Katso UEFA naisten jalkapallon EM kisat 2024 kaikkialla

Naisten jalkapallon EM kisat 2024 käydään Englannissa 6-31. heinäkuuta. Helmarit ovat mukana kisoissa, oletko sinä? Tämän artikkelin vinkkien avulla voit katsoa ottelut missä tahansa. Jatka siis lukemista!

Hanki tästä
Katso naisten jalkapallon ExpressVPN:n avulla - säästä 49%

ExpressVPN:n avulla katsot naisten jalkapallon EM kaikkialla kiertämällä maaestot. Hanki vuoden tilaus ja 3 kk ilmaiseksi. Saat 30 päivän laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Parhaat striimaussivustot naisten jalkapallon EM -kisojen katsomiseen

Jalkapallo EM live -kisat on Suomessa katsottavissa Yle Areenassa. Sinun tulee vain kirjautua palveluun voidaksesi katsoa Areenassa näytettäviä ohjelmia. Voit katsoa sitä tietokoneella, televisiolla, tabletilla tai mobiililaitteella. Yle Areena toimii hyvin niin selaimella kuin sovelluksella ja sen käyttö on ilmaista.

Otathan huomioon, että Yle Areenan ohjelmat eivät kuitenkaan näy Euroopan rajojen ulkopuolella. Jotkut ohjelmista on rajoitettu jopa vain Suomen sisälle.

Jos asut Isossa-Britanniassa ja haluat seurata, kuinka pärjäävät naiset jalkapallo EM kisoissa, suosittelemme BBC:n tarjoamaa palvelua. Se on myös ilmainen striimauspalvelu, joka näyttää lukuisia eri tapahtumia. Voit myös käyttää sitä sovelluksella tai selaimella useimmilla eri laitteilla.

Katso naisten jalkapallon em

Jalkapallo naisten EM: kuinka striimaat maan rajojen ulkopuolella?

Mutta kuinka voit katsoa Yle Areenaa myös Suomen ulkopuolella ja miksi jalkapallo naisten EM -kisojen striimausta on rajoitettu? Tämä johtuu suoratoistopalvelun sopimuksen mukaisista TV-oikeuksista. Ohjelmien katsominen on rajoitettu vain tiettyyn maahan tai alueeseen. Suoratoistopalvelun tulee kunnioittaa sopimusta ja noudattaa tätä ohjeistusta.

Geoblokkauksessa käytetään apuna käyttäjän IP-osoitteen tietoja. Sen avulla voidaan nimittäin selvittää käyttäjän sijainti ja jos IP-osoite on ulkomaalainen, ei naisten EM jalkapallon striimaus ole mahdollista. Mutta miten nämä rajoitukset voidaan kiertää?

Jatka artikkelin lukemista, niin kerromme, kuinka voit VPN:n avulla vaihtaa IP-osoitetta ja kiertää kaikki maakohtaiset estot. EM jalkapallo naisten kisojen katsominen onnistuu helposti artikkelin ohjeiden avulla!

Katso naisten em jalkapallo

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Katso naisten jalkapallon EM-kisat: kierrä estot VPN:n avulla

Haluatko oppia kiertämään suoratoistopalveluiden ja paikallisten kanavien maakohtaiset estot käyttämällä apuna VPN-palvelua? Tässä osiossa opit, kuinka se tehdään. Lue yksinkertaiset ohjeet alta.

Näin katsot naisten EM jalkapalloa VPN:n avulla missä tahansa:

  1. Valitse VPN-palvelu. Suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN:ää.
  2. Rekisteröidy käyttäjäksi palvelun nettisivuilla.
  3. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteelle.
  4. Avaa sovellus ja valitse palvelin. Jos haluat katsoa Yle Areenaa ulkomailla, valitse palvelimen sijainniksi Suomi. Jos haluat katsoa naisten EM jalkapalloa BBC:n kautta, valitse sijainniksi Iso-Britannia.
  5. Mene selaimella striimaussivustolle seuraavista linkeistä: Yle Areena tai BBC ja aloita katsominen!
Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

Kuten jo mainitsimme, on ExpressVPNehdoton suosikkimme VPN-palveluista. Se on saavuttanut suuren suosion käyttäjien keskuudesssa ja sisältää palvelimia ympäri maailmaa. Kyseessä on siis nopea ja laadukas VPN, jonka avulla jalkapallo EM liveotteluiden geoblokkauksen kiertäminen onnistuu varmasti.

Jos haluat testata ExpressVPN:n tehokkuuden itse, voit tehdä sen ilmaiseksi! Tilaa palvelu virallisten nettisivujen kautta ja saat 30 päivän tyytyväisyystakuun. Sen turvin voit rauhassa tutustua tuotteeseen ja tarvittaessa pyytää rahat takaisin kuukauden kokeilujakson jälkeen.

Saat täyden hyvityksen eikä sinun tarvitse selittää peruutuksen syytä. Ole vain yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun ja he hoitavat lopun. Tilaa ExpressVPN alla olevasta linkistä ja kokeile ilmaiseksi. Ehdit juuri sopivasti näkemään Suomen jalkapallo naiset EM-kisoissa.

Parhaat VPN-palvelut naisten jalkapallon EM -kisojen katsomiseen

VPN-palveluita on runsaasti tarjolla netissä, mutta kaikki niistä eivät ole samantasoisia. Kannattaa siis tehdä hyvin taustatyöt VPN-palvelua valitessa ja varmistaa, että se oikeasti lisää turvallisuutta netissä. Ilmaiset VPN:t yleensä aiheuttavat jopa haittaa käyttäjälle hyötyjen sijaan eivätkä välttämättä edes näytä jalkapallo EM liveotteluita. Mutta mikä VPN on paras ja turvallisin? 

Olemme testanneet monia VPN-palveluita ja perustaneet arviomme saatuihin testituloksiin. Kun vertasimme palveluita keskenään, saimme selville, mikä on arvosteluprosessin ykkönen: ExpressVPN. Arviot perustuvat erilaisiin merkittäviin kriteereihin, joita ovat muun muassa asiakaspalvelu, nopeus, hinta ja palvelinten määrä.

Jos haluat kokeilla myös muita palveluita, voit tarkistaa ajankohtaisen listan alta. Siinä on lueteltu kaikki tämän hetken parhaat VPN-palvelut, joilla naisten jalkapallo EM -kisojen katsominen käy helposti missä tahansa.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

VPN:n muut hyödyt

Tämän artikkelin aiheena on tietenkin jalkapallon naisten EM -kisojen katsominen VPN:ää hyödyntäen. Mutta mitä kaikkea muuta voit tehdä VPN:llä? Lue vinkit alta.

Maakohtaisten estojen kiertäminen

Voit kiertää striimauspalveluiden asettamat alueelliset estot ja katsoa suosikkiohjelmiasi Suomessa ja ulkomailla. Jos olet kova jalkapallo naisten EM -kisojen fani, suosittelemme tutustumaan myös tähän artikkeliin, jossa annamme parhaat vinkit jalkapallon Suomen Cupin striimaamiseen.

Toimivan VPN:n avulla voit kiertää vaikka Netflixin, Hulun ja Amazonin geoblokkauksen. Amerikan Netflixin katsominen on kannattavaa, sillä saat paljon paremman valikoiman.

Katso naisten jalkapallon EM

Sensuurin kiertäminen

Toinen VPN:n tarjoama etu on valtioiden sensuurin kiertäminen. Olet varmasti tietoinen siitä, että jos matkustat Kiinaan tai Venäjälle, et voi käyttää nettiä vapaasti. Mutta älä huoli, voit ladata VPN-palvelun jo valmiiksi laitteelle ja käyttää sitä edellä mainituissa valtioissa.

Siten voit selata nettiä ja käyttää haluamiasi sovelluksia, kuten Facebook ja Twitter, vapaasti ilman rajoituksia.

Turvallisuuden parantaminen

Jalkapallo EM live kisojen näkemisen lisäksi parasta VPN-palvelussa on sen takaama turvallisuus netissä. Sinun ei tarvitse enää pelätä tietojen vuotamista nettiin tai henkilöllisyytesi paljastumista, kun otat käyttöön tehokkaan VPN:n.

VPN salaa tietosi kuljettamalla ne salatun tunnelin kautta palvelimeen. Sijaintisi ei koskaan paljastu, koska voit vaihtaa aina IP-osoitetta ja piilottaa omasi muilta. Voit olla fyysisesti kotona seuraamassa naisten EM jalkapalloa, mutta virtuaalisesti jossain ihan muualla. Hakkerit tai netin palveluntarjoajat eivät pysty seuraamaan sinua.

Voit myös käyttää nettiä vapaasti julkisessa Wifi-verkossa ilman huolta henkilökohtaisten tietojesi leviämisestä. Tämä on todellinen etu, jonka VPN tarjoaa käyttäjilleen ja se kannattaa hyödyntää.

Yhteenveto

Asutko ulkomailla tai oletko matkustamassa ulkomaille, mutta huomaat maarajoitusten estävän sinua katsomasta naisten EM jalkapalloa Yle Areenassa? Tämä johtuu suoratoistopalveluiden asettamista ehdoista. He jäljittävät IP-osoitteesi sijainnin ja huomaavat sinun olevan Suomen rajojen ulkopuolella.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä ExpressVPN on turvallinen ja toimiva palvelu, joka pystyy kiertämään nämä rajoitukset. Voit siis jatkaa jalkapallo naisten EM -kisojen katsomista Yle Areenassa myös ulkomailla. Tilaa ExpressVPN ja kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan ja katso jalkapallo EM liveottelut 2024.

jalkapallo naisetVoimme mennä takuuseen sen toimivuudesta ja erinomaisuudesta. Mikäli sinulla on kuitenkin vaikeuksia palvelun käytön tai asennuksen kanssa, voit aina olla yhteydessä kyseisen tuotteen asiakaspalveluun vuorokauden ympäri.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi