Katso HBO Max Suomi ulkomailla VPN-palvelun avulla

HBO Nordic on vaihtanut nimeä ja se tunnetaan jatkossa nimellä HBO Max Suomi. HBO Nordic poistuu siis käytöstä, mutta voit edelleen katsoa sen sisältöä. Tämä yhdysvaltalainen yritys nimittäin lupaa tuoda jatkossakin kaikki huippusarjat ja elokuvat katsojien kotisohvalle. Uudistuksen huhuttiin viivästyvän vielä ensi vuoden puolelle, mutta se onkin nyt ajankohtainen tälle syksylle.

Omistatko HBO Max Nordic -tilin ja haluaisit katsoa HBO Max Suomi -ohjelmia ulkomailla? Tarvitset kuitenkin suomalaisen IP-osoitteen voidaksesi katsella suoratoistopalvelun ohjelmia missä tahansa maailmalla. Voit hankkia uuden IP-osoitteen helposti VPN-palvelun avulla. Sen jälkeen voit katsoa haluamiasi ohjelmia myös ulkomailla ilman palvelun asettamia maakohtaisia estoja. Kiinnostuitko? Jatka siis lukemista, niin kerromme tässä artikkelissa tarkemmat ohjeet, joiden avulla voit katsoa HBO Max Suomi -ohjelmia ulkomailla.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Artikkeli päivitetty: 20 toukokuu 2022

Uudistunut HBO Max Nordic

HBO Max Suomi on Netflixin ja Viaplayn kaltainen maksullinen suoratoistopalvelu sekä amerikkalainen vuonna 1972 perustettu TV-kanava. Se on yksi maailman suosituimmista TV-kanavista, eikä syyttä. HBO Max EU tarjoaa katsojille runsaasti laadukkaita alkuperäissarjoja ja elokuvia. HBO Max Nordics julkaistiin vuonna 2012 ja se näkyy nimensä mukaisesti Pohjoismaissa. Voit siis katsoa yhdysvaltalaisia huippusarjoja suomenkielisillä tekstityksillä.

HBO Max Suomi tunnettiin kuitenkin aikaisemmin eri nimellä. Sen nimi muuttui vastikään 26. lokakuuta nimeen HBO Max HBO Nordic -nimestä. Kyseessä on iso muutos, mutta sen sisältö ja tilisi siirtyvät automaattisesti tähän palveluun, kun se on valmis otettavaksi käyttöön. Nimimuutos tuli aikaisemmin kuin mitä alunperin huhuttiin, mutta olemme valmiita ottamaan palvelun vastaan avoimin mielin. Se lupaa nimittäin edelleen tarjota katsojille tarkoin valittuja suosikkisarjoja ja -elokuvia. Näet esimerkiksi Warner Brosin sekä DC ja Cartoon Networkin tuottamia elokuvia. Vasta elokuvateattereihin ilmestynyt Dyyni ja The Suicide Squad kuuluvat näiden elokuvastudioiden tuotantoon. Nimen myötä tulevat muutokset vaikuttavat siis leffafanien kannalta lupaavilta!

Onko HBO Nordic HBO Max ilmainen ja näkyykö HBO Max Suomi ulkomailla?

Oletko jo tutustunut tähän HBO Nordic HBO Max -suoratoistopalveluun? Haluatko tietää, millaisia ohjelmia HBO n palvelussa voi oikein katsoa? Näet kaikki suositut tv sarjat ja elokuvat. Warner Bros uutuuselokuvat tulevat palveluun 45 päivää teatteriensi illan jälkeen, kun HBO Nordicin nimi muuttuu HBO Maxiksi. Voit esimerkiksi katsoa uutuuselokuvat Aquaman 2 ja Matrix 4. Harry Potteriin on myös tulossa velhomaailmaan liittyvä Ihmeotukset elokuvasarjan jatko-osa.

HBO Max Suomeen on nyt saatavilla sovelluksessa ja selaimessa. Voit katsoa sitä useimmilla laitteella, kuten iPhonella, iPadilla, Apple TV:llä, Chromecastilla sekä Android-, Mac- ja Windows-laitteilla. Palvelu maksaa noin 9 euroa kuukaudessa tai voit ostaa sen kerralla vuodeksi, jolloin hinnaksi tulee 70 euroa. Mikäli sinulla ei ole vielä aiempaa tiliä, suosittelemme myös tutustumaan uuden nimen tuomiin avajaistarjouksiin ja voit hankkia suoratoistopalvelun alennettuun hintaan.

hbo max suomi

Jos sinulla on HBO Max Suomi -tili, olet varmasti tottunut siihen, että kaikki suosikkisarjasi ovat helposti saatavilla tämän suoratoistopalvelun sivuilla. Ostamasi HBO Nordic HBO Max ei kuitenkaan valitettavasti näy muualla kuin Suomessa. Jos siis matkustat Suomen ulkopuolelle työ- tai lomamatkalle, et voikaan nauttia maksamastasi palvelusta, vaan näyttöön ilmestyy virheilmoitus. Tämä johtuu siitä, että suoratoistopalveluilla on yleensä sopimuksen mukaan velvollisuus pyrkiä estämään eri sijainnista tapahtuvia katseluyrityksiä. Ohjelmilla ei siis ole kansainvälisiä jakeluoikeuksia, vaan niitä tulisi katsoa vain kyseisen maan sisällä, josta tilaus on hankittu.

Mitä voit tehdä katsoaksesi HBO Nordic HBO Max ilmaiseksi myös ulkomailla oman HBO Max Suomi -tilisi kautta? Suosittelemme hankkimaan tähän tarkoitukseen HBO Max VPN -palvelun. Sen avulla voit kiertää estot uuden IP-osoitteen avulla. Jatka lukemista, niin kerromme lisää tästä vaihtoehdosta. Ulkomaan matkat ovat tästä eteenpäin entistä viihdyttävämpiä, kun voit jatkaa suosikkisarjojesi katsomista keskeytyksettä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso HBO Max Suomi ulkomailla VPN-yhteyden avulla

Kuten sanoimme, voit katsoa HBO Max Suomi -palvelun ohjelmia myös ulkomailla, mutta tarvitset siihen laadukkaan VPN-yhteyden. Pohdit nyt varmaan, mikä on VPN ja miten se oikein toimii? Kyseessä on virtuaalinen erillisverkko, joka antaa käyttäjälle uuden IP-osoitteen eri sijainnissa. Pysyt siis fyysisesti edelleen samassa paikassa, mutta voit sen sijaan yhdistää netin toiseen maahan. Siten voit katsoa HBO Nordic HBO Max -ohjelmia VPN:n avulla mistä tahansa maanosasta kiertämällä kyseisen maan kohdalle asetetut rajoitukset. Se on yhtä helppoa kuin miltä kuulostaakin.

hbo max nordic

Mutta millainen VPN HBO Max sinun tulisi hankkia? Jos alat selata nettiä etsiäksesi itsellesi sopivan VPN-palvelun, huomaat vaihtoehtoja olevan tarjolla valtavasti. Älä kuitenkaan huoli, sillä olemme koonneet tähän artikkeliin listan parhaista VPN-yhteyksistä. Näin valinta helpottuu huomattavasti! Nämä listalla olevat VPN-palvelut sopivat erinomaisesti juuri tähän tarkoitukseen ja HBO Max Nordic -ohjelmien katsominen toimii moitteettomasti niistä jokaisella. ExpressVPN on suosikkimme näistä VPN-palveluista. Olemme testanneet kaikki listalla olevat VPN-palvelut ja se sai parhaimmat arvosanat.

ExpressVPN toimii vaivattomasti ja nopeuttaa netin selausta. Se suojaa myös mahdollisilta riskeiltä, joissa yksityisyytesi saattaisi paljastua muille käyttäjille. Mikä parasta, voit kokeilla tätä VPN-palvelua vapaasti 30 päivän ajan ja sitten olla yhteydessä ExpressVPN:n erinomaiseen asiakaspalveluun, mikäli et olekaan vakuuttunut VPN:n toimivuudesta. Sinulle palautetaan rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun. ExpressVPN on kuitenkin erittäin laadukas, luotettava ja turvallinen. Voit käyttää sitä kaikilla haluamillasi laitteilla, kuten tabletilla, puhelimella, reitittimellä ja tietokoneella.

Jos haluat kuitenkin tutustua myös muihin vaihtoehtoihin, on tässä vielä listattuna parhaat arvostelut testeissämme saaneet VPN-palvelut. Alla olevia linkkejä klikkaamalla pääset kyseisen VPN-palvelun omille nettisivuille lukemaan lisää sen ominaisuuksista.

Nyt kun tiedät, mitä VPN-palveluita suosittelemme, voit valita omasi ja alkaa katsoa HBO Max Suomi -ohjelmia Suomen lisäksi myös ulkomailla. VPN:n käyttäminen itsessään on hyvin yksinkertaista. Olemme kuitenkin laatineet alle helpot ohjeet ottaaksesi VPN:n käyttöön. Niiden avulla et voi epäonnistua!

Näin käytät VPN:ää katsoaksesi HBO Max Suomi -ohjelmia myös ulkomailla:

 • Valitse yllä olevista VPN-palveluista haluamasi ja rekisteröidy sen käyttäjäksi.
 • Lataa ja asenna VPN palvelu käyttämällesi laitteelle ja avaa sovellus.
 • Valitse maa, jonka ohjelmia haluat katsoa. Tässä tapauksessa jos olet ulkomailla, voit valita maaksi Suomen.
 • Avaa HBO Nordic HBO Max -sovellus, johon sinulla on tilaus. Nyt pystyt yhdistämään sovellukseen ja katsomaan HBO Max Suomi -palvelun ohjelmia vaivatta ilman sijaintiin liittyvää virheilmoitusta.
 • Mikäli haluat katsoa Suomessa muiden maiden kanavia, voit valita maaksi esimerkiksi Yhdysvallat ja sitten mennä selaimella haluamasi yhdysvaltalaisen kanavan nettisivuille.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso HBO Max Suomi -ohjelmia ulkomailla: ilmainen vai maksullinen VPN?

Kuten totesimme jo aikaisemmin, on VPN-palveluiden valikoima valtava. Ymmärrämme, että niistä valitseminen voi olla vaikeaa, mutta siitä syystä olemmekin halunneet tehdä siitä helpompaa sinulle yllä olevan VPN-arvostelun avulla. Valitsitpa sitten minkä tahansa VPN:n, älä kuitenkaan turvaudu ilmaiseen vaihtoehtoon, vaikka se vaikuttaisikin helpolta ja hyvältä ratkaisulta. Ilmaiset VPN-palvelut eivät yleensä anna riittävää suojaa tai edes toimi halutulla tavalla. Ne eivät pysty kiertämään kaikki estoja ja näin ollen eivät hyödytä sinua, mikäli haluat katsoa HBO Max Nordic ulkomailla. Ne ovat myös usein hitaita ja voit joutua odottamaan selaimen tai suoratoistopalvelun latautumista ikuisesti. Se vasta onkin turhauttavaa!

Mikään ei siis yleensä ole ilmaista tässä maailmassa, eikä näin ole myöskään ilmaisten VPN-palveluiden kohdalla, vaikka ne niin väittävätkin. Et kuitenkaan maksa niiden käytöstä suoraan rahallisesti, vaan pahempaa. Ilmaiset VPN palvelut voivat myydä tietosi salaa kolmansille osapuolille. Tällä tavoin ilmaiset VPN-palvelut saavat maksun tekemästään työstä. Ne eivät välitä käyttäjien yksityisyydestä, vaan takovat siitä rahaa. Haluammekin painottaa, kuinka tärkeää on hankkia kunnollinen VPN-palvelu, joka myöskin toimii lupaamallaan tavalla ja voit katsoa HBO Nordic HBO Max -suoratoistopalvelua ulkomailla keskeytyksettä.

Mitä muuta VPN:n avulla voi tehdä kuin katsoa HBO Max ulkomailla?

VPN on luotu alunperin suojaamaan käyttäjiä verkossa piileviltä vaaroilta. Se takaa käyttäjän yksityisyyden ja turvallisuuden nettiä selatessa. Tämä ominaisuus on edelleen tärkeä, mutta VPN tarjoaa myös muita hyödyllisiä etuja, joiden takia haluat hankkia kyseisen palvelun.

Tässä artikkelissa olemme keskittyneet siihen, kuinka voit katsoa HBO Nordic HBO Max -ohjelmia ulkomailla. VPN:n avulla voit kuitenkin katsoa HBO Max Suomi -palvelun lisäksi myös muita suoratoistopalveluita tai kansainvälisiä tapahtumia mistä tahansa. Voit katsoa esimerkiksi Jalkapallon mestarien liigan otteluita. Sinun tulee vain valita VPN:n sijainniksi haluamasi maa ja sitten voit nauttia kyseisen maan kanavien tarjoamasta ohjelmistosta ilman ongelmia. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi amerikkalaista Netflixiä. Et varmasti tule pettymään sen tarjontaan, sillä valikoima on suomalaiseen versioon verrattuna valtava.

hbo nordic hbo max

Saat VPN:n avulla myös nopeamman verkkoyhteyden, sillä palveluntarjoajasi ei voi IP-osoitteen vaihtuessa hidastaa netin selausnopeutta. Et joudu enää kärsimään jatkuvasta pätkimisestä ja latauksen keskeytymisestä suosikkiohjelmaa katsoessasi tai nettiä selaillessasi.

Mikäli olet huolissasi hakkereista ja muista haitoista, joille netin käyttäminen altistaa, voit myös jatkuvasti vaihtuvan IP-osoitteen avulla suojautua näiltä uhilta. Voit siis rauhassa selata nettiä julkisella Wifi-verkolla missä vain, sillä yksityisyytesi on turvattu VPN:n välityksellä. Oman sijainnin salaaminen on erinomainen tapa suojautua netissä piileviltä vaaroilta. Vaikka siis pysyt fyysisesti edelleen samassa paikassa, voit virtuaalisesti olla melkein missä vain. VPN:n hankkiminen on suositeltavaa ja artikkelissa olevan listan avulla voit valita itsellesi varmasti toimivan VPN-palvelun.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso HBO Max Nordic ulkomailla: yhteenveto

On aina jännittävää, kun yritys tai palvelu muuttaa nimeä tai toimintaansa, varsinkin jos olet tottunut sen vanhaan versioon ja vierastat muutosta. Mutta älä kuitenkaan ole huolissasi, sillä näet edelleen samat laadukkaat tv ohjelmat myös tässä uudistuneessa HBO Max Nordic -versiossa. Voit katsoa niitä useimmilla laitteilla. Mikä parasta, HBO Max Suomi -palvelun hinta muuttuu hieman edeltäjäänsä halvemmaksi. Saat sen nyt 9 eurolla kuukaudessa ja voit myös halutessasi valita vuoden kestävän tilausjakson.

Mitä tulee tämän suoratoistopalvelun katsomiseen ulkomailla, tiedämme, että on turhauttavaa, kun saat virheilmoituksen yrittäessäsi katsoa HBO Nordic HBO Max -suoratoistopalvelun tai muiden samankaltaisten suoratoistopalveluiden sisältämiä suosikkiohjelmiasi ulkomailla. Maksat kuitenkin täyden hinnan HBO Max Suomi -palvelun käyttämisestä. Miksi se ei siis näy myös ulkomailla? Älä kuitenkaan anna tämän häiritä, vaan hanki VPN-palvelu ja noudata tämän artikkelin ohjeita. Voit hyödyntää VPN:ää myös muilla tavoin, kuten esimerkiksi suojaamaan toimintaasi verkossa. ExpressVPN on loistava vaihtoehto ja voit käyttää rahat takaisin -laatutakuun kokeilemalla palvelua 30 päivän ajan.

Toivottavasti tästä artikkelista oli sinulle apua ja saat HBO Nordic HBO Max -tilistäsi nyt kaiken irti! Pääset nyt nauttimaan tämän uuden HBO Nordic HBO Max -suoratoistopalvelun tarjonnasta.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi