Katso Formula 1 Bahrain Grand Prix 2023 lähetykset

black friday tarjous

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia sivustoja, joilla voit katsoa Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä. Oletko suuri Formula-fani? Katsotko yleensä kaikki F1 kisat? Mikäli haluat katsoa Formulat ilmaiseksi myös ulkomailla, suosittelemme jatkamaan tämän artikkelin lukemista.

Katso F1 lähetykset ilmaiseksi ExpressVPN:n avulla
Hanki paras VPN-palvelu 49 % alennettuun hintaan. Saat ExpressVPN-tilaukseen kolme kuukautta kaupan päälle ja rahat takaisin -takuun. Katso Formula 1 Bahrain Grand Prix 2023, joka järjestetään paikassa Sakhir, Bahrain,maaliskuu 5, 2023

Artikkeli päivitetty: 30 marraskuu 2022

Parhaat striimauspalvelut, joiden kautta näet Formula 1 lähetykset Suomessa

 • Viaplay

Viaplay on Nordic Entertainment Groupin omistama suoratoistopalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Se perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien noussut suureen suosioon pohjoismaalaisten keskuudessa.

Siitä onkin tullut Suomessa johtava striimauspalvelu urheilun katsomiseen. Viaplay sisältää nimittäin valtavan urheilutarjonnan ja voit katsoa Formulat ilmaiseksi ulkomailla sekä muuta urheilua, kuten muun muassa jääkiekkoa, jalkapalloa, olympialaiset tai golfia.

Urheilun lisäksi voit katsoa vaikka uusimpia ja suosituimpia Hollywood-elokuvia sekä kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja. Saat uutta katsottavaa viikoittain, joten Viaplay-suoratoistopalvelun hankkiminen kannattaa ehdottomasti.

Voidaksesi katsoa Formula 1 lähetykset niin Suomessa kuin ulkomailla, tulee sinulla olla sopiva striimauspalvelu. Sen avulla näet F1 lähetykset Suomessa maksettuasi palvelusta. Jos kuitenkin asut ulkomailla, etkä pysty katsomaan ViaPlayta, suosittelemme jatkamaan artikkelin lukemista. Kerromme, kuinka se onnistuu helposti. Voit käyttää sitä useimmilla laitteilla ja katsoa Formula ilmaiseksi.

f1 lähetykset

Parhaat kanavat, josta näet Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä

 • RTL

RTL on saksalainen ilmaiskanava, jota on esitetty jo vuodesta 1984 lähtien. Saksassa kanavaa voidaan katsoa ilman rajoituksia, mutta Suomessa se ei kuitenkaan onnistu yhtä helposti.

Näet RTL-kanavan kautta Formulat ilmaiseksi, kunhan hankit ensin VPN Suomi F1 -palvelun. Kanavan kautta näet myös muun muassa jalkapalloa ja Walt Disney -elokuvia, joten suosittelemme kokeilemaan kanavaa.

 • SRF

Sveitsiläinen yleisradioyhtiö SRF on myös allekirjoittanut sopimuksen joidenkin moottoriurheilukilpailujen näyttämisestä tällä kaudella. SRF Formula 1 -stream voidaan kuitenkin estää, jos käytät sitä Itävallasta. Tässä tapauksessa tarvitset VPN:n streamin eston poistamiseen.

Nämä TV-kanavat eivät ole katsottavissa Suomen rajojen sisäpuolella, mutta meillä on yksinkertainen ja helppo ratkaisu ongelmaan. Lue lisää, niin kerromme, kuinka voit katsoa ulkomaalaisia kanavia myös Suomessa ja katsoa Formulaa ilmaiseksi.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous joulukuu 2022n loppuun asti

Kuinka katsot Formula 1 lähetykset kanavilla, jotka eivät ole saatavilla?

Kuten jo mainitsimme aiemmin artikkelissa, on ulkomaalaisten kanavien ja suoratoistopalveluiden katsominen Suomessa ja toisinpäin suomalaisten kanavien katsominen ulkomailla mahdotonta ilman kunnollista VPN-palvelua.

ViaPlay ei näy ulkomailla, koska tekijänoikeuslait kieltävät sen katsomisen Suomen rajojen ulkopuolella. Tämä on suoratoistopalvelun ja tapahtuman tai ohjelmien tekijöiden luoma sopimus, jota heidän tulee noudattaa.

Suoratoistopalvelu siis estää sen käytön, mikäli käyttäjän IP-osoite on ulkomailla. IP-osoite paljastaa käyttäjän sijainnin ja näin käyttäjä voidaan blokata.

Mikä siis ratkaisuksi voidaksesi katsoa Formulat ilmaiseksi? Hanki VPN, jonka kautta voit muuttaa IP-osoitetta ja näin ollen ulkomaalaiset kanavat ja suoratoistopalvelut erehtyvät sijainnistasi.

VPN on yksityinen erillisverkko, joka parantaa käyttäjän turvallisuutta netissä. Se on tarpeellinen apuväline anonymiteetin takaamiseen verkossa, jossa hakkerit voivat muuten päästä käsiksi tärkeisiin tietoihin.

formulat ilmaiseksi

F1 VPN avulla käyttäjä voi kiertää sijainnin mukaan määrittyvät georajoitukset. Vaikka olisit siis fyysisesti Suomessa, voit asettaa maaksi esimerkiksi Saksan katsoaksesi Formulaa ilmaiseksi RTL-kanavan kautta.

Näin F1 stream Suomi striimaamisesta tulee jälleen mahdollista myös maan rajojen ulkopuolella.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous joulukuu 2022n loppuun asti

Katso Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä VPN:n avulla

Kuinka voit siis katsoa F1 lähetykset ilmaiseksi netissä? Seuraavaksi kerromme vaiheittain kuinka voit katsoa Formulat ilmaiseksi. VPN on täydellinen apuväline, joka suojaa myös käyttäjän yksityisyyttä netissä. Sen käyttäminen on vaivatonta ja helppoa. Noudata vain näitä yksinkertaisia vaiheita ja näet Formulaa ilmaiseksi:

 1. Valitse yllä mainitsemamme RTL-kanava tai jokin muu kanava, josta F1 kisat näkyvät ilmaiseksi. Tässä linkki saksalaisen RTL-kanavan sivustolle. Mikäli haluat maksaa suoratoistopalvelusta ja katsoa Formuloita sen kautta myös ulkomailla, valitse Viaplay. Tästä linkistä pääset Viaplayn sivustolle. Tästä linkistä pääset sveitsiläisen SRF-kanavan sivustolle.
 2. Valitse sitten yksi alla esitellyistä VPN-palveluista. ExpressVPN on parhaimmat arvostelut saanut palvelu ja meidän suosikkimme. Voit kuitenkin lukea lisätietoja myös muista VPN-palveluista ja valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.
 3. Lataa ja asenna valitsemasi VPN-palvelu laitteelle. Varmistathan, että laite on yhteydessä nettiin, jotta voit käyttää VPN:ää ja katsoa F1 lähetykset ilmaiseksi netissä.
 4. Valitse VPN-palvelin kyseisestä maasta, jonka kanavan tai suoratoistopalvelun valitsit. Huomaathan, että F1-lähetysten selostus on myös maan omalla kielellä!
 5. Mene kyseisen tv-kanavan nettisivuille ja luo tunnukset sen käyttämiseen, mikäli se on tarpeen. Rekisteröityminen on yleensä ilmaista ja vaivatonta.
 6. Tämän jälkeen voit alkaa katsoa Formulat ilmaiseksi netissä ja nauttia kisahuumasta omalta kotisohvalta käsin!

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivää!

Mikäli et ole vielä valmis hankkimaan VPN-palvelua vuodeksi, kokeile ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan ja katso Formulaa ilmaiseksi. Voit rauhassa tutustuta palveluun ja jatkaa tai lopettaa sen käytön halutessasi koeajan päätyttyä.

Huomaathan, että ilmaisen VPN-palvelun käyttäminen ei ole suositeltavaa. Ilmaiset VPN-palvelut tallentavat käyttäjän tiedot ja myyvät ne eteenpäin kolmansille osapuolille.

Siten tietosi voidaan varastaa ja hakkerit pääsevät käsiksi esimerkiksi sosiaalisen median käyttötilille tai pahimmassa tapauksessa pankkitilille. Ilmaiset VPN-palvelut myös myyvät kaistanopeutta muille käyttäjille, mikä hidastaa netin selaamista ja striimausta merkittävästi.

Vältäthän siis ilmaisia palveluita ja tilaa luotettava ExpressVPN hyödyntämällä 30 päivän rahat takaisin -takuuta ja katso F1 lähetykset ilmaiseksi.

Parhaat VPN-palvelut, joiden avulla näet Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä

Kuinka VPN-palvelu oikein toimii? Tässä osiossa haluamme esitellä listan testatuista ja riskittömistä VPN-palveluista. Hanki siis omasi ja katso ilmaiseksi Formula 1 -livelähetyksiä. Tärkein kriteeri VPN-palvelun hankintaan on se, että saat pääsyn kaikkien niiden maiden sivustoille, joissa ilmaiset F1 lähetykset näkyvät.

Kuten jo mainitsimmekin artikkelin alussa, on ExpressVPN mielestämme paras vaihtoehto. Tässä kuitenkin myös lista muista VPN-palveluista, joita suosittelemme. Voit lukea niistä lisää alla olevista linkeistä klikkaamalla haluamaasi VPN-palvelua ja katso Formula 1 lähetykset tänään.

Formula 1 lähetykset ja muut VPN-palvelun hyödyt

Katseltuasi Formulaa ilmaiseksi netissä voit myös käyttää VPN-palvelua muihin tarkoituksiin. Lue alta mitä kaikkea hyötyä VPN:stä oikein on.

 • Taistele sensuuria vastaan. Siten voit esimerkiksi käyttää vapaasti eräiden valtioiden (kuten Venäjä ja Kiina) verkkoa. Sosiaalinen media ja tietyt nettisivustot on blokattu näissä maissa, mutta jos hankit VPN-palvelun etukäteen ennen maahan matkustamista, voit selata nettiä ilman rajoja.
 • Panosta turvallisuuteen. VPN tarjoaa käyttäjälle turvaa ja yksityisyyttä. Se salaa käyttäjän tiedot suojatun putken välityksellä ja antaa käyttäjälle täysin uuden IP-osoitteen eri sijainnissa.
 • Käytä julkista Wifi-verkkoa anonyymisti. Julkisen Wifi-verkon selaaminen ei myöskään ole koskaan ollut turvallisempaa VPN-palvelun avulla. Sitä kannattaa hyödyntää, mikäli olet tottunut vaikka työskentelemään julkisilla paikoilla. Näin pysyt varmasti anonyyminä netissä ja muut eivät pääse käsiksi tärkeisiin henkilökohtaisiin tietoihin.
 • Kierrä maakohtaiset estot. Voit myös katsoa muiden maiden TV-ohjelmia sekä elokuvia esimerkiksi Netflixin, Hulun tai Amazon Primen kautta. Valitse vain IP-osoitteen sijainniksi haluamasi maa (kuten Yhdysvallat) ja näet maakohtaisen valikoiman. Amerikan Netflix on esimerkiksi täynnä uutuuksia sekä eri sarjoja ja elokuvia. Näin voit katsella kaikkia uutuussarjoja ennen kuin ne tulevat Suomen Netflixiin. VPN avaa siis huikean mahdollisuuden koko maailman TV-tarjontaan.

formula 1 lähetykset

Katso siis Formulaa ilmaiseksi ja muuta urheilua striimamalla. Tässä hyvä artikkeli MotoGP:n katsomiseen. Suosittelemme ehdottomasti hankkimaan oman VPN-palvelun ja toteamaan itse, kuinka paljon iloa siitä on.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous joulukuu 2022n loppuun asti

Katso Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä: yhteenveto

Formula 1 -kausi on tärkeä osa monen penkkiurheilijan elämää. Ole siis valmis, kun tämän vuoden seuraava Grand Prix alkaa ja katso F1 lähetykset ilmaiseksi netissä VPN-palvelun avulla.

VPN on kaikinpuolin hyödyllinen palvelu, joka takaa turvallisemman suojauksen netin selailuun ja salaa sijainnin turvaten yksityisyytesi. VPN-palveluita on useita, mutta suosittelemme ExpressVPN-palvelua, jotta näet F1 ilmaiseksi netissä suorana lähetyksenä. Näin sinun ei tarvitse katsoa lähetyksiä jälkikäteen seuraavana päivänä tai maksaa F1-lähetyksien katsomisesta esimerkiksi Viaplayssa, vaan voit katsoa Formulaa ilmaiseksi.

VPN:n käyttö on hyvin helppoa, kun tiedät jo oikeat sivustot ja toimivat VPN-palvelut. Itse  palvelun valitseminen ei ole aina helppoa, mutta toivomme, että artikkelissa olevasta listasta on kuitenkin hyötyä sen tekemiseen ja näet Formulat ilmaiseksi netissä.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi