Katso SuperBowl LVII missä tahansa: Lue vinkit 2024

Katso SuperBowl LVII Suomessa tai ulkomailla tämän artikkelin helppojen ohjeiden avulla. Kerromme kaiken oleellisen, mitä tarvitset SuperBowlin katsomiseen kaikkialla. Jatka siis lukemista!

Kokeile nyt
Katso SuperBowl LVII kaikkialla tilaamalla ExpressVPN.

Säästä 49 % tilaamalla ExpressVPN vuodeksi ja saat 3 kk kaupan päälle. Tilaus sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 17 huhtikuu 2024

Katso SuperBowl LVII: finaaliaikataulu

Alla näet Super Bowl lähetystä koskevia lisätietoja finaaliaikataulusta.

 • Puoliajan esiintyjä: Rihanna
 • Päivämäärä: 12. helmikuuta, 2023
 • Paikka: State Farm Stadium Glendalessa, Arizonassa
 • Finaalijoukkue: Kansas City Chiefs VS. Philadelphia Eagles
 • Sponsori: Apple Music

Parhaat striimaussivustot Super Bowl Suomi katsomiseen

Mistä voi katsoa Super Bowl -tapahtuman? Olemme listanneet alle pari maksullista tapaa tapahtuman katsomiseen.

Viaplay

Viaplay on Tukholmassa, Ruotsissa sijaitseva suoratoistopalvelu, joka on Viaplay Groupin omistama. Yritys perustettiin vuonna 2007 ja sen johtajana toimii Alexander Bastin.

Viaplay on erinomainen suoratoistopalvelu urheilun katsomiseen livenä ja se näyttää myös NFL Super Bowl Suomi -tapahtuman. Urheilun lisäksi Viaplay sisältää myös muuta katsottavaa, kuten elokuvia ja sarjoja.

Voit käyttää Viaplayta samaan aikaan jopa viidellä eri laitteella, eli tilaus sopii hyvin koko perheelle. Tuettuja laitteita ovat niin tietokone, puhelin, tabletti, älytelevisio kuin pelikonsoli.

NFL Game Pass

NFL Game Pass on kansainvälinen ottelupassi, jonka avulla voit katsoa SuperBowl livestreams missä tahansa ilman keskeytyksiä. Se on hankittavissa nyt myös Euroopan maissa ja voit kokeilla palvelua seitsemän päivää ilmaiseksi kokeilujakson ajan. Katso kaikki ottelut sekä parhaat palat.

NFL Game Pass on käytettävissä useimmilla selaimilla ja laitteilla, kuten iOS, Android, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Roku, PS4 ja Xbox.

Nämä suoratoistopalvelut tarjoavat Super Bowl katsomista maksua vastaan, mutta entä jos kerromme, että voit myös katsoa Super Bowl ilmaiseksi netistä? Jatka lukemista, niin kerromme kuinka se oikein onnistuu.

Super Bowl ilmaiseksi

Parhaat ilmaiset striimaussivustot SuperBowlin katsomiseen

Katso Super Bowl netissä ilmaiseksi alla olevien kanavien kautta.

ITV

ITV on yksi Ison-Britannian suosituimmista draama-, reality-, live- ja ajankohtaisohjelmia näyttävistä kanavista. Voit katsoa ohjelmia myös jälkikäteen palvelun kautta. Se perustettiin vuonna 1955 kilpailevaksi yritykseksi BBC:tä vastaan.

ITV toimii useimmilla laitteilla, kuten puhelin, tabletti, älytelevisio, tietokone ja pelikonsoli.

RTL

RTL on luxemburgilainen suoratoistopalvelu, jolla on kuitenkin toinen keskusyritys myös Kölnissä, Saksassa. Se on perustettu vuonna 1929 ja sitä johtaa Thomas Rabe.

RTL:n kautta voit katsoa saksalaisia ja muita kansainvälisiä ohjelmia. Mikä parasta, se sopii myös Super Bowl ilmaiseksi katsomiseen. Se toimii muun muassa puhelimella ja tabletilla sekä tietokoneella ja älytelevisiolla.

Fox Via Tubi TV

Tubi on yksi tämän hetken suosituimmista striimauspalveluista ja se sisältääkin huikeat 35 000 tuntia katsottavaa sarjojen ja elokuvien muodossa. Kyseessä on Yhdysvalloista kotoisin oleva suoratoistopalvelu, joka perustettiin vuonna 2014.

Katso Super Bowl netissä sen kautta ja tutustu myös muuhun sisältöön. Se on käytettävissä seuraavilla laitteilla: Android- ja iOS-mobiililaitteet, Windows- ja Mac-tietokoneet, älytelevisio, Xbox ja PlayStation. Voit käyttää striimauspalvelua myös selaimella: Edge, Chrome ja Firefox.

7mate

7mate on australialainen striimaussivusto, joka näyttää muiden sarjojen, elokuvien ja ajankohtaisohjelmien lisäksi myös Super Bowl ilmaiseksi. Se perustettiin vuonna 2010 ja on ollut siitä lähtien hyvin suosittu palvelu.

7mate on myös käytettävissä yleisimmillä laitteilla, kuten iOS, Android, Mac, Windows, Apple TV, Android TV, Fire TV Stick ja Samsung Smart TV.

Huomaathan, että vaikka nämä kanavat ovatkin ilmaisia, liittyy niiden katsomiseen kuitenkin yksi mutta. Voit nimittäin katsoa niitä ainoastaan kyseisessä maassa. Miten tämän ongelman voi kiertää? Jatka lukemista, niin kerromme lisää.

Katso SuperBowl maakohtaisten rajojen ulkopuolella

Super Bowl Suomi striimausta on rajoitettu siten, että sitä ei voi katsoa maakohtaisten rajojen ulkopuolella. Tämä johtuu televisio-oikeuksista, joita suoratoistopalveluiden tulee noudattaa. Palvelut luovat sopimuksen sisällöntuottajien kanssa ja sen mukaan ohjelmien katsomista on rajoitettu vain tiettyyn maahan. 

Super Bowl suomi

Mutta miten tämän eston voi kiertää? Se tapahtuu helpoiten VPN-palvelun avulla. Georajoitukset nimittäin käyttävät IP-osoitteen sijaintia määritelläkseen onko käyttäjä ulkomailla. Kun IP-osoite on ulkomaalainen, estetään ohjelman striimaus. Katso Super Bowl netissä vaihtamalla IP-osoitetta VPN:n avulla. Siten voit kiertää georajoitukset.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Katso SuperBowl VPN:n avulla

Olemme listanneet alle helpot ohjeet, joilla katsot Super Bowl ilmaiseksi missä päin maailmaa tahansa. Suosittelemme aloittamaan VPN:n käytön jo muutamia päiviä ennen varsinaista tapahtumaa, jotta voit varmistaa sen toimivuuden. VPN:n käyttö on superhelppoa. Seuraa vain alla olevia ohjeita:

 1. Valitse VPN. Suosittelemme erityisesti nopeaa ja luotettavaa ExpressVPN-palvelua, jolla on palvelimia ympäri maailmaa.
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi ja tilaa palvelu.
 3. Lataa ja asenna VPN laitteelle. Asennus tapahtuu näytölle tulevia ohjeita seuraamalla.
 4. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelimen sijainti kanavan mukaan:
  • Valitse maaksi Suomi, kun katsot Viaplay-kanavaa tai käytät NFL Game Pass -passia.
  • Valitse maaksi Iso-Britannia, kun katsot ITV-kanavaa.
  • Valitse maaksi Saksa, kun katsot RTL-kanavaa.
  • Valitse maaksi Yhdysvallat, kun katsot Fox via Tubi TV -kanavaa.
  • Valitse maaksi Australia, kun katsot 7mate-kanavaa.
 5. Mene kyseisen kanavan nettisivuille ja katso Super Bowl netissä.

Kokeile ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi

Mikäli etsit luotettavaa ja turvallista VPN-palvelua, on ExpressVPN oikea valinta. Se sisältää lukuisia palvelimia eri puolella maailmaa, joten sen yhteysnopeus on aina vakaa ja voit kiertää maakohtaiset estot ilman ongelmia.

Mikäli et ole vielä vakuuttunut, kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin -takuun turvin. Saat täyden hyvityksen, kun peruutat tilauksen kuukauden sisällä eikä sinulta kysytä syytä peruutukseen. Ole vain yhteydessä palvelun asiakastukeen ja rahat palautuvat tilillesi viiden arkipäivän sisällä.

Aloita kuukauden ilmainen kokeilujakso heti alla olevan painikkeen kautta. Pääset ExpressVPN:n omille nettisivuille, jossa tilauksen tekeminen tapahtuu turvallisesti. Säästä 49 % vuoden tilauksesta ja saat lisäksi kolme kuukautta kaupan päälle.

Parhaat VPN-palvelut Super Bowl Suomi striimaukseen

Nyt kun tiedät, mistä katsoa Super Bowl, tarvitset vielä laadukkaan VPN-palvelun. Se mahdollistaa IP-osoitteen ja sitä myöten virtuaalisen sijainnin vaihtamisen. Testasimme alla olevia palveluita ja vertasimme niitä keskenään eri kriteereiden mukaan. Niitä olivat muun muassa nopeus, hinta-laatusuhde, palvelinten määrä ja sijainti, turvallisuus sekä asiakaspalvelu.

Tarkista lista alta ja valitse itsellesi sopiva VPN-palvelu, jonka avulla voit katsoa Super Bowl Suomi kaikkialla.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso SuperBowl ja muut VPN:n hyödyt

Mitä muuta VPN:n avulla voi tehdä, kuin katsoa Super Bowl ilmaiseksi netissä? VPN-palvelun hankkiminen kannattaa useastakin syystä. Kerromme nyt niistä lisää.

Georajoitusten ja sensuurin kiertäminen

VPN-palvelu on erinomainen vaihtoehto, kun haluat katsoa ulkomaalaisia suoratoistopalveluita rajattomasti Suomessa ja kotimaisia ulkomailla. Katso Super Bowl netissä lisäksi esimerkiksi Netflixiä, Hulua, Amazon Primea ja HBO-laatusarjoja. Amerikkalainen Netflix on erityisen suosittu VPN:n käyttäjien keskuudessa. Se sisältää nimittäin paljon uesampia sarjoja ja elokuvia kuin vastaava suomalainen versio.

Entä oletko aikeissa matkustaa Kiinaan? Tiedät varmasti, että sen palomuuri sensuroi nettiselainten ja sovellusten käyttöä. Hyvä VPN onnistuu kiertämään myös Kiinan valtion asettaman sensuurin. Varmistathan, että sinulla on VPN käytössä jo ennen matkaa, niin et tule pettymään ja voit vapaasti käyttää Facebookia, Twitteriä, Instagramia ja Snapchattia.

Katso Super Bowl netissä

Turvallisuuden ja yksityisyyden parantaminen

Mitä tulee yksityisyyteen verkossa, on VPN paras tapa sen suojaamiseen. VPN lähettää yksityiset tietosi palvelimeen aina salatun tunnelin kautta. Se piilottaa käyttäjän IP-osoitteen, jolloin uteliaat kolmannet osapuolet eivät näe tietojasi tai sijaintiasi. VPN katkaisee myös verkkoyhteyden, mikäli VPN menee yhtäkkiä pois päältä, jolloin pysyt edelleen suojattuna.

VPN tuo myös lisäturvaa julkisten Wifi-verkkojen käyttöön. Ne ovat usein avoimia kaikille käyttäjille, joten tarvitset ehdottomasti VPN:n kaltaisen työkalun, mikäli käytät julkista Wifi-verkkoa usein. Kun sinulla on VPN päällä, pysyt aina anonyyminä netissä.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Lue alta usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastaukset.

Mistä katsoa SuperBowl LVII Suomessa?

Katso Super Bowl netissä tai sovelluksen avulla Suomessa Viaplay-kanavan tai NFL Game Pass -kisapassin kautta.

Yhteenveto: katso SuperBowl missä tahansa

Katso Super Bowl Suomi hankkimalla maksullinen Viaplay tai NFL Game Pass. Niiden avulla tapahtuma näkyy Suomessa. Mikäli et halua maksaa striimauksesta, kokeile ulkomaisia striimauspalveluita: ITV (Iso-Britannia), RTL (Saksa), Fox via Tubi TV (Yhdysvallat) tai 7mate (Australia). Niiden katsominen puolestaan onnistuu VPN:n avulla.

VPN vaihtaa virtuaalisen sijaintisi ja piilottaa todellisen IP-osoitteen, jota striimauspalvelut käyttävät maakohtaisten estojen tarkistamiseen. Suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN-palvelua 30 päivää ilmaiseksi. Palvelu on varmasti luotettava ja turvallinen ja voit katsoa Super Bowl ilmaiseksi. Saat sen nyt vuodeksi 49 % tarjoushintaan ja kolme kuukautta kaupan päälle, joten hyödynnä tarjous jo tänään!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi