Katso pyöräilyä Suomessa ja ulkomailla 2024

Kiinnostaako sinua pyöräily, mutta et ole varma, miten voit katsoa lajia? Olet juuri oikeassa paikassa! Katso pyöräilyä Suomessa ja ulkomailla tämän artikkelin ohjeiden avulla. Jatka lukemista.

Kokeile nyt
Koe pyöräily maailmanlaajuisesti ExpressVPN:n avulla – 49 % ALE.

Murra maantieteelliset rajat ExpressVPN:n avulla ja katso pyöräilyä Suomessa ja ulkomailla. Hanki ExpressVPN vuodeksi, saat lisäksi 3 kuukautta ilmaiseksi ja 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Parhaat pyöräilyn striimaussivustot

Katso pyöräilyä suora lähetys alla olevien parhaiden maksullisten striimaussivustojen kautta.

Eurosport

Eurosport on varmasti kaikille urheilun ystäville tuttu sivusto, joka näyttä parhaat urheilutapahtumat livenä. Katso pyöräilyä live streamina, koripalloa, jalkapalloa tai vaikka tennistä. Voit tilata sen Suomessa ja katsoa sitä lukuisilla eri laitteilla, kuten Apple, Android ja Windows.

PeacockTV

Yhdysvaltalainen PeacockTV esittää lukuisia eri televisio-ohjelmia, elokuvia, uutisia sekä tietenkin urheilua. Katso pyöräilyä live stream useimmilla laitteilla: tietokone, mobiililaitteet, älytelevisio ja pelikonsoli. Voit myös katsoa sitä Chromecastin kautta.

FloBikes

FloBikes on kattava pyöräilyyn erikoistunut amerikkalainen striimauspalvelu. Näet kaikki uusimmat tapahtumat, uutiset ja kisat livenä. Stream pyöräilyä Suomessa tai ulkomailla kanavan omalla sovelluksella Rokun, Apple TV:n, Amazon Firen tai iOS-laitteen kanssa.

GCN+

GCN+ on brittiläinen pyöräilyyn erikoistunut kanava. Voit katsoa kaikki tärkeimmät pyöräilytapahtumat suorana lähetyksenä. Kanava on katsottavissa sovelluksella seuraavilla laitteilla: Android, iOS, Android TV, Apple TV, Samsung TV ja Amazon Fire TV.

Nämä striimauspalvelut ovat kuitenkin maksullisia ja vaativat tilauksen tekemisen. Mitä jos voitkin katsoa pyöräilyä live stream ilmaiseksi? Jatka lukemista, niin kerrommme lisää.

Pyöräilyä live stream

Parhaat ilmaiset pyöräilyn striimaussivustot

Katso pyöräilyä ilmaiseksi netissä alla olevien striimaussivustojen kautta. Näet pyöräilyä suorana lähetyksenä.

RTBF

RTBF esittää ranskalaisia ajankohtaisohjelmia ja urheilua Belgiassa. RTBF:n urheilutapahtumat ja ohjelmat on katsottavissa selaimella tai sovelluksella useimmilla laitteilla.

RTS

RTS on sveitsiläinen yleisradio, joka esittää muun muassa uutisia, kulttuuria, dokumentteja ja urheilua. Voit stream pyöräilyä Suomessa tai ulkomailla. RTS on katsottavissa selaimella tai sovelluksella useimmilla laitteilla, kuten Windows, Mac, Android ja iOS.

ITV

ITV on suosittu striimauspalvelu Isossa-Britanniassa. Se esittää televisiosarjoja, liveohjelmia, uutisia ja paljon muuta. Voit myös katsoa pyöräilyä sen sovelluksella tai selaimella tietokoneella, puhelimessa, älytelevisiossa tai Chromecastin avulla.

SBS

Australialainen SBS esittää tuoreimmat uutiset, ajankohtaisohjelmat ja dokumentit. Voit myös katsoa urheilua, kuten tennistä, jalkapalloa ja pyöräilyä live streamina. SBS on katsottavissa sovelluksella useimmilla laitteilla: tietokone, puhelin, älytelevisio ja pelikonsoli.

France TV

France TV on ranskalainen kanava, jonka kautta näet parhaat elokuvat ja sarjat, dokumentteja, uutisia sekä urheilua. Voit stream pyöräilyä Suomessa tai missä vain helposti selaimella tai sovelluksella eri laitteilla kuten Android, iOS, Mac, Windows ja Chromecast.

Nämä striimauspalvelut ovat kuitenkin katsottavissa vain kyseisessä maassa etkä voi stream pyöräilyä Suomessa. Mitä tämä tarkoittaa? Lue lisää seuraavasta osiosta.

Miksi pyöräilyä live stream ei voi katsoa rajojen ulkopuolella?

Striimauspalveluiden käyttö on estetty maakohtaisesti. Mikäli haluat siis katsoa suomalaisia ohjelmia ulkomailla, saat virheilmoituksen, jonka mukaan palvelun käyttö ei ole mahdollista.

Miksi näin on? Nämä rajoitukset johtuvat täysin tekijänoikeuksista. Striimauspalveluiden tulee noudattaa tekijöiden kanssa allekirjoitettuja sopimuksia, joiden mukaan sisällön katsominen on sallittua vain tietyssä maassa.

Stream pyöräilyä Suomessa

Georajoitusten toteuttaminen tapahtuu käyttäjän uniikkia IP-osoitetta seuraamalla. Jos IP-osoite sijaitsee ulkomailla, estetään striimaus.

Jos kuitenkin käytät VPN:ää ja saat itsellesi uuden IP-osoitteen, voit jatkaa striimausta, sillä suoratoistopalvelu uskoo sinun olevan yhä kyseisessä maassa virtuaalisen sijainnin perusteella. Hanki siis VPN ja katso pyöräilyä live Suomessa ja ulkomailla maksutta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Kierrä estot VPN:n avulla ja katso pyöräilyä Suomessa

VPN on välttämätön apuväline, mikäli haluat katsoa pyöräilyä missä ja milloin vain. Sen käyttäminen on helppoa. Lue yksityiskohtaiset ohjeet alta ja stream pyöräilyä Suomessa ja ulkomailla.

 1. Valitse VPN parhaiden palveluiden listalta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Suosittelemme erityisesti EExpressVPN:ää. Se sisältää palvelimia lukuisissa eri maissa ja pystyy kiertämään georajoitukset helposti katsoaksesi pyöräilyä live stream.
 2. Lataa ja asenna VPN haluamallesi laitteelle. Asennus on helppoa, kun noudatat näyttöön tulevia ohjeita.
 3. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelimen sijainti maasta, jonka suoratoistopalvelua haluat katsoa.
  • Mikäli haluat katsoa Eurosport-kanavaa, valitse maaksi Suomi.
  • Mikäli haluat katsoa PeacockTV– tai FloBikes-kanavaa, valitse maaksi Yhdysvallat.
  • Mikäli haluat katsoa RTBF-kanavaa, valitse maaksi Belgia.
  • Mikäli haluat katsoa RTS-kanavaa, valitse maaksi Sveitsi.
  • Mikäli haluat katsoa ITV– tai GCN+-kanavaa, valitse maaksi Iso-Britannia.
  • Mikäli haluat katsoa SBS-kanavaa, valitse maaksi Australia.
  • Mikäli haluat katsoa France TV -kanavaa, valitse maaksi Ranska.
 4. Mene selaimella tai sovelluksella kyseisen suoratoistopalvelun sivustolle ja katso pyöräilyä suorana missä ja milloin vain.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN on laadukas ja turvallinen VPN-palvelu, joka säilyttää yksityisyytesi verkossa. Kuten monet muutkin VPN-palvelut, myös ExpressVPN tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua 30 päivän ajan ilmaiseksi. Mikäli 30 päivän tyytyväisyystakuu kuitenkin epäilyttää etkä usko saavasi hyvitystä, on meillä hyviä uutisia! Lukijamme ovat nimittäin testanneet tarjouksen luotettavuuden.

Saat siis rahat varmasti takaisin, mikäli et ole tyytyväinen palveluun ja olet yhteydessä ExpressVPN:n tukeen kuukauden sisällä. Hyvitys palautetaan tilillesi noin viiden arkipäivän kuluessa.

Testaa ExpressVPN:ää 30 päivän rahat takaisin -takuun avulla ja tilaa se nyt vuodeksi. Saat kolme kuukautta kaupan päälle. Hyödynnä tarjous heti ja katso pyöräilyä Suomessa tai ulkomailla ExpressVPN:n avulla.

Katso pyöräilyä

Parhaat VPN-palvelut pyöräilyn striimaukseen

Olemme testanneet lukuisia eri VPN-palveluita voidaksemme listata ne lukijoillemme paremmuusjärjestykseen. Vertasimme palveluita ja arvostelimme ne tärkeimpien kriteereiden mukaan.

Millaista VPN:n asiakaspalvelu on, onko VPN nopea, vakaa ja turvallinen, kuinka monta palvelinta sillä on ja missä päin maailmaa sekä mihin hintaan VPN:n voi hankkia. Sitten lajittelimme VPN-palvelut arvostelujen tulosten perusteella.

Tutustu parhaisiin VPN-palveluihin alta ja aloita stream pyöräilyä Suomessa tai ulkomailla.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Suositut pyöräilykilpailut

Olemme listanneet alle suosittuja pyöräilykilpailuja. Niiden katsominen onnistuu Suomessa ja ulkomailla eri kanavilla kilpailusta riippuen.

Katso Tour de France

Ranskan ympäriajo on vuosittain heinäkuussa järjestettävä maantiepyöräilykilpailu, joka käytiin ensimmäisen kerran vuonna 1903. Se on yksi maailman suosituimmista ja arvostetuimmista pyöräilykilpailuista. Lue lisää, kuinka katsoa Tour de Francea.

Katso Tour of Flanders

Flanderin ympäriajo on Belgiassa käytävä kilpailu, joka on osa UCI World Touria. Kilpailu käydään huhtikuun alussa ja sitä pidetään merkittävänä pyöräilytapahtumana.

Katso La Vuelta

Espanjan ympäriajo on myös yksi suurimmista pyöräilyn ympäriajoista. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1935. Kilpailu järjestetään nykyään vuosittain elo-syyskuussa.

Lue lisää, kuinka katsoa Espanjan ympäriajo.

Katso Giro d’Italia

Italian ympäriajo on myös yksi maailman tärkeimmistä pyöräilykilpailuista. Se käydään vuosittain touko-kesäkuussa. Ensimmäinen kilpailu oli vuonna 1909.

Lue lisää, kuinka katsoa Italian ympäriajo.

Katso Paris Nice

Pariisi-Nizza-ajo on puolestaan etapeittain ajettava pyöräilykilpailu. Se käydään myös vuosittain nimensä mukaan Pariisin ja Nizzan kaupunkien välillä. Se ajaa pyöräilyvuoden maaliskuussa.

Lue lisää, kuinka katsoa Pariisi-Nizza-ajo.

Katso pyöräilyä suora lähetys

Katso pyöräilyä Suomessa ja muut VPN:n hyödyt

Onko VPN hyödyllinen palvelu myös muihin tarkoituksiin, kuin live stream pyöräilyä katsominen? Todellakin! Lue alla olevat vinkit ja ota kaikki hyöty irti VPN-palvelusta.

Kierrä maakohtaiset rajoitukset ja estä sensuuria

Maakohtaisten estojen kiertäminen on useimmille VPN:n käyttäjille palvelun päätarkoitus. Siten voit katsoa haluamiasi ohjelmia rajoituksetta niin Suomessa kuin ulkomailla. Katsominen ei siis suinkaan rajoitu pelkästään pyöräilyyn.

Oletko kolunnut Netflixin tarjonnan? Kokeile siinä tapauksessa katsoa Yhdysvaltojen Netflixiä, jossa tarjonta on runsaampaa. Laadukas VPN mahdollistaa georajoitusten kiertämisen ja muiden maiden Netflixin tai muiden suoratoistopalveluiden, kuten Hulun, HBO:n ja Amazon Primen, katsomisen.

Jos olet aikeissa matkustaa Kiinaan, tiedät varmasti, että se on maa, joka sensuroi verkkoa. Näin ollen sen kansalaiset eivät ole vapaita lukemaan mitä tahansa netissä tai käyttämään haluamiaansa sovelluksia, kuten Twitter, Instagram, Facebook ja Snapchat.

Mikäli haluat siis jatkaa näiden käyttöä sekä vapaata verkon selaamista ilman sensuuria, hanki VPN ennen Kiinaan matkustamista. Siten voit varmistaa, että VPN onnistuu kiertämään Kiinan palomuurin.

Paranna turvallisuutta ja suojaa yksityisyytesi verkossa

Tiedät ehkä, että VPN on alunperin luotu suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä verkossa sekä parantamaan turvallisuutta. Se muuttaa käyttäjän IP-osoitetta ja piilottaa yksityiset tiedot hakkereilta sekä muilta kolmansilta osapuolilta. Kaikki tietosi kuljetetaan palvelimeen salatun tunnelin kautta.

Kun olet anonyymi verkossa, voit käyttää myös julkista Wifi-verkkoa. Wifi-verkot ovat muussa tapauksessa riskialttiita, sillä ne ovat kaikille avoimia. Mikäli mahdollista, käytä salasanalla suojattua Wifi-verkkoa, jos joudut turvautumaan julkiseen verkkoon esimerkiksi lentokentällä, kahvilassa tai hotellissa.

Yhteenveto: katso pyöräilyä Suomessa

Voit katsoa pyöräilyä live stream Suomessa ja ulkomailla maksullisten (Eurosport, PeacockTV, FloBikes, GCN+) ja ilmaisten (RTBF, RTS, ITV, SBS, France TV) kanavien kautta. Kyseiset kanavat ovat kuitenkin katsottavissa vain oman maan sisällä.

Jos koitat katsoa suomalaista Eurosportia ulkomailla, saat virheilmoituksen eikä striimaus onnistu. Ota avuksi VPN, jos haluat kiertää maarajoitukset ja stream pyöräilyä Suomessa tai ulkomailla.

Jos et ole varma, mikä VPN kannattaa valita, suosittelemme testaamaan ExpressVPN:ää. Saat vuoden tilauksen nyt 49 % alennuksella ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Tilaukseen tulee myös kolme kuukautta kaupan päälle. Hyödynnä tarjous heti ja katso pyöräilyä Suomessa tai ulkomailla. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi