aiemmin mainittua, tulee sinun hankkia VPN-palvelu katsoaksesi Suomi UFC lähetykset suomessa. Ja mikäli etsit sivustolta edullista vaihtoehtoa kanavapaketille, älä pelästy, sillä VPN-palvelut ovat erittäin edullisia nykypäivänä. Ja mikä parempaa, vaikka sinulla ei olisi penniäkään, tarjoaa osa VPN-palveluista ilmaisia kokeiluja ja useimmat täyden 30 päivän rahat takaisin takuun, esimerkkinä oma lempparimme, ExpressVPN. Siispä seuraa ohjeitamme ja pääset katsomaan UFC Suomi live erittäin helposti!

 1. Mene VPN-palveluntarjoajan viralliselle sivustolle ja luo tili, suosittelemme käyttämään ExpressVPN
 2. Lataa VPN-palvelun VPN-sovellus ja asenna se käyttämällesi laitteelle
 3. Avaa sovellus ja yhdistä USA:ssa sijaitsevaan palvelimeen
 4. Mene valitsemasi suoratoistopalvelun sivustolle tai sovellukseen ja kirjaudu
 5. KIJKKatso UFC ILMAISEKSI! Yhdistä palvelimeen Alankomaissa.
 6. Katso UFC Live matsi ja nauti!

Parhaat VPN-palvelut, joilla voit katso UFC

Vaikka me kaikki emme edelleenkään voi asua lähellä UFC-areenaa, on meillä kaikilla nykyään onneksi mahdollisuus katsella UFC lähetykset Suomessa livenä ja edullisesti! Riittää että käytät jotakin suosittelemistamme VPN-palveluista, joita listaamme tähän alle.

Käyttämällä joitakin alla listatuista, meidän suosittelemistamme VPN-palveluista, voimme taata että saat käyttöösi turvallisen ja edullisen VPN-palvelun parhaaseen mahdolliseen hintaan, joka varmasti myös toimii UFC Live-matsien kanssa ja mahdollistaa UFC Lähetykset Suomessa katselun.

katso ufc

UFC Lähetykset Suomessa

Ja miksikö et sitten voisi valita mitä tahansa VPN-palvelua, johon verkossa törmäät? Siksi, että mikä tahansa VPN-palveluntarjoaja kykenee kyllä lupaamaan vaikka kuun ja tähdet taivaalta, mutta vain harva kykenee oikeasti täyttämään lupauksensa.

Siksi olemmekin testanneet juuri teitä lukijoitamme varten valtavan määrän VPN-palveluita, joihin olemme verkossa törmänneet. Olemme valikoineet näistä VPN-palveluista parhaat mahdolliset, jotka varmasti toimivat juuri sinun käytössäsi ja mahdollistavat katso UFC suomi. Testatessamme VPN-palveluita ja yhteyksiä, käytimme kriteereinämme seuraavia:

 • Suuri määrä VPN-palvelimia
 • Vahvat VPN-protokollat salaukseen
 • Rajoittamaton kaistanleveys takkuilemattomaan suoratoistoon
 • Laadukas asiakaspalvelu
 • Ilmainen kokeiluversio tai rahat takaisin takuu

Näihin kriteereihin perustuen, näyttää listamme UFC Suomi katseluun tältä:

Entä ilmaiset VPN:t?

Törmäät verkossa varmasti lukuisiin ilmaisiin, tai vähintäänkin ilmaisina itseään mainostaviin VPN-palveluihin, mutta näiden kanssa tulee aina olla varuillaan, sillä mikään asia nykymaailmassa ei ole aidosti ilmaista. Siksipä nämä ilmaiset VPN-palvelut voidaankin jakaa kahteen eri kategoriaan.

Täysin ”ilmaiset” VPN-palvelut muodostavat ensimmäisen kategorian. Näihin palveluihin sinun ei tulisi koskea pitkällä tikullakaan. Ominaisuuksiensa puolesta ne voivat lupailla vaikka mitä, mutta eivät todellisuudessa mitään sen ihmeempää kykene tarjoamaan. Ne rahoittavat toimintansa pääasiallisesti joko näyttämällä mainoksia asiakkaillensa, tehden käyttäjäkokemuksesta karsean, tai myymällä selaustietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille, kuten mainostajille.

katso ufc

UFC Katso

Toiseen kategoriaan taas kuuluvat maksullisten VPN-palveluiden ilmaiset kokeiluversiot, jotka on rajoitettu joko ominaisuuksiltaan, datakäytöltään tai ajallisesti. Nämä eivät siis ole täysiverisiä ilmaisia VPN-palveluita, vaan rajoitettuja kokeiluversioita maksullisista VPN-palveluista.

Emme suosittele ilmaisen VPN-palvelun käyttöä, sillä useat niistä eivät mahdollista katso UFC Suomi, esimerkiksi heikon palvelinverkoston tai rajoitetun kaistanleveyden takia. Ne myöskin jättävät sinut alttiiksi verkon vaaroille eivätkä salaa liikennettäsi tai suojaa yksityisyyttäsi. Siksi suosittelemmekin turvautumaan omaan lemppariimme, ExpressVPN-palveluun. ExpressVPN tarjoaa myös monien muiden maksullisten VPN-palveluiden tavoin täyden 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Mitä muuta voit tehdä VPN:llä

Vaikka UFC lähetykset Suomessa katselu onkin lukijoillemme varmasti ykkösprioriteetti, pystyy VPN:llä moneen muuhunkin:

 • Suojaa yksityisyytesi peittämällä IP-osoite
 • Salaa liikenteesi vahvalla protokollalla ja estä nuuskinta
 • Piiloudu Verkko-operaattorilta ja kierrä rajoitukset
 • Kierrä alueelliset sisältörajoitukset käyttämällä ulkomaista IP-osoitetta
 • Suojaa kaikki laitteesi, myös mobiililaitteesi koko perheeltä.

UKK

❓ Mistä katsoa UFC?

UFC-matseja voit perinteisesti katsella Viaplaylta ja heidän kanavapaketistaan.

📺 Mistä katsoa UFC Ilmaiseksi

VPN-palvelun avulla voit katsella UC matseja ilmaiseksi myös esimerkiksi UFC Live-sivustolta.

Tulevat taistelut

TAPAHTUMAOTTELUPÄIVÄMÄÄRÄSIJAINTI
UFC 269 - OLIVEIRA VS POIRIERCharles Oliveira VS Dustin Poirierjoulukuu 12, 2021Las Vegas, United States
UFC FIGHT NIGHT - LEWIS VS DAUKAUSDerrick Lewis VS Chris Daukausjoulukuu 19, 2021Las Vegas, United States
UFC FIGHT NIGHT - KATTAR VS CHIKADZECalvin Kattar VS Giga Chikadzetammikuu 16, 2022TBD

Yhteenveto

Kuten jo aiemmin sanoinkin, on tämä artikkeli osoitettu kaikkien nyrkkeilyfanien avuksi, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Seuraamalla helppoja ohjeitamme ja käyttämällä jotakin suosittelemistamme VPN-palveluista kykenet helposti katsomaan UFC Live matseja myös jenkkisivustoilta. Näin et joudu maksamaan kanavapakettien törkyhintoja.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi