Katso Shanghai Masters tennis 2024 suoratoistona

Shanghai Masters tennis on ammattilaispelaajien tennisturnaus. Se järjestetään vuosittain ja se on osa Shanghai Masters ATP Tour Masters 1000 -tapahtumaa, joka pidetään Qizhong Forest Sports City Areenalla Kiinassa. Vuoden 2024 Shanghai Masters tennis oletetaan alkavan tavalliseen tapaan. Tennisturnaukseen osallistuu tänä vuonna monia tunnettuja pelaajia, kuten Novak Djokovic. Jos rakastat tennistä ja ATP Masters Shanghai -tapahtumaa, haluat varmasi kannustaa omaa suosikkipelaajaasi kisoissa. Mikäli et pääse paikan päälle kisoihin, voit aina katsoa turnauksen suoratoistona olitpa sitten Kiinassa tai kotona Suomessa.

Mikäli olet kiinnostunut tietämään lisää aiheesta, jatka artikkelin lukemista! Kerromme tässä artikkelissa kaikki tavat, joilla voit katsoa Shanghai Masters ATP suoratoistona netissä. Voit katsoa ATP Masters Shanghai -tapahtuman joko ilmaisilla tai maksullisilla verkkosivuilla. Luethan artikkelin kuitenkin loppuun asti, niin saat hyviä vinkkejä, joilla suoratoisto onnistuu ilman suurempia ongelmia.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Parhaat sivustot Shanghai Masters tennis otteluiden katsomiseen

Shanghai Masters ATP -tapahtuma näkyy esimerkiksi Ison-Britannian BT Sports 2 -kanavalla. Television lisäksi tämä kanava näkyy myös mobiililaitteilla, kuten tabletilla tai älypuhelimella. Sinun tulee vain rekisteröityä kanavan käyttäjäksi voidaksesi katsoa sen ohjelmia ja käyttää sovellusta. Sky Sports 3 on toinen brittiläinen kanava, joka näyttää kisat. Sen katsomiseen tarvitaan kuitenkin maksullinen Sky TV -paketti.

shanghai masters atp

Mikäli haluat katsoa Shanghai Masters ATP -kisat australialaisen kanavan kautta, näyttää ESPN tapahtuman myös suorana lähetyksenä. ATP Masters Shanghai näkyy niin ikään Foxtelin ja Kaya Sportsin kautta, mikäli rekisteröidyt niiden käyttäjäksi. Nämä kanavat ovat maksullisia, mutta voit aina käyttää uuden tilin mukana tulevaa ilmaista kokeilujaksoa hyväksi.

Kanadassa Shanghai Masters ATP -kisat näytetään netissä TSN-kanavan kautta. Yhdysvalloissa voit katsoa kisat esimerkiksi FuboTV:n tai SlingTV:n kautta. Ne ovat kuitenkin maksullisia, mutta voit taas hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa.

Mikäli et asu näissä maissa, ei sinulla ole pääsyä kanavien sisältöön, ellet käytä apuna VPN:ää. Sen avulla voit muuttaa IP-osoitteen sijaintia ja näin ollen katsoa maakohtaista sisältöä. Kerromme seuraavaksi, miten VPN:ää oikein käytetään ja mitä hyötyä siitä on.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Mihin VPN:ää tarvitaan?

Virtuaalinen erillisverkko eli VPN on palvelu, jonka avulla voit piilottaa oman IP-osoitteen ja salata tietosi. Siten voit käyttää nettiä turvallisesti ja anonyymisti.

atp masters shanghai

Mutta tarvitsetko todella VPN:n katsoaksesi ATP Masters Shanghai -kilpailun? Kyllä, VPN:n käyttäminen on suositeltavaa turvallisuuden kannalta sekä maantieteellisten estojen poistamiseksi. Ilman sitä et pysty katsomaan kisoja.

Shanghai Masters tennis ja maakohtaiset estot

Maakohtaisia estoja käytetään suoratoiston rajoittamiseen tiettyihin alueisiin sopimusehtojen mukaisesti. Aikaisemmin mainitut sivustot esimerkiksi voivat esittää ATP Masters Shanghai -kisoja vain kyseisissä maissa. Jos yrität katsoa sivustoja muualla, saat virheilmoituksen. VPN mahdollistaa kuitenkin näiden rajoitusten kiertämisen ja siten voit katsoa Shanghai Masters ATP -tennisturnausta kaikkialla maailmassa.

Yksityisyys ja turvallisuus

Verkkoa käytettäessä on aina hyvä huolehtia yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Identiteettivarkauden riski on aina suuri, kun käytät ilmaisia striimaussivustoja. Mikäli käytät laittomia striimauspalveluita, voi tästä seurata myös sakkoja, jos jäät kiinni. Tarvitset siis hyvän VPN:n voidaksesi kätkeä IP-osoitteen ja käyttää nettiä anonyymisti.

Oikeanlaisen VPN:n valitseminen on tärkeää striimauksessa. Jotkut VPN-palvelut voivat vuotaa IP-osoitteen yhteyden katkeamisen vuoksi. Jos siis striimaat ohjelmia netissä, varmista, että käytät laadukasta VPN:ää.

Voit kokeilla ExpressVPN:ää maksutta 30 päivän ajan.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Parhaat VPN-palvelut Shanghai Masters tennis striimaukseen

Jos haluat katsoa ATP Shanghai tennis -turnauksen Suomessa ulkomaalaisilta kanavilta, tulee sinun siinä tapauksessa hankkia VPN. Koska VPN-palveluita on tarjolla lukuisia, on niistä valitseminen usein hankalaa. Tästä syystä olemme laittaneet VPN-palvelut alle paremmuusjärjestykseen. ExpressVPN on meidän ehdoton suosikkimme. Sen avulla näet ongelmitta eri suoratoistopalvelujen tarjoamat ohjelmat, sillä se onnistuu kiertämään rajoitukset tehokkaasti. Valittavissa on useita eri palvelimia ja maita. Mikäli tarvitset apua, voit olla yhteydessä asiakastukeen, joka palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Listalla on myös muita laadukkaita VPN-palveluita, joista kannattaa lukea lisää.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Shanghai Masters tennis ja muita VPN:n tuomia hyötyjä

Shanghai ATP:n sekä muiden urheilutapahtumien striimaamisen lisäksi voit käyttää VPN:ää myös muihin tarkoituksiin. Voit esimerkiksi yhdistää verkon ulkomailla matkustaessasi yrityksen verkkoon ja muihin paikallisiin verkkoihin. Jotkut maat (kuten esimerkiksi Kiina) sensuroivat verkossa tapahtuvia aktiviteetteja. Tällaisessa tapauksessa voit hyödyntää VPN:ää nettisensuurin ohittamiseen. VPN sopii hyvin myös torrenttien lataamiseen, sillä se tuo lisäturvaa ja piilottaa omat tietosi.

Shanghai Masters tennis ja ilmainen VPN

Parhaat VPN:t ovat aina maksullisia. Saat niiden mukana hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ei voi edes verrata ilmaisten VPN-palveluiden versioihin. Ilmaiset VPN:t voivat päinvastoin aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Ne nimittäin altistavat tietosi turvallisuusriskille. Vaikka olisitkin valmis ottamaan tämän riskin, voi ongelmaksi koitua myös ilmaisen VPN:n tehottomuus. Ne eivät välttämättä pysty kiertämään haluamiasi rajoituksia ja niiden toiminta voi olla hidasta.

Maksulliset VPN:t puolestaan on toista luokkaa. Listalla ykköspaikkaa pitävä ExpressVPN on esimerkiksi äärimmäisen suosittu käyttäjien keskuudessa. Se johtuu siitä, että sen ominaisuudet ovat laadukkaita ja käytössä on useita palvelimia.

Ilmaisilla VPN-palveluilla yhtä palvelinta käyttävät yleensä useat eri käyttäjät, jolloin striimaaminen hidastuu. Valitsethan siis maksullisen VPN:n ilmaisen sijaan, niin turvaat yksityisyyden ja varmistat VPN:n toimivuuden Shanghai Masters ATP -kisojen aikana.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Shanghai Masters tennis ja VPN:n käyttö

Mikäli käytät VPN:ää ensimmäistä kertaa, voi sen käytön aloittaminen jännittää. Voin kuitenkin taata, että se on hyvin yksinkertaista ja pääset nopeasti perille kaikista VPN:n toiminnoista ja ominaisuuksista.

shanghai atp

Näin onnistut VPN:n käytössä! Kun olet valinnut itsellesi parhaiten sopivan VPN-palvelun ja rekisteröitynyt sen käyttäjäksi, on aika asentaa VPN käyttämällesi laitteelle. Voit ladata sen esimerkiksi tietokoneelle, tabletille tai puhelimelle. Noudata vain VPN:n asennuksen aikana näytöllä näkyviä ohjeita, jotta asennus onnistuu oikein!

Nyt kun olet asentanut VPN:n, voit avata ohjelman ja valita sijainniksi maan, jonka kanavalta Shanghai Masters ATP näytetään. Kun olet yhdistänyt VPN:n kyseiseen maahan, voit avata selaimen ja mennä kanavan omille verkkosivuille. Koska sijaintisi on määritelty kyseiseen maahan, voit valita minkä vain ohjelman ja katsoa sitä Suomesta käsin tai muualta maailmasta, missä ikinä oletkaan juuri sillä hetkellä. Fyysinen sijaintisi ei näy, vaan saat uuden virtuaalisen sijainnin.

Yhteenveto: näin katsot Shanghai Masters tennis suoratoistona

Nyt kun olet lukenut tämän artikkelin, huomaat, että ATP Masters Shanghai -kisojen katsomiseen on tarjolla lukuisia eri kanavia. ATP Masters Shanghai -tapahtuman katsominen kuitenkin onnistuu vain paikallisesti kyseisessä maassa, sillä sopimusehdot eivät salli tapahtuman esittämistä muilla alueilla. Kanavat ovat siis estäneet sisällön esittämisen ja saat virheilmoituksen. Älä kuitenkaan huoli, sillä voit ohittaa tämän eston laadukkaan ja asiallisen VPN:n avustuksella. Valitse vain VPN, joka kykenee tähän tehtävään, jotta ATP Masters Shanghai -katseluelämys ei epäonnistuisi. ExpressVPN toimii takuuvarmasti! Olemme testanneet sitä useilla eri suoratoistopalveluilla ja kanavilla.

Jos päätät valita jonkin toisen VPN:n, muistathan kuitenkin kiertää ilmaiset VPN-palvelut kaukaa. Ne voivat olla houkuttelevia, mutta aiheuttavat vain harmia käyttäjälle. VPN on monin tavoin hyödyllinen, joten voit käyttää sitä esimerkiksi myös suojaamaan yksityisyyttäsi verkkoa käyttäessäsi. Kiitos, että luit artikkelin.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi