Katso Tokion kesäolympialaiset 2024 netissä

Tokion kesäolympialaiset ovat pian täällä! Tänä vuonna 2024 kisat pidetään Tokiossa, Japanissa ensimmäistä kertaa vuoden 1964 jälkeen. Tokyo olympialaiset kesä 2024 käynnistyvät 24. heinäkuuta. Kisat oli tarkoitus pitää alunperin vuonna 2020, mutta Kansainvälinen olympiakomitea ilmoitti, ettei kisoja voida pitää koronaviruksen vuoksi ja näin ollen kisat siirrettiin vuodelle 2024. Kisat järjestetään kuitenkin yhä nimellä Tokio 2020.

Times-lehdessä hiljattain julkaistujen tietojen mukaan Japanin hallitus on pohtinut kesäolympialaisten kohtaloa ja tullut siihen loppupäätelmään että tämän vuoden kisat pitää perua koronavirustilanteen vuoksi. Japanin hallitus kiisti kuitenkin Times lehden antamat tiedot olympialaiset kesä 2024 koskien. Japanin hallituksen tiedottaja Manabu Sakai pitää väitteitä valheellisina. Artikkelin tietojen mukaan asiasta on kertonut lehdelle korkea-arvoinen hallituslähde.

Mikäli pohdit kuinka voit katsoa olympiakisat netissä, olet tullut juuri oikealle sivustolle. Tämän artikkelin avulla pääset olympialaiset Tokio -tunnelmaan ja näet kaikki Tokion kesäolympialaiset lajit omalta kotisohvalta ilman keskeytyksiä tai ongelmia yhteyksien kanssa. Jatka siis lukemista, niin kerromme lisää aiheesta!

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Miltä kanavilta Tokion kesäolympialaiset näkyvät?

Tokion olympialaiset kesä 2024 näkyvät Suomessa Yle-kanavalta ja kisojen katsominen on ilmaista. Voit asentaa Yle Areena -sovelluksen myös puhelimeen ja seurata Tokion olympialaisten tapahtumia missä tahansa oletkin. Yle Areena on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto nähdä kaikki Tokion kesäolympialaiset lajit.

kesäolympialaiset

Voit katsoa kisat myös esimerkiksi BBC:n tai Eurosportin kautta. Tarvitset kuitenkin VPN-palvelun näiden sivustojen katsomiseen, koska kanavilla on maakohtaisia rajoituksia ja ne näkyvät siten vain tietyissä maissa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Katso kaikki Tokion kesäolympialaiset lajit VPN:n avulla

Tässä osiossa kerromme kuinka voit katsoa kaikki Tokion kesäolympialaiset lajit VPN-yhteyden avulla. Kuten jo totesimme, näkyvät muiden maiden kanavat ainoastaan kyseisissä maissa. VPN:n avulla voit kuitenkin kiertää nämä maakohtaiset rajoitukset ja katsoa kisat haluamastasi sijainnista.

kesäolympialaiset

Mutta mikä VPN oikein on? VPN on virtuaalinen erillisverkko, joka salaa verkkoyhteyden piilottamalla käyttäjän todellisen IP-osoitteen. Sen avulla voit valita uuden IP-osoitteen eri sijainnista. VPN:n käyttö on erittäin helppoa! Sinun ei siis tarvitse olla teknisesti taitava VPN:n käytön aloittamiseksi. Yhdistä vain haluamasi laite, kuten puhelin, tabletti tai tietokone VPN-palvelua hyödyntäen haluamaasi maahan. Sitten voit katsoa kyseisen maan ohjelmia ja elokuvia uuden IP-osoitteen avulla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Parhaat VPN-yhteydet, joiden avulla voit katsoa Tokion kesäolympialaiset

Jos haluat katsoa kaikki kesäolympialaiset lajit netissä, tarvitset siihen laadukkaan VPN:n. Mikäli olet joskus etsinyt sopivaa VPN-palvelua, olet varmasti huomannut valikoiman olevan valtava. Siksi olemmekin halunneet tehdä päätöksestä sinulle helpomman ja olemme listanneet parhaat VPN-yhteydet tähän artikkeliin. Näin voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon eikä sinun tarvitse käyttää siihen liikaa aikaa ja vaivaa.

kesäolympialaiset lajit

Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:ää. Se on luotettava ja turvallinen vaihtoehto, joka on saanut testeissämme parhaat arvostelut. Voimme siis taata, että näet haluamasi ohjelmat ja tapahtumat sen kautta helposti ja vaivatta. ExpressVPN tarjoaa myös laatutakuun, eli voit kokeilla palvelua 30 päivän ajan ilmaiseksi.

Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen palveluun, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun ja he palauttavat sinulle rahat takaisin. ExpressVPN:n asiakaspalvelu on avoinna vuorokauden ympäri, joten saat apua aina tarvittaessa. Jotkut tapahtumat näkyvät Suomessa esimerkiksi öisin, joten ympärivuorokautinen tuki tulee toisinaan tarpeen. ExpressVPN:n asiakaspalvelu on nopeaa ja moitteetonta.

Olemme koonneet alle listan, josta löydät myös muita hyviä VPN-palveluita. Voit tutkia niitä tarkemmin klikkaamalla kyseisiä linkkejä. Haluamme myös huomauttaa, että ethän turvaudu ilmaiseen VPN-palveluun. Ilmaiset VPN-palvelut eivät yleensä toimi halutulla tavalla eikä niiden käyttäminen ole turvallista. Kerromme aiheesta lisää myöhemmin tässä artikkelissa.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Kuinka Tokion kesäolympialaiset näkyvät VPN:n avulla?

Nyt kun tiedät, miltä kanavilta olympialaiset kesä 2024 näkyvät ja olet tutustunut listaamiimme VPN-palveluihin, on aika selvittää kuinka VPN:ää oikein käytetään. VPN-yhteyden käyttäminen on todella yksinkertaista. Olemme koonneet alle tarkemman selostuksen, jonka avulla näet kaikki vuoden 2024 kesäolympialaiset lajit netissä:

kesäolympialaiset lajit

  1. Valitse ensin haluamasi VPN-palvelu yllä olevalta listalta. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:n käyttämistä, sillä se on saanut testeissämme parhaat arvostelut. Ethän kuitenkaan missään tapauksessa käytä ilmaista VPN-palvelua.
  2. Mene kyseisen VPN-palvelun sivuille ja valitse tilaus.
  3. Lataa ja asenna VPN-yhteys laitteellesi ohjeita noudattaen.
  4. Valitse maa, jonka kanavalta haluat katsoa ohjelmia. Katso esimerkiksi kaikki Tokion kesäolympialaiset lajit käyttämällä Iso-Britannian IP-osoitetta ja BBC:n kanavaa, jonka kautta suorat kisalähetykset näkyvät.
  5. Valittuasi kyseisen maan, klikkaa ”Yhdistä”.
  6. Mene selaimella kyseisen kanavan nettisivuille. Sinun pitää mahdollisesti rekisteröityä sivustolle. Nyt näet Tokion olympialaisten lajit ilmaiseksi keskeytyksettä.

Kuten kerroimme, on VPN:n käyttäminen helppoa! Voit hankkia ExpressVPN:n alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Voinko katsoa Tokion kesäolympialaiset ilmaisen VPN:n avulla?

Emme suosittele ilmaisten VPN-palveluiden käyttämistä, sillä ne ovat epäluotettavia eivätkä toimi aina halutulla tavalla. Jos VPN-palvelu on ilmainen, tulee palvelun kuitenkin saada rahaa jostakin. Valitettavasti se tapahtuu yleensä yksityisyyttäsi loukkaamalla. Selaustietosi ja yksityiset tietosi kaupataan eniten tarjoavalle kolmannelle osapuolelle. Jotta voit varmistaa, ettei näin tapahdu, hankithan siis laadukkaan VPN-palvelun.

olympialaiset kesä

Ilmaiset VPN-palvelut myös latautuvat hitaasti eivätkä ne pysty yleensä kiertämään TV-kanavien asettamia maakohtaisia rajoituksia. Ja mikäli haluat katsoa muiden maiden kanavia, on tämä ominaisuus hyvin olennainen. Tarvitset rajoitusten kiertämiseen hyvän ja toimivan VPN-palvelun. Suosittelemme valitsemaan VPN:n yllä mainitsemaltamme listalta, joista ExpressVPN on ykkösenä.

Mitä muita hyötyjä VPN tarjoaa?

Sen lisäksi, että voit katsoa olympialaiset kesä aikaan, tarjoaa VPN myös monia muita etuja. Kuten jo totesimme, on laadukas VPN hyvä tapa kiertää maakohtaiset rajoitukset, joita TV-kanavat ovat velvollisia asettamaan. Näin voit katsoa kuitenkin olympialaisten lisäksi myös muita urheilutapahtumia, kuten jalkapalloa. Voit myös katsoa esimerkiksi Yhdysvaltojen Netflixiä, joka tarjoaa paljon suuremman ja paremman valikoiman, kuin Suomen Netflix. Mikäli olet siis elokuvien ja tv-sarjojen suurkuluttaja, on VPN hyvä ratkaisu uusien ohjelmien selaamiseen muiden maiden valikoimasta.

VPN luotiin alunperin turvallisuuden ja yksityisyyden takaamiseksi nettiä selatessa. VPN:n avulla voit salata tiedot ja suojata yksityisyytesi. Nettiyhteys myös nopeutuu eikä netin palveluntarjoaja pysty hidastamaan selausnopeutta. Voit siis katsoa olympialaiset kesä 2024 keskeytyksettä tai selailla nettiä ilman jatkuvaa pätkimistä.

VPN:n avulla voit myös suojata laitteesi haittaohjelmilta ja viruksilta. Saat uuden IP-osoitteen aina nettiä käyttäessä ja näin ollen tietoihisi ei päästä käsiksi. Yksityisyytesi on siis turvassa, kun ostat laadukkaan VPN:n.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Katso Tokion kesäolympialaiset netissä: yhteenveto

Haluatko katsoa olympialaiset kesä 2024 netissä ongelmitta missä tahansa oletkin? Silloin VPN:n hankinta on hyvä ratkaisu. VPN tarjoaa nopean ja turvallisen tavan selata nettiä sekä katsoa muiden maiden TV-kanavia. Tämä onnistuu vaihtamalla IP-osoitetta. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:ää, joka on testeissämme parhaat arvostelut saanut VPN-yhteys. Mikäli haluat kokeilla jotakin toista VPN:ää, käythän läpi myös muut yllä olevalla listalla mainitsemamme palvelut. Haluamme myös muistuttaa tähän loppuun, että ethän koskaan käytä ilmaista VPN-palvelua. Ne käyttävät yksityisyyttäsi hyväksi ja myyvät tiedot kolmansille osapuolille. Niiden käyttäminen ei myöskään ole kovin hyödyllistä ohjelmien katsomiseen, sillä ne eivät ole riittävän tehokkaita kiertämään maakohtaisia rajoituksia.

Olympia Tokio 2024 -kisat ovat varmasti yksi tämän vuoden urheilutapahtumien kohokohdista. Ethän siis halua jättää kisoja väliin? Toivottavasti tästä artikkelista oli sinulle hyötyä ja näet kaikki kesäolympialaiset lajit netissä helposti ohjeiden avulla. Voimme vakuuttaa, että VPN:n käyttäminen on helppoa ja että näet olympialaiset kesä 2024 vaivatta VPN-ehdotuksiemme avulla.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi