Katso yleisurheilun MM kaikkialla 2024

Kiinnostavatko yleisurheilun MM-kisat? Katso yleisurheilun MM tämän artikkelin avulla Suomessa tai ulkomailla. Kerromme parhaat vinkit, joten jatka lukemista!

Kokeile ExpressVPN:ää
Hanki ExpressVPN ja katso yleisurheilun MM live

ExpressVPN auttaa sinua ohittamaan maantieteelliset rajoitukset voidaksesi stream yleisurheilun MM. Säästä 49 % hankkimalla ExpressVPN:n vuoden tilaus ja katos yleisurheilun MM kaikkialla. Saat 3 kk ilmaiseksi sekä 30 päivän laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 24 huhtikuu 2024

Parhaat yleisurheilu MM live stream -sivustot

Katso MM yleisurheilu netissä seuraavien maksullisten striimaussivustojen kautta.

Yle Areena

Yle Areena on varmasti kaikille suomalaisille tuttu suoratoistopalvelu. Sen kautta voit striimata niin ajankohtaisohjelmia, dokumentteja kuin myös sarjoja ja urheilua. Katso MM yleisurheilu netissä Yle Areenassa muun muassa seuraavilla yleisimmillä laitteilla: iOS, Android, Windows, Mac, älytelevisio, HbbTV, pelikonsoli ja Chromecast.

NBC

NBC on yhdysvaltalainen kansallinen suoratoistopalvelu, joka esittää eri sarjoja, elokuvia sekä tietenkin urheilua, kuten livestream MM yleisurheilu. Voit katsoa kanavaa sovelluksella ja selaimella: Apple, Android, Mac, Windows, Chromecast ja Fire TV.

Eurosport

Eurosport on Warner Bros -yrityksen omistama striimauspalvelu. Se esittää urheilua laidasta laitaan. Voit katsoa liveotteluita, tallennuksia tai kohokohtia. Eurosport on katsottavissa kaikilla yleisillä laitteilla, kuten mobiilisovellukset, tietokoneet, älytelevisiot, pelikonsolit sekä Chromecast.

ESPN

ESPN on myös amerikkalainen striimauspalvelu, joka on panostanut erityisesti urheiluun. Katso MM yleisurheilu netissä sekä monia muita urheilutapahtumia tämän kanavan kautta. Se on saatavilla muun muassa iOS- ja Android-laitteille, Windows- ja Mac-koneille sekä älytelevisioihin ja pelikonsoleihin.

Nämä kanavat ovat kuitenkin maksullisia ja tarvitset siis tilauksen niiden katsomiseen. Onneksi yleisurheilu MM live stream onnistuu myös muilla keinoin ja täysin ilmaiseksi. Jatka lukemista, niin kerromme lisää.

Yleisurheilu MM live stream

Parhaat ilmaiset yleisurheilu MM live stream -sivustot

Alla lista parhaista ilmaisista striimaussivustoista. Katso MM yleisurheilu netissä niiden kautta.

RTBF

RTBF on belgialainen sivusto, joka esittää suosittuja elokuvia, TV-sarjoja sekä urheilua. Sen kautta voit seurata livestream MM yleisurheilua missä ja milloin vain. RTBF näkyy kaikilla suosituilla laitteilla: Windows, Mac, iOS, Android, PlayStation, Xbox, Apple TV, Android TV sekä Amazon Fire Stick.

BBC iPlayer

BBC iPlayer on suosittu brittiläinen suoratoistopalvelu, joka on katsottavissa sovelluksessa ja selaimella. Se esittää uutisia, sarjoja, lastenohjelmia sekä tietenkin livestream MM yleisurheilua. Kanava on katsottavissa lukuisilla eri laitteilla, kuten mobiililaitteet, älytelevisiot, tietokoneet sekä pelikonsolit.

ZDF

ZDF on saksalainen striimauspalvelu, jonka kautta voit katsoa turvallisesti urheilua netissä. Katso jalkapalloa, käsipalloa, moottoriuheilua tai yleisurheilu MM live stream. ZDF näkyy useimmilla laitteilla: Android, iOS, Windows, Mac, pelikonsolit, älytelevisiot sekä Chromecast.

Ikävä kyllä yllä olevat striimaussivustot ovat katsottavissa vain kyseisten maiden sisällä. Mistä tämä johtuu? Lue lisää seuraavasta osiosta.

Miksi livestream MM yleisurheilua on rajoitettu maittain?

Jos yrität katsoa stream yleisurheilu MM livekisoja ulkomailla, saat virheilmoituksen ja striimaus estetään. Miksi näin on? Suoratoistopalveluiden tulee noudattaa sisällöntuottajien kanssa luotuja sopimuksia. Niiden mukaan tapahtuman katsominen on mahdollista vain tietyn alueen sisällä. Käyttäjän sijainti tunnistetaan IP-osoitteen perusteella. Mikäli IP-osoite on ulkomailla, estetään striimaus. Sitä kutsutaan geoblokkaukseksi.

Livestream MM yleisurheilu

Geoblokkaus on kuitenkin mahdollista kiertää VPN-palvelun avulla. VPN nimittäin muuttaa IP-osoitteen ja näin ollen kiertää maakohtaiset rajoitukset. Lue seuraavaksi lisää VPN:n käytöstä ja katso MM yleisurheilu netissä Suomessa ja ulkomailla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Katso yleisurheilun MM VPN:n avulla

VPN:n käyttö on helppoa ja olemme varmoja, että onnistut siinä, vaikka et olisikaan käyttänyt palvelua aikaisemmin. Lue yksinkertaiset ohjeet alta ja katso MM kisat yleisurheilu missä ja milloin vain.

 1. Tilaa VPN-palvelu. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:ää, joka on nopea ja luotettava. Sillä on tuhansia palvelimia eri maissa.
 2. Lataa ja asenna VPN haluamallesi laitteelle. Noudata näyttöön tulevia ohjeita asennuksen määrittämiseksi.
 3. Avaa VPN-sovellus.
 4. Valitse palvelimen sijainti sen mukaan, minkä maan suoratoistopalvelua haluat katsoa.
  • Valitse palvelimen sijainniksi Suomi, jos haluat katsoa Yle Areenaa.
  • Valitse palvelimen sijainniksi Yhdysvallat, jos haluat katsoa NBC, Eurosport tai ESPN-kanavaa.
  • Valitse palvelimen sijainniksi Belgia, jos haluat katsoa RTBF-kanavaa.
  • Valitse palvelimen sijainniksi Saksa, jos haluat katsoa ZDF-kanavaa.
  • Valitse palvelimen sijainniksi Iso-Britannia, jos haluat katsoa BBC iPlayer -palvelua.
 5. Mene selaimella tai sovelluksella kyseisen suoratoistopalvelun sivulle ja aloita stream yleisurheilu MM netissä missä ja milloin vain.

Testaa ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN on suosittu VPN, joka tarjoaa monipuolisia turvallisuusominaisuuksia käyttäjilleen. Sillä on lukuisia palvelimia ympäri maailmaa, joten geoblokkauksen kiertäminen on helppoa ja yhteys pysyy vakaana.

Haluatko kokeilla palvelua ennen ostopäätöksen tekemistä? Hyödynnä siinä tapauksessa ExpressVPN:n 30 päivän tyytyväisyystakuu. Voit käyttää palvelua kuukauden ajan veloituksetta ja päättää sitten, haluatko jatkaa käyttöä. Mikäli et, ole vain yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun. Sinulta ei kysytä syytä peruutukseen ja saat rahat takaisin viiden arkipäivän kuluessa.

Lukijamme ovat testanneet tyytyväisyystakuun toimivuuden. Säästä nyt 49 % ExpressVPN:n vuoden tilauksesta ja saat kolme kuukautta kaupan päälle. ExpressVPN on turvallinen ja luotettava valinta, jonka avulla voit katsoa yleisurheilun MM.

Katso MM yleisurheilu netissä

Parhaat  yleisurheilu MM live stream VPN-palvelut

VPN-palveluiden tarjonta on runsas, joten haluamme auttaa lukijoitamme valitsemaan niistä parhaan. Testasimme eri palveluita ja vertasimme niitä sitten keskenään. Vertailun perusteena olivat muun muassa seuraavat tärkeät kriteerit: nopeus, palvelinten määrä ja sijainti, turvallisuus, asiakaspalvvelun laatu sekä hinta.

Alla luettelo parhaista VPN-palveluista, joiden käyttöä voimme suositella katsoaksesi suomalaiset yleisurheilun MM-kisoissa. Suosikkimme on kuitenkin ExpressVPN, joka tarjoaa käyttäjille parhaan hinta-laatusuhteen.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso yleisurheilun MM ja muut VPN:n hyödyt

Onko VPN:stä muuta hyötyä, kuin yleisurheilun MM katsominen? Lue alta, mitä muuta voit tehdä VPN-palvelun avulla.

Kierrä maakohtaiset estot ja torju sensuuri

Katso yleisurheilun MM ja muita suoratoistopalveluiden tarjoamia ohjelmia helposti VPN:n avulla. Tutustu esimerkiksi Amerikan Netflixin huikeaan tarjontaan tai katso HBO:n laatusarjoja, Hulua tai Amazon Primen valikoimaa. Laadukas VPN kiertää georajoitukset hetkessä.

VPN toimii myös hyvänä tapana kiertää tiettyjen valtioiden asettama sensuuri. Jos olet esimerkiksi matkustamassa Kiinaan, lataa VPN ajoissa käyttämällesi laitteelle ja jatka verkon selaamista sekä sovellusten käyttämistä vapaasti myös Kiinassa. Muuten verkkosivustoja sensuroidaan etkä pysty käyttämään kaikkia sovelluksia, kuten Twitter, Facebook, Instagram ja Snapchat.

Suomalaiset yleisurheilun MM

Lisää turvallisuutta verkossa ja suojaa yksityisyytesi

VPN on hyödyllinen apuväline turvallisuuden parantamiseen verkossa. Se vaihtaa käyttäjän IP-osoitetta ja suojaa tietosi. Tiedot kuljetetaan palvelimeen salatun tunnelin kautta. Näin ollen kolmannet osapuolet, kuten hakkerit ja internetin palveluntarjoaja, eivät pääse käsiksi yksityisiin tietoihisi. Voit selata nettiä turvallisin mielin ja täysin anonyymisti.

Käytätkö usein julkista Wifi-verkkoa? Siihen sisältyy useita riskejä, jotka on tärkeä ottaa huomioon. Avoimet julkiset verkot ovat kaikille vapaita, joten valitse salasanalla suojattu Wifi-verkko aina kun se vain on mahdollista. Pidä myös VPN päällä, niin saat maksimaalisen suojan. Sitten voit käyttää julkista Wifi-verkkoa aina tarpeen tullen vaikka kahviloissa, lentokentällä ja hotellissa.

Yhteenveto: katso yleisurheilun MM missä vain

Katso MM yleisurheilu ilmaiseksi netissä Suomessa ja ulkomailla hankkimalla VPN-palvelu. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN-palvelun testaamista. Voit kokeilla sitä 30 päivän ajan ilmaiseksi rahat takaisin -takuun avulla.

Voit katsoa livestream MM yleisurheilua maksullisten kanavien kautta: Yle Areena (Suomi), NBC, Eurosport ja ESPN (Yhdysvallat). Kisat näkyvät kuitenkin myös ilmaisten kanavien kautta, kuten RTBF (Belgia), BBC iPlayer (Iso-Britannia) ja ZDF (Saksa). Niiden katsominen on kuitenkin rajoitettu vain kyseiseen maahan, joten tarvitset VPN-palvelun geoblokkauksen kiertämiseen.

Valitse yksi parhaista VPN-palveluista tai suosittu ExpressVPN. Saat nyt 49 % alennuksen vuoden tilauksesta ja kolme kuukautta ilmaiseksi. Hyödynnä tarjous jo tänään ja katso yleisurheilun MM Suomessa tai ulkomailla.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi