Katso jalkapallon MM kisat 2022: Striimausopas

Oletko kova jalkapallofani, mutta et tiedä kuinka MM-kisat näkyvät Suomessa ja ulkomailla? Ei hätää, jaamme tässä artikkelissa parhaat vinkit kisojen striimaukseen. Katso jalkapallon MM kisat 2022 helposti tämän artikkelin opastuksella.

Kokeile ExpressVPN
Katso jalkapallon MM-kisat ExpressVPN:n kanssa-49 % Alehintaan

Tilaa ExpressVPN vuodeksi ja katso jalkapallon MM-kisat missä tahansa. Saat 3 kk ilmaiseksi ja 30 päivän laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 24 huhtikuu 2024

Katso jalkapallon MM: parhaat striimaussivustot

Näkyykö MM jalkapallo Suomi -kanavilla? Yle ja MTV3 ovat parhaita vaihtoehtoja kisojen katsomiseen ilmaiseksi Suomessa. Tässä lyhyt esittely näistä kanavista.

Yle

Yle on vuonna 1926 perustettu Suomen valtion omistama yleisradio. Sen tarkoituksena on tarjoa ohjelmia kaikille kansalaisille varallisuudesta tai muista tekijöistä riippumatta. Yle näyttää ajankohtaisohjelmia ja dokumentteja sekä paljon erilaisia ulkomaalaisia ja kotimaisia sarjoja. Katso MM jalkapallo tai muita ohjelmia Yle Areenan kautta netissä.

Voit käyttää Yle Areenaa mobiililaitteella, tietokoneella, älytelevisiolla tai pelikonsolilla. Chromecast ja AirPlay toimivat myös sisällön katsomiseen.

MTV3

MTV3 on vuonna 1957 perustettu kaupallinen kanava, joka rahoittaa toimintaansa mainosten avulla. MTV3 näyttää lukuisia kotimaisia ja ulkomaalaisia laatusarjoja sekä uutisia, joita voit katsoa Katsomon kautta netissä. Se sisältää myös monia viihdeohjelmia ja tosi-TV-sarjoja.

Katso ohjelmia älytelevisiolla, tietokoneella tai Android- sekä iOS-mobiililaitteella. Voit myös käyttää Chromecastia tai AirPlayta ohjelmien striimaamiseen television ruutuun.

Katso jalkapallon MM kisoja Suomessa näiden kanavien kautta. Ne kuitenkin näkyvät ainoastaan Suomen rajojen sisällä. Entä jos haluat katsoa kisoja ulkomaalaisten ilmaisten striimaussivustojen kautta? Jatka siinä tapauksessa lukemista, niin kerromme lisää.

MM jalkapallo suomi

Parhaat ilmaiset striimaussivustot ulkomailla

Olemme listanneet alle muutamia vaihtoehtoja, joiden kautta jalkapallon MM 2022 näkyy ulkomaalaisten striimaussivustojen kautta.

RTBF

RTBF on belgialainen radio- ja televisiokanava, joka perustettiin vuonna 1930. Se tarjoaa ranskankielisiä ohjelmia kansalaisilleen. Voit seurata muun muassa ajankohtaisia uutisia, urheilua sekä kulttuuri- ja musiikkitapahtumia. Voit ladata sovelluksen mobiililaitteelle Google Playn tai App Storen kautta. Voit katsoa ohjelmia myös älytelevisiolla, pelikonsolilla tai tietokoneella.

ARD

ARD on vuonna 1950 perustettu saksalainen kanava, joka tarjoaa katsojilleen lukuisia eri dokumentteja, ajankohtaisohjelmia sekä tietenkin urheilua, kuten MM jalkapallo TV lähetykset. Se toimii myös älytelevisiolla, mobiilaitteilla sekä tietokoneella tai selaimella.

TF1

TF1 on ranskalainen vuonna 1975 alkunsa saanut televisiokanava. Voit katsoa vaikka mielenkiintoisia sarjoja, elokuvia sekä urheilua. Lapsille on myös omat ohjelmansa, joten koko perheelle löytyy jotakin. Lataa sovellus Google Playn tai App Storen kautta ja nauti tarjonnasta mobiililaitteilla, älytelevisiolla tai tietokoneella.

Huomaathan, että nämä kanavat ovat katsottavissa vain kyseisessä maassa. Mistä tämä oikein johtuu? Se selviää artikkelin seuraavassa osiossa.

Katso jalkapallon MM kisat rajojen ulkopuolella

Miksi Suomi jalkapallo MM -kisojen striimausta on rajoitettu vain maan omien rajojen sisäpuolelle? Tämä johtuu täysin televisio-oikeuksista. Striimauspalvelun tulee noudattaa sisällöntuottajien kanssa luodussa sopimuksessa mainittuja ehtoja ja estää ohjelmien katsominen ulkomailla.

Sen tekemiseen tarvitaan käyttäjien IP-osoitetta, jonka avulla striimauspalvelu tarkistaa käyttäjän sijainnin. Jos käyttäjä on ulkomailla, estetään striimaus virheilmoituksella. Onko MM jalkapallo Suomi ohjelman striimaus kuitenkin mahdollista jollakin muulla tavalla? Kyllä, mutta tarvitset siihen tehokkaan VPN-palvelun, jonka avulla voit vaihtaa IP-osoitteen sijaintia ja kiertää rajoitukset.

Kerromme nyt tarkemmin, kuinka se oikein tapahtuu. Jatka siis lukemista!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Katso jalkapallon MM VPN:n avulla ja kierrä estot

VPN:n käyttäminen on helppoa ja voit kiertää striimauspalveluiden luomat estot sen avulla katsoaksesi MM jalkapallo Suomi sekä muita tapahtumia. Näin onnistut:

 1. Hanki ExpressVPN rekisteröitymällä käyttäjäksi palvelun omilla nettisivuilla. ExpressVPN on meidän suosikkipalvelu, joka tarjoaa nopean ja vakaan yhteyden sekä monia palvelimia ympäri maailmaa. Voit kokeilla myös muita alla listattuja VPN-palveluita, jotka toimivat MM jalkapallo Suomi katsomiseen.
 2. Lataa ja asenna VPN-palvelu laitteelle ohjeiden mukaan.
 3. Avaa sovellus ja valitse palvelimen sijainniksi haluamasi maa sen mukaan, mitä kanavaa aiot katsoa.
  • Belgia, jos haluat katsoa RTBF-kanavaa.
  • Saksa, jos haluat katsoa ARD-kanavaa.
  • Ranska, jos haluat katsoa TF1-kanavaa.
  • Löydät lisää kanavia tästä listasta.
 4. Mene selaimella kyseisen kanavan sivustolle ja aloita Suomi MM kisat jalkapallo katsominen.

Testaa ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi

ExpressVPN on laadukas virtuaalinen erillisverkko, joka sisältää lukuisia eri palvelimia ympäri maailmaa. Se takaa siis vakaan ja nopean yhteyden. Voit käyttää VPN-palvelua striimauspalveluiden estojen kiertämiseen, torrenttien lataamiseen, pelaamiseen tai muuten vain turvallisuuden takaamiseksi. ExpressVPN on luotettava palvelu, joka tarjoaa nyt käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi.

Hyödynnä siis 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Jos et halua kuukauden kokeilujakson jälkeen enää jatkaa palvelun käyttöä, voit pyytää asiakaspalvelua palauttamaan rahat takaisin. Saat koko summan eikä sinulta kysytä, miksi haluat lopettaa ExpressVPN:n käytön.

Testaa palvelua vaikka heti klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja katso MM jalkapallo Suomi kanavilla sekä ulkomailla.

Suomi MM kisat jalkapallo

Parhaat jalkapallon MM-kisojen striimaukseen sopivat VPN-palvelut

VPN-palveluita on runsaasti saatavilla netissä ja niiden väliltä valitseminen voi olla erityisen haasteellista. Varsinkin, jos et ole varma mihin kannattaa kiinnittää enemmän huomiota. Testasimme lukuisia eri vaihtoehtoja ja valitsimme nämä palvelut siksi, että ne täyttivät kaikki tärkeimmät kriteerit, joita ovat asiakaspalvelu, nopeus, palvelinten määrä ja sijainti sekä turvallisuus.

Mikä tärkeintä, ne näyttävät Suomi MM jalkapallokisat ilman ongelmia. Tarkista parhaiden VPN-palveluiden lista alta ja valitse omasi.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

VPN-palveluiden hyödyt

Suomi MM kisat jalkapallon katsomisen lisäksi VPN:stä on myös paljon muuta iloa. Tarkastellaan VPN:n hyötyjä lisää.

Kierrä georajoitukset ja sensuuri

Voit kiertää myös muiden, kuin tässä artikkelissa mainittujen suoratoistopalveluiden estot. Haluatko katsoa esimerkiksi amerikkalaista tai brittiläistä Netflixiä? Se onnistuu, kun valitset palvelimen sijainniksi Yhdysvallat tai Ison-Britannian. Katso myös muita striimauspalveluita, kuten Hulu, HBO, Amazon Prime ja Disney+.

Jos matkustat Kiinaan tai Venäjälle ja haluat jatkaa netin käyttämistä normaaliin tapaan, tarvitset VPN-palvelun. Kyseiset valtiot nimittäin sensuroivat verkkoa ja estävät tiettyjen sivustojen ja sovellusten vapaan käytön. Lataa VPN jo etukäteen ennen matkaa, jotta voit varmistaa sen toiminnan. Sitten voit käyttää muun muassa Facebookia, Instagramia ja Twitteriä ongelmitta ilman sensuuria.

Lisää turvallisuutta ja yksityisyyttä verkossa

VPN-palvelu tuo myös lisää turvallisuutta verkon käyttöön. Se kuljettaa tiedon palvelimeen salatun tunnelin kautta. Salaukseen käytetään VPN:stä riippuen eri suojausprotokollaa ja kryptonointia. Näin VPN onnistuu piilottamaan käyttäjän todellisen sijainnin ja antamaan uuden IP-osoitteen, joka määrittelee virtuaalisen sijainnin jonnekin muualle.

Voit siis pysyä täysin anonyyminä netissä sekä selata julkista Wifi-verkkoa turvallisesti, kun käytät VPN:ää. Suosittelemme ehdottomasti pitämään sen aina päällä verkkoa selatessa.

Hyödynnä siis VPN:ää eri tarkoituksiin ja katso MM jalkapallo.

Katso jalkapallon MM

UKK – usein kysytyt kysymykset

Milloin MM jalkapallot 2022 on?

Katso MM jalkapallokisat, jotka järjestetään tänä vuonna Qatarissa. Kisat järjestetään 20. marraskuuta – 18. joulukuuta välillä.

Mitkä ovat Suomi MM kisat jalkapallo 2022 ryhmät?

A-ryhmä: Qatar, Ecuador, Senegal, Hollanti

B-ryhmä: Englanti, Iran, Yhdysvallat, Wales

C-ryhmä: Argentiina, Saudi-Arabia, Meksiko, Puola

D-ryhmä: Ranska, Australia, Tanska, Tunisia

E-ryhmä: Espanja, Costa Rica, Saksa, Japani

F-ryhmä: Belgia, Kanada, Marokko, Kroatia

G-ryhmä: Brasilia, Serbia, Sveitsi, Kamerun

H-ryhmä: Portugali, Ghana, Uruguay, Korean tasavalta

Yhteenveto: katso MM jalkapallokisat 2022

Jos haluat katsoa MM jalkapalloa ilmaisilla kanavilla, tarvitset kunnollisen VPN-palvelun. VPN kiertää striimauspalveluiden asettamat maakohtaiset estot ja voit katsoa haluamiasi tapahtumia missä vain. Voit katsoa Suomi MM kisat jalkapalloa Yle- ja MTV3-kanavilla sekä belgialaisella RTBF-, saksalaisella ARD- ja ranskalaisella TF1-kanavilla.

Suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN:ää, joka on arvostelujemme mukaan listaykkönen. Se täyttää kaikki kriteerit nopeudesta ja palvelinten lukumäärästä sekä sijainnista asiakaspalveluun. Katso Suomi MM kisat jalkapallo helposti sen avulla.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi