Katso koripallon MM livenä 2024

Koripallon MM-kisat ovat pian tulossa. Jos etsit tapaa seurata koripallon MM-kisoja livenä missä ja milloin tahansa, on tämä artikkeli juuri sinua varten!

Kerromme sinulle parhaan vinkin siitä, missä ja miten voit striimata koripallon MM-kisoja helposti. Lue lisää artikkelista!

Kokeile ExpressVPN:ää
Hanki ExpressVPN ja katso koripallon MM livenä

Säästä 49 % hankkimalla ExpressVPN:n vuoden tilaus ja näet koripallon MM kaikkialla. Saat 3 kk kaupan päälle ja 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 24 huhtikuu 2024

Parhaat koripallo MM live stream -sivustot

Alla lueteltuna parhaat maksulliset striimaussivustot, joiden kautta voit seurata koripallon MM suorana lähetyksenä.

SVT

SVT on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka on suosittu myös maan ulkopuolella. Se esittää lukuisia eri ruotsinkielisiä elokuvia, uutisia sekä lasten- ja aikuistenohjelmia. Katso koripallo MM myös tämän kanavan kautta.

SVT on saatavilla yleisimmille laitteille: iOS, Android, Mac, Windows, Linux, Apple TV, Android TV sekä Samsung Smart TV.

ESPN

ESPN on australialainen urheiluun erikoistunut striimauspalvelu, joka perustettiin vuonna 2018. Se esittää muun muassa jalkapalloa, rugbya, tennistä, F1-kisoja, krikettiä ja golfia. Sen kautta onnistuu myös tietenkin livestream MM koripallon netissä katsominen.

ESPN:n katsominen onnistuu lukuisilla eri laitteilla, kuten mobiililaitteet, tietokoneet, älytelevisiot ja pelikonsolit.

beIN Sports

beIN Sports on suoratoistopalvelu, joka näyttää muun muassa tennistä, jalkapalloa ja livestream koripallon MM Suomi kaikkialla maailmassa. Se perustettiin jo vuonna 2012 Ranskassa ja siitä on vuosien saatossa tullut erittäin suosittu palvelu käyttäjien keskuudessa.

Katso koripallo MM live beIN Sports -kanavan kautta seuraavilla laitteilla: Android, iOS, Windows, Mac, Apple TV ja Android TV.

Yllä olevien suoratoistopalveluiden katsomiseen tarvitaan kuitenkin maksullinen tilaus. Mitä jos voisit katsoa livestream MM koripallon netissä ilmaiseksi? Tutustu seuraavaan osioon, niin opit lisää.

Stream koripallon MM suorana

Parhaat ilmaiset sivustot koripallon MM katsomiseen

Nyt esittelemme parhaat ilmaiset sivustot, joiden kautta voit katso koripallon MM Suomessa ilman maksua.

Nelonen Media

Nelonen Media on suomalainen kanava, joka esittää suosittuja sarjoja, elokuvia sekä tietenkin urheilua. Voit stream koripallon MM suorana tämän kanavan kautta. Se onnistuu useimmilla laitteilla, kuten iOS, Andrdoid, Windows, Mac ja älytelevisiot.

Harmillista Nelonen Media -kanavan katsomisessa on kuitenkin se, että se näkyy vain Suomessa. Mistä tämä johtuu? Lue seuraava osio, niin kerromme lisää.

Mikset voi katsoa koripallon MM Suomen ulkopuolella?

Koripallon MM-kisojen striimausta on rajoitettu tietyn alueen sisälle ja se johtuu täysin tekijänoikeuksista. Suoratoistopalvelun on pakko noudattaa georajoituksia ja kunnioittaa siten sisällöntuottajien kanssa luotuja sopimuksia.

livestream MM koripallon netissä

Geoblokkauksessa hyödynnetään käyttäjien IP-osoitetta, jonka avulla katsojien sijainti voidaan selvittää. Jos IP-osoite sijaitsee ulkomailla, on livestream MM koripallon netissä katsominen mahdotonta. Saat virheilmoituksen ja sen kiertäminen onnistuu ainoastaan kyseisessä maassa tai VPN:n avulla.

VPN on virtuaalinen erillisverkko, joka muuttaa IP-osoitteen ja siten kiertää maakohtaiset georajoitukset. Mutta miten VPN:ää oikein käytetään? Jatka lukemista, niin tiedät.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Katso koripallon MM ja kierrä estot VPN:n avulla

Jos haluat katsoa koripallon MM suorana lähetyksenä missä päin maailmaa tahansa, tarvitset laadukkaan VPN-palvelun. Näin sen käyttö onnistuu:

 1. Valitse VPN-palvelu ja rekisteröidy käyttäjäksi. Suosittelemme ExpressVPN:ää, jolla on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa ja jonka nopeus on vakaa.
 2. Lataa VPN ja asenna se käyttämällesi laitteelle näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
 3. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelimen sijainti katsomasi kanavan perusteella.
  • Jos haluat katsoa Nelonen Media -kanavaa, valitse maaksi Suomi.
  • Jos haluat katsoa SVT-kanavaa, valitse maaksi Ruotsi.
  • Jos haluat katsoa ESPN-kanavaa, valitse maaksi Australia.
  • Jos haluat katsoa beIN Sports -kanavaa, valitse maaksi Ranska.
 4. Mene selaimella tai sovelluksella kyseisen suoratoistopalvelun sivustolle ja aloita stream koripallon MM suorana lähetyksenä katsominen.

Testaa ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN on luotettava ja suosittu VPN, jolla on lukuisia eri palvelimia ympäri maailmaa. Se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä nopean yhteyden. Sen avulla voit kiertää rajoitukset voidaksesi stream koripallon MM suorana Suomessa tai ulkomailla.

Kuten monet muutkin VPN-palvelut, myös ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Sen turvin voit kokeilla palvelua huoletta kuukauden ajan ja saat täyden hyvityksen, mikäli haluat peruuttaa tilauksen.

Toisin kuin muut VPN-palvelut, sinulta ei kysytä syytä peruutukseen ja saat hyvityksen luotettavasti viiden arkipäivän sisällä. Jos haluat peruuttaa tilauksen, tee se olemalla yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun kuukauden kokeilujakson aikana.

Lukijat ovat testanneet tyytyväisyystakuun toimivuuden ja asiakaspalvelu hoitaa loput! Kokeile ExpressVPN:ää jo tänään ja saat 49 % alennuksen vuoden tilauksesta. Kaupan päälle tulee vielä kolme lisäkuukautta.

koripallon MM suorana lähetyksenä

Parhaat VPN-palvelut koripallon MM striimaukseen

Mietit nyt varmaan, mikä VPN kannattaa valita. Koska VPN-palveluita on tarjolla runsaasti, olemme tehneet valinnasta helpompaa ja testanneet monia eri vaihtoehtoja lukijoidemme puolesta.

Vertasimme niitä sitten toisiinsa tärkeisiin kriteereihin perustuen. Näitä kriteereitä olivat muun muassa nopeus, asiakaspalvelun laatu, hinta, turvallisuus sekä palvelinten lukumäärä ja sijainti.

Alla näet listan parhaista VPN-palveluista, joiden avulla voit katsoa koripallon MM suorana lähetyksenä missä tahansa kiertämällä georajoitukset. Näistä paras vaihtoehto on mielestämme ExpressVPN!

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso koripallon MM ja muut VPN:n hyödyt

Nyt kun tiedät, että voit stream koripallon MM suorana missä ja milloin vain VPN:n avulla, on aika selvittää, mitä muuta hyötyä VPN:stä on. Lue lisää vinkkejä alta.

Kierrä georajoitukset ja torju sensuuri

Koripallon MM-kisojen estojen kiertämisen lisäksi voit kiertää myös muiden tunnettujen suoratoistopalveluiden asettamat maakohtaiset rajoitukset. Haluatko esimerkiksi katsoa Netflixin amerikkalaista versiota, Hulua, HBO:n laatusarjoja tai Amazon Primen runsasta valikoimaa? Hanki VPN ja teet sen helposti!

Lisäksi voit torjua sensuuria maissa, joissa kansalaisia estetään käyttämästä verkkoa vapaasti. Mikäli olet matkustamassa Kiinaan, lataa VPN laitteelle jo etukäteen Suomessa toiminnan varmistamiseksi. Sitten voit käyttää verkkoa tai haluamiasi sovelluksia (kuten Facebook, Instagram, Twitter ja Snapchat) vapaasti ilman sensuuria.

katso koripallo MM

Paranna turvallisuutta ja yksityisyyttä verkossa

VPN on myös tunnettu sen turvallisuusominaisuuksista. Se salaa palvelimeen kulkevan tiedon ensin suojatun tunnelin avulla. IP-osoite pysyy piilossa ja käyttäjän sijaintia on mahdotonta selvittää. VPN parantaa näin ollen yksityisyyttä verkossa eivätkä hakkerit tai muut kolmannet osapuolet pääse käsiksi tärkeisiin tietoihisi, jotka kuuluvat vain sinulle.

Voit myös käyttää julkista Wifi-verkkoa hyvillä mielin, kun sinulla on VPN käytössä. Julkiset Wifi-verkot eivät muuten olisi turvallisia ja suosittelemme aina valitsemaan salasanalla suojatun verkon avoimen sijaan. Tämä vähentää riskiä jo itsessään ja jos välttämättä joudut käyttämään julkista Wifi-verkkoa esimerkiksi kahviloissa tai lentokentällä, pidä VPN aina päällä.

Yhteenveto: katso koripallon MM 2024 missä vain

Livestream MM koripallon netissä katsominen voi olla hankalaa, jos sinulla ei ole VPN-palvelua. Striimaus on nimittäin estetty maakohtaisten rajojen ulkopuolella. Onneksi VPN-palvelun käyttäminen on helppoa ja vaihdat IP-osoitteen sijainnin hetkessä muuhun maahan. Valitse palvelimen sijainti sen mukaan, mitä suoratoistopalvelua aiot katsoa.

Koripallon MM suorana lähetyksenä näyttäviä maksullisia kanavia ovat australialainen ESPN, ruotsalainen SVT sekä ranskalainen beIN Sports. Näiden lisäksi voit myös katsoa ilmaiseksi livestream MM koripallon netissä suomalaisen Nelonen Media -kanavan kautta.

Mikäli et ole vielä varma, mikä VPN kannattaa hankkia, suosittelemme testaamaan suosikkiamme ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin -takuun avulla. Hyödynnä tarjous jo tänään voidaksesi stream koripallon MM suorana ja säästä 49 % vuoden tilauksesta. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi