Näin katsot salibandy Suomessa ja ulkomailla 2024

Tämän artikkelin avulla opit katsomaan salibandy Suomessa ja ulkomailla. Tiedämme parhaat vinkit ja jaamme ne nyt lukijoillemme. Jatka siis artikkelin lukemista, jos haluat oppia lisää aiheesta.

Kokeile nyt
Katso salibandy Suomessa ja ulkomailla hankkimalla ExpressVPN

Hanki ExpressVPN tarjoushintaan. Säästät 49 % tilaamalla vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 24 huhtikuu 2024

Parhaat striimaussivustot salibandy Suomessa katsomiseen

Jotta voisit katsoa salibandy Suomi -lähetykset, tulee sinun ensin selvittää, miltä kanavalta ne näkyvät. Alla listattuna kaksi maksullista vaihtoehtoa salibandyn katsomiseen.

Viaplay

Viaplay on Tukholmassa sijaitseva suoratoistopalvelu, joka perustettiin vuonna 2007. Se on hyvin suosittu striimauspalvelu Pohjoismaissa ja on osa Viaplay Group -ryhmää.

Viaplayn kautta voit katsoa kaikki suosikkiurheiluohjelmat sekä paljon muuta, kuten kansainvälisiä sekä kotimaisia sarjoja ja elokuvia. Katsominen onnistuu niin tietokoneella, puhelimella, tabletilla, älytelevisiolla kuin myös pelikonsolilla. Voit käyttää enintään viittä laitetta kerrallaan.

Ruutu

Ruutu on Nelonen Median omistama suoratoistopalvelu, joka perustettiin vuonna 2009. Se näyttää lukuisia suosittuja suomalaisia sarjoja ja elokuvia. Ruutu+ -tilauksen avulla voit katsoa myös urheilua, kuten live salibandy.

Katso Ruutua useimmilla laitteilla, kute älytelevisiolla, puhelimella, tabletilla tai Chromecastin kautta.

Näiden suoratoistopalveluiden katsomiseen tarvitaan kuitenkin tilaus. Entä jos voitkin katsoa livestream salibandy ilmaisilla kanavilla? Kerromme nyt, kuinka se onnistuu.

Parhaat ilmaiset salibandy live streamsivustot

Katso salibandylähetykset ilmaiseksi seuraavien suoratoistopalveluiden kautta.

YLE

Yle on tietenkin Suomen valtion omistama yleisradio, joka on tarjonnut kanavapalveluitaan jo vuodesta 1926 lähtien. Yle näyttää uutisia ja muita ajankohtaisohjelmia sekä suosittuja televisiosarjoja ja dokumentteja. Voit myös katsoa urheilua, kuten salibandy live stream.

Katso Yleä seuraavilla laitteilla: älytelevisio, HbbTV-palvelu, AndroidTV-palvelu, Sony Bravia -palvelu, Elisa Viihteen Areena-palvelu, pelikonsoli, Chromecast sekä AppleTV.

Salibandy live stream

SalibandyTV

SalibandyTV on näyttää kaikki salibandy tv lähetykset. Kyseessä on salibandyliiton oma palvelu, joka on otettu käyttöön vasta hiljattain vuonna 2022. Sen avulla voit katsoa salibandy liigaotteluita Android- ja iOS-laitteiden sovelluksilla.

NBC

NBC on yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsojille lukuisten eri urheilutapahtumien lisäksi elokuvia ja sarjoja. Palvelu perustettiin vuonna 1926 New Yorkissa.

Voit katsoa NBC-kanavan ohjelmia Android- ja iOS-laitteilla, älytelevisiolla, Chromecastilla, Fire TV -tikulla, pelikonsolilla sekä tietokoneella.

France TV

France TV on Ranskan kansallinen valtion omistama suoratoistopalvelu. Se on perustettu vuonna 1992 ja on edelleen suosittu katsojien keskuudessa. Katso sen kautta ajankohtaisohjelmia, elokuvia, sarjoja sekä tietenkin urheilua.

Voit myös katsoa sitä useimmilla laitteilla: älytelevisio, Android- ja iOS-laitteet, tietokone sekä pelikonsoli.

Näiden kanavien katsominen onnistuu kuitenkin vain kyseisellä alueella. Meillä on kuitenkin esittää ratkaisu tähän ongelmaan. Jatka siis seuraavaan osioon.

Salibandy live stream alueellisten rajojen ulkopuolella on mahdotonta

Salibandy streamausta on rajoitettu televisio-oikeuksien vuoksi. Suoratoistopalvelun on käytettävä maakohtaisia rajoituksia apuna kunnioittaakseen sisällöntuottajien kanssa solmittuja sopimuksia.

Georajoitusten selvittämiseen hyödynnetään käyttäjän IP-osoitetta. Siten käyttäjien sijainti voidaan paikantaa ja suoratoistopalvelun käyttö estää, mikäli IP-osoite sijaitsee ulkomailla. Tämä tekee salibandy live streamauksesta mahdotonta – ellei sinulla ole tarvittavia apuvälineitä.

Tarvitset nimittäin VPN-palvelun IP-osoitteen muuttamiseen ja georajoitusten kiertämiseen. Selvitetään nyt, kuinka sen käyttö tarkalleen ottaen tapahtuu.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Näin striimaat Salibandy Suomessa ja ulkomailla VPN:llä

Striimauksen estojen kiertäminen on itse asiassa helppoa. Voit tehdä sen seuraamalla alla olevia ohjeita:

  1. Valitse VPN-palvelu ja rekisteröidy käyttäjäksi. Suosittelemme ExpressVPN
  2. Lataa sovellus ja asenna se laitteelle näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  3. Avaa sovellus ja valitse palvelimen sijainti sen mukaan, mitä kanavaa haluat katsoa:
  4. Mene selaimella kyseisen kanavan sivustolle tai avaa suoratoistopalvelun oma sovellus ja aloita salibandy live stream katsominen.

Kokeile ExpressVPN-palvelua maksutta

ExpressVPN on turvallinen ja luotettava VPN-palvelu, jonka avulla voit kiertää suoratoistopalveluiden maakohtaiset estot katsoaksesi salibandy Suomessa ja ulkomailla. Sillä on monia palvelimia ympäri maailmaa, joten yhteys säilyy aina nopeana ja vakaana.

Salibandy Suomessa

Monet VPN-palvelut tarjoavat katsojilleen mahdollisuuden testata palvelua maksutta ja näin on myös ExpressVPN:n laita. Se tapahtuu 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuun avulla. Peruuta vain tilauksesi koska tahansa kuukauden sisällä ja saat rahat takaisin. ExpressVPN ei kysy syytä peruutukseen.

Aloita maksuton kokeilu jo tänään tilaamalla ExpressVPN tässä

Parhaat VPN-palvelut salibandy streamaukseen

VPN-palveluita on tarjolla niin monia, että se tekee valitsemisesta vaikeaa. Olemme kuitenkin onnistuneet listaamaan parhaat palvelut testaamalla useita eri vaihtoehtoja ja vertaamalla niitä keskenään.

Kriteereinä käytimme muun muassa seuraavia tekijöitä: hinta, nopeus, palvelinten lukumäärä ja sijainti, asiakaspalvelu ja turvallisuus. Tässä siis listattuna parhaat VPN-palvelut salibandy streamaukseen:

Salibandy Suomessa on huippusuosittu laji

Kerromme nyt lisää salibandystä Suomessa tutustumalla sen eri kisatapahtumiin.

F Liiga

F-liiga on Suomen miesten ja naisten salibandyliiga, joka perustettiin vuonna 1986. Kyseessä on korkein sarjataso Suomessa. Joukkueet kamppailevat kausittain voittajan tittelistä. F-liiga on nykyään myös koko Suomen suurin palloiluliiga ja siihen kuuluu lähes 900 pelaajaa.

Salibandyn Champions Cup

Salibandyn Champions Cup on vuosittain järjestettävä salibandykilpailu. Kilpailusta vastaa Kansainvälinen Salibandyliitto. Se käydään Suomen, Ruotsin, Sveitsin ja Tsekin seurajoukkueiden välillä. Ensimmäinen turnaus pelattiin vuonna 1993.

Miesten salibandyn maailmanmestaruuskilpailu

Miesten maailmanmestaruuskilpailu on kansainvälinen salibandytapahtuma, johon osallistuvat joukkueet ympäri maailmaa. Se järjesteään joka vuosi joulukuun alussa. Ensimmäinen ottelu käytiin vuonna 1996.

VPN:n hyödyt

Virtuaalinen erillisverkko tarjoaa tietenkin paljon muitakin etuja, kuin vain Salibandy streamauksen mahdollistaminen. Tutkitaan nyt näitä hyötyjä tarkemmin.

Georajoitusten ja sensuurin kiertäminen

Tämä on monille käyttäjille erityisen tärkeä hyöty, jonka vain VPN pystyy mahdollistamaan. Sen avulla voit siis kiertää maakohtaiset estot, joita suoratoistopalvelut ovat velvollisia asettamaan. Katso siis Salibandy streamauksen lisäksi esimerkiksi ulkomaalaisen Netflixin, Hulun, Amazon Primen tai HBO:n laatusarjoja.

Tietyt valtiot, kuten esimerkiksi Venäjä ja Kiina, käyttävät myös sensuuria nettisivujen tai sovellusten käytön estämiseen. Tässä tapauksessa VPN kannattaa asentaa laitteelle jo ennen matkaa, jotta voit taata sen toimivuuden. VPN-palvelun avulla voit siten selata nettiä vapaasti ja käyttää Facebookin, Instagramin ja Twitterin kaltaisia sovelluksia ongelmitta.

Salibandy stream

Turvallisuuden ja yksityisyydensuojan parantaminen

Turvallisuuden ja yksityisyyden takaaminen verkossa on ehdottomasti tärkeää ja se onkin VPN:n ensisijainen tehtävä. Voit varmistaa VPN:ää käyttämällä, että tietosi kulkevat palvelimeen salatun tunnelin läpi ja IP-osoite piilotetaan. Näin ollen hakkerit tai muut kolmannet osapuolet eivät pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi.

Mikä parasta, VPN tuo suojaa myös julkisiin ilmaisiin Wifi-verkkoihin. Muuten olisit täysin alttiina kaikille sen mahdollisesti aiheuttamille haitoille. Jos siis joudut turvautumaan usein julkiseen Wifi-verkkoon vaikka kahvilassa tai lentokentällä, huolehdi turvallisuudestasi hankkimalla VPN-palvelu.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Missä salibandyn Champion Cup näkyy?

Salibandyn Champion Cup käydään tänä vuonna Suomessa ja sen katsominen onnistuu paikan päällä Ideaparkissa tai televisiosta.

Yhteenveto: näin katsot salibandy Suomessa ja ulkomailla

Salibandy live streamaus onnistuu Suomessa maksullisen Viaplayn tai Ruutu+:n kautta. Siihen on kuitenkin olemassa myös ilmainen mahdollisuus, sillä voit katsoa lähetykset Ylen tai SalibandyTV:n kautta. 

Tapahtuma näkyy myös ulkomaalaisten ilmaiskanavien NBC (Yhdysvallat) ja France TV:n (Ranska) kautta. Tarvitset kuitenkin laadukkaan VPN-palvelun niiden katsomiseen, sillä tarjonta on rajoitettu vain kyseisten maiden sisälle. Jos haluat kiertää georajoitukset, suosittelemme hankkimaan ExpessVPN:n. Se on luotettava ja turvallinen palvelu, jota voit testata ilmaiseksi 30 päivän ajan rahat takaisin -takuun avulla.

Hyödynnä 49 % tarjous heti ja saat vuoden tilaukseen kolme kuukautta kaupan päälle. Hanki ExpressVPN nyt!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi