Katso NFL Super Bowl LVI Livenä Ilmaiseksi 2022

Vuoden 2022 NFL kausi on jo hyvällä mallilla, ja 2022 kauden Super Bowl on jo aivan nurkan takana. Kuten miljoonien muidenkin NFL-fanien, kannattaa siis sinunkin valmistautua vuoden odotetuimpaan live näytökseen hankimalla oluet, pizzat ja popparit jo ajoissa! Myös niille penkkiurheilijoille, jotka eivät perinteisesti niin paljoa jenkkifutista seuraa, esimerkiksi allekirjoittanut itse, on NFL Super Bowl Live (Super Bowl LVI) katsominen silti tärkeä osa urheiluvuotta, jota ei todellakaan sovi jättää välistä!

HANKI ExpressVPN
Katso NFL super bowl

Kokeile parasta VPN:ää. ExpressVPN:n avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset eikä talviolympialaiset jää enää koskaan väliin. Saat VPN:n rahat takaisin -takuulla.

Artikkeli päivitetty: 23 syyskuu 2022

Mistä voit katso Super Bowl LVI Suomessa?

Siksipä kerrommekin tässä artikkelissa kuinka sinäkin voit katso super bowl ilmaiseksi netistä! Tuomme katselukokemuksesi suoraan nykyaikaan, eikä sinun tarvitse enää jatkaa elämää kanavapakettien orjana, vain jotta voit katso Super Bowl LVI 2022 on sunnuntaina 13.2. Yhdysvalloissa (maanantai 14.2. Euroopassa ja Aasiassa). Peli on Cincinnati Bengals vs. Los Angeles Rams ja sitä pelataan SoFi Stadiumilla, Los Angelesissa, Kaliforniassa. Mary J. Blige, Snoop Dogg, tohtori Dre, Kendrick Lamar ja Eminem osallistuvat yhdessä vuoden 2022 Super Bowl Halftime Show -tapahtumaan. Jatka siis artikkelin lukemista kuullaksesi parhaat vinkkimme!

Super Bowlin lähetysoikeudet Suomessa kuuluivat viime kaudella Viasatille. Viasat lähetti viime pelin ilmaiseksi Suomessa asusteleville katsojille verkkopalvelunsa kautta, joten mikäli satut Suomessa oleskelemaan, pystyt todennäköisesti seuraavankin matsin katsomaan ilmaiseksi Viasatin Viafreen kautta. Mikäli kuitenkin satut pelin aikaan olemaan esimerkiksi työmatkalla ulkomailla,  et varmastikaan halua NFL Super Bowl live stream jäävän väliin, ethän?

Siksi kerromekin nyt myös ulkomaisia kanavia, joilta kykenet katso Super Bowl. Listaamme siis seuraavaksi muutamia kanavia, joiden kautta kykenet katso Super Bowl ilmaiseksi netistä.

NFL Super Bowl

Mikäli satut Super Bowlin aikaan oleskelamaan Ranskassa, tai haluat vain katsoa peliä ranskaksi, tarjoaa Ranskassa L’Equipe -kanava Super Bowl livelähetykset kaudelle 2022. Mikäli siis satut olemaan ranskassa, voit katsella Super Bowl Ilmaiseksi netistä L’Equipe:ltä -verkkosivuilta.

Mikäli taas olet Yhdysvalloissa, lähettää NBC kauden 2022 SuperBowlin. Mikäli siis haluat katsoa Superbowlia täysissä jenkkitunnelmissa, voisi se olla varsin hyvä vaihtoehto sinulle.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous syyskuu 2022n loppuun asti

Miten voit katso NFL Super Bowl 2022 Live mistä tahansa?

Koska NFL:n lähetysoikeudet jaetaan aina maakohtaisesti, tarkoittaa se sitä, etteivät kanavat saa tarjota myöskään suoratoistopalveluissaan Super Bowl-lähetystä ulkomaisille katsojille, jotka ovat heidän lähetysalueensa ulkopuolella. Mikäli siis olet joko suomessa, jossa voit katsoa Super Bowlin Viasat kautta, tai Ranskassa, jossa voit katsoa ilmaista suoraa lähetystä L’Equipe -kanavan verkkosivuilta, ei sinulla ole minkäänlaista ongelmaa.

Mikäli taas et ole kummassakaan näistä maista, jos olet esimerkiksi työmatkalla, tai haluat katsoa peliä hieman enemmän jenkkitunnelmissa, on siihen kuitenkin ratkaisu.

NFL Super Bowl

Mikäli yrität yhdistää kyseisille suoratoistosivustoille heidän lähetysalueensa ulkopuolelta, saat todennäköisesti jonkinlaisen tylsän ilmoituksen siitä, ettei sinun maassasi tueta lähetyksiä tällä hetkellä, tai jonkinlaisen kehotuksen ottaa yhteyttä paikalliseen lähetysoikeuksien omistajaan. Mikäli kuitenkin haluat kyetä katso NFL Super Bowl live mistä tahansa päin maailmaa vain, on siihen kuitenkin helppo ratkaisu, nimittäin VPN-yhteyden käyttö.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous syyskuu 2022n loppuun asti

Kuinka katsoa Super Bowl ilmaiseksi netistä

Listaamme tähän helpot ohjeet Super Bowl ilmaiseksi netistä katsomiseksi. Näiden ohjeiden avulla voit katsoa Super Bowl Live Streamia mistä tahansa päin maailmaa tahansa, tai seurata NBC lähetyksen avulla aitoa jenkkitunnelmaa rapakon takaa. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan VPN:n käytön jo muutamia päiviä ennen itse tapahtumaa, jotta kaikki palvelun ominaisuudet olisivat jo takaraivossa, eikä itse H-hetkellä tulisi minkäänlaisia ongelmia. Vaikka kaikki ominaisuudet ovatkin helppokäyttöisiä, ei olisi kiva jos homma ei pelaisikaan tositilanteessa.

 1. Lataa VPN-palvelu, suosittelemme käyttämään ExpressVPN
 2. Luo käyttäjä ja tilaa VPN
 3. Lataa, asenna ja käynnistä VPN-sovellus(se on erittäin helppoa)
 4. Sovelluksessa valitse palvelimen sijainniksi joko Suomi katsoaksesi Viafreen tai Ranska katsoaksesi L’Equipe tai Yhdistynyt kuningaskunta katsoaksesi BBC
 5. Paina Yhdistä tai ”Connect”, mikäli sovellus on englanniksi
 6. Mene takaisin Viafreen, L’Equipe tai BBC -verkkosivuille, ja käynnistä suoratoisto uudelleen
 7. Nauti NFL Super Bowl Live striimistä

Mikä on paras VPN NFL Super Bowl Live 2022 katseluun?

Ensinnäkin, VPN, tai VPN-ohjelmisto kokonaisuudessaan on palvelu, jonka asennat käyttämälläsi laitteelle, olipa kyseessä sitten tietokone, tabletti tai puhelin. Se mahdollistaa laitteesi näennäisen sijainnin simuloinnin toiseen maahan.

Ja sanokaamme vielä heti tämän kaiken olevan täysin 100% laillista, ja vakuutamme ettet joudu piraattisivulle katselemaan mainoksia ja latailemaan viruksia, etkä katselemaan pätkivää suoratoistoa. Sen sijaan pääset aidolle ja oikealle TV-lkanavan sivustolle, kuten kyseisessä maassa todella asustava.

NFL Super Bowl

Joten jos olesekelet pelipäivänä jossakin muuaalla kuin Suomessa, Ranskassa tai Yhdistynyt kuningaskunta, tai mikäli vain haluat katsoa peliä muulla kuin omalla kielelläsi tai halua päästä jenkkitunnelmiin, tarvitset silloin VPN:n.

Mikäli siis haluat ihan vaikkapa Suomestakin katsella BBC lähetystä ja päästä kunnolla samoihin fiiliksiin kuin jenkit rapakon takana, mahdollistaa VPN NFL Super Bowl livestriimin katsomisen.

Ja samalla VPN:llä kykenet helposti myös suoratoistamaan niin Viafreen, L’Equipe kuin BBC -suoratoistot, riippumatta siitä missä päin maailmaa oikeasti fyysisesti oletkaan.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous syyskuu 2022n loppuun asti

Mitkä sitten ovat parhaat VPN:t  katso Super Bowl ilmaiseksi netistä

Haluatko siis katsoa NFL Super Bowl live joko Viafreen, L’Equipe tai BBCs virallisten sivustojen ja suoratoistojen kautta? Tarvitset silloin todella nopean ja helppokäyttöisen VPN:n, jotka olemmekin alle listanneet!

Entä ilmaiset VPN-palvelut?

Olet aivan oikeassa siinä, että markkinoilla on myös monia ilmaisia VPN-palvelujen tarjoajia. Me emme kuitenkaan missään nimessä suosittele kyseisiin palveluihin sekaantumista millään tavalla, nämä palvelut nimittäin pyytävät sinulta paljon rahaa enemmän, keräten selaustietojasi ja myyden niitä mainostajille ja muille kolmansille osapuolille, sekä tarjoten kehnot yhteydet, jotka todennäköisesti eivät mahdollista suoratoistoa.

Siksipä suosittelemmekin käyttämään maksullisia, varmasti toimivia ja turvallisia VPN-palveluja, jotka olemme sinua varten testanneet, kuten ExpressVPN. Näitä palveluja käyttämällä varmistut siitä, että saat rahallesi vastinetta, sekä kykenet katselemaan takkuilematonta suoratoistoa ilman että tietojasi välitettäisiin kolmansille osapuolille.

Ja maksulliset VPN:t, kuten ExpressVPN tarjoavat nykyään myös täyden 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun. Mikäli et siis olekaan tyytyväinen Super Bowlin jälkeen, tai palvelu ei toimi alkuunkaan, riittää että otat heihin yhteyttä ja rahasi palautetaan kokonaisuudessaan turhia kyselemättä.

NFL Super Bowl Live LVI: Mitä muuta VPN mahdollistaa?

Olet aivan oikeassa, jos mietit että kaipa VPN muuhunkin pystyy kuin Super Bowl ilmaiseksi netistä katseluun. Se niittäin tosiaankin pystyy laajaan kirjoon muitakin asioita. Mainitsemme alla muutamaan omista suosikeistamme.

Suojaa yksityisyyttäsi

Sinua seurataan avoimessa verkossa jatkuvasti, vaikket sitä huomaisikaan. Kohdennettu mainonta on tästä hyvä esimerkki, sivustojen myydessä selailutietojasi mainostajille. Tämänkin voit kuitenki estää VPN:n avulla. VPN nimittäin paitsi peittää todellisen IP-osoitteesi ja näin ollen myös sijaintisi, suojaa se myös kaiken dataliikenteesi. Näin ollen ei tietojasi pystytä keräämään saatika yhdistämään sinuun.

Suojaa kaikki laitteesi

Maksulliset VPN:t, kuten ExpressVPN mahdollistavat useiden laitteiden suojaamisen samalla lisenssillä. Voit siis helposti suojata vaikkapa oman tietokoneesi ja koko perheesi puhelimet vain yhdellä ostolla.

Estä operaattorin rajoitukset ja seuranta

Jotkin verkko-operaattorit rajoittavat kaistanleveyttäsi mikäli huomaavat sinun lataavan suuria tiedostoja tai käyttävän suoratoistoa, sillä ne rasittavat verkkoa keskimääräistä enemmän. Käyttämälä VPN-palvelua, peität kuitenkin verkkotoimintasi, jolloin sinua ei voida rajoittaa ja poista NFL:n esto täällä

NFL Super Bowl Live: Yhteenveto

Seuraamalla tarkasti artikkelimme yksinkertaisia ohjeita, voit varmistaa sulavan katselukokemuksen katsellessasi tämän kauden Super Bowlia. Emme suosittele ilmaisten VPN-palvelujen käyttöä sillä ne tuovat suuret turvallisuusriskit ja heikentävät katselukokemusta, tai eivät mahdollista sitä alkuunkaan. Käytä siis jotakin suosittelemistamme VPN-palveluista, kuten ExpressVPN.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi