Katso Paris Masters Live Stream Turnaus 2024

Paris Masters 1000 on tenniksen Master turnauksista kauden viimeinen, ja kaikki odottavat innolla nähdäkseen kuka vie tämän kuuluisan turnauksen voiton tänä vuonna. Miten viime vuoden voittaja Daniil Medvedev pärjää ja miten turnauksen historian voitokkain pelaaja Novak Djokovic tulee sijoittumaan tänä vuonna Paris Masters 1000 turnauksessa. Novak Djokovic onkin voittanut ATP Masters Paris turnauksen jo 5 kertaa ja ollut finaalissa 6 kertaa, joten hän on ehdottomasti yksi voittajasuosikki. Jos sinä olet halukas katsomaan kyseisen ATP Masters Paris turnauksen omalta kotisohvaltasi ja et omista oikeuksia maksukanavien puolelle, kerromme sinulle tässä artikkelissa, miten se onnistuu. Seuraa helppoja ohjeita ja varmista, että voit katsoa Paris Masters Live Stream lähetykset ja jännittää pelejä yhdessä muun tennismaailman kanssa.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Paris Masters live stream saatavuus Suomessa

Tennis on suosittua ympäri maailman ja varsinkin masters pelit ja ATP Masters Paris turnaus kiinnostavat katsojia ympäri maailman. Kyseinen turnaus ATP Masters Paris turnaus on vuosittain järjestettävä miesten tennisturnaus. Turnaus pelataan sisäkentällä AccorHotels Areenalla, joka sijaitsee Pariisissa. Rolex Masters Paris turnaus tunnettiin ennen vuotta 2000 nimellä Paris Open mutta sen jälkeen turnauksesta tuli osa Paris Masters 1000 sarjaa ja nimi muutettiin Paris Rolex Masters nimelle.

paris masters live stream

Urheilun katselu TV:n välityksellä on nykytilanteessa lisääntynyt rajoitusten takia ja monet seuraavat innokkaasti eri lajeja television kautta. Suurimmassa osassa maailmaa ATP Masters Paris turnaus näkyy maksullisilla kanavilla ja sen katselua varten täytyy ostaa vähintään kuukauden mittainen tilaus. Suomessa Paris Masters Live Stream ottelut näkyvät C Moren kanavilla ja vaatii tilauksen, jotta voi seurata Paris Masters 1000 otteluita kotoasi. Onneksi sinun ei ole välttämätöntä lähteä hankkimaan maksukanavien oikeuksia itsellesi vaan voit seurata meidän kattavaa ohjetta, jonka avulla otteluiden katselu onnistuu helposti keneltä vain ja missä vain.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Vaihe vaiheelta ohje – Paris Masters Live Stream

Monet urheilua tarjoavat maksulliset kanavat kuten C More vaativat tilauksen ja sitoutumisen mutta onneksi näille on myös vaihtoehtoja. Tässä alapuolella olemme listanneet muutaman vaihtoehdon, joiden avulla voit katsoa Paris Masters 1000 turnauksen ilman sitoutumista.

paris masters 1000

 • Amazon Prime – Amazon Prime UK omistaa oikeudet kyseiseen ATP Masters Paris turnaukseen ja katselu onnistuu palvelun kautta. Amazon Prime palvelussa on 30-päivän ilmainen kokeilu jakso, jonka aikana voit katsoa haluamaasi sisältöä ilman sitoutumista ja tilauksen voi perua milloin tahansa tuona aikana. Amazon Prime kokeilu löytyy tämän linkin takaa.
 • Sling TV – Yhdysvalloissa on myös urheilukanavia, joiden kautta Paris Masters 1000 otteluiden katselu onnistuu. Sling TV tarjoaa myös ilmaisen jakson, jonka aikana voi tiettyjä turnauksia ja otteluita. Tarjolla olevat turnaukset ja Paris Masters Live Stream ottelut kannattaa selvittää palveluntarjoajan sivuilta.
 • Kayo – Australian urheilukanava Kayo tarjoaa palvelussaan ilmaista pakettia, jonka aikana voit testata kanavaa ja katsella suurinta osaa otteluita, joita kanava näyttää. Varmista palvelusta, miten siellä näkyy Paris Masters Live Stream ottelut. Palveluun voi tutustua heidän sivuillaan.

Testasitko linkkejä palveluntarjoajien sivuille? Huomasit varmasti, että sivut ovat geo-blokattuja eli kyseisiä palveluja voi käyttää ainoastaan kyseisen maan kansalaiset, jossa palveluntarjoaja toimii. Jotta voit katsella ja käyttää kyseisiä palveluita tarvitset itsellesi VPN ohjelman. VPN eli Virtual Private Network ohjelman avulla  pystyt käyttämään toisessa maassa olevia palveluita. Nyt kerromme vaiheittain, miten se onnistuu ja miten voit katsoa Paris Masters 1000 turnauksen, missä ikinä oletkin.

 1. Hanki ensin itsellesi VPN – Me suosittelemme ExpressVPN ohjelmaa, joka on turvallinen ja testattu toimivaksi.
 2. Asenna VPN ohjelma laitteellesi ohjeiden mukaisesti.
 3. Valitse maa, jonka palveluntarjoajan palvelun kautta aiot katsoa ATP Masters Paris otteluita.
 4. Valitse VPN ohjelmasta kyseisen maan palvelin ja ota siihen yhteys. Tämän jälkeen palveluntarjoajan verkkosivut tunnistavat sinun olevan kyseisessä maassa.
 5. Kirjaudu palveluntarjoajan palveluun, tilaa ilmainen kokeilu jakso ja aloita otteluiden katselu omalta laitteeltasi.

Nyt pystyt katsomaa turnauksen Paris Masters Live Stream ottelut. Tarjolla on nykypäivänä todella paljon VPN sovelluksia ja oikean sovelluksen valinnasta voidaan olla monta mieltä. On kuitenkin tärkeä ottaa huomioon muutamia asioita, jotta sovelluksesta on todella hyötyä sinulle.  Seuraavaksi tutustumme tarkemmin, mitä ominaisuuksia VPN ohjelmalta kannattaa vaatia. Samalla tutustumme ExpressVPN ohjelmaan ja miksi juuri se kannattaa valita VPN ohjelmaksi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Paras VPN Striimaukseen

Suosituksemme parhaaksi VPN ohjelmaksi, jonka avulla voit katsella kotoasi ATP Masters Paris otteluita on ExpressVPN. Kuten aikaisemmin totesimme VPN ohjelma on tarpeen, jos haluaa katsoa otteluita toisen maan palvelun kautta. Tietenkin tarjolla on nykyään paljon VPN sovelluksia ja monet niistä ovat ilmaisia. Kaikki ilmainen ei kuitenkaan ole hyvää ja sen takia olemme koonneet alle listan asioita, joita kannattaa huomioida VPN ohjelmistoa hankittaessa.

 • Tarjolla olevat palvelimet – VPN sovelluksella voi olla rajattu määrä palvelimia ympäri maailman ja juuri sinun toivomasi maa voi puuttua listalta. Tämä selviää yleensä vain testaamalla. ExpressVPN tarjoaa tässä sarjassa palvelimia yli 3000 tuhatta ja niitä löytyy 94 maassa.
 • Sovelluksen käyttö – Kaikkia sovelluksia ei ole helppo asentaa ja niiden toimivuudesta ei aina ole takeita.Kannattaa tarkistaa, onko VPN ohjelmalla hyvät ohjeet, jotta asennus onnistuu helposti. ExpressVPN asentaminen onnistuu helposti nappia painamalla, eikä asennuksen kanssa tarvitse ihmetellä vaan se onnistuu keneltä vain.
 • Yhteyden nopeus – Koska VPN ohjelma toimii toisten palvelimien kautta, jotka sijaitsevat toisissa maissa, vaikuttaa se jossain tapauksessa nopeuteen. Jotta voisit seurata otteluita ilman, että yhteys pätkii, kannattaa valita luotettava ja nopea sovellus. ExpressVPN on myös nopeudessa erittäin hyvä ja ohjelman avulla voi testata nopeimpia yhteyksiä ja valita niistä paras.

Näiden perustelujen takia valintamme on ExpressVPN mutta olemme lisäksi tehneet listauksen parhaista VPN ohjelmista. Näin pystyt valitsemaan itsellesi parhaimmat sovelluksen, jonka avulla voit katsoa ATP Masters Paris turnauksen.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Voit toki tehdä oman valintasi ja valita helposti ilmaisen VPN ohjelman, joita netissä on myös saatavilla. Emme kuitenkaan suosittele kaikkia ilmaisia VPN ohjelmia, koska niissä voi piillä vaara. VPN sovelluksen pitää olla luotettava ja turvallinen sekä esimerkiksi turnauksen katselu pitää onnistua turvallisesti ilman ongelmia. Seuraavassa tutustumme asioihin, mitä kannattaa varoa, jos lähdet käyttämään esimerkiksi ilmaista VPN sovellusta.

Varo ilmaisia VPN ohjelmia

Kaikki VPN sovellukset, mitä netissä on saatavilla, eivät ole sitä mitä ehkä sivuilla luvataan. Monet sovellukset mainostavat itseään ilmaisina ja vapaina ohjelmina kaikille. Nämä ilmaiset sovellukset ovat kuitenkin vaarallisia. Miksi? Sen takia, että niiden kehittäminen on ollut myös ilmaista ja sitä kautta tekijät eivät anna mitään takeita ohjelman toimivuudelle. Koodi on voinut jäädä vajaaksi ja ohjelma voi olla täynnä bugeja. Se on voinut jättää myös aukkoja tietoturvaan ja silloin sinun koneesi ja henkilökohtaiset tietosi on vaarassa. Kannattaa pitää mielessä, että ohjelmistot, joissa on pienikin kuukausimaksu, velvoittaa tekijää tekemään huomattavasti tarkempaa työtä jo kuluttajasuojan takia.

Lisäksi yksi huomioitava asia on esimerkiksi ExpressVPN sovelluksen 30-päivän rahat takaisin takuu. Sen avulla sovelluksen käyttö ja testaus on mahdollista ilman sitoutumista pidemmäksi aikaa. Tätä etua pystyt myös hyödyntämään yhdessä aikaisemmin mainitun palveluntarjoajan kokeilujakson kanssa. Tällä tavalla voit katsoa Paris Masters Live Stream ottelut täysin ilmaiseksi ja jopa katsoa koko Paris Masters 1000 turnauksen ilman mitään kuluja.

Muita VPN sovelluksen hyötyjä

Vaikka Paris Masters 1000 turnauksen katselu on varmasti tämän artikkelin lukijalle tärkeä asia, on myös muita asioita minkä takia VPN sovelluksen hankkiminen on järkevää. Geo-lukittujen sivujen määrä on lisääntynyt ja pelkästään töiden tai arjen asioiden hoitaminen vaikka etelän lomakohteesta, ei ole mahdollista lukittujen sivujen takia. VPN on myös tähän hyvä ratkaisu. Sen lisäksi asioiden hoitaminen vaikka julkisilla paikoilla VPN:n avulla on huomattavasti turvallisempaa kuin ilman sitä. VPN salaa käyttäjän IP osoitteen ja silloin olet suojatta tietoturvahyökkäyksiltä ja voit hoitaa esimerkiksi pankkiasiat turvallisin mielin missä vain. Lisäksi omat henkilökohtaiset tiedot ja tieto siitä, missä liikkuu netin maailmassa pysyy salassa ja kukaan ei pääse urkkimaan sinun yksityisiä tietoja.

atp masters paris

Omien tietojen suojaaminen on nykypäivänä noussut yhä tärkeämmäksi asiaksi internetissä. Henkilökohtaiseen tietoturvaan kohdistuu usein hyökkäyksiä ja omat tiedot saattavat helposti joutua vääriin käsiin. Näitä tietoja voidaan sen jälkeen hyödyntää rikollisessa toiminnassa ja pahimmassa tapauksessa voi henkilökohtaiset tappiot olla hyvinkin suuria. Tämän vuoksi kannattaa todella miettiä voisiko VPN juuri olla sinulle oikea suoja näitä laittomia toimintoja vastaan.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto

Olemme kattaneet tässä artikkelissa asiat, minkä takia VPN on ja mihin muuhunkin sitä voi käyttää otteluiden katseluun. Samalla tiedät varmasti, mitä kannattaa ottaa huomioon oikeaa sovellusta valittaessa ja mitä asioita tulee varoa. Nyt kannattaa ehdottomasti ottaa näistä vinkeistä kiinni ja toimia ohjeen mukaan. Voit helposti katsoa Paris Masters Live Stream turnauksen ilmaiseksi ilman sitoutumista. Samalla voi tutustua myös muuhun sisältöön, joita kanavat tarjoavat. Kuten totesimme ExpressVPN on hyvä valinta ja sen hyödyt ovat monipuoliset myös turnauksen katselun lisäksi. Ota tästä edusta kaikki irti ja lataa itsellesi toimiva VPN. Toivotamme mukavia hetkiä Turnauksen parissa.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi