Katso UFC FIGHT NIGHT – HOLM VS VIEIRA helposti näillä vinkeillä

Katso UFC ottelut tämän artikkelin ohjeiden avulla. Elämässä on paljon asioita, joista et todellakaan halua jäädä paitsi. Näihin asioihin lukeutuvat myös jännittävät UFC TV lähetykset. Ja mikäli niiden katsominen onnistuu halvalla tai ilmaiseksi, sitä parempi. Jos olet samaa mieltä, jatka ihmeessä artikkelin lukemista. Kerromme, mistä katsoa UFC ottelut helposti ja edullisesti niin Suomessa kuin myös ulkomailla. Älä siis jätä väliin tätä tilaisuutta oppia parhaat striimaustavat, mikäli olet UFC:n suuri fani.

Katso tulevat UFC ottelut livenä!
Hanki ExpressVPN tarjoushintaan ja säästä jopa 49 % hinnasta! Tarjous voimassa rajoitetun ajan ja sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun. Saat parhaan VPN-palvelun ja kolme ilmaista kuukautta. Katso Holly Holm VS Ketlen Vieira, joka esitetään toukokuu 21, 2022 klo Las Vegas , United States.

Artikkeli päivitetty: 18 toukokuu 2022

Katso UFC lähetykset Suomessa ja ulkomailla

Mistä näkee UFC matsit? Kuten moni alan harrastaja varmasti tietääkin, kuuluvat UFC lähetykset Suomessa Viaplaylle. Siispä luonnollisesti jos pohdit mistä katsoa UFC, tulee sinun maksaa Viaplayn kanavapaketista.

Viaplay on Tukholmassa sijaitseva suoratoistopalvelu, jonka kautta voit katsoa monia eri sarjoja ja elokuvia. Se näyttää niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia ohjelmia sekä urheilutapahtumia. Mikäli et tarvitse koko kanavapakettia, suosittelemme hankkimaan pelkän UFC ottelupassin. Tämä tulee huomattavasti halvemmaksi ja voit keskittyä vain sinua kiinnostavaan lajiin.

UFC ottelupassin avulla voit striimata UFC ottelut helposti ja nauttia niistä livenä omassa kodissa. Laita siis kisastudio pystyy ja hanki Viaplayn UFC ottelupassi. Kutsu kaverisi kylään ja katsokaa ottelut yhdessä.

Mutta entä jos haluat katsoa Viaplayta myös ulkomailla matkoilla ollessa? Se ei onnistukaan aivan yhtä helposti. Mutta ei hätää, meillä on ratkaisu tähän ongelmaan ja kerromme sen aivan tuota pikaa. Jatka siis lukemista, mikäli haluat tietää mistä näkee UFC lähetykset myös ulkomailla.

mistä näkee ufc

Mistä katsoa UFC ottelut ulkomailla?

Kuten jo totesimme yllä, eivät UFC lähetykset näy ulkomailla suomalaisen Viaplay-tilin kautta. Viaplay on nimittäin rekisteröity Suomeen ja näin ollen sen katsomista on rajoitettu vain Suomen sisälle. Tämä johtuu tekijänoikeuslaista, jota suoratoistopalvelun tulee noudattaa. He ovat tehneet sopimuksen sisällön tuottajan kanssa. Puhutaan siis georajoituksista.

Georajoitusten noudattaminen perustuu käyttäjän IP-osoitteeseen. Striimauspalvelut hyödyntävät IP-osoitteen sijaintia ja päättelevät siten käyttäjän olevan ulkomailla. Tällöin striimaamisesta tulee mahdotonta. Mutta mistä näkee UFC ottelut, jos ne on estetty haluamassasi maassa? Ei hätää, olemme kuitenkin keksineet tavan, jolla voit tehdä mahdottomasta mahdollista. Mikäli haluat tietää, mistä katsoa UFC ottelut ongelmitta myös ulkomailla, jatka artikkelin lukemista.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso UFC Suomi VPN:n avulla

Tämä artikkeli on kirjoitettu kaikille nyrkkeilyfaneille, ja heidän avukseen etenkin näinä vaikeina aikoina. Riippumatta siitä missä te nyrkkeilyfanit asutte tai siitä onko teillä varaa maksaa maksukanavien törkyhintoja, tulisi teillä olla mahdollisuus katsoa UFC ottelut netissä. Meillä onkin tähän helppo ratkaisu.

Kyllä, kuten otsikkokin jo kertoo, on VPN vastaus tähän ongelmaan. Mutta tiedätkö mikä on VPN? Kyseessä on virtuaalinen erillisverkko, joka auttaa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä verkossa. Sitä tulisi käyttää aina verkossa asioidessa, jotta voisit varmistaa suojauksen tason. Mutta miten UFC VPN auttaa katsomaan UFC-ottelut?

VPN muuttaa käyttäjän IP-osoitetta ja onnistuu siten kiertämään suoratoistopalveluiden asettamat maakohtaiset estot. Mistä näkee UFC ottelut livenä. Noudata vain alla olevia ohjeita:

 1. Mene VPN-palveluntarjoajan viralliselle sivustolle ja luo tili, suosittelemme käyttämään ExpressVPN.
 2. Lataa VPN-palvelun VPN-sovellus ja asenna se käyttämällesi laitteelle.
 3. Avaa sovellus ja yhdistä Suomessa sijaitsevaan palvelimeen voidaksesi katsoa Viaplay-palvelua ulkomailla.
 4. Mene Viaplayn nettisivuille selaimella tai lataa sovellus ja kirjaudu sisään.
 5. Nyt voit nauttia UFC ottelupassin tarjonnasta.

Mikäli etsit vielä sopivaa VPN-palvelua, kokeile ensin ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan. Voit pyytää rahat takaisin, mikäli palvelu ei vastaa odotuksia. Voimme kuitenkin vakuuttaa ExpressVPN:n olevan yksi markkinoiden parhaista ja luotetuimmista VPN-palveluista.

Mitä ikinä teetkin VPN-yhteyden suhteen, ethän valitse ilmaista VPN:ää. Niitä tulisi ehdottomasti välttää, sillä ne vain tallentavat kaiken mitä teet netissä. Sitten ne myyvät tietosi kolmansille osapuolille ja varastavat pankkitilisi ja sosiaalisen median tilin kirjautumistiedot. Ne voivat jopa myydä kaistanleveyttäsi muille käyttäjille. Voit vain kuvitella, kuinka paljon se hidastaa laitetta.

Panosta ilmaisen VPN:n sijaan kunnon laadukkaaseen palveluun, kuten ExpressVPN. Hyödynnä rahat takaisin -takuu heti ja testaa palvelua 30 päivän ajan ilman sitoutumista.

Katso UFC ottelut ja valitse paras VPN-palvelu

Vaikka emme voikaan kaikki asua lähellä UFC-areenaa, on kaikilla faneilla nykyään onneksi mahdollisuus katsella UFC lähetyksiä Suomessa livenä ja edullisesti! Riittää että käytät jotakin suosittelemistamme VPN UFC-palveluista, joita listaamme tähän alle.

Käyttämällä joitakin alla listatuista, meidän suosittelemistamme VPN-palveluista, voimme taata, että saat käyttöösi turvallisen ja edullisen VPN-palvelun parhaaseen mahdolliseen hintaan, joka varmasti myös toimii UFC liveotteluiden kanssa ja mahdollistaa UFC lähetysten katsomisen Suomessa ja ulkomailla.

Ja miksikö et sitten voisi valita mitä tahansa VPN-palvelua, johon verkossa törmäät? Siksi, että mikä tahansa VPN-palveluntarjoaja kykenee kyllä lupaamaan vaikka kuun ja tähdet taivaalta, mutta vain harva kykenee oikeasti täyttämään lupauksensa.

Siksi olemmekin testanneet juuri teitä lukijoitamme varten valtavan määrän VPN-palveluita, joihin olemme verkossa törmänneet. Olemme valikoineet näistä VPN-palveluista parhaat mahdolliset, jotka varmasti toimivat juuri sinun käytössäsi ja mahdollistavat tavan, mistä näkee UFC ottelut. Testatessamme VPN-palveluita ja yhteyksiä, käytimme apuna seuraavia kriteereitä:

 • Suuri määrä VPN-palvelimia
 • Vahvat VPN-protokollat hyvän salauksen takaamiseen
 • Rajoittamaton kaistanleveys keskeytyksettömään suoratoistoon
 • Laadukas asiakaspalvelu
 • Ilmainen kokeiluversio tai rahat takaisin -takuu

Jos siis pohdit mistä katsoa UFC ottelut, tutustu alla oleviin VPN-palveluihin. Olemme tehneet listan yllä oleviin kriteereihin perustuen.

Entä ilmaiset VPN-palvelut?

Törmäät verkossa varmasti lukuisiin ilmaisiin, tai vähintäänkin ilmaisina itseään mainostaviin VPN-palveluihin, mutta näiden kanssa tulee aina olla varuillaan, sillä mikään asia nykymaailmassa ei ole aidosti ilmaista. Siksipä nämä ilmaiset VPN-palvelut voidaankin jakaa kahteen eri kategoriaan.

Täysin ”ilmaiset” VPN-palvelut muodostavat ensimmäisen kategorian. Näihin palveluihin sinun ei tulisi koskea pitkällä tikullakaan. Ominaisuuksiensa puolesta ne voivat lupailla vaikka mitä, mutta eivät todellisuudessa mitään sen ihmeempää kykene tarjoamaan. Ne rahoittavat toimintansa pääasiallisesti joko näyttämällä mainoksia asiakkaillensa, tehden käyttäjäkokemuksesta karsean tai myymällä selaustietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille, kuten mainostajille.

mistä katsoa ufc

Toiseen kategoriaan taas kuuluvat maksullisten VPN-palveluiden ilmaiset kokeiluversiot, jotka on rajoitettu joko ominaisuuksiltaan, datakäytöltään tai ajallisesti. Nämä eivät siis ole käytännössä ilmaisia VPN-palveluita, vaan rajoitettuja kokeiluversioita maksullisista VPN-palveluista.

Emme suosittele ilmaisen VPN-palvelun käyttöä, sillä useat niistä eivät tee UFC-lähetysten katsomisesta mahdollista esimerkiksi heikon palvelinverkoston tai rajoitetun kaistanleveyden takia. Ne myöskin jättävät sinut alttiiksi verkon vaaroille eivätkä salaa liikennettäsi tai suojaa yksityisyyttäsi.

Siis mistä katsoa UFC ottelut turvallisesti? Suosittelemme ehdottomasti turvautumaan omaan suosikkiimme, ExpressVPN-palveluun. ExpressVPN tarjoaa myös monien muiden maksullisten VPN-palveluiden tavoin täyden 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso UFC ja muut VPN-palvelun hyödyt

Vaikka UFC lähetykset onkin tämän artikkelin pääaihe ja niiden katselu lukijoillemme varmasti ykkösprioriteetti, pystyy VPN-palvelu moneen muuhunkin. Voit esimerkiksi:

katso ufc

 • Suojata yksityisyytesi peittämällä IP-osoite. VPN salaa tietosi ja piilottaa käyttäjän oikean IP-osoitteen. Näin voit parantaa yksityisyyttäsi verkossa huomattavasti.
 • Salaa liikenteesi vahvalla protokollalla ja estä nuuskinta. Koska suojaus on niin vahva, eivät hakkerit pääse käsiksi käyttäjän tietoihin ja voit rauhassa selata nettiä myös julkisilla paikoilla julkisen Wifi-verkon kautta. Kukaan kolmas osapuoli ei saa selville yksityisiä tietojasi, kun VPN on käytössä.
 • Piiloudu netin palveluntarjoajalta ja valtioiden sensuurilta. Netin palveluntarjoaja ei enää pysty seuraamaan tekemisiäsi verkossa ja näin ollen nettiyhteytesi pysyy todennäköisesti nopeampana. Voit myös estää valtioiden asetttamaa sensuuria vaikuttamasta elämääsi ja selata nettiä sekä käyttää sosiaalista mediaa ja muita sovelluksia vapaasti kaikkialla, myös Kiinassa.
 • Kierrä alueelliset sisältörajoitukset käyttämällä ulkomaista IP-osoitetta. Katso UFC ja muita urheilutapahtumia striimauspalvleuiden kautta. Voit katsoa esimerkiksi Netflixin, Amazon Primen, HBO:n ja Hulun tarjontaa. Amerikkalaista Netflixiä kannattaa kokeilla. Se sisältää paljon enemmän katsottavaa, kuin suomalainen. Lue tästä artikkelista vinkkejä, kuinka voit katsoa painiotteluita livenä.
 • Suojaa kaikki laitteesi, myös mobiililaitteesi. Käytä VPN:ää ja suojaa koko perheen laitteen yhdellä tilillä. Voit asentaa VPN:n useille eri laitteille, kuten puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen ja jopa reitittimeen. Lataa VPN-sovellus ja tee VPN:n käytöstä entistä helpompaa.

UKK

❓ Mistä katsoa UFC?

UFC-matseja voit perinteisesti katsella Viaplaylta ja heidän kanavapaketistaan.

📺 Mistä näkee UFC Ilmaiseksi?

VPN-palvelun avulla voit katsella UFC matseja ilmaiseksi myös esimerkiksi UFC Live-sivustolta.

Tulevat taistelut

TAPAHTUMAOTTELUPÄIVÄMÄÄRÄSIJAINTI
UFC FIGHT NIGHT - HOLM VS VIEIRAHolly Holm VS Ketlen Vieiratoukokuu 21, 2022Las Vegas , United States
UFC FIGHT NIGHT - VOLKOV VS ROZENSTRUIKAlexander Volkov VS Jairzinho Rozenstruikkesäkuu 4, 2022Las Vegas , United States
UFC 275 - TEIXEIRA VS PROCHAZKAGlover Teixeira VS Jiri Prochazkakesäkuu 11, 2022Singapore

Katso UFC Suomessa ja ulkomailla: yhteenveto

On aika tehdä yhteenveto aiheesta, mistä näkee UFC lähetykset helposti. Kuten mainitsimme aikaisemmin, tulee sinun hankkia VPN-palvelu katsoaksesi UFC lähetykset Viaplayn kautta Suomen lisäksi ulkomailla. Ja mikäli etsit sivustolta edullista vaihtoehtoa kanavapaketille, älä pelästy, voit aina valita pelkät UFC lähetykset näyttävän UFC-ottelupaketin.

VPN-palvelut ovat myös erittäin edullisia nykypäivänä, varsinkin alennusten kanssa, kun tilaat VPN:n kerralla pidemmäksi aikaa. Ja mikä parempaa, vaikka sinulla ei olisi penniäkään, tarjoaa osa VPN-palveluista ilmaisia kokeiluja ja useimmat täyden 30 päivän rahat takaisin takuun, esimerkkinä oma lempparimme, ExpressVPN. Siispä seuraa ohjeitamme ja katso UFC lähetykset erittäin helposti!

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi