Miten katsoa NHL verkossa ilmaiseksi 2024

Suomalaisten yksi suosituin urheilu, jääkiekko kiinnostaa monia ja samalla monet seuraavat maailman kovatasoisimman jääkiekkoliigan NHL:n otteluita maksukanavilla. Kaikki eivät kuitenkaan halua maksaa katselusta. Katso NHL netistä ilmaiseksi, onko se mahdollista? Kyllä, se on kaikkien onneksi mahdollista ja katso NHL ilmaiseksi netistä, missä vain oletkin. Tulevasta kaudesta on vaikea arvata, mitä se tullessaan, koska viime kausi toi jo toisen perättäisen voiton Tampa Bay Lightningille. Seuraavan kerran Stanley Cup finaalien pokaalia lähdetään tavoittelemaan uuden kauden alkaessa näillä näkymin 12 lokakuuta 2024. Uusi kausi tuo varmasti jännitystä suomalaisille, kun suomalaiset NHL tähdet pääsevät pelaamaan ja taistelemaan himotun pokaalin nostamisesta päänsä päälle. Katso NHL netistä ilmaiseksi tämän artikkelin vinkkien avulla.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 19 huhtikuu 2024

Johdanto – National Hockey League

Jääkiekon ammattilaisliiga NHL on Pohjois-Amerikassa pelattava jääkiekkoliiga, jossa 31 joukkuetta Yhdysvalloista ja Kanadasta taistelevat Stanley Cup pokaalista. Liiga on perustettu vuonna 1917 ja se on siitä asti kasvanut ja on tällä hetkellä kovapalkkaisten huippu jääkiekkoammattilaisten liiga. Liigan 31 joukkuetta on jaettu kahteen konferenssiin. Itäinen konferenssi on 16 joukkueen konferenssi, jossa joukkueita on Atlantin ja Metropolien divisioonista. Läntiseen konferenssiin kuuluu 15 joukkuetta Keskisen ja Tyynenmeren divisioonista. Nykyiset poikkeusjärjestelyt ovat muokanneet liigaa ja kausi 20-21 pelattiin tilapäisesti neljällä divisoonalla.

nhl ilmaiseksi

Runkosarja ottelut pelataan kauden aikana, jonka jälkeen konferenssien parhaat lähtevät taistelemaan pudotuspeleissä finaalipaikoista. NHL live pelit näkyvät ympäri maailman ja katso NHL ilmaiseksi meidän ohjeillamme. Jännittäviä pelejä seurataan innokkaasti joka puolella. Televisioyhtiöt tarjoavat otteluita omien palveluidensa kautta ja NHL livestream on myös saatavilla näiden palveluiden avulla. Käymme alapuolella läpi, miten katsoa NHL ilmaiseksi netistä todella helposti.

NHL saatavuus Suomessa

Suomi jääkiekkomaana tarjoaa paljon jääurheilua televisiossa mutta kaupallisuuden takia jääkiekon kotimainen liiga ja myös NHL live ottelut ovat maksukanavien takana. Suomessa NHL ottelut näkyvät Viasat jääkiekko tai Viaplay maksukanavien avulla, jotka ovat kuitenkin geo-lukittuja ja niiden katselu ulkomailla vaatii VPN yhteyden, joka avaa tämän lukituksen. Viaplayn kautta ottelut näkyvät myös muissa pohjoismaissa ja baltiassa.

Katso NHL netistä ilmaiseksi jos olet Pohjois-Amerikassa, koska siellä otteluita pystyy seuramaan monilla eri kanavilla ja tv-yhtiöt vaihtelevat alueittain. Tämän takia liigan kotimaissa NHL ilmaiseksi on tosiasia ja se on myös Suomessa mahdollista. Katso NHL netistä ilmaiseksi helposti ja me kerromme, millä tavalla ottaa yhteys otteluita ilmaiseksi tarjoavaan palveluun.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Katso NHL netistä ilmaiseksi VPN yhteyden avulla

Jotta voisit katsoa NHL live ottelut mukavasti omalta laitteeltasi, tarvitset sitä varten VPN:n (virtuaalinen palvelin) ohjelman. VPN mahdollistaa otteluiden katsomisen muiden maiden palveluista, jotka ovat hyvin yleisesti geo-lukittuja. Näin yhtiöt estävät sen, että NHL ilmaiseksi netistä ja pelien katselu esimerkiksi Suomesta käsin ei onnistu.

nhl ilmaiseksi netistä

Yksi kanava, jossa NHL ilmaiseksi netissä toimii, on CBC Kanadassa. CBC on Kanadalainen englannin kielinen televisioyhtiö, joka näyttää otteluita ilmaiseksi ja perinteiset lauantai-illan pelit, jotka ovat erittäin suosittuja Kanadassa. Käymme seuraavaksi läpi, miten se onnistuu sinulta helposti ja katso NHL ilmaiseksi netissä vaikka bussipysäkiltä sekä seuraa NHL livestream palvelua, missä vain ikinä oletkin.

Vaiheittainen ohje: Katso NHL netistä ilmaiseksi

  • Hanki VPN – Ensimmäiseksi sinun tulee hankkia VPN ohjelma. Tämän kanssa pitää olla tarkkana, koska erilaisia ohjelmia on paljon ja voi olla hankala tietää, mikä oikeasti toimii. Suosittelemme käyttämään ExpressVPN ohjelmaa! Se toimii ja on luotettava testattu ohjelma.
  • Lataa ja asenna – Lataa ExpressVPN haluamallesi laitteelle ja asenna se helpon asennusohjelman avulla.
  • Yhdistä oikeaan palvelimeen – Asennuksen jälkeen sinun on otettava VPN:llä yhteys oikean maan serveriin, joka tässä tapauksessa on Kanada, koska siellä näkyy NHL ilmaiseksi netistä.
  • Rekisteröidy ja striimaa – Mene tv-yhtiön osoitteeseen ja rekisteröidy siellä käyttäjäksi. Jos ruutuun tulee näkyviin geo-lukitus esto, tarkista VPN yhteys ja yritä uudelleen. Tämän jälkeen katso NHL ilmaiseksi omalta laitteeltasi.

Tällä tavalla voit helposti nähdä NHL pelit ilmaiseksi 2024 omalla kotisohvalla tai, kun olet esimerkiksi matkalla jossain toisessa maassa. Myös muiden kanavien katsominen onnistuu VPN yhteyden avulla ja maksukanavan omistaja voi katsoa omaa sisältöään helposti ulkomailta virtuaali palvelin yhteyden avulla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Mikä VPN on paras NHL live stream katseluun?

Kuten jo aikaisemmin totesimme, VPN palvelimissa on eroja. Palvelin ohjelmia on niin maksullisia kuin myös ilmaisia. Maksulliset ohjelmat ovat yleisesti paljon luotettavampia, koska niiden kehittämiseen saadaan varoja, kun ohjelman hankkineet maksavat pienen maksun palvelimen käytöstä. Meidän suositus VPN ohjelmaksi on ExpressVPN, jos ja kun haluat, että sinulla näkyy NHL ottelut ilmaiseksi ja NHL ilmainen stream omalla laitteellasi. Olemme listanneet alapuolelle muutaman asian, mitä kannattaa ottaa huomioon kun valitsee VPN ohjelmaa.

  1. NHL livestream nopeus: Mikä on tylsempää kuin katsoa urheilua pätkivällä yhteydellä. VPN ottaa yhteyden toisen maan palvelimeen ja jos se ei toimi nopeasti, niin striimaus pätkii. ExpressVPN kuitenkin toimii nopeasti ja luotettavasti, säilyttäen huippu nopean yhteyden.
  2. Geo-lukitusten kattavuus: Kaikki VPN ohjelmat eivät toimi jokaisen maan palvelimien kanssa vaan niissä on rajallinen määrä eri maiden palvelimia. Jos tästä ei saa selvyyttä ennen ohjelman hankkimista, niin voi olla, että joutuu maksamaan turhasta ja NHL ottelut netissä ilmaiseksi ei toteudu.
  3. Ohjelman asennus: Ohjelman asennuksen tulee olla helppoa ja vaivatonta. ExpressVPN on helppo asentaa ja siinä ei tarvita mitään erikoisosaamista.  Monissa ohjelmissa voi olla hankala asennus ja lopulta koko ohjelma voi jäädä käyttämättä, kun sitä ei saa asennettua ja toimimaan.
  4. Käyttö ja testaus: ExpressVPN tarjoaa myös rekisteröityville käyttäjille ilmaisen 30 päivän rahat takaisin takuun. Tätä eivät muut ohjelmat tarjoa ja niissä joutuu heti sitoutumaan jopa pidemmäksi aikaa. Tämän ExpressVPN 30 päivän ajan on helppo testata ja kuukauden ajan katso NHL ilmaiseksi ja sen jälkeen tehdä päätös haluaako jatkaa ohjelman käyttöä.

Näitä asioita kannattaa miettiä, kun valitsee oikeaa ohjelmaa itselleen. Alapuolelta näet VPN ohjelmien listauksen, jossa olemme rankanneet ne sinulle valmiiksi.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Ilmainen VPN on vaarallinen

Tarjolla on myös ilmaisia VPN ohjelmia. Näiden kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, koska ne voivat olla myös hyvin vaarallisia käyttäjilleen. Ilmaiset ohjelmat ovat pääasiassa avoimen lähdekoodin ohjelmia, jotka on tehty monien henkilöiden vapaaehtoisen työn avulla. Se voi olla myös riski, kun ohjelmointi on jäänyt sen takia puutteelliseksi ja tiettyjä standardeja ei ole seurattu. Jos ohjelmointi ei ole riittävällä tasolla, ohjelmat jäävät avoimeksi myös haittaohjelmille.

Haittaohjelmat voivat siirtyä käyttäjän koneelle ilmaisen ohjelman asennuksen yhteydessä ja sen jälkeen oma kone on vaarassa. Maksullisten ohjelmien tekijöille pystytään maksamaan oikeaa palkkaa käyttömaksujen kautta, ja sillä tavalla myös maksullisten ohjelmien testaus ja turvallisuus on täysin eri tasoa. Pieni käyttömaksu VPN sovelluksesta on halpa vakuutus siihen, että omat tiedot ja oma kone on turvassa. Kuitenkin sen avulla katsot NHL ilmaiseksi netistä ja et joudu maksamaan maksukanavien kuukausimaksuja.

VPN ohjelman muut hyödyt

Katso NHL netistä ilmaiseksi tai katso haluamaasi ohjelmaa toisesta maasta VPN yhteyden avulla. Nämä ovat hyviä käyttökohteita VPN:lle mutta se tarjoaa myös muutakin. VPN suojaa myös käyttäjäänsä.

katso nhl ilmaiseksi

Olemme koko ajan vaarassa, kun liikumme netissä ja lisäämme tietoja erilaisille sivustoille. Tietomme voivat joutua aina vääriin käsiin ja joku muu voi yrittää hyötyä niistä. Tämän takia VPN on myös hyödyllinen, koska se suojaa myös käyttäjätietojamme verkossa. Kun olemme VPN yhteyden kautta verkossa, on meidän käyttäjä tietomme ja sijaintimme suojattu. Silloin muilla ei ole näkymää sijaintiimme tai tietoihimme ja pystymme turvaamaan kaikki tiedot. Tämä on erittäin tärkeää, koska nykypäivänä monet ostavat paljon tuotteita verkosta ja silloin myös pankkitietomme ovat osaavien henkilöiden saatavilla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto

Ei siis ole ihme, miksi monet ovat siirtyneet VPN ohjelman käyttäjäksi, kun siitä on niin moneksi. Tietenkin nyt odotamme seuraavan NHL kauden alkua ja haluamme valmistautua jännittävää uuteen kauteen. Nyt kannattaa ottaa nämä vinkit talteen, ja katso NHL ilmaiseksi netistä. Tämä onnistuu myös helposti ja turvallisesti ExpressVPN 30 päivän rahat takuun avulla. Jos NHL livestream ei palvelun avulla onnistu kuten toivoit, niin pystyt luopumaan palvelusta ilmaiseksi 30 päivän jälkeen.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi