Katso Mestarien liiga ilmaiseksi netissä 2021

Katso Mestarien liiga ilmaiseksi tämän artikkelin ohjeiden avulla. UEFA Mestarien liiga on yksi jännittävimmistä ja arvostetuimmista vuosittaisista kamppailuista Eurooppa liigan parhaiden jalkapalloklubien kesken. Joukkueet pelaavat toisiaan vastaan, kunnes jäljellä on enää jalkapallon Mestarien liiga -kamppailun voittaja. Jos pohdit, mistä näkyy Mestarien liiga, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa kerromme nimittäin kuinka tämä onnistuu. Katso Champions League ilmaiseksi netissä tämän artikkelin avulla.


HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.


Artikkeli päivitetty: 19 lokakuu 2021

Katso Mestarien liiga ilmaiseksi netissä

Kaikki jalkapallofanit haluavat toki katsoa Mestarien liiga TV ilmaiseksi suorina lähetyksinä, mutta sen seuraaminen voi olla hankalaa. TV-kanavien täytyy estää ihmisiä yrittämästä näyttää television sisältöä kyseisen maan ulkopuolella. Siten et välttämättä pysty pääsemään käsiksi muiden maiden näyttämiin otteluihin.

Vuoteen 2018 asti oli Mestarien liiga ilmainen Suomessa, kun se näytettiin Yleltä. Tällä hetkellä UEFA Champions leaguen otteluita näyttää yksinoikeudella C More. Joudut siis maksamaan kanavapaketista nähdäksesi Mestarien liigan pelejä. Seuraavaksi kerromme, kuinka voit kuitenkin katsoa Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä.

mestarien liiga ilmaiseksi

Voidaksesi poistaa maakohtaiset rajoitukset, jotka estävät Mestarien liigan otteluiden katsomisen ilmaiseksi, tarvitset VPN-yhteyden. Suosittelemamme VPN-yhteydet pystyvät piilottamaan sijaintisi, jotta Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset eivät enää ole mahdoton tehtävä. Jatka siis lukemista, sillä kyseessä on pettämätön tapa nähdä Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso Mestarien liiga ilmaiseksi: mikä on VPN?

Miten VPN oikein toimii? VPN-yhteyden käyttäminen on todella yksinkertaista. Sinun tulee vain yhdistää puhelin, tietokone tai tabletti VPN-palvelua käyttäen haluamaasi maahan. Siten näet kyseisen maan ohjelmat VPN:n antaman uuden IP-osoitteen avulla. Onnistut siis välttämään kaikki maakohtaiset rajoitukset ja katsomaan Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä kyseisen maan kanavilta.

katso mestarien liiga ilmaiseksi

VPN ei ole hyödyllinen ainoastaan nähdäksesi Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset, vaan voit myös katsoa Espanjan La Ligan tai Italian Serie A -kisat. Voit myös katsoa muita tapahtumia tai urheiluotteluita. Tarvitset kuitenkin laadukkaan VPN-yhteyden. Ilmaiset VPN- yhteydet ovat yleensä TV-kanavien estämiä ja hitaita eivätkä siis kovin hyödyllisiä. Ne voivat myös olla haitallisia, sillä niiden turvallisuustaso on hyvin heikko. On mahdollista, että yksityiset tietosi myydään kolmansille osapuolille ilmaisten VPN-yhteyksien rahoittamiseksi.

Katso Mestarien liiga ilmaiseksi: parhaat VPN-yhteydet

Kuten jo totesimme aikaisemmin, voit katsoa Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä, kun hankit laadukkaan VPN-yhteyden, joka pystyy kiertämään maakohtaiset rajoitukset. ExpressVPN on meidän testaama ja parhaat arvostelut saanut VPN-yhteys. Voimme siis vakuuttaa, että Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset näkyvät sen kautta. Voit myös kokeilla ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan. Mikäli et ole tyytyväinen palveluun, saat rahat takaisin olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. ExpressVPN:n asiakaspalvelu on erinomaista. He auttavat 24/7 mikäli sinulla on kysymyksiä palveluun liittyen.

Olemme listanneet alle myös muita hyviä VPN-palveluita, joista voit lukea lisää linkkejä klikkaamalla. Siten voit päättää, mikä on sinulle parhaiten sopiva palvelu sekä valita haluamasi tilauksen nähdäksesi Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset.

Katso Mestarien liiga ilmaiseksi netissä VPN:n avulla

VPN-yhteyden käyttäminen on helppoa. Sinun tulee kuitenkin VPN-yhteyden lisäksi myös tietää, miltä kanavalta näkyy Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä. Olemme listanneet alle vaihtoehtoja maittain:

 • Argentina: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Bolivia: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Chile: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Kolumbia: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Costa Rica: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Kuuba: Flow Sports, SportsMax
 • Ecuador: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • El Salvador: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Espanja: beIN Sports
 • Guatemala: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Päiväntasaajan Guinea: Canal +, SuperSport
 • Honduras: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Meksiko: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Nicaragua: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Panama: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Paraguay: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Peru: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Dominikaaninen tasavalta: Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Uruguay: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)
 • Venezuela: Fox Sports, ESPN, Facebook (ilmainen)

On myös mahdollista katsoa suorat Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset belgialaisen RTL Play kautta. Voit nimittäin katsoa kyseistä kanavaa ilman maksullista tilausta. Sinun tulee kuitenkin asettaa tässä tapauksessa VPN-palvelun sijainniksi Belgia tai Luxembourg. Ottelut selostetaan tietenkin kyseisten maiden omalla kielellä.

mestareiden liiga ilmaiset lähetykset

Nyt kun tiedät, miltä kanavilta Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset näytetään, on tässä vielä yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla voit katsoa Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä:

 1. Valitse listalta jokin suosittelemistamme VPN-palveluista. ExpressVPN on parhaat arvostelut saanut VPN-palvelu ja suosittelemme eniten sen käyttämistä.
 2. Valitse haluamasi tilaus VPN-palvelun sivuilta.
 3. Kun olet ladannut VPN-yhteyden laitteellesi, noudata asennusohjeita.
 4. Valitse maa, johon haluat yhdistää VPN-palvelun. Katso Mestarien liiga ilmaiseksi käyttämällä kyseisen maan IP-osoitetta ja TV-kanavia, jossa suorat lähetykset näytetään (katso yllä oleva lista).
 5. Kun olet valinnut haluamasi maan, klikkaa ”Yhdistä”.
 6. Mene valitsemasi kanavan nettisivuille ja rekisteröidy tarvittaessa. Nyt Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset näkyvät sinulle keskeytyksettä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso Mestarien liiga ilmaiseksi: voinko käyttää ilmaista VPN:ää?

Kuten jo mainitsimme aikaisemmin, ei ilmaisen VPN:n käyttäminen ole turvallista. Jotta VPN-palvelu voisi olla ilmainen, tulee kyseisen yrityksen kuitenkin ansaita palkkansa jollakin tavalla. Tämä tapahtuu yksityisyyttäsi loukkaamalla. Ilmaiset VPN-palvelut myyvät käyttäjien yksityiset tiedot eniten tarjoaville kolmansille osapuolille.

Ilmaiset VPN-yhteydet ovat usein myös hitaita ja epäluotettavia. Niiden jatkuva latautuminen aiheuttaa vain turhautumista. Ne eivät yleensä pysty myöskään kiertämään TV-kanavien luomia maakohtaisia rajoituksia, mikä on Mestareiden liigan katsomisen kannalta olennaista. Tähän tarkoitukseen tarvitset laadukkaan VPN:n, joka pystyy valitsemaan eri IP-osoitteen, mikäli yksi ei toimi. Ilmaisen VPN:n käyttäminen ei siis ole hyödyllistä ja suosittelemme valitsemaan VPN-palvelun mainitsemaltamme listalta.

Mitä muuta hyötyä VPN-yhteydestä on?

VPN-yhteyksien päätavoitteena oli alunperin turvallisuuden ja yksityisyyden takaaminen nettiä selatessa. Niiden kyky salata tiedot ja suojata käyttäjän yksityisyys on edelleen todella hyödyllinen ominaisuus, mutta sen lisäksi ne tarjoavat myös muita etuja.

Voit välttää sijaintiin perustuvat rajoitukset ja katsoa vapaasti mitä tahansa haluamiasi kanavia, joita et Suomessa näkisi. Voit esimerkiksi katsoa amerikkalaista tai brittiläistä Netflixiä. Niin voit nauttia uusimmista sarjoista ja elokuvista ennen muita. Amerikkalaisen Netflixin tarjonta on luonnollisesti paljon muita maita parempi.

VPN-yhteys takaa myös nopean nettiyhteyden. Netin palveluntarjoaja ei pysty näin ollen hidastamaan selausnopeutta. Voit katsoa haluamiasi ohjelmia netissä ilman keskeytyksiä tai jatkuvaa nettiyhteyden pätkimistä.

Hankkimalla VPN-yhteyden, suojaat laitteesi myös viruksilta ja haittaohjelmilta. Hakkerit eivät pääse käsiksi tietoihisi, sillä käytät aina uutta IP-osoitetta. Näin pystyt siis turvaamaan yksityisyytesi.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso Mestarien liiga ilmaiseksi netissä: yhteenveto

Jos haluat katsoa korkeimpien sarjatasojen pelaamia jalkapallo-otteluita, on VPN:n hankkiminen oikea ratkaisu. Voit katsoa suorat lähetykset ilmaiseksi muiden maiden kanavien tarjoamina vaihtamalla IP-osoitetta laadukkaan VPN-palvelun avulla. Suosittelemme erityisesti parhaat arvostelut testeissämme saanutta ExpressVPN. Yhdistä palvelu vain maahan, jossa näkyy Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä ja nauti otteluista.

Toivottavasti tästä artikkelista oli apua ja näet nyt Mestareiden liiga ilmaiset lähetykset netissä helposti ja keskeytyksettä. Voit valmistautua kaikkien rakastamaan Mestareiden liigan finaaliin huoletta, sillä sinun ei enää tarvitse pohtia, mistä oikein näkisit sen. Voit nimittäin katsoa Mestareiden liiga ilmaiseksi netissä mukavasti omalta kotisohvalta.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi