Katso Formula E live 2024 Kaikkialla

Katso Formula E live 2024 Suomessa ja ulkomailla artikkelin vinkkien avulla. Kerromme, miten se onnistuu helposti ja nopeasti. Jatka siis lukemista, niin opit lisää aiheesta.

Hanki ExpressVPN
Katso Formula E live ExpressVPN:n avulla - Säästä 49 %

Katso Formula E live ExpressVPN:n avulla hankkimalla 49 % tarjouksella. Saat vuoden tilauksen, 3 kk ilmaiseksi sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Parhaat striimaussivustot Formula E live katsomiseen

Missä Formula E on katsottavissa Suomessa? Voimme iloksemme todeta, että se näkyy Eurosport-kanavalla. Eurosport on maksullinen kanavapaketti, joka tarjoaa monipuolisesti eri urheiluohjelmia, kuten tennistä, pyöräilyä ja talviurheilua. Voit luoda hetkessä oman kisastudion.

Eurosport on katsottavissa selaimella ja sovelluksella. Voit käyttää sitä iOS- ja Android-laitteilla sekä Windowsilla ja Macilla. Eurosport Playeriä on mahdollista käyttää myös älytelevisiossa sekä Chromecastin ja AirPlayn avulla. Eurosportin tukemia selaimia ovat Chrome, Safari ja Firefox.

Kyseessä on kuitenkin maksullinen palvelu, joten se ei välttämättä sovi kaikille. Haluatko tietää, miten voit katsoa kisat ilmaiseksi? Katso Formula E Suomessa ilmaiseksi artikkelin vinkkien avulla. Jatka siis lukemista, niin opit lisää aiheesta.

Formula E streaming

Parhaat ilmaiset striimaussivustot Formula E live katsomiseen

Jos et halua maksaa Eurosport-kanavapaketista, voit aina katsoa Formula E live Suomi ilmaiseksi alla olevien kanavien kautta.

Ziggo Sport

Ziggo Sport on hollantilainen ilmaiskanava, joka näyttää lukuisia eri urheilutapahtumia sekä keskusteluohjelmia urheiluun liittyen. Se tarjoaa käyttäjilleen sovelluksen, joka on ladattavissa Apple-, Android- ja Amazon Fire TV -laitteille. Se on ehdottomasti yksi parhaista ilmaiskanavista Formula E TV ja streamaukseen.

RTBF

RTBF on puolestaan belgialainen kanava, joka tarjoaa ilmaisia ohjelmia katsojille. Se sopii erinomaisesti urheilun katsomiseen ja näet Formula E lähetykset sen kautta. Voit halutessasi katsoa myös suosittuja televisio-ohjelmia tai kansainvälisiä elokuvia. RTBF on katsottavissa useimmilla laitteilla, kuten Android, Apple, Mac, Windows, PlayStation 3/4, Xbox One sekä Android TV.

Channel 4

Tämä brittiläinen striimaussivusto näyttää Formula E streaming kisojen lisäksi myös muita parhaita urheilutapahtumia, kuten jalkapalloa, rugbya sekä formulakisoja. Urheilun lisäksi voit tutustua kanavan lukuisiin elokuviin, sarjoihin ja dokumenttiohjelmiin. Katso Channel 4 -kanavaa älypuhelimella tai tabletilla, tietokoneella, pelikonsolilla sekä älytelevisiolla.

Nämä kaikki ilmaiskanavat ovat kuitenkin katsottavissa ainoastaan kyseisen maan sisällä. Haluatko tietää, mistä tämä johtuu ja kuinka ongelman voi kiertää? Lue lisää, niin opit näkemään Formula E Suomessa ja ulkomailla.

Estävätkö maakohtaiset rajoitukset Formula E live streamauksen?

Suoratoistopalveluiden tulee noudattaa sisällöntuottajien kanssa solmittuja sopimuksia ja tästä syystä Formula E streaming lähetysten katsomista on rajoitettu maan rajojen sisäpuolelle. Maakohtaisten rajoitusten noudattaminen mukailee siis televisio-oikeuksia ja kunnioittaa sopimusta.

Formula E suomessa

Käyttäjän sijainti voidaan päätellä IP-osoitteen perusteella. Kun suoratoistopalvelu havaitsee IP-osoitteen olevan ulkomailla, on palvelun käyttäminen mahdotonta. Vai onko?

Kerromme nyt vaihtoehtoisen tavan katsoa Formula E streaming myös ulkomailla. Tarvitset siihen VPN-palvelun, joka muuttaa IP-osoitteen ja mahdollistaa maakohtaisten rajoitusten kiertämisen.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Kierrä georajoitukset ja katso Formula E live missä tahansa

Tarvitset laadukkaan VPN-palvelun ja uuden IP-osoitteen kiertääksesi georajoitukset. Mutta kuinka se tarkalleen ottaen onnistuu? Alla olevien ohjeiden avulla voit kiertää maakohtaiset estot ja katsoa Formula E Suomessa ja ulkomailla.

 1. Tilaa ExpressVPN palvelun nettisivuilta.
 2. Lataa ja asenna VPN laitteelle.
 3. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelimen sijainti katsomasi kanavan mukaan:
  • Suomi, kun haluat katsoa Eurosport-kanavaa.
  • Hollanti, kun haluat katsoa Ziggo Sport -kanavaa.
  • Belgia, kun haluat katsoa RTBF-kanavaa.
  • Iso-Britannia, kun haluat katsoa Channel 4 -kanavaa.
 4. Mene valitsemasi suoratoistopalvelun verkkosivuille ja aloita Formula E streaming katsominen missä vain.

Katso Formula E live testaamalla ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluista, joka tarjoaa laadukkaan, turvallisen ja nopean yhteyden. Mikä parasta, voit kokeilla sitä ilmaiseksi kuukauden ajan! Monet VPN-yhteydet tarjoavat mahdollisuuden kokeilla palveluaan 30 päivän ajan, mutta pienellä präntätty sopimusteksti voikin osoittaa rahojen takaisin saamisen olevan vaikeaa.

Formula E suomessa

Näin ei ole kuitenkaan ExpressVPN:n kohdalla. Se on luotettava palvelu, joka palauttaa rahat takaisin viiden arkipäivän sisällä eikä kysele syytä peruutukseen. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluun ennen 30 päivän kokeilujakson päättymistä ja saat rahat takaisin.

Klikkaa alla olevaa linkkiä hyödyntääksesi tämän tarjouksen ja katsoaksesi Formula E live stream kaikkialla.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

Parhaat VPN-palvelut Formula E live striimaukseen

VPN-palveluiden valtava määrä voi hämmentää ketä tahansa ja halusimme helpottaa päätöksen tekemistä lukijoillemme. Olemme siis vertailleet eri VPN-palveluita ja valinneet niistä parhaat testitulosten perusteella. Vertasimme muun muassa palvelinten lukumäärää ja sijaintia, nopeutta, torrenttien lataamismahdollisuutta sekä asiakaspalvelua.

Mikä tärkeintä, kaikki alla olevat VPN-palvelut ovat riittävän hyviä kiertämään georajoitukset, jotta voit katsoa Formula E live stream missä tahansa. Tutustu parhaiden VPN-palveluiden listaan alla.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Mitä hyötyä VPN-palvelusta on?

VPN-palvelun tarjoamat hyödyt eivät rajoitu ainoastaan Formula E Suomessa ja ulkomailla katsomiseen. Voit käyttää VPN:ää myös muihin tarkoituksiin. Selvitä sen monipuoliset hyödyt alta.

Kierrä maakohtaiset rajoitukset

Formula E live stream lähetysten katsomisen lisäksi voit siis kiertää myös muiden suoratoistopalveluiden asettamat estot. VPN onkin suosittu apuväline esimerkiksi Yhdysvaltojen Netflixin katsomiseen. Siellä Netflix sisältää paljon enemmän katsottavaa, kuin Suomen versio. Muita suosittuja striimauspalveluita ovat Hulu, Amazon Prime, Disney+ ja HBO.

Katsella Kaava E

Kierrä sensuuri

Tämän lisäksi voit käyttää nettiä vapaasti myös sensuuria harrastavissa maissa, kuten Kiinassa ja Venäjällä. Jos olet siis matkustamassa kyseisiin valtioihin, lataa VPN ensin laitteelle, jotta se on varmasti käytössä perille päästyäsi. Muuten et voi käyttää muun muassa Twitteriä, Facebookia tai Instagramia haluamallasi tavalla. Puhumattakaan selaimesta.

Paranna turvallisuutta ja yksityisyyttä

VPN:n alkuperäinen tarkoitus on suojata käyttäjän yksityisyyttä netissä. Netti sisältää lukuisia eri vaaroja, kuten hakkerit ja muu seuranta ja näin ollen niistä ei ole haittaa käyttäjälle. VPN nimittäin kuljettaa kaiken tiedon palvelimelle eräänlaisen salatun tunnelin kautta. Salauksessa käytetään hyväksi huippulaadukasta teknologiaa, jotta sen toimivuus voidaan taata.

Julkiset Wifi-verkot voivat yllättää monet vaarallisuudellaan. VPN auttaa kuitenkin säilyttämään täydellisen yksityisyyden myös julkisessa Wifi-verkossa. Muistathan siis pitää VPN:n aina päällä – varsinkin silloin, kun matkustat tai työskentelet kotiverkon ulkopuolella.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

UKK – usein kysytyt kysymykset

Voit lukea alta vastaukset Formula E streaming aiheesta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on Formula E?

Formula E on autourheilukilpailu, jossa kilpaillaan yksipaikkaisilla sähkökilpa-autoilla. Maailmanmestaruudesta taistellaan sekä kuljettajien että tallien välillä. Ensimmäinen kausi käytiin vuoden 2014 syyskuussa.

Formula E live stream kalenteri 2023

E-Prix Circuit Päivämäärä
E1 – Mexico City ePrix 2023 Autódromo Hermanos Rodríguez – Meksiko 14. tammikuuta
E2 – Diriyah ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi Arabia 27. tammikuuta
E3 – Diriyah ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi Arabia 28. tammikuuta
E4 – Hyderabad ePrix 2023 Hyderabad Street Circuit – Intia 11. helmikuuta
E5 – Cape Town ePrix 2023 Cape Town Street Circuit – Etelä-Afrikka 25. helmikuuta
E6 – São Paulo ePrix 2023 São Paulo Street Circuit – Brasilia 25. maaliskuuta
E7 – Berlin ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Saksa 22. huhtikuuta
E8 – Berlin ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Saksa 23. huhtikuuta
E9 – Monaco ePrix 2023 Circuit de Monaco – Monaco 6. toukokuuta
Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin 20. toukokuuta
E11 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International e-Prix Circuit – Indonesia 3. kesäkuuta
E12 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International e-Prix Circuit – Indonesia 4. kesäkuuta
Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin 24. kesäkuuta
E14 – Rome ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italia 15. heinäkuuta
E15 – Rome ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italia 16. heinäkuuta
E16 – London ePrix 2023 ExCeL London – Iso-Britannia 29. heinäkuuta
E17 – London ePrix 2023 ExCeL London – Iso-Britannia 30. heinäkuuta

Formula E streaming kuljettajat 2023

Tässä näet Formula E live stream kuljettajat vuonna 2023.

formula e drivers

Yhteenveto: katso Formula E live Suomessa ja ulkomailla

Haluatko katsoa Formula E Suomessa ja ulkomailla? Näet lähetykset maksullisen Eurosport-kanavan kautta Suomessa tai ulkomaalaisten ilmaisten kanavien (RTBF, Ziggo Sport, Channel 4) kautta.

Niiden katsominen on kuitenkin rajoitettu vain kyseiseen maahan. Tarvitset siihen sopivan VPN-palvelun, joka muuttaa IP-osoitteen sijaintia maakohtaisten rajoitusten kiertämiseen.

ExpressVPN on nopea ja luotettava VPN-palvelu, jota suosittelemme kokeilemaan katsoaksesi Formula E Suomessa ja ulkomailla. Pidä kaikki laitteesi suojattuna hankkimalla ExpressVPN. Saat sen 30 päivän rahat takaisin -takuulla artikkelissa olevien linkkien kautta.

Jos olet kiinnostunut katsomaan myös F1-kisoja, suosittelemme lukemaan  Formula 1 -artikkelimme.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi