Katso HBO Nordic ulkomailla VPN-palvelun avulla

Omistatko HBO Nordic Suomi -tilin ja haluaisit katsoa HBO Nordic ulkomailla? Tarvitset kuitenkin suomalaisen IP-osoitteen voidaksesi katsella suoratoistopalvelun ohjelmia missä tahansa maailmalla. Voit hankkia uuden IP-osoitteen helposti VPN-palvelun avulla. Sen jälkeen voit katsoa haluamiasi ohjelmia myös ulkomailla ilman palvelun asettamia maakohtaisia estoja. Kiinnostuitko? Jatka siis lukemista, niin kerromme tässä artikkelissa tarkemmat ohjeet, joiden avulla voit katsoa HBO Suomi -ohjelmia ulkomailla.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Onko HBO Nordic ilmainen ja näkyykö HBO Nordic ulkomailla?

HBO Nordic Suomi on Netflixin ja Viaplayn kaltainen maksullinen suoratoistopalvelu sekä amerikkalainen vuonna 1972 perustettu TV-kanava. Se on yksi maailman suosituimmista TV-kanavista, eikä syyttä. Nordic HBO tarjoaa katsojille runsaasti laadukkaita alkuperäissarjoja ja elokuvia. HBO Nordic Finland julkaistiin vuonna 2012 ja se näkyy nimensä mukaisesti Pohjoismaissa. Voit siis katsoa yhdysvaltalaisia huippusarjoja suomenkielisillä tekstityksillä. Oletko jo tutustunut tähän HBO Suomi -suoratoistopalveluun?

hbo nordic suomi

Jos sinulla on HBO Nordic Suomi -tili, olet varmasti tottunut siihen, että kaikki suosikkisarjasi ovat helposti saatavilla tämän suoratoistopalvelun sivuilla. Ostamasi HBO Suomi ei kuitenkaan valitettavasti näy muualla kuin Suomessa. Jos siis matkustat Suomen ulkopuolelle työ- tai lomamatkalle, et voikaan nauttia maksamastasi palvelusta, vaan näyttöön ilmestyy virheilmoitus. Tämä johtuu siitä, että suoratoistopalveluilla on yleensä sopimuksen mukaan velvollisuus pyrkiä estämään eri sijainnista tapahtuvia katseluyrityksiä. Ohjelmilla ei siis ole kansainvälisiä jakeluoikeuksia, vaan niitä tulisi katsoa vain kyseisen maan sisällä, josta tilaus on hankittu.

Mitä voit tehdä katsoaksesi HBO Nordic ilmaiseksi myös ulkomailla oman HBO Suomi -tilisi kautta? Suosittelemme hankkimaan tähän tarkoitukseen VPN-palvelun. Sen avulla voit kiertää estot uuden IP-osoitteen avulla. Jatka lukemista, niin kerromme lisää tästä vaihtoehdosta.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso HBO Nordic ulkomailla VPN-yhteyden avulla

Kuten sanoimme, voit katsoa HBO Nordic Suomi -palvelun ohjelmia myös ulkomailla, mutta tarvitset siihen laadukkaan VPN-yhteyden. Pohdit nyt varmaan, mikä on VPN ja miten se oikein toimii? Kyseessä on virtuaalinen erillisverkko, joka antaa käyttäjälle uuden IP-osoitteen eri sijainnissa. Pysyt siis fyysisesti edelleen samassa paikassa, mutta voit sen sijaan yhdistää netin toiseen maahan. Siten voit katsoa HBO Nordic VPN:n avulla mistä tahansa maanosasta kiertämällä kyseisen maan kohdalle asetetut rajoitukset.

hbo nordic

Mutta millainen VPN sinun tulisi hankkia? Jos alat selata nettiä etsiäksesi itsellesi sopivan VPN-palvelun, huomaat vaihtoehtoja olevan tarjolla valtavasti. Älä kuitenkaan huoli, sillä olemme koonneet tähän artikkeliin listan parhaista VPN-yhteyksistä. Näin valinta helpottuu huomattavasti! ExpressVPN on suosikkimme näistä VPN-palveluista. Olemme testanneet kaikki listalla olevat VPN-palvelut ja se sai parhaimmat arvosanat.

ExpressVPN toimii moitteettomasti ja nopeuttaa netin selausta. Se suojaa myös mahdollisilta riskeiltä, joissa yksityisyytesi saattaisi paljastua muille käyttäjille. Mikä parasta, voit kokeilla tätä VPN-palvelua vapaasti 30 päivän ajan ja sitten olla yhteydessä ExpressVPN:n erinomaiseen asiakaspalveluun, mikäli et olekaan vakuuttunut VPN:n toimivuudesta. Sinulle palautetaan rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun. ExpressVPN on kuitenkin erittäin laadukas, luotettava ja turvallinen. Voit käyttää sitä kaikilla haluamillasi laitteilla, kuten tabletilla, puhelimella, reitittimellä ja tietokoneella.

Jos haluat kuitenkin tutustua myös muihin vaihtoehtoihin, on tässä vielä listattuna parhaat arvostelut testeissämme saaneet VPN-palvelut:

Nyt kun tiedät, mitä VPN-palveluita suosittelemme, voit valita omasi ja alkaa katsoa HBO Suomi -ohjelmia Suomen lisäksi myös ulkomailla. VPN:n käyttäminen itsessään on hyvin yksinkertaista. Olemme kuitenkin laatineet alle helpot ohjeet ottaaksesi VPN:n käyttöön. Niiden avulla et voi epäonnistua!

Näin käytät VPN:ää katsoaksesi HBO Nordica ulkomailla:

 • Valitse yllä olevista VPN-palveluista haluamasi ja rekisteröidy sen käyttäjäksi.
 • Lataa ja asenna VPN-palvelu käyttämällesi laitteelle ja avaa sovellus.
 • Valitse maa, jonka ohjelmia haluat katsoa. Tässä tapauksessa jos olet ulkomailla, voit valita maaksi Suomen.
 • Avaa HBO Nordic Suomi -sovellus, johon sinulla on tilaus. Nyt pystyt yhdistämään sovellukseen ja katsomaan HBO Suomi -palvelun ohjelmia vaivatta ilman sijaintiin liittyvää virheilmoitusta.
 • Mikäli haluat katsoa Suomessa muiden maiden kanavia, voit valita maaksi esimerkiksi Yhdysvallat ja sitten mennä selaimella haluamasi yhdysvaltalaisen kanavan nettisivuille.

Katso HBO Nordic ulkomailla: ilmainen vai maksullinen VPN?

Kuten totesimme jo aikaisemmin, on VPN-palveluiden valikoima valtava. Ymmärrämme, että niistä valitseminen voi olla vaikeaa, mutta siitä syystä olemmekin halunneet tehdä siitä helpompaa sinulle yllä olevan VPN-arvostelun avulla. Valitsitpa sitten minkä tahansa VPN:n, älä kuitenkaan turvaudu ilmaiseen vaihtoehtoon, vaikka se vaikuttaisikin helpolta ja hyvältä ratkaisulta. Ilmaiset VPN-palvelut eivät yleensä anna riittävää suojaa tai edes toimi halutulla tavalla. Ne eivät pysty kiertämään kaikki estoja ja näin ollen eivät hyödytä sinua, mikäli haluat katsoa HBO Nordic ulkomailla. Ne ovat myös usein hitaita ja voit joutua odottamaan selaimen tai suoratoistopalvelun latautumista ikuisesti. Se vasta onkin turhauttavaa!

Mikään ei siis yleensä ole ilmaista tässä maailmassa, eikä näin ole myöskään ilmaisten VPN-palveluiden kohdalla, vaikka ne niin väittävätkin. Et kuitenkaan maksa niiden käytöstä suoraan rahallisesti, vaan pahempaa. Ilmaiset VPN-palvelut voivat myydä tietosi salaa kolmansille osapuolille. Tällä tavoin ilmaiset VPN-palvelut saavat maksun tekemästään työstä. Ne eivät välitä käyttäjien yksityisyydestä, vaan takovat siitä rahaa. Haluammekin painottaa, kuinka tärkeää on hankkia kunnollinen VPN-palvelu, joka myöskin toimii lupaamallaan tavalla ja voit katsoa HBO Nordic Suomi -suoratoistopalvelua ulkomailla keskeytyksettä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Mitä muuta VPN:n avulla voi tehdä kuin katsoa HBO Nordic ulkomailla?

VPN on luotu alunperin suojaamaan käyttäjiä verkossa piileviltä vaaroilta. Se takaa käyttäjän yksityisyyden ja turvallisuuden nettiä selatessa. Tämä ominaisuus on edelleen tärkeä, mutta VPN tarjoaa myös muita hyödyllisiä etuja, joiden takia haluat hankkia kyseisen palvelun.

Tässä artikkelissa olemme keskittyneet siihen, kuinka voit katsoa HBO Nordic ulkomailla. VPN:n avulla voit kuitenkin katsoa HBO Suomi -palvelun lisäksi myös muita suoratoistopalveluita tai kansainvälisiä tapahtumia mistä tahansa. Voit katsoa esimerkiksi Jalkapallon mestarien liigan otteluita. Sinun tulee vain valita VPN:n sijainniksi haluamasi maa ja sitten voit nauttia kyseisen maan kanavien tarjoamasta ohjelmistosta ilman ongelmia. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi amerikkalaista Netflixiä. Et varmasti tule pettymään sen tarjontaan.

hbo nordic suomi

Saat VPN:n avulla myös nopeamman verkkoyhteyden, sillä palveluntarjoajasi ei voi IP-osoitteen vaihtuessa hidastaa netin selausnopeutta. Et joudu enää kärsimään jatkuvasta pätkimisestä ja latauksen keskeytymisestä suosikkiohjelmaa katsoessasi tai nettiä selaillessasi.

Mikäli olet huolissasi hakkereista ja muista haitoista, joille netin käyttäminen altistaa, voit myös jatkuvasti vaihtuvan IP-osoitteen avulla suojautua näiltä uhilta. Voit siis rauhassa selata nettiä julkisella Wifi-verkolla missä vain, sillä yksityisyytesi on turvattu VPN:n välityksellä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso HBO Nordic ulkomailla: yhteenveto

Tiedämme, että on turhauttavaa, kun saat virheilmoituksen yrittäessäsi katsoa HBO Nordic Suomi tai muiden suoratoistopalveluiden sisältämiä suosikkiohjelmiasi ulkomailla. Maksat kuitenkin täyden hinnan HBO Suomi -palvelun käyttämisestä. Älä kuitenkaan anna tämän häiritä, vaan hanki VPN-palvelu ja noudata tämän artikkelin ohjeita. Voit hyödyntää VPN:ää myös muilla tavoin, kuten esimerkiksi suojaamaan toimintaasi verkossa. ExpressVPN on loistava vaihtoehto ja voit käyttää rahat takaisin -laatutakuun kokeilemalla palvelua 30 päivän ajan.

Toivottavasti tästä artikkelista oli sinulle apua ja saat HBO Nordic Suomi -tilistäsi nyt kaiken irti!

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi