Kuinka Katsoa Peacock TV 2024 missä tahansa

Suoratoistopalvelujen vallatessa yhä suuremman osan ihmisten vapaa-ajasta ihmisten viihtyessä nykyisessä maailman menossa varsin mieluusti kotona, puskee markkinoille jatkuvasti uusia palveluita. Kaikkien mahdollisten ohjelmistotarjoajien pyrkiessä saada osansa suoratoistopalvelujen varsin rahakkaasta kakusta, saimme kesällä 2024 todistaa taas kerran uuden palvelun saapumista markkinoille, amerikkalaisen NBC:n julkistaessa Peacock suoratoistosivustonsa. Peacock tv live tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle myös kovemmille urheilufaneillekin, sen erotessa tässä monesta muusta näyttämällä muun muassa Englannin Valioliigan otteluita. Tämän lisäksi tarjoaa Peacock tv tietysti katsojilleen myös satoja TV-sarjoja ja elokuvia. Peacock suomeksi on kuitenkin yksi ongelma, sen ollessa saatavilla ainoastaan Yhdysvaltojen alueella. Tämä ongelma on kuitenkin helppo ratkaista VPN-palvelun avulla. Voit siis katsoa Peacock VPN helposti seuraamalla meidän ohjeitamme.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Peacock TV Saatavuus

Peacock Suomeksi on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa, ja huhut kertovat ainoastan tarinaa mahdollisesta britteihin rantautumisesta. Mitään varmaa tietoa laajentumisesta USA:n ulkopuolelle ei kuitenkaan ainakaan vielä ole olemassa. Ja, kaikkien suomalaisten lukijoidemme harmiksi, ei Peacock Suomeksi ole ainakaan vielä saatavilla. Suosittelemmekin siis turvautumaan samaan ratkaisuun, kuin tuhannet muutkin suomalaiset, ja kirjoittaja itsekin. Tämä ratkaisu on tietenkin Peacock VPN  avulla katsominen. Käyttämällä VPN-verkkoa kykenet nimittäin katselemaan Peacock TV VPN yhteydellä mistä päin maailmaa tahansa.

peacock suomeksi vpn

Seuraavaksi ovat monet meiltä kysyneet sitä, onko Peacock VPN avulla katsominen kuinka laillista, tai voiko siitä syntyä jonkinlaisia seuraamuksia joissakin yhteyksissä. Tähän voimme kuitenkin vastata varsin helposti kertomalla Peacock TV:n käyttäjäehtojen olevan varsin rennot VPN-käyttäjien osalta. Niissä nimittäin mainitaan Peacock TV VPN avulla katselemisesta ainoastaan se, että käyttäjä tekee kyseisen asian aina omalla vastuullansa, ja että yhtiö ei takaa Peacock VPN toimintaa millään tasolla Yhdysvaltain ulkopuolella, palvelun toimiessa virallisesti ainoastaan siellä.

Ja mitä tulee Peacock TV hinta kysymykseen, on se varsin houkuttelevaa kuultavaa moneen suomalaiseen tai Suomessa saatavilla olevaan palveluun verrattaessa. Peacock Suomeksi tarjoaa nimittäin myös mainoksiin pohjautuvan ilmaistilauksen, joka tarjoaa katsojilleen yli 7000 tuntia kaikenlaista viihdettä TV-sarjoista elokuviin ja urheilulähetyksiin. Mikäli kuitenkin haluat vielä laajemman sisältövalikoiman käyttöösi, tarjoavat he mainoksin varustetun premium-tilauksen hintaan 4,99$/kk ja mainoksettoman tilauksen 9,99 $ kuukausihintaan. Maksullisen tilauksen sisältäessä yli 15000 tuntia parhaita ohjelmia, jotka ilmestyvät palveluun jopa muutamia tunteja ennen niiden ensiesitystä Yhdysvaltain kaapelikanavilla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Kuinka katsoa Peacock TV Suomessa?

Käyttääksesi Peacock TV, tarvitset VPN palvelun. Peacock nimittäin pyrkii selvittämään sijaintisi IP-osoitteesi avulla, jotta kykenee sulkemaan pois Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevat käyttäjät. Siksi tarvitsetkin VPN-yhteyden, jonka avulla kykenet käyttämään Yhdysvalloissa sijaitsevaa VPN-palvelinta, jolloin Tv Peacock näkee sijaintimaanasi Yhdysvallat, ja pääset palveluun helposti.

kannettava peacock suomeksi

Miten tällaista VPN-palvelua sitten käytetään, ja miten pääset sen avulla katsomaan Peacock TV VPN kautta? Yksinkertaista, riittää että seuraat meidän todella yksinkertaisia ohjeitamme, jotka tekevät Peacock tv VPN avulla käytöstä todella helppoa. Seuraa siis näitä alla olevia ohjeita yhdistääksesi Peacock vpn avulla ja katsoaksesi Peacock suomeksi:

  1. Luo käyttäjätili ExpressVPN-palveluun (Voit myös käyttää jotakin muuta palvelua, mutta emme takaa toimintaa)
  2. Lataa ExpressVPN-sovellus tietokoneellesi
  3. Kirjaudu VPN-sovellukseen, navigoi itsesi palvelinvalikkoon, ja yhdistä sitten mihin tahansa Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen, joka on sinulle saatavilla.
  4. Mene palveluun Peacock TV VPN avulla, ja nauti kaikesta materiaalista!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Parhaat VPN palvelut suoratoistoon Peacock TV

Vaikka monet varmasti kuvittelevatkin minkä tahansa VPN-palvelun kelpaavan Peacock TV VPN-yhteydellä katseluun, ei asian laita kuitenkaan ole tämä. Koska kaikki suoratoistopalvelut eivät turhaan rajoita asiakkaiden pääsyä palveluunsa, vaan yksinkertaisesti sisällönjaon juridisista syistä, tulee niiden pyrkiä estämään luvaton pääsy palveluun alueilta, joilla sisältöä ei tulisi näyttää. Näin joutuu myös Peacock Suomeksi tekemään. Tämä tapahtuu käytännössä estämällä niitä IP-osoitteita pääsemästä sivustoille, joita sivusto epäilee VPN-palvelinten osoitteiksi esimerkiksi varsin epäloogisen käyttäytymisen perusteella. Siksi monet VPN-palvelut eivät pystykään tarjoamaan Peacock VPN-suoratoistoa, vaikka siihen pyrkisivätkin.

Sellaisen VPN palvelun, joka haluaa kyetä suoratoistamaan Peacock VPN-yhteyden avulla, tulee kyetä peittämään toiminta riittävän hyvin, jotta sivustolle kyetään uskottelemaan ettei kyseessä ole VPN-yhteys. Tämä onnistuu monenlaisten kikkojen avulla, riippuen hieman VPN-palveluntarjoajasta. Ja sitten, viimeisenä vaikkei tosiaankaan vähäisimpänä, tulee VPN-palveluiden myös kyetä selvittämään mitkä IP-osoitteet eivät kyseisessä palvelussa enää tätä nykyä toimi, ja pyrkiä määrittämään näiden tilalle uusia osoitteita.

Peacock TV VPN-yhteydellä katsominen ei siis suinkaan onnistu miltä tahansa VPN-palvelulta, vaikka niinkin saattaisi olettaa. Voimme luvata ainoastaan, että Peacock Suomeksi toimii kaikilla suosittelemillamme VPN-palveluilla, mutta emme kykene kertomaan, mikäli se sattuu myös suositustemme ulkopuolisilla palveluilla toimimaan. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti käyttämän ExpressVPN-palvelua, joka tarjoaa paitsi eräät koko alan nopeimmista siirtonopeuksista, pienimmistä viiveistä ja takkuilemattomimmista yhteyksistä, myös varmasti yhteensopivan ja toimivan Peacock TV VPN-yhteyden. Tämän lisäksi tarjoaa se erinomaiset ominaisuudet muutenkin kilpailukykyiseen hintaan, sekä nopeat ja toimivat päivitykset ja kasvavan palvelinverkoston.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Entä ilmaiset VPN-palvelut?

Moni on varmastikin törmännyt tähän päivään mennessä verkon ilmaisiin VPN-palveluihin. Kyseiset palvelut tapaavat yleensä väittää olevansa vähintäänkin yhtä hyviä kuin maksulliset vastineensa niin toiminnaltaan, turvallisuudeltaan kuin kaikenlaisilta ominaisuuksiltaankin. Tämä ei kuitenkaan ole millään tapaa mahdollista, ja sanoohan sen jo maalaisjärkikin ettei mikään asia voi todella olla aivan täysin ilmainen.

Nämä ilmaiset VPN-palvelut voidaankin karkeasti luokitella joko maksullisten palveluiden kokeiluversioihin, joissa esimerkiksi siirretyn datan määrä on rajoitettu muutamiin satoihin Mb per päivä, tai vaihtoehtoisesti ”kokonaan” ilmaisiin palveluihin, joissa on käytännössä aina joku koira haudattuna. Yleisimmin nämä palvelut näyttävät sinulle mainoksia sovelluksissaan, sekä myyvät vähintäänkin osan selailudatastasi kolmansille osapuolille, pääasiassa mainosyhtiöille kohdennetun markkinoinnin sovelluksiin, loukaten näin varsin vahvasti yksityisyyttäsi.

Ja, mikä pahinta, nämä ilmaiset VPN-palvelut eivät kykene Peacock VPN-yhteydellä toistoon. Mikään testaamistamme ilmaisista VPN-palveluista ei kyennyt toistamaan Peacock suomeksi, mutta ei vaakuttanut allekirjoittanutta kyllä millään muullakaan tavalla. Mikäli siis haluat katsoa Peacock VPN-yhteyden avulla täysin riskittä, riittää että tilaat minkä tahansa ExpressVPN:n tilausvaihtehdoista. Mikäli olet tyytymätön tuotteeseen, on sillä täysi 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joka ei vaadi mittään muuta kuin palvelun tilauksen peruutuksen 30 päivän sisällä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Peacock TV: VPN:n hyödyt

VPN-palvelun hyödyt eivät kuitenkaan todellakaan rajoitu yksinään Peacock TV VPN:n avulla katsomiseen. VPN-palvelut ovat nimittäin erittäin tehokkaita sekä mukautuvaisia työkaluja, jolla pystyt suojelemaan yksityisyyttäsi sekä kaikkia tietojasi aivan ennennäkemättömällä tasolla, niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin. Tämän lisäksi tarjoavat VPN-palvelut sinulle täysin uuden mahdollisen tavan kokea verkossa liikkuminen. Käyttäessäsi VPN-palvelua, saat useita hyötyjä käyttöösi:

peacock suomi vpn

Ei seurantaa

Käyttäessäsi VPN-yhteyttä, ei todellista IP-osoitettasi kyetä palvelimen päästä ikinä näkemään, heidän nähdessänsä ainoastaan käyttämäsi VPN-palvelimen IP-osoitteen. IP-osoitteen ollessa sinun tunnisteesi verkossa, tarkoittaa tämä myös sitä, ettei mitään selailutietojasi voida tällöin yhdistää sinuun, eikä näin ollen myöskään kohdennettu mainonta toimi kohdallasi, sivustojen ollessa kykenemättömiä yhdistämään mitään selailutietoja juuri sinun henkilökohtaiseen profiiliisi. Kykenet siis peittämään jälkesi ennennäkemättömällä tavalla ja pysymään turvassa.

Muu piilotettu sisältö

Suuri osa verkossa olevaa sisältöä on samaan tapaan alueellisesti rajattua, kuin Peacock Suomeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että yhä useammat sivustot pyrkivät rajoittamaan sivuillansa tarjoamaa sisältöänsä ulkomaisilta asiakkailta. Vaikka tämä monessa tilanteessa, kuten Peacock TV VPN-yhteydellä katsottaessa onkin ainoastaan sisältösopimuksien sisällöstä kiinni, on olemassa myös lukematon määrä sivustoja, jotka ovat joissakin maissa estettyjä esimerkiksi valtion sensuurin vuoksi. VPN-palvelua käyttämällä kuitenkin pääset eroon kaikenlaisista verkossa kohtaamistasi estoista ja rajoituksista ja kykenet kiertämään ne helposti.

Salaa liikenteesi

Tavanomaista verkkoyhteyttä käyttäessäsi on yhteytesi aina jossakin määrin avoin, ja miltei kuka tahansa kykenee varsin yksinkertaistenkin työkalujen avulla varastamaan datapakattejasi, mikäli pääsee samaan verkkoon kuin sinä. Siksipä VPN-palvelut käyttävätkin nykyään suojattuja yhteystunneleita, joissa suojaus on toteutettu valtiotason suojan antavin lohkoketjusalauksin. Esimerkiksi ExpressVPN käyttää AES-256 lohkoketjusalausta, jota myös NSA suosittelee erittäin salaisten asiakirjojen salauksessa käytettäväksi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Peacock TV: Yhteenveto

Mikäli haluat katsoa Peacock suomeksi, tulee sinun ottaa käyttöösi VPN palvelu, sillä Peacock TV ei vielä ole Suomeen virallisesti rantautunut, ja on toistaiseksi saatavilla ainoastaan Yhdysvaltojen asukeille, tarkoittaen sitä, että meidän muiden on käytettävä täysin uudenlaisia keinoja sisältörajoitusten kiertämiseksi. Mikäli haluat katsoa suoratoistoja tästä NBC:n palvelusta, tulee sinun siis seurata ohjettamme ja käyttää Peacock VPN-yhteyden avulla, jolloin sivusto luulee sinun todella olevan amerikkalainen käyttäjä, ja päästää sinut käsiksi kaikkeen sisältöön. Suosittelemme tässä tarkoituksessa käytettäväksi VPN-palveluksi omien kokemustemme mukaisesti parhaana ja nopeimpana, sekä tietenkin toimintavarmimpana, ExpressVPN-palvelua.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi