Katso SM liigaa netissä 2024: Lue Koko Opas

Liigan seuraaminen on suomalaisille tärkeää, mutta mistä ottelut oikein näkyvät? Katso SM liigaa netissä helposti tämän artikkelin avulla! Jatka siis lukemista, niin kerromme parhaat vinkit.

Kokeile Nyt
Katso SM-liigaa ExpressVPN:n avulla - 49 % alennus.

ExpressVPN auttaa sinua ohittamaan maantieteellisen eston ja katsomaan SM League -otteluita kaikkialla. Hanki ExpressVPN vuodeksi, saat 3 kuukauden ilmaisen ja 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Katso SM liigaa: parhaat striimaussivustot

Kerromme nyt, mistä katsoa SM liigaa netissä. Esittelemme Suomen parhaat striimaussivustot. Huomaathan, että nämä sivustot vaativat rekisteröitymisen ja ne ovat maksullisia käyttäjille.

Ruutu

Ruutu on yksi Suomen tunnetuimmista suoratoistopalveluista, joka aloitti toimintansa vuonna 2006. Se esittää Nelosen, Livin, Jimin ja Heron kanavilla näytettäviä ohjelmia. Osa ohjelmista on maksullisia ja osa vaatii vain tilille kirjautumisen. Voit katsoa ohjelmia myös reaaliajassa, mutta tarvitset siihen maksullisen version. SM liiga netistä katsominen onnistuu myös ainoastaan maksullisella versiolla.

Ruutu on ladattavissa älytelevisioon sekä iOS- ja Android-laitteisiin. Voit katsoa sitä myös Chromecastin tai selaimen välityksellä tietokoneella.

C More

C More on perustettu jo vuonna 1997, mutta se aloitti toimintansa Suomessa vasta 2012. C More näyttää parhaat kotimaiset ja ulkomaiset sarjat sekä elokuvat. Se sisältää myös paljon urheilua, kuten jääkiekkoa, tennistä ja jalkapalloa. Katso SM liigaottelut C Moren kautta maksullisesti.

Voit katsoa C Moren ohjelmia millä tahansa laitteella, kuten Android- ja iOS-mobiililaitteet, tietokone, älytelevisio ja pelikonsoli. Se toimii selaimella sekä sovelluksen kautta.

Haluatko tietää, kuinka ottelut näkyvät ilmaiseksi? Jatka artikkelin lukemista ja katso SM liigaa netissä ilmaiseksi.

Parhaat ilmaiset striimaussivustot

Olet varmasti iloinen kuullessasi, että SM liiga katsominen onnistuu myös ilmaiseksi MTV:n kautta. Alla lyhyt esittely kanavasta.

MTV

MTV on Telian omistama suoratoistopalvelu, joka perustettiin vuonna 1957. Se näyttää lukuisia eri realityohjelmia, draamasarjoja sekä elokuvia jokaiseen makuun. Mikä parasta, tällä kaudella voit katsoa myös SM liiga ilmaiseksi netistä MTV:n kautta.

MTV on katsottavissa kaikilla laitteilla: Android- ja iOS-mobiililaitteet, tietokoneen selain sekä älytelevisio. Voit myös striimata sitä Chromecastin tai AirPlayn kautta.

Huomaathan, että MTV on katsottavissa vain Suomen rajojen sisällä. Jos asut siis ulkomailla, et pysty katsomaan palvelun tarjoamia ohjelmia geoblokkauksen vuoksi. Mutta entä jos sen kiertäminen olisi mahdollista? Lue lisää geoblokkauksesta seuraavasta osiosta.

Katso SM liigaa Suomen rajojen ulkopuolella

Suoratoistopalvelun tehtävänä on estää ohjelmien striimaus maakohtaisten rajojen ulkopuolella. Sen tulee nimittäin kunnioittaa sisällöntuottajien kanssa tehtyjä sopimuksia, joilla katsominen on rajoitettu vain tietylle alueelle. Mutta kuinka tätä valvotaan?

SM liiga netistä

Geoblokkauksen estäminen tapahtuu käyttäjän IP-osoitteen avulla. Kyseessä on virtuaalinen yksilöllinen osoite, jonka avulla käyttäjän laite ja sijainti voidaan määrittää verkossa. Jos IP-osoite on ulkomaalainen, estetään ohjelmien striimaus. Saat virheilmoituksen, joka kertoo sijainnin olevan rajojen ulkopuolella. Jotta voisit kiertää tämän eston, tarvitset siis suomalaisen IP-osoitteen.

Voit vaihtaa IP-osoitteen sijaintia helposti VPN-palvelun avulla. Siten voit kiertää tarkat georajoitukset ja katsoa SM liiga netistä myös Suomen ulkopuolella. Haluatko tietää kuinka se onnistuu? Jatka lukemista.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Katso SM liigaa ulkomailla VPN:n avulla

Tässä lyhyt opastus siihen, kuinka voit katsoa SM liigan pelit ilmaiseksi netissä myös ulkomailla. Se on helppoa ja onnistuu myös aloittelevilta käyttäjiltä! Lue ohjeet ja aloita katsominen.

  1. Hanki ExpressVPN ja rekisteröidy käyttäjäksi palvelun verkkosivuilla. Kyseessä on huippunopea ja laadukas VPN-palvelu, joka sisältää lukuisia palvelimia kaikkialla maailmassa.
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus haluamallesi laitteelle asennuksen aikana tulevien helppojen ohjeiden mukaan.
  3. Avaa VPN-sovellus ja valitse listalta palvelin Suomesta.
  4. Mene selaimella tai sovelluksella ilmaiseen MTV-palveluun ja katso liigaottelut netissä.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi ja katso liigaottelut

ExpressVPN on meidän suosikkipalvelu suoratoistopalveluiden asettamien estojen kiertämiseen. Se sisältää lukuisia palvelimia eri puolella maapalloa, joten yhteysnopeus säilyy aina hyvänä ja vakaana. ExpressVPN on myös turvallinen ja luotettava. Voit suojata identiteettisi ja pysyä anonyyminä netissä. Palvelulla on monen vuoden takainen kokemus, jolla käyttäjän tiedot pysyvät varmasti salassa.

katso SM liiga

ExpressVPN on kuitenkin maksullinen, mutta käyttäjien on mahdollista kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla. Se toimii siten, että jos et ole kokeilujakson jälkeen tyytyväinen palveluun, voit pyytää asiakaspalvelua palauttamaan rahat. Sinulta ei kysytä syytä peruutukseen ja saat koko maksamasi summan takaisin.

Kokeile ExpressVPN:ää jo tänään alla olevan linkin kautta ja katso SM liiga netistä.

Katso SM liigaa valitsemalla parhaat VPN-palvelut striimaukseen

VPN-palveluita on monipuolisesti tarjolla netissä, joten on vaikea päättää, mikä niistä oikein kannattaa valita. Halusimme siis helpottaa lukijoidemme valintaa vertailemalla palveluita keskenään.

Olemme siten tehneet listan parhaista VPN-palveluista, joiden avulla SM liiga netistä katsominen onnistuu. Valinta perustuu siihen, kuinka hyvin palvelut suoriutuivat arvioinnista eri kriteerien mukaan. Tärkeitä kriteereitä VPN-palvelun valinnassa ovat muun muassa palvelinten lukumäärä ja sijainti, nopeus, asiakaspalvelu sekä turvallisuus.

Tarkista listan sijoitukset alta ja katso liigaottelut missä tahansa oman VPN-palvelun avulla.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

VPN-palvelun muut hyödyt

Katso liigaottelut VPN-palvelua hyödyntäen, mutta mitä muuta voit tehdä sen avulla? Selvitetään nyt VPN:n muut hyödyt!

Kierrä georajoitukset ja sensuuri

Kuten jo totesimme, on VPN oiva tapa katsoa SM liiga ilmaiseksi netissä myös ulkomailla, mutta voit katsoa sen avulla myös muita suoratoistopalveluiden tarjoamia ohjelmia. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut Amerikan Netflixin tarjonnasta, voit selata sitä käyttämällä palvelimen sijaintina Yhdysvaltoja. Katso myös muun muassa Amazon Primen, Hulun tai HBO:n tarjoamia elokuvia ja sarjoja omalta kotisohvalta.

Oletko aikeissa matkustaa Kiinaan tai Venäjälle? Olet varmasti tietoinen siitä, että kyseiset valtiot sensuroivat netin sisältöä. Et siis pysty käyttämään vapaasti verkko tai kaikkia sovelluksia. Kun lataat VPN-palvelun laitteelle ennen matkaa, onnistuu sensuurin kiertäminen ongelmitta. Käytä Facebookia, Twitteriä tai Instagramia haluamallasi tavalla.

katso SM liigaa

Lisää turvallisuutta ja yksityisyyttä netissä

VPN takaa myös paremman turvallisuuden verkossa. Voit käyttää huoletta esimerkiksi julkista Wifi-verkkoa, kun VPN on päällä. Tämä johtuu siitä, että VPN salaa kaiken tietoliikenteen kuljettamalla tiedot palvelimeen salatun tunnelin välityksellä. Salaukseen käytetään laadukasta ja modernia teknologiaa.

VPN piilottaa käyttäjän todellisen IP-osoitteen antaen siten täydellisen yksityisyyden netissä. Virtuaalinen sijaintisi voi siis olla missä tahansa päin maailmaa, vaikka olisitkin fyysisesti Suomessa. Näin hakkereiden tai muiden kolmansien osapuolten on vaikeampi kerätä sinusta tietoa tai päästä käsiksi yksityisiin tietoihisi.

Yhteenveto: katso SM liigaa netissä ulkomailla

Jos haluat siis katsoa SM liiga netistä Suomessa, voit käyttää maksullisia Ruutu- ja C More -kanavia. Ottelut näkyvät kuitenkin ilmaiseksi myös MTV-kanavalta. Mikäli olet ulkomailla ja haluat seurata liigaotteluita, tarvitset VPN-palvelun maakohtaisten estojen kiertämiseen. VPN-palvelun avulla voit vaihtaa IP-osoitteen sijainnin Suomeen ja jatkaa suoratoistopalveluiden katsomista.

Suosittelemme hankkimaan laadukkaan ja luotettavan VPN-palvelun, kuten esimerkiksi ExpressVPN. Se on saanut arvosteluissamme parhaat tulokset ja se täyttää kaikki tärkeimmät kriteerit. Katso liigaottelut netissä hankkimalla ExpressVPN vuodeksi. Saat tilauksen 49 % alennuksella ja kolme kuukautta kaupan päälle. ExpressVPN tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -laatutakuun. Voit siis halutessasi pyytää rahat takaisin kokeilujakson päätyttyä.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi