Katso HBO Max Suomi ulkomailla VPN-palvelun avulla

Omistatko HBO -tilin ja haluaisit katsoa HBO Max Suomi -ohjelmia ulkomailla? Tarvitset kuitenkin suomalaisen IP-osoitteen voidaksesi katsella suoratoistopalvelun ohjelmia missä tahansa maailmalla. Voit hankkia uuden IP-osoitteen helposti VPN-palvelun avulla. Sen jälkeen voit katsoa haluamiasi ohjelmia myös ulkomailla ilman palvelun asettamia maakohtaisia estoja. Kiinnostuitko? Jatka siis lukemista, niin kerromme tässä artikkelissa tarkemmat ohjeet, joiden avulla voit katsoa HBO -ohjelmia ulkomailla.

Hanki nyt
Yrittää ExpressVPN! paras VPN HBO Max-sovelluksen käyttöön- Säästä 49%

Kokeile ExpressVPN:loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella ja saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun. Erikoistarjous: 12 kuukautta + 3 kuukautta ILMAISEKSI

Artikkeli päivitetty: 17 toukokuu 2024

Uudistunut HBO Max Nordic

HBO Max Suomi on Netflixin ja Viaplayn kaltainen maksullinen suoratoistopalvelu sekä amerikkalainen vuonna 1972 perustettu TV-kanava. Se on yksi maailman suosituimmista TV-kanavista, eikä syyttä. HBO Max EU tarjoaa katsojille runsaasti laadukkaita alkuperäissarjoja ja elokuvia. HBO Max Nordics julkaistiin vuonna 2012 ja se näkyy nimensä mukaisesti Pohjoismaissa. Voit siis katsoa yhdysvaltalaisia huippusarjoja suomenkielisillä tekstityksillä.

hbo max nordic

HBO Suomi tunnettiin kuitenkin aikaisemmin eri nimellä. Sen nimi muuttui vastikään 26. lokakuuta nimeen HBO Max HBO Nordic -nimestä. Kyseessä on iso muutos, mutta sen sisältö ja tilisi siirtyvät automaattisesti tähän palveluun, kun se on valmis otettavaksi käyttöön. Nimimuutos tuli aikaisemmin kuin mitä alunperin huhuttiin, mutta olemme valmiita ottamaan palvelun vastaan avoimin mielin. Se lupaa nimittäin edelleen tarjota katsojille tarkoin valittuja suosikkisarjoja ja -elokuvia. Näet esimerkiksi Warner Brosin sekä DC ja Cartoon Networkin tuottamia elokuvia. Vasta elokuvateattereihin ilmestynyt Dyyni ja The Suicide Squad kuuluvat näiden elokuvastudioiden tuotantoon. Nimen myötä tulevat muutokset vaikuttavat siis leffafanien kannalta lupaavilta!

Onko HBO Nordic HBO Max ilmainen ja näkyykö HBO Max Suomi ulkomailla?

Oletko jo tutustunut tähän HBO Nordic HBO Max -suoratoistopalveluun? Haluatko tietää, millaisia ohjelmia HBO n palvelussa voi oikein katsoa? Näet kaikki suositut tv sarjat ja elokuvat. Warner Bros uutuuselokuvat tulevat palveluun 45 päivää teatteriensi illan jälkeen, kun HBO Nordicin nimi muuttuu HBO Maxiksi. Voit esimerkiksi katsoa uutuuselokuvat Aquaman 2 ja Matrix 4. Harry Potteriin on myös tulossa velhomaailmaan liittyvä Ihmeotukset elokuvasarjan jatko-osa.

HBO Max Suomeen on nyt saatavilla sovelluksessa ja selaimessa. Voit katsoa sitä useimmilla laitteella, kuten iPhonella, iPadilla, Apple TV:llä, Chromecastilla sekä Android-, Mac- ja Windows-laitteilla. Palvelu maksaa noin 9 euroa kuukaudessa tai voit ostaa sen kerralla vuodeksi, jolloin hinnaksi tulee 70 euroa. Mikäli sinulla ei ole vielä aiempaa tiliä, suosittelemme myös tutustumaan uuden nimen tuomiin avajaistarjouksiin ja voit hankkia suoratoistopalvelun alennettuun hintaan.

hbo max suomi

Jos sinulla on HBO -tili, olet varmasti tottunut siihen, että kaikki suosikkisarjasi ovat helposti saatavilla tämän suoratoistopalvelun sivuilla. Ostamasi HBO Nordic HBO Max ei kuitenkaan valitettavasti näy muualla kuin Suomessa. Jos siis matkustat Suomen ulkopuolelle työ- tai lomamatkalle, et voikaan nauttia maksamastasi palvelusta, vaan näyttöön ilmestyy virheilmoitus. Tämä johtuu siitä, että suoratoistopalveluilla on yleensä sopimuksen mukaan velvollisuus pyrkiä estämään eri sijainnista tapahtuvia katseluyrityksiä. Ohjelmilla ei siis ole kansainvälisiä jakeluoikeuksia, vaan niitä tulisi katsoa vain kyseisen maan sisällä, josta tilaus on hankittu.

Mitä voit tehdä katsoaksesi HBO Nordic HBO Max ilmaiseksi myös ulkomailla oman HBO -tilisi kautta? Suosittelemme hankkimaan tähän tarkoitukseen VPN -palvelun. Sen avulla voit kiertää estot uuden IP-osoitteen avulla. Jatka lukemista, niin kerromme lisää tästä vaihtoehdosta. Ulkomaan matkat ovat tästä eteenpäin entistä viihdyttävämpiä, kun voit jatkaa suosikkisarjojesi katsomista keskeytyksettä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Katso HBO Max Suomi ulkomailla VPN-yhteyden avulla

  1. Valitse yllä olevista VPN-palveluista haluamasi ExpressVPN on suosikkimme näistä VPN-palveluista. ja rekisteröidy sen käyttäjäksi.
  2. Lataa ja asenna VPN palvelu käyttämällesi laitteelle ja avaa sovellus.
  3. Valitse maa, jonka ohjelmia haluat katsoa. Tässä tapauksessa jos olet ulkomailla, voit valita maaksi Suomen.
  4. Avaa HBO Nordic HBO Max -sovellus, johon sinulla on tilaus. Nyt pystyt yhdistämään sovellukseen ja katsomaan HBO -palvelun ohjelmia vaivatta ilman sijaintiin liittyvää virheilmoitusta.
  5. Mikäli haluat katsoa Suomessa muiden maiden kanavia, voit valita maaksi esimerkiksi Yhdysvallat ja sitten mennä selaimella haluamasi yhdysvaltalaisen kanavan nettisivuille.

Mikä on paras HBO Max VPN vuonna 2022?

Kuten sanoimme, voit katsoa HBO Max Suomi -palvelun ohjelmia myös ulkomailla, mutta tarvitset siihen laadukkaan VPN-yhteyden. Pohdit nyt varmaan, mikä on VPN ja miten se oikein toimii? Kyseessä on virtuaalinen erillisverkko, joka antaa käyttäjälle uuden IP-osoitteen eri sijainnissa. Pysyt siis fyysisesti edelleen samassa paikassa, mutta voit sen sijaan yhdistää netin toiseen maahan. Siten voit katsoa HBO Nordic HBO Max -ohjelmia VPN:n avulla mistä tahansa maanosasta kiertämällä kyseisen maan kohdalle asetetut rajoitukset. Se on yhtä helppoa kuin miltä kuulostaakin.

Mutta millainen VPN sinun tulisi hankkia? Jos alat selata nettiä etsiäksesi itsellesi sopivan VPN-palvelun, huomaat vaihtoehtoja olevan tarjolla valtavasti. Älä kuitenkaan huoli, sillä olemme koonneet tähän artikkeliin listan parhaista VPN-yhteyksistä. Näin valinta helpottuu huomattavasti! Nämä listalla olevat VPN-palvelut sopivat erinomaisesti juuri tähän tarkoitukseen ja HBO Max Nordic -ohjelmien katsominen toimii moitteettomasti niistä jokaisella. ExpressVPN on suosikkimme näistä VPN-palveluista. Olemme testanneet kaikki listalla olevat VPN-palvelut ja se sai parhaimmat arvosanat.

Jos haluat kuitenkin tutustua myös muihin vaihtoehtoihin, on tässä vielä listattuna parhaat arvostelut testeissämme saaneet VPN-palvelut. Alla olevia linkkejä klikkaamalla pääset kyseisen VPN-palvelun omille nettisivuille lukemaan lisää sen ominaisuuksista.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Nyt kun tiedät, mitä VPN-palveluita suosittelemme, voit valita omasi ja alkaa katsoa HBO Max Suomi -ohjelmia Suomen lisäksi myös ulkomailla. VPN:n käyttäminen itsessään on hyvin yksinkertaista. Olemme kuitenkin laatineet alle helpot ohjeet ottaaksesi VPN:n käyttöön. Niiden avulla et voi epäonnistua!

Näin paras VPN valitaan

Kerroimme edellisessä osiossa, kuinka parhaiden VPN -palveluiden listauksemme perustuu saamiimme testituloksiin. Alla esimerkkejä tärkeimmistä kriteereistä, joihin arviomme perustuvat.

Palvelinten kattavuus

Palvelinten määrällä on suuri merkitys VPN:n tehokkuuden kannalta. Kun palvelimia on enemmän ympäri maailmaa, on käyttäjän helpompi yhdistää mihin tahansa palvelimeen ilman, että se vaikuttaa liikaa striimausnopeuteen. Valinnanmahdollisuus eri maiden välillä on myös merkittävä etu, jotta voit katsoa haluamiasi suoratoistopalveluita, urheilutapahtumia ja muita kanavia mistä tahansa.

Yhteysnopeus

Ilman nopeaa nettiä on turhauttavaa katsella ohjelmia tai pelata pelejä. Striimausnopeudella on siis merkitystä tai muuten joudut tottumaan jatkuvaan pätkimiseen ja hitaaseen nettiin. Kuten jo totesimme, vaikuttaa palvelinten määrä myös suoraan yhteysnopeuteen. Kannattaakin siis kiinnittää erityistä huomiota näihin kahteen seikkaan.

Yksityisyys

Mitä olisi VPN ilman yksityisyydensuojaa? Haluatko selata verkkoa huoletta ilman jatkuvaa uhkaa altistua hakkereiden hyökkäyksille tai tietojen vuotamiselle nettiin? Hanki siis yksityisyyteen ja suojaukseen panostava VPN-palvelu, joka ei kerää lokitietoja käyttäjästä. Näin voit varmistua yksityisyydensuojasta ja turvata selustan.

Asiakaspalvelu

Testasimme paras VPN -listaa tehdessämme myös asiakaspalvelun toiminnan, sillä se on tärkeää mitä tahansa tuotetta tai palvelua valitessa. Ethän halua joutua turvautumaan tukeen, josta ei saa tarvittavaa apua? On siis tärkeää selvittää, millä tavalla voit olla yhteydessä asiakaspalveluun ja millaista tukea heillä on tarjota. Tarkista myös, onko tukea saatavilla ympäri vuorokauden ja kuinka nopeasti saat tuesta vastauksen.

Hinta

On sanomattakin selvää, että käyttäjä haluaa tietenkin parhaan hinta-laatusuhteen tarjoavan VPN-palvelun. Tutustu siis rauhassa eri tuotteisiin ja tilausvaihtoehtoihin. Näin saat paremman kuvan siitä, millainen on vuosittaisen tai kuukausittaisen tilauksen välinen hintaero. Sitten voit päättää, millainen tilausjakso on itsellesi kaikista sopivin. Emme myöskään suosittele valitsemaan ilmaista VPN-palvelua, vaikka se voisikin olla houkuttelevaa. Miksi näin on? Kerromme lisää seuraavassa osiossa.

vpn hbo max

Nyt tiedät, miten paras VPN kannattaa valita ja mihin kriteereihin on tärkeää kiinnittää huomiota. Mikäli haluat olla varma, että kaikki nämä kriteerit toteutuvat, voit valita VPN-palvelun yllä olevalta listalta. Ne ovat kaikki käyneet läpi meidän tiukan arvostelun ja päätyneet siitä syystä parhaimpien joukkoon. Olemme siis helpottaneet valintaa huomattavasti, sillä VPN-palveluita on netissä tarjolla runsaasti. Haluamme suositella erityisesti ExpressVPN:ää. Kaikki yllä olevat kriteerit täyttyvät sen kohdalla erinomaisesti.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

Kuten lupasimme yllä, on nyt aika paljastaa, miksi ilmaiseen VPN:ään ei ole syytä luottaa. Ilmainen ei nimittäin aina tarkoita ilmaista, vaikka se siltä vaikuttaakin. Saatat menettää yksityisyyden suojan, kun tietosi luovutetaan kolmansille osapuolille rahan toivossa. Tällaiset palvelut keräävät lokitietoja käyttäjistä ja seuraavat verkkoliikennettä. Ne tallentavat nettilomakkeisiin täyttämäsi tiedot ja antavat ne eniten tarjoaville. Saatat myös altistaa laitteen haittaohjelmille ja ponnahdusikkunoille.

Mikäli olet aikeissa käyttää ilmaista VPN:ää suoratoistopalveluiden, kuten HBO Max, katsomiseen, ei se todennäköisesti onnistu. Ilmaisia VPN-palveluita ei ole nimittäin luotu kovin tehokkaiksi ja ne sisältävät vain rajallisen määrän IP-osoitteita. Tiedonsiirto ja yhteysnopeus hidastavat verkossa toimimista. 

Jos haluat olla varma VPN-palvelun tehokkuudesta, suosittelemme suosiolla maksamaan palvelusta. Voit jopa kokeilla suosikkipalveluamme ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän ajan. ExpressVPN tarjoaa nimittäin 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit halutessasi testata tuotetta ja tehdä ostopäätöksen vasta kuukauden kokeilun jälkeen.

ExpressVPN toimii vaivattomasti ja nopeuttaa netin selausta. Se suojaa myös mahdollisilta riskeiltä, joissa yksityisyytesi saattaisi paljastua muille käyttäjille. Mikä parasta, voit kokeilla tätä VPN-palvelua vapaasti 30 päivän ajan ja sitten olla yhteydessä ExpressVPN:n erinomaiseen asiakaspalveluun, mikäli et olekaan vakuuttunut VPN:n toimivuudesta. Sinulle palautetaan rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun. ExpressVPN on kuitenkin erittäin laadukas, luotettava ja turvallinen. Voit käyttää sitä kaikilla haluamillasi laitteilla, kuten tabletilla, puhelimella, reitittimellä ja tietokoneella.

Mitä muuta VPN:n avulla voi tehdä kuin katsoa HBO Max ulkomailla?

VPN on luotu alunperin suojaamaan käyttäjiä verkossa piileviltä vaaroilta. Se takaa käyttäjän yksityisyyden ja turvallisuuden nettiä selatessa. Tämä ominaisuus on edelleen tärkeä, mutta VPN tarjoaa myös muita hyödyllisiä etuja, joiden takia haluat hankkia kyseisen palvelun.

Tässä artikkelissa olemme keskittyneet siihen, kuinka voit katsoa HBO Nordic HBO Max -ohjelmia ulkomailla. VPN:n avulla voit kuitenkin katsoa HBO -palvelun lisäksi myös muita suoratoistopalveluita tai kansainvälisiä tapahtumia mistä tahansa. Voit katsoa esimerkiksi Jalkapallon mestarien liigan otteluita. Sinun tulee vain valita VPN:n sijainniksi haluamasi maa ja sitten voit nauttia kyseisen maan kanavien tarjoamasta ohjelmistosta ilman ongelmia. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi amerikkalaista Netflixiä. Et varmasti tule pettymään sen tarjontaan, sillä valikoima on suomalaiseen versioon verrattuna valtava.

hbo nordic hbo max

Saat VPN:n avulla myös nopeamman verkkoyhteyden, sillä palveluntarjoajasi ei voi IP-osoitteen vaihtuessa hidastaa netin selausnopeutta. Et joudu enää kärsimään jatkuvasta pätkimisestä ja latauksen keskeytymisestä suosikkiohjelmaa katsoessasi tai nettiä selaillessasi.

Mikäli olet huolissasi hakkereista ja muista haitoista, joille netin käyttäminen altistaa, voit myös jatkuvasti vaihtuvan IP-osoitteen avulla suojautua näiltä uhilta. Voit siis rauhassa selata nettiä julkisella Wifi-verkolla missä vain, sillä yksityisyytesi on turvattu VPN:n välityksellä. Oman sijainnin salaaminen on erinomainen tapa suojautua netissä piileviltä vaaroilta. Vaikka siis pysyt fyysisesti edelleen samassa paikassa, voit virtuaalisesti olla melkein missä vain. VPN:n hankkiminen on suositeltavaa ja artikkelissa olevan listan avulla voit valita itsellesi varmasti toimivan VPN-palvelun.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Yhteenveto

On aina jännittävää, kun yritys tai palvelu muuttaa nimeä tai toimintaansa, varsinkin jos olet tottunut sen vanhaan versioon ja vierastat muutosta. Mutta älä kuitenkaan ole huolissasi, sillä näet edelleen samat laadukkaat tv ohjelmat myös tässä uudistuneessa HBO Max Nordic -versiossa. Voit katsoa niitä useimmilla laitteilla. Mikä parasta palvelun hinta muuttuu hieman edeltäjäänsä halvemmaksi. Saat sen nyt 9 eurolla kuukaudessa ja voit myös halutessasi valita vuoden kestävän tilausjakson.

Mitä tulee tämän suoratoistopalvelun katsomiseen ulkomailla, tiedämme, että on turhauttavaa, kun saat virheilmoituksen yrittäessäsi katsoa HBO Nordic HBO Max -suoratoistopalvelun tai muiden samankaltaisten suoratoistopalveluiden sisältämiä suosikkiohjelmiasi ulkomailla. Maksat kuitenkin täyden hinnan HBO Max Suomi -palvelun käyttämisestä. Miksi se ei siis näy myös ulkomailla? Älä kuitenkaan anna tämän häiritä, vaan hanki VPN-palvelu ja noudata tämän artikkelin ohjeita. Voit hyödyntää VPN:ää myös muilla tavoin, kuten esimerkiksi suojaamaan toimintaasi verkossa. ExpressVPN on loistava vaihtoehto ja voit käyttää rahat takaisin -laatutakuun kokeilemalla palvelua 30 päivän ajan.

 

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi