Katso UEFA Eurooppa liiga 2024 suoratoistona

UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-ottelut starttasivat 16. syyskuuta kaudella 2021-2022. Lähestymme siis kovaa vauhtia kohti Euroopan liiga -kisojen toiseksi tärkeintä mestaruutta. Kuka voittaa UEFA Eurooppa-liiga 2024 mestaruuden? Jos olet kiinnostunut jalkapallosta ja haluat nähdä nämä merkittävät jalkapallo-ottelut suoratoistona, lue tämä artikkeli, sillä annamme parhaat vinkit kisojen katsomiseen. Selvitämme, mitä kautta voit striimata ottelut suoraan omalle näytöllesi käyttämästäsi laitteesta riippumatta ja mitä ilmaisia vaihtoehtoja on tarjolla maksullisten kanavien lisäksi.

Kuinka siis katsot jalkapallo Eurooppa liiga -ottelut ja kannatat oman suosikkijoukkueesi voittoon? Olemme luoneet tähän artikkeliin ohjeistuksen, jonka avulla sinulta ei jää enää väliin yksikään matsi. Jatka siis lukemista ja laita Eurooppa-liiga otteluohjelma muistiin. Näin pysyt helpommin perillä siitä, milloin seuraava UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-ottelu alkaa. Tutustu tässä artikkelissa myös tarjolla oleviin VPN-palveluihin, joista kerromme lisää myöhemmin. Artikkelissa olevia linkkejä klikkaamalla pääset kyseisen VPN-palvelun sivustolle ja voit vertailla niiden ominaisuuksia.

Katso jalkapallo Eurooppa liiga -ottelut kotona tai Suomen ulkopuolella ja saat selville, mikä joukkue voittaa hopeisen pystin tänä vuonna. Tee se helposti tämän artikkelin avulla.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 19 huhtikuu 2024

Millä kanavalla UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-ottelut näytetään?

Jalkapallo Eurooppa liiga on UEFA:n tänä vuonna 51. kertaa järjestämä kilpailu, jossa eurooppalaiset jalkapallojoukkueet kilpailevat toisiaan vastaan. Finaali pelataan tällä kaudella 2021-2022 Espanjan Sevillan kaupungissa ensi vuoden toukokuussa. Viime vuoden finaalissa kamppailivat huippujoukkueet Manchester United Isosta-Britanniasta sekä espanjalainen Villarreal. Ottelu tarjosi jännittäviä tilanteita ja päättyi lopulta Manchester Unitedin tappioon rankkaripelissä, mutta mikä joukkue voittaa tänä vuonna vai säilyykö pysti hallitsevalla mestarilla – Villarrealilla?

uefa eurooppa liiga

UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-ottelut pelataan neljän joukkueen lohkoissa ja kisoissa on mukana yhteensä 48 joukkuetta. Jokaisesta lohkosta pääsee jatkoon kaksi parasta joukkuetta ja nämä joukkueet siirtyvät alkulohkovaiheen jälkeen pudotuspeleihin. Pudotuspeleihin pääsevät myös Mestarien liigan lohkokolmoset.

Haluatko tietää, kuinka voit katsoa kaikki tämän kauden ottelut ja valmistautua jalkapallo Eurooppa liiga -finaaliin mistä tahansa maasta? Seuraavaksi esittelemme kanavat, joiden käyttämistä suosittelemme jalkapallo Eurooppa liiga -kisojen katsomiseen.

Viaplay

Ensimmäisenä esittelemme Viaplayn. Suomessa Eurooppa-liiga TV katsomon tarjoaa Viaplayn suoratoistopalvelu. Elisa Viihde Viaplay tarjoaa asiakkailleen laadukasta sisältöä ja sen urheilutarjonta on erinomainen. Sen kautta voit katsoa maailmanluokan urheilutapahtumia suoraan netissä. Siellä on varmasti jokaiselle jotakin. Tarjolla on muun muassa jääkiekkoa, golfia, amerikkalaisia urheilulajeja sekä tietenkin jalkapalloa. Katso Eurooppa-liiga Viaplay-kanavan kautta tilaamalla Elisa Viihteen urheilupaketti. Tilattuasi paketin, voit hemmotella itseäsi kaikilla jalkapallo Eurooppa liiga -otteluilla.

Viaplay-suoratoistopalvelu on kuitenkin tarkoitettu vain Suomessa katsottavaksi, eikä se toimi ulkomailla – vaikka olisitkin maksanut palvelusta. Se on toisinaan hyvin ärsyttävää, kun haluat katsoa suosikkiohjelmaasi vaikka lomaillessa. Tähän ovat syynä kuitenkin tekijänoikeuslait ja ohjelmien näkyvyys on rajoitettu vain maahan, jossa tilaus on tehty ja jossa kanavalla on oikeudet näyttää ohjelmia. Suoratoistopalvelut ovat siis velvollisia asettamaan nämä rajoitukset palvelun käytölle. Mikäli olet kuitenkin aikeissa matkustaa ulkomaille ja haluaisit pysyä perillä jalkapallo Eurooppa liiga -kisojen tapahtumista, on VPN mahdollisesti ratkaisu ongelmaan! Tutustu VPN:ään ja sen käyttötarkoitukseen sekä ominaisuuksiin paremmin tässä artikkelissa.

TV8

Seuraavana esittelyssä on ulkomaalainen TV8-suoratoistopalvelu. Jos haluat katsoa jalkapallo Eurooppa liiga -ottelut ilmaiseksi, suosittelemme testaamaan tätä ulkomaalaista kanavaa. Näin ollen sinun ei tarvitse maksaa suoratoistopalvelun käyttämisestä. TV8 tarjoaa kuitenkin vain yhden Europa liiga -ottelun per kierros ja se toimii kaikilla laitteilla. Voit ladata sovelluksen ja seurata ottelua suoraan älypuhelimesta tai tabletista, jos et ole juuri sillä hetkellä kotona tietokoneen tai television ääressä. Näin sinulta ei vahingossa jää väliin yksikään jalkapallo Eurooppa liiga -ottelu.

Netissä on toki tarjolla myös muita lukuisia sivustoja, joiden kautta voit striimata ilmaiseksi UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-otteluita. Sivustoilla ei kuitenkaan yleensä ole virallisia oikeuksia matsien näyttämiseen ja se voi aiheuttaa riskin myös sivustojen käyttäjille. Voit esimerkiksi saada viruksen laitteelle tai tietosi voidaan hakkeroida. Suosittelemme välttämään tällaisia striimaussivustoja ja katsomaan urheilutapahtumia ainoastaan virallisten kanavien kautta. Mikäli haluat kuitenkin ehdottomasti kokeilla tällaista sivustoa, varmistathan, että sinulla on VPN käytössä, niin yksityisyytesi pysyy paremmin turvassa. Otathan tässä tapauksessa myös huomioon VPN-palvelun tehokkuuden ja laadun. Sinulla tulee nimittäin olla huippuluokan VPN-palvelu, jotta voit salata tietosi muilta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Kuinka UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-ottelut striimataan?

Miten VPN oikein toimii käytännössä ja mitä se tarkoittaa? VPN auttaa muuttamaan käyttäjän IP-osoitetta ja siten ohittamaan georajoitukset, joita suoratoistopalvelut ja kanavat asettavat. VPN on nimensä mukaan virtuaalinen erillisverkko, jonka avulla suojaat yhteytesi. Se muodostaa eräänlaisen tunnelin, jossa tietoliikenne kulkee suojatun palvelimen kautta sivustolle. Siten fyysinen sijaintisi tai täyttämäsi tiedot eivät pääse paljastumaan muille ja voit huoletta selata haluamaasi sivustoa.

Tämän turvallisuusmenetelmän avulla voit valita virtuaaliseksi sijainniksi minkä tahansa maan, vaikka et olisikaan siellä itse fyysisesti. VPN-palveluissa on kuitenkin eroja, joten suosittelemme valitsemaan sellaisen palvelun, joka sisältää eniten palvelimia ympäri maailmaa. Näin ollen saat paremman kattavuuden ja eniten vastinetta rahalle.

eurooppa liiga

Et kuitenkaan tarvitse maailmanlaajuista kattavuutta jalkapallo Eurooppa liiga -otteluiden katsomiseen, sillä ne näkyvät myös Viaplayn kautta Suomesta käsin. Jos haluat katsoa kanavaa ulkomailla, tulee sinun vain yhdistää VPN Suomeen. Tässä vielä ohjeet siihen, kuinka onnistut striimaamaan UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-ottelut mistä vain sijainnista:

  1. Valitse ensin VPN-palvelu. Olemme listanneet omasta mielestämmme parhaat VPN-palvelut artikkelin seuraavaan osioon ja voit valita niistä suosikkisi. Tekemiemme testitulosten ja arviointien perusteella ExpressVPN on listan ensimmäisenä.
  2. Valitse sitten tilaus omien tarpeiden mukaan. Voit valita joko pitkä- tai lyhytkestoisen tilauksen, mutta parhaan tarjouksen saat, kun tilaus kestää vähintään vuoden. Maksat siis vähemmän VPN:n käytöstä lyhytaikaisiin tilauksiin verrattuna.
  3. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteelle. Saat tarkemmat asennusohjeet ruutuun asennusta suorittaessasi. Sen tekeminen on helppoa ja onnistuu ilman suurempia teknisiä taitoja. Voit käyttää sovellusta tietokoneella, tabletilla tai vaikka puhelimella.
  4. Avaa sovellus ja yhdistä palvelimeen haluamassasi maassa. Mikäli olet siis otteluiden aikaan lomailemassa ulkomailla, voit yhdistää VPN:n Suomeen ja katsoa ottelut Viaplayn kautta tilaamallasi palvelulla.
  5. Mene sitten kyseisen kanavan nettisivuille tai avaa suoratoistopalvelun oma sovellus ja kirjaudu sisään. Nyt voit katsoa haluamiasi urheiluohjelmia missä vain tämän yksinkertaisen vinkin avulla. Eikö olekin kätevää?

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Parhaat VPN-palvelut UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-otteluiden katsomiseen vuonna 2024

On pakko heti tähän alkuun sanoa, että ei ole helppoa löytää sopivaa VPN-palvelua, jolla urheilutapahtumien striimaaminen onnistuisi helposti. Valittavana on nimittäin lukuisia eri palveluita – niin ilmaisia kuin maksullisia. Tämän artikkelin tarkoituksena on kuitenkin auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopiva VPN. Olemme siis tehneet erilaisia testejä eri VPN-palveluiden välillä ja päätyneet seuraavanlaiseen listaukseen. Voit tutustua rauhassa listaan ja klikata linkkejä, joiden kautta voit tilata kyseisen palvelun sekä varmistua VPN:n sisältämistä ominaisuuksista.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Kuinka VPN kannattaa valita? VPN:ää valitessa on syytä ottaa huomioon sen sisältämät ominaisuudet, nopeus, tehokkuus, asiakaspalvelun laatu sekä käyttäjäystävällisyys. Voit tutustua eri palveluihin niiden omilla nettisivuilla, vertailla tuotteita ja hintoja sekä lukea muiden käyttäjien kokemuksia ennen lopullisen tilauksen tekemistä.

Kuten jo totesimme aikaisemmassa osiossa, on ExpressVPN meidän ehdoton suosikkimme ja siten se on yllä olevan VPN-palveluita vertailevan listan ensimmäisenä. Palvelu tarjoaa laajan kattavuuden ympäri maailmaa ja toimii erinomaisesti Suomessa sekä ulkomailla. Sen palvelimet on optimoitu täydellisesti juuri striimaukseen ja tämän palvelun tilatessasi saat varman vakauden ja laadun tuotteelle.

Halusimme myös kiinnittää testauksessamme erityistä huomiota VPN-palvelun tarjoamaan asiakaspalveluun ja sovelluksen helppokäyttöisyyteen. ExpressVPN otti näistäkin erinomaiset pisteet ja saat tarvittaessa asiakaspalvelulta tukea ympäri vuorokauden. Jos olet aikeissa käyttää VPN:ää vasta ensimmäistä kertaa, ei sinun tarvitse myöskään olla huolissasi. Tämä palvelu on luotu sellaiseksi, että niin aloittelijat kuin myös kokeneemmat käyttäjät saavat siitä kaiken irti ja oppivat palvelun käytön nopeasti. Tutustuthan ExpressVPN -palveluun paremmin niiden omilla nettisivuilla alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Voit testata tuotetta 30 päivän ajan veloituksetta ja suosittelemme hyödyntämään tämän tarjouksen.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Ilmainen VPN ja UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-otteluiden katsominen

Ilmaisia VPN-palveluita on tarjolla runsain määrin, kun vain haet VPN:ää netin hakusivuilla. Sellaisen valitseminen on aina houkuttelevaa, mutta luethan tämän osion ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Voit yllättyä siitä, mitä opit ilmaisista VPN-palveluista. Miksi ilmaisen VPN:n valitseminen ei siis kannata?

Ensinnäkään ilmaiset VPN:t eivät tarjoa samanlaista nopeutta ja vakaata suorituskykyä kuin maksulliset VPN-palvelut. Et siis todennäköisesti pysty edes striimaamaan jalkapallo Eurooppa liiga -otteluita, sillä sen tekemiseen tarvitaan laadukas VPN-yhteys. Ilmainen VPN ei kykene kiertämään georajoituksia ja siten ohjelman katsominen voi päättyä nopeasti. Mikäli onnistut katsomaan ohjelman striimaussivustoa käyttäen, on yhteys todennäköisesti pätkivä ja hidas.

Ilmaiset VPN-palvelut tallentavat myös selaushistoriasi ja henkilökohtaiset tietosi palvelimelle. Sitten ne voivat myydä käyttäjän yksityiset tiedot eteenpäin eniten rahaa tarjoaville kolmansille osapuolille. Tämä on syy, miksi ilmaisen VPN:n käyttäminen on vaarallista käyttäjälle. Tällä tavoin palvelu onnistuu rahoittamaan oman toimintansa, mutta palvelusta ei ole juurikaan hyötyä käyttäjälle itselleen.

Ilmaisen VPN:n käyttäminen saattaa siis kuulostaa hyvältä ajatukselta, mutta sitä se ei ole. Harkitse siis kahdesti, kun olet päättämässä ilmaisen ja maksullisen palvelun välillä. Ilmaisilla VPN-palveluilla on nimittäin oma hintansa. Niitä ei ole mahdollista käyttää turvallisesti. Valitsethan siis mieluummin maksullisen palvelun, joka on todistetusti luotettava ja pystyy tarjoamaan sen, mitä lupaakin.

UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-otteluiden katsominen ja muita VPN:n hyötyjä

VPN on ehdottomasti tarpeellinen apuväline kaikille nettiä käyttäville. Sitä ei ole kiistäminen. Erityisen hyödyllistä VPN:n käyttäminen on, mikäli olet tottunut striimaamaan ohjelmia tai lataamaan torrentteja. UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-otteluiden lisäksi voit katsoa myös muita jalkapallon mestaruuskisoja, urheilutapahtumia, elokuvia tai sarjoja mielesi mukaan. Koska VPN antaa mahdollisuuden kiertää suoratoistopalveluiden asettamat georajoitukset, voit nauttia ohjelmatarjonnasta maailman eri sijainneista ja kanavilta. Jos et ole vielä kokeillut Yhdysvaltojen Netflixiä, suosittelemme tarttumaan heti tilaisuuteen ja hankkimaan VPN:n, sillä näet sen kautta parhaat sarjauutuudet sekä monipuolisesti tarjontaa, jota ei Suomen Netflixissä ole vielä saatavilla. Tässä yksi hyvä lisäsyy hankkia VPN-palvelu.

Voit siis hyödyntää VPN:ää ohjelmien, tapahtumien ja elokuvien katsomiseen. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa etu, jota VPN-palvelulla on tarjota. Todellinen hyöty nimittäin liittyy VPN:n ensisijaiseen tarkoitukseen – turvata ja suojata käyttäjän yksityisyys. Näin ollen esimerkiksi netin palveluntarjoaja ei pysty selvittämään kaikkia tietoja sinusta. On myös ihmisiä, jotka ovat tehneet hakkeroinnista ammatin. VPN auttaa suojautumaan tällaisilta pahantahtoisilta henkilöiltä.

jalkapallo eurooppa liiga

Tekijänoikeuslakiin nojautuen netin käyttäjien aktiivisuutta on mahdollista seurata. On siis hyvä ajatus salata oma tietoliikenne VPN:llä ja siten tehdä itsestäsi näkymätön muille. Tämä on juurikin sitä, mitä VPN pystyy tarjoamaan, joten hyvään VPN:ään kannattaa ehdottomasti panostaa. Mitä parempi VPN-palvelu, sitä paremman suojan saat. ExpressVPN sisältää kaikki nämä ominaisuudet ja paljon muuta, joten emme voi kuin suositella sen käyttämistä.

Mitä tulee palomuureihin ja joidenkin maiden asettamaan sensuuriin (kuten Facebookin käyttö Kiinassa), on VPN ratkaisu myös näiden ongelmien kiertämiseen. Monet Euroopan maat esimerkiksi rajoittavat YouTuben käyttöä suuresti. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma VPN:n käyttäjille. Hankithan siis VPN:n itsellesi pikimmiten, niin pääset nauttimaan kaikista näistä hyödyistä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto: kuinka striimaat UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-ottelut?

Jalkapallo Eurooppa liiga -otteluiden katsominen on hyvin helppoa Suomesta käsin. Mene vain selaimella tai sovelluksella Viaplay -suoratoistopalveluun ja aloita katsominen. Mutta heti kun ylität Suomen valtion rajat ja haluat jatkaa tilauksen tarjoamien ohjelmien katsomista, vaikeutuu tilanne. Haastellisen siitä tekee nimittäin suoratoistopalvelun asettamat maakohtaiset rajoitukset. Et siis voi toistaa haluamaasi sisältöä ulkomailla, vaan saat virhekoodin näytölle. Mitä voit tehdä ratkaistaksesi ongelman?

Kun yhdistät hankkimasi VPN-palvelun suomalaiseen palvelimeen, voit aloittaa katselun mistä tahansa sijainnista. Laitteesi yhdistää sen maan IP-osoitteeseen, jonka valitset palvelinten listalta. Tämän oivallisen apuvälineen avulla saat pääsyn tilaamaasi suoratoistopalveluun myös Suomen ulkopuolella ollessa.

Jos et osaa valita eri VPN-palveluiden väliltä, on meidän ehdotuksemme ExpressVPN. Se on kaikista tehokkain nopeuden puolesta ja sisältää ominaisuuksia, joita on vaikea päihittää. Voit käyttää sitä niin jalkapallon kuin muidenkin ohjelmien ja tapahtumien katsomiseen missä tahansa oletkin.

UEFA Eurooppa liiga jalkapallo-otteluiden katsominen ei ole koskaan ollut helpompaa. Jalkapallo Eurooppa liiga -otteluiden lohkovaiheessa 48 mestaruudesta kamppailevaa joukkuetta antaa nyt 48 hyvää syytä ottaa VPN heti käyttöön! Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan ja tee lopullinen päätös vasta tämän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Saat rahat takaisin, mikäli et halua jatkaa VPN-palvelun käyttämistä. Ethän enää epäröi, vaan tilaa ExpressVPN ja hyödynnä tämä erinomainen tarjous!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi