Katso MM jääkiekko suorana kaikkialla 2024

Katso MM jääkiekko suorana missä tahansa ja nauti kisahuumasta. Kerromme, kuinka MM-lätkän katsominen onnistuu helpoiten niin Suomessa kuin ulkomailla. Jatka siis lukemista ja opi parhaat vinkit.

Kokeile nyt
Katso MM-jääkiekkoa ExpressVPN:n avulla - Säästä 49 %

ExpressVPN auttaa sinua katsomaan jääkiekon MM missä tahansa. Hanki ExpressVPN vuodeksi. Saat 3 kk kaupan päälle sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Parhaat MM jääkiekko streamsivustot

Tässä listattuna parhaat jääkiekon MM live streamsivustot, joiden kautta voit katsoa tapahtumaa.

TV2

Tämä tanskalainen suoratoistopalvelu perustettiin jo vuonna 1988 ja se esittää niin ajankohtaisohjelmia, dokumentteja sekä sarjoja. Voit katsoa sen kautta myös urheilutapahtumia, kuten jääkiekon MM livestream.

Katso lätkää TV2:n sovelluksen kautta mobiililaitteella, tietokoneella, älytelevisiolla tai pelikonsolilla. Voit katsoa kanavaa myös selaimella.

SVT

SVT on Ruotsin kansallinen yleisradio jo vuodesta 1956 lähtien. Kanavaa rahoitetaan verovaroin ja se on verrattavissa Suomen Yleen. Sen kautta on hyvä katsoa sarjojen ja ajankohtaisohjelmien lisäksi myös jääkiekon MM kisat live streaminä.

Kanavan katsominen onnistuu useimmilla laitteilla, kuten Android ja iOS, Mac ja Windows sekä älyteleviso.

L’Equipe

L’Equipe on ranskalainen urheilukanava, joka on ollut käytössä jo vuodesta 1998 lähtien. Katso live stream jääkiekko sekä muita merkittäviä urheilutapahtumia tämän kanavan kautta.

Voit katsoa kanavaa kaikilla yleisimmillä laitteilla: iOS, Android, Windows ja Mac sekä pelikonsoli ja älytelevisio.

Katso MM jääkiekko Suorana

ESPN

ESPN tarjoaa katsottavaa kaikille urheilufaneille. Voit katsoa esimerkiksi koripalloa, jalkapalloa sekä tietenkin jääkiekkoa. Katso live stream MM jääkiekko suorana tai jälkinauhoituksina.

ESPN:n katsominen on mahdollista sovelluksen kautta Androidilla, iOS:llä, älytelevisiolla, pelikonsolilla sekä Chromecastin tai FireTV:n kautta.

NHL Network

NHL Network on yhdysvaltalainen urheiluun painottunut televisiokanava. Sen kautta voit katsoa kaikki MM jääkiekko streamit livenä.

Näillä laitteilla sen katsominen onnistuu: Android, iOS, Mac, Windows, Xbox One, PlayStation 4 sekä Chromecast ja FireTV.

Tarvitset kuitenkin maksullisen tilauksen yllä olevien suoratoistopalveluiden katsomiseen. Entä jos katsominen olisi mahdollista ilmaiseksi? Kerromme nyt, mitä kanavia voit hyödyntää.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Parhaat ilmaiset MM jääkiekko streamsivustot

Etkö halua maksaa suoratoistopalvelun tilauksesta? Katso jääkiekon MM ilmaiseksi alla olevien kanavien kautta.

ORF

Itävaltalainen ORF on maan suurin suoratoistopalvelu, joka sisältää useita eri kanavia. Voit katsoa sen kautta sarjoja, elokuvia, dokumentteja sekä urheilua.

Se toimii kaikilla suosituimmilla laitteilla: Mac, Windows, iOS, Android ja älytelevisio.

Match TV

Match TV on venäläisomistuksessa oleva urheilukanava, joka perustettiin vuonna 2015. Se näyttää urheilua, kuten jalkapalloa ja jääkiekko MM netistä.

Voit katsoa Match TV:tä selaimella tai sovelluksella kaikilla yleisimmillä laitteilla: mobiililaite, tietokone, älytelevisio ja pelikonsoli.

Katso MM jääkiekko suorana maaestojen ulkopuolella

Voiko suoratoistopalveluita katsoa missä tahansa? Valitettavasti suoratoistopalveluiden tulee noudattaa tekijöiden kanssa luotuja sopimuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että MM jääkiekko katso netistä on rajoitettu maakohtaisesti.

Sijainti selvitetään käyttäjän IP-osoitteen perusteella. Mikäli IP-osoite on siis ulkomaalainen, estetään striimaus.

Jääkiekon MM live stream

Jos haluat kiertää tämän eston, on VPN ratkaisu palveluiden katsomiseen missä tahansa. VPN muuttaa käyttäjän IP-osoitetta ja kiertää siten maakohtaiset georajoitukset.

Voit siis katsoa live stream MM jääkiekkoa ilmaisten tai maksullisten ulkomaalaisten kanavien kautta myös Suomessa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Katso MM jääkiekko suorana VPN:n avulla

Selvitetään seuraavaksi, kuinka voit kiertää estot VPN:n avulla. VPN-palvelun käyttö on hyvin yksinkertaista ja olemme koonneet nopeat ohjeet palvelun käyttöön.

Katso live stream MM jääkiekko näillä ohjeilla:

 1. Valitse VPN parhaiden VPN-palveluiden listalta. ExpressVPN on suosikkimme, joka on turvallinen ja sisältää palvelimia ympäri maailmaa.
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi ja tilaa palvelu.
 3. Lataa ja asenna VPN-palvelu laitteelle ohjeiden mukaan.
 4. Valitse palvelimen sijainti kanavan mukaan:
  • Valitse sijainniksi Tanska, jos haluat katsoa TV2-palvelua.
  • Valitse sijainniksi Ruotsi, jos haluat katsoa SVT-palvelua.
  • Valitse sijainniksi Ranska, jos haluat katsoa L’Equipe-palvelua.
  • Valitse sijainniksi Yhdysvallat, jos haluat katsoa ESPN, NHL Network-palvelua.
  • Valitse sijainniksi Itävalta, jos haluat katsoa ilmaista ORF-palvelua.
  • Valitse sijainniksi Venäjä, jos haluat katsoa ilmaista Match TV -palvelua.
 5. Mene suoratoistopalvelun nettisivuille tai avaa sovellus ja aloita MM jääkiekko streamaus.

Kokeile ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi

ExpressVPN on luotettava ja suosittu palvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kokeilla VPN:ää ilmaiseksi. Se tapahtuu helposti 30 päivän rahat takaisin -takuun avulla.

Jos et halua siis jatkaa palvelun käyttöä kuukauden kokeilujakson jälkeen, voit peruuttaa palvelun olemalla yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun. Toisin kuin monet muut palvelut, ExpressVPN ei koskaan kysy syytä palvelun peruuttamiseen. Rahat palautetaan takaisin tilillesi viiden arkipäivän kuluessa.

Säästä 49 % tilaamalla ExpressVPN nyt vuodeksi. Saat myös kolme kuukautta kaupan päälle ja voit hyödyntää 30 päivän rahat takaisin -takuun. Käytä tarjous alla olevan painikkeen kautta ja katso jääkiekon MM live stream missä tahansa.

Parhaat VPN-palvelut MM jääkiekko streamaukseen

VPN-palveluista valitseminen voi olla hankalaa, sillä palveluita on tarjolla monia. Olemme kuitenkin testanneet palveluita lukijoidemme puolesta ja selvittäneet niitä keskenään vertailemalla, mitkä VPN-palvelut ovat parhaita live stream MM jääkiekkokisojen katsomiseen.

Kriteerit perustuvat palvelinten sijaintiin ja määrään, yhteysnopeuteen, turvallisuuteen, asiakaspalveluun sekä hinta-laatusuhteeseen. Tarkista parhaiden VPN-palveluiden listalle päässeet vaihtoehdot alta.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso MM jääkiekko suorana ja VPN:n muut hyödyt

VPN-palvelun hankkiminen kannattaa muistakin syistä, kuin vain jääkiekon MM live stream katsominen. Mitä kaikkea hyötyä VPN:stä on? Selvitä hyödyt alta.

Georajoitusten kiertäminen ja sensuurin estäminen

Georajoitusten kiertäminen on merkittävin tekijä useimmille käyttäjille. Siten voit katsoa MM jääkiekko streamin lisäksi myös muita striimauspalveluita, kuten Hulu, Amazon Prime, HBO ja tietenkin Netflix. Amerikan Netflix sisältää nimittäin valtavasti katsottavaa suomalaiseen palveluun verrattuna.

Tämän lisäksi voit myös estää tiettyjen valtioiden asettamaa sensuuria tapahtumasta. Jos olet aikeissa matkustaa esimerkiksi Kiinaan tai Venäjälle, on VPN:n hankkiminen etukäteen suotavaa.

Siten voit olla varma siitä, että se toimii, kun haluat selata nettiä vapaasti tai käyttää Facebookin, Twitterin, Snapchatin tai Instagramin kaltaisia sovelluksia.

live stream MM jääkiekko

Turvallisuuden parantaminen ja yksityisyyden suojaaminen

Mikä parasta, VPN parantaa myös käyttäjien turvallisuutta verkossa. Kun todellinen IP-osoite piilotetaan ja saat uuden virtuaalisen sijainnin, on hakkereiden tai muiden kolmansien osapuolten hankalampi saada sinusta tietoja.

VPN myös kuljettaa tiedot palvelimeen salatun tunnelin kautta, jolloin yksityisyyden suoja korostuu. 

Kun sinulla on käytössä VPN, voit myös huoletta selata julkista Wifi-verkkoa ilman pelkoa tietojesi leviämisestä. Julkiset verkot ovat nimittäin yleensä avoimia, mutta VPN säilyttää käyttäjien yksityisyyden ja pysyt anonyyminä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

UKK – usein kysytyt kysymykset

Tässä joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Milloin jääkiekon MM live stream 2024 pidetään?

Jääkiekon MM-kisat järjestetään tänä vuonna 12.-28. toukokuuta.

Missä live stream MM jääkiekko 2024 pidetään?

Jääkiekon MM-kisojen isäntämaina ovat Suomi ja Latvia. Lohkot pelataan Tampereella ja Riikassa.

Näkyykö MM jääkiekko netissä?

Katso MM jääkiekko suorana lähetyksenä netissä selaimen avulla artikkelissa mainittujen kanavien kautta, joista toiset ovat maksullisia ja toiset ilmaisia.

Yhteenveto: katso MM jääkiekko suorana

Jääkiekon MM live stream on suomalaisille tärkeä tapahtuma, joten haluat ehdottomasti olla mukana! Se käy onneksi helposti maksullisten tai ilmaisten ulkomaalaisten kanavien kautta, kun hankit VPN-palvelun. Siten voit katsoa jääkiekon MM live stream missä tahansa muuttamalla IP-osoitteen sijainnin ulkomaille. 

Kisat näyttäviä maksullisia kanavia ovat tanskalainen TV2, ruotsalainen SVT, ranskalainen L’Equipe sekä yhdysvaltalaiset ESPN ja NHL Network. Mikäli haluat hyödyntää ilmaisten kanavien tarjonnan, tutustu itävaltalaiseen ORF- sekä venäläiseen Match TV -kanavaan.

Mitä VPN-palvelua suosittelemme? Vastaus on helppo: ExpressVPN on luotettava ja tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen. Voit testata sitä myös ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin -takuun avulla.

Hanki ExpressVPN jo tänään edullisesti 49 % tarjoushintaan. Kyseessä on vuoden kestävä tilaus, johon tulee kolme kuukautta kaupan päälle. Mene tarjoukseen alla olevan painikkeen kautta ja katso live stream MM jääkiekkoa kaikkialla.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi