Katso jalkapallon EM kisat 2022 suoratoistona

Kun vuoden 2020 jalkapallon EM kisat peruuntuivat koronaviruksen vuoksi, oli jalkapallofanien pettymys valtava. Varsinkin Suomessa, kun maamme pääsi ensimmäistä kertaa läpi karsinnoista. Kisat siirrettiin kesään 2022 ja tänä vuonna jalkapallon EM kisat pelataan siis kesä- ja heinäkuun aikana.

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2022 käydään myös tällä kertaa 12 Euroopan maassa yhden isäntämaan sijaan. Se on tapa juhlistaa kisojen 60-vuotista taipaletta. Haluatko sinäkin olla osallisena tätä suurta tapahtumaa, mutta sinulla ei ole lippuja paikan päälle katsomaan Euroopan mestaruus jalkapallo-otteluita? Kerromme nyt kuinka voit katsoa jalkapallon EM-kisat 2022 mukavasti mistä vain – olitpa sitten lomalla tai omalla kotisohvalla. Jatka siis lukemista!

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Miltä kanavalta jalkapallon EM kisat 2022 näkyvät?

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut pidetään joka neljäs vuosi, kuten myös jalkapallon miesten MM-kisat. Niissä eri maiden jalkapallomaajoukkueet kisaavat koko maailman sekä Euroopan mestaruudesta. Suomi on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana EM jalkapallo 2022 kisoissa, joten niistä tulee myös suomalaisten näkökulmasta katsottuna astetta mielenkiintoisemmat.

Suomi pelaa B-lohkossa ja saa siten vastaansa Venäjän, Tanskan ja Belgian. Lohko on kova, mutta Suomella riittää varmasti taistelutahtoa ja kisoista tulee kiinnostavat. Aiotko sinäkin katsoa jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut? Kerromme seuraavaksi, miten se onnistuu helposti myös ulkomailta eri maiden kanavien asettamista rajoituksista huolimatta.

jalkapallon em

Suomessa jalkapallon EM kisat 2022 näkyvät Yle TV2:n ja Areenan kautta. Mikäli olet kuitenkin kisojen aikana juuri Suomen ulkopuolella esimerkiksi lomailemassa, on hyvä tietää miten voit katsoa tärkeimmät ottelut myös ulkomailla. Voit nimittäin katsella Areenaa tai muiden maiden nettikanavia ulkomailla VPN-yhteyden välityksellä. Euroopan mestaruus jalkapallo-ottelut näkyvät myös muun muassa Iso-Britannian ITV-, Sky- tai BBC-kanavilta. Siten saat selostuksen englanniksi. Mutta tarkastellaan nyt kuinka voit katsoa jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut myös tarvittaessa ulkomailla käyttäen apuna VPN-palvelua.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso jalkapallon EM kisat 2022 VPN:n avulla

Euroopan mestaruus jalkapallo-otteluiden sekä muiden urheilutapahtumien ja televisiokanavien katsomista on rajoitettu maakohtaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ne näkyvät vain kyseisen kanavan maarajojen sisällä. Voit esimerkiksi katsoa Areenaa Suomessa ilman esteitä, mutta jos menet ulkomaille, ei Areenalla ole lupaa näyttää ohjelmia Suomen ulkopuolella. On kuitenkin olemassa tapa, jolla voit katsoa suomalaisten kanavien ohjelmia myös lomaillessa tai työmatkan aikana. Se onnistuu nimittäin VPN-yhteyden välityksellä, josta kerromme nyt lisää.

jalkapallon em kisat

Kyseessä on virtuaalinen erillisverkko, joka vaihtaa käyttäjän sijaintia muuttamalla laitteen IP-osoitetta aina käytettäessä. Olet siis fyysisesti edelleen samassa paikassa, mutta voit nauttia kuitenkin kaikista ohjelmista myös oman maan rajojen ulkopuolella. Tämä ei kuitenkaan onnistu ilman laadukasta VPN-yhteyttä ja tästä syystä olemme päättäneet koota tähän artikkeliin eri VPN-vaihtoehtoja, joista voit valita suosikkisi ja tilata haluamasi palvelun. VPN:stä on myös paljon muuta hyötyä, mutta kerromme siitä lisää myöhemmin. Jatka siis lukemista!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Parhaat arvostelut saaneet VPN-yhteydet, joiden avulla näet jalkapallon EM kisat

Jotta voit katsoa jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut mistä tahansa maasta, suosittelemme sinua tilaamaan laadukkaan VPN-palvelun. Jos olet etsinyt VPN-palveluita netistä jo aikaisemmin, olet varmasti huomannut tarjonnan olevan erittäin laaja. Halusimme siis tehdä VPN-yhteyden valitsemisesta sinulle helpompaa ja sen takia olemme tehneet koosteen eri vaihtoehdoista. Olemme laittaneet VPN-yhteydet paremmuusjärjestykseen arovstelussa saatujen pisteytyksien mukaan.

Parhain VPN arvostelun mukaan on ExpressVPN. Se tarjoaa nopean ja moitteettoman yhteyden sekä tehokkaan asiakaspalvelun. Voit kokeilla tuotetta 30 päivän ajan ja pyytää asiakaspalvelua palauttamaan rahat takaisin, mikäli et olekaan vakuuttunut sen kannattavuudesta. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että et tule enää luopumaan VPN:stä, kun olet ostanut sen ja kokeillut sitä kuukauden ajan. Ilman VPN:ää netin käyttäminen on paljon riskialttiimpaa etkä voi nauttia kaikkien ohjelmien katsomisesta Suomen ulkopuolella.

euroopan mestaruus jalkapallo

Toisena meidän parhaat arvostelut saaneiden VPN-yhteyksien listalla on NordVPN ja kolmantena Surfshark VPN. Suosittelemme tutustumaan myös niiden tarjoamiin etuihin ja valitsemaan itsellesi sopivimman ja sinua eniten miellyttävän palvelun. Tässä siis odotettu lista suosittelemistamme VPN-yhteyksistä. Mikäli olet kahden vaiheilla, lue lisää VPN-yhteyksistä alla olevan listan linkeistä. Toivomme, että se auttaa päätöksen tekemisessä ja näet pian Euroopan mestaruus jalkapallo-ottelut Suomen lisäksi myös ulkomailla.

Kuinka VPN-yhteys toimii ja kuinka katsot jalkapallon EM kisat?

VPN-yhteyden käyttäminen ei ole vaikeaa etkä tarvitse siihen erityisiä teknisiä taitoja. Näitä ohjeita noudattamalla voit varmistaa, että näet jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut ajallaan ilman ongelmia. Voit kannustaa Suomen voittoon mistä tahansa paikasta:

  1. Ensin sinun tulee tilata VPN-palvelu. Ethän käytä ilmaista VPN:ää, vaan valitsethan sen sijaan jonkin yllä olevalla listalla olevista VPN-yhteyksistä. Siten voit olla varma VPN:n toimivuudesta ja turvallisuudesta.
  2. Tämän jälkeen voit ladata ja asentaa sovelluksen käyttämällesi laitteelle näytölle tulevia ohjeita noudattaen. VPN toimii muun muassa kannettavalla tietokoneella, reitittimellä, puhelimella ja tabletilla.
  3. Yhdistä VPN-palvelu sitten valitsemaasi maahan, joka näyttää Euroopan mestaruus jalkapallo-ottelut. Jos olet ulkomailla lomailemassa juuri siihen aikaan kesällä, voit valita maaksi Suomen.
  4. Tämän jälkeen voit mennä selaimella Areenan nettisivuille ja katsoa jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut huoletta ilman että sinun tarvitsee pelätä yhteyden keskeytymistä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Mitä muita etuja VPN-yhteyden käyttämisestä on?

Koska VPN-palvelu kiertää kanavien asettamat välttämättömät maakohtaiset rajoitukset, voit katsoa mitä tahansa maailman tapahtumia, ohjelmia tai elokuvia mukavasti omasta nojatuolista käsin tai työ- tai lomamatkan aikana. Sen avulla näet esimerkiksi eri maiden Netflixin tarjonnan. Suosittelemme kokeilemaan erityisesti Yhdysvaltojen Netflixiä, sillä se sisältää kaikki uutuussarjat sekä elokuvat. Sen sisältö on hyvin monipuolinen ja tarjoaa varmasti uusia katseluelämyksiä jokaiseen makuun. Näet myös Euroopan mestaruus jalkapallo-otteluiden lisäksi muita jalkapallokisoja, kuten Mestarien liiga tai jalkapallon MM kisat 2022.

jalkapallon euroopan-mestaruuskilpailut

Tämän lisäksi VPN-yhteys suojaa käyttäjää netissä piileviltä vaaroilta. Se on VPN:n alkuperäinen tarkoitus ja edelleen hyvin käytännöllinen ja tarpeellinen. Kun olet yhteydessä VPN:ään, voit siis suojautua paremmin haittaohjelmilta, viruksilta ja hakkereilta. Voit selata julkista Wifi-verkkoa rauhassa pelkäämättä tietojesi ajautumista muiden ulkopuolisten käsiin. Tämä on erinomainen etu, mikäli olet tottunut työskentelemään koneella esimerkiksi kahviloissa.

Nettiyhteys myös nopeutuu VPN:ää käyttäessä ja voit katsella videoita, selata nettiä tai pelata pelejä ilman, että netin palveluntarjoaja pystyisi rajoittamaan laajakaistan nopeutta. Mikä parasta, VPN tarjoaa sinulle myös täydellisen yksityisyyden! On hyvä piilottaa tietosi ja sijaintisi virtuaalisessa maailmassa, joka on täynnä vaaroja. Näin ollen VPN:n ostaminen siis kannattaa kaikin puolin, eikä ainoastaan Euroopan mestaruus jalkapallo-otteluiden katsomiseksi.

Näkyvätkö jalkapallon EM kisat ilmaista VPN-yhteyttä käyttämällä?

Kuten huomaat, ovat kaikki listaamamme VPN-palvelut maksullisia. Emme suosittele ilmaisten VPN-yhteyksien käyttämistä lainkaan. Tämä johtuu siitä, että ne eivät tarjoa samanlaista suojaa kuin maksulliset VPN-palvelut ja niiden käyttäminen on sitä myötä hyvin riskialtista. Useimmissa tapauksissa ohjelmien laatu on myös erittäin huono tai ne eivät näy ollenkaan. Mikä voisikaan olla turhauttavampaa, kuin huomata, että et voikaan katsoa haluamaasi ottelua juuri sen alkamishetkellä?

Tästä syystä onkin parempi turvautua laadukkaaseen ja maksulliseen VPN-yhteyteen. Ne toimivat varmasti ja voit katsoa jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut netistä niin ulkomailla kuin Suomessa. ExpressVPN:n kohdalla voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluun minä kellonaikana tahansa. Apu on siis aina lähellä, kun tarvitse sitä. Tämä on myös yksi arvostelukriteereistä VPN-yhteyksien suhteen.

Ilmaiset VPN-yhteydet eivät siis ole turvallisia. Ilmainen ei välttämättä tarkoita aina sitä, että pääset halvemmalla, sitä tietosi voidaan myydä eteenpäin kolmansille osapuolille ja näin ollen maksat siitä kovemman hinnan. On paljon kannattavampaa panostaa kunnolliseen palveluun ja nauttia sen tarjoamista lukuisista eduista, joista kerroimme aikaisemmin tässä artikkelissa. Katso jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut hankkimalla nopea ja toimiva VPN-yhteys.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso jalkapallon EM kisat 2022: ei enää kauaa

Jalkapallon EM 2022 otteluohjelma on nyt katsottavissa netissä ja kisat alkavat 11. kesäkuuta. Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa B-lohkossa ja joukkueen historian ensimmäinen Euroopan mestaruus jalkapallo-ottelu käydään 12. kesäkuuta Tanskaa vastaan. Ethän halua jättää tätä tapahtumaa väliin! Jos olet kesälomalla ulkomailla sillä hetkellä, voit käyttää VPN:ää kisojen katsomiseen.

Oletko valmis kannustamaan Suomen voittoon? Tämän artikkelin antamien ohjeiden avulla voit olla varma siitä, että sinulta ei jää yksikään Suomen tekemä maali väliin. Hanki vain laadukas VPN-yhteys ja nauti sen tuomista lukuisista eduista. ExpressVPN on meidän suosikkimme. Voimme mennä takuuseen sen toimivuudesta ja erinomaisuudesta. Mikäli sinulla on kuitenkin vaikeuksia palvelun käytön tai asennuksen kanssa, voit aina olla yhteydessä kyseisen tuotteen asiakaspalveluun vuorokauden ympäri.

Toivomme, että nautit tämän artikkelin lukemisesta ja sait lisätietoja VPN:n käytöstä sekä tarjolla olevista maksullisista VPN-palveluista Euroopan mestaruus jalkapallo-otteluiden katsomiseksi. Jalkapallon EM kisat 2022 on nimittäin tapahtuma, jota et varmasti halua jättää väliin!

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

      Jätä kommentti

      PrivacyOnline.fi