Katso Formula 1 Bahrain Grand Prix 2022 ilmaiseksi netissä

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia sivustoja, joilla voit katsoa Formula 1 ilmaiseksi netissä. Oletko suuri Formula-fani? Katsotko yleensä jokaisen kisan? Et varmasti halua siis tälläkään kertaa jättää väliin, kuinka Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas pärjäävät kisoissa Alfa Romeon ja Mercedesin talleissa. Tässä artikkelissa listaamiemme sivustojen kautta voit katsoa F1 live ilmaiseksi netissä missä tahansa oletkin. Katso F1 ilmaiseksi vaihtamalla sijaintiasi VPN-palvelun avulla. Oletko valmis vuoden 2022 formulakauteen? Kilpailijat kisaavat tänä vuonna 23 osakilpailussa, mikä on ennätysmäärä osakilpailuja. Kausi päättyy joulukuussa jälleen Abu Dhabiin. Jos siis olet kiinnostunut formuloiden katsomisesta, jatka lukemista, niin kerromme lisää aiheesta. Opit artikkelista kuinka voit katsoa F1 ilmaiseksi netissä.

Katso Formula 1 ilmaiseksi
Katso Formula 1 Bahrain Grand Prix 2022, joka järjestetään paikassa Bahrain International Circuit, Bahrain, maaliskuu 20, 2022. Käytä ExpressVPN suoratoistoon!

Katso Formula 1 ilmaiseksi netissä

Suomessa F1-livelähetykset näkyvät ainoastaan kalliiden urheilupakettien (kuten MTV ja C More) avulla. Ne ovat melko hintavat, joten halusimme tarjota vaihtoehdon katsoa kisoja edullisempaan hintaan. Formulat näkyvät myös yleensä seuraavana päivänä MTV 3 -kanavalla. Mikäli kuitenkin haluat katsoa Formula 1 -kisat livenä, mutta et halua maksaa liikaa urheilupaketeista, on VPN erinomainen ratkaisu.

Sen avulla voit katsoa ulkomaalaisten tv-kanavien ilmaisia formulalähetyksiä. VPN:n käyttö on myös täysin laillista. Sinun tulee vain yhdistää VPN kyseiseen maahan, jossa Formula lähetykset näkyvät maksutta ja siirtyä kanavan nettisivuille katsomaan Formula 1 ilmaiseksi. Saatat myös joutua rekisteröitymään sivuille katsellaksesi kanavan tarjoamia ohjelmia. Annamme kuitenkin tarkemmat ohjeet lähetysten katsomiseen myöhemmin tässä artikkelissa. Jatka siis lukemista!

f1 ilmaiseksi

Jotta voisit katsoa Formula 1 ilmaiseksi netissä, on suositeltavaa hankkia VPN erilaisten ilmaisten ja usein hyvin epämääräisten striimaussivustojen sijaan. Ne ovat yleensä täynnä viruksia, mainoksia ja haittaohjelmia, jotka häiritsevät katselukokemusta ja aiheuttavat myös riskin laitteelle. Ne saattavat myös lakata toimimasta ja joudut etsimään uuden striimaussivuston kesken lähetyksen.

VPN-palvelun avulla voit kuitenkin katsoa muiden maiden näyttämiä ilmaisia lähetyksiä sijainnista riippumatta. Suosittelemme, että panostat maksulliseen VPN-palveluun, sillä ilmaisen VPN palvelun hankkiminen lisää haittaohjelmien ja virusten riskiä. ExpressVPN:n avulla voit katsella F1 lähetykset netissä turvallisesti. Saat myös rahat takaisin, mikäli et ole 30 päivän sisällä tyytyväinen palveluun. Brittiläistä Sky Sportsia kannattaa myös harkita, sillä sen ostaminen on suhteellisen halpaa ja voit nauttia laajemmasta urheiluvalikoimasta. Sen käyttö vaatii kuitenkin myös IP-osoitteen muuttamisen VPN:n avulla.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso Formula 1 ilmaiseksi netissä: parhaat VPN-palvelut

Kuinka VPN-palvelu oikein toimii? Tässä osiossa haluamme esitellä listan testatuista ja riskittömistä VPN-palveluista. Hanki siis omasi ja katso ilmaiseksi Formula 1 -livelähetyksiä. Tärkein kriteeri VPN-palvelun hankintaan on se, että saat pääsyn kaikkien niiden maiden sivustoille, joissa ilmaiset F1-lähetykset näkyvät.

Kuten jo mainitsimmekin artikkelin alussa, on ExpressVPN mielestämme paras vaihtoehto. Tässä kuitenkin myös lista muista VPN-palveluista, joita suosittelemme. Voit lukea niistä lisää alla olevista linkeistä klikkaamalla haluamaasi VPN-palvelua.

VPN on edullinen ja hyvä tapa katsoa F1 ilmaiseksi netissä. Varmistathan kuitenkin, että VPN-palvelu on ostettu virallisilta ja luotettavilta sivuilta. Näin vältyt viruksilta ja muilta riskeiltä. Monet ilmaiset VPN-palvelut ovat myös huonolaatuisia eivätkä aina toimi kunnolla. VPN n käyttö on edullista ja voit seurata haluamiasi urheilutapahtumia helposti mistä vain. VPN toimii siten, että se muuttaa laitteesi fyysistä sijaintia. Näin ollen voit määritellä IP-osoitteen sijainnin vaikka Yhdysvaltoihin, vaikka istuisitkin mukavasti omalla kotisohvalla Suomessa. Voit ladata VPN-palvelun puhelimeen, tietokoneeseen tai muuhun käyttämääsi laitteeseen ja näet F1 kisat ilmaiseksi netissä.

Katseltuasi F1 ilmaiseksi netissä voit myös käyttää VPN-palvelua muihin tarkoituksiin. Voit katsoa muiden maiden TV-ohjelmia sekä elokuvia esimerkiksi Netflixin kautta. Valitse vain IP-osoitteen sijainniksi haluamasi maa (kuten Yhdysvallat) ja näet maakohtaisen valikoiman. Näin voit katsella kaikkia uutuussarjoja ennen kuin ne tulevat Suomen Netflixiin. VPN avaa siis huikean mahdollisuuden koko maailman TV-tarjontaan. Suosittelemme ehdottomasti hankkimaan omasi!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Formula 1 ilmaiseksi netissä: parhaat striimauskanavat

Jotta voisit katsoa muiden maiden TV n sisältöä, on hyvä tietää, mitä kanavia on tarjolla. Seuraavien TV kanavien kautta voit katsoa Formula 1 ilmaiseksi netissä:

formula 1 ilmaiseksi

 • RSI La2: sveitsiläinen kanava
 • BBC Sport: englantilainen kanava
 • RTSH Sport: albanialainen kanava
 • TV match: venäläinen kanava
 • Network 10: australialainen kanava
 • VTV6: vietnamilainen kanava
 • Idman TV: azerbaijanilainen kanava
 • Globo: brasilialainen kanava
 • MBC Persia: iranilainen kanava
 • ABC: yhdysvaltalainen kanava

Nämä kanavat selostetaan tietenkin maiden omalla kielellä. Mikäli et halua kuunnella selostusta eri maiden kielillä, voit aina halutessasi laittaa äänet pois päältä. Se ei siten häiritse, kun katsot F1 ilmaiseksi netissä omalta kotisohvalta maksullisten kanavapakettien sijaan. Varmistathan, että valitsemasi VPN-palvelun sijainti on määriteltävissä kaikkiin näihin tai ainakin osaan näistä maista. Mitä useampia maita VPN kattaa, sitä parempi valikoima sinulla luonnollisesti on.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka voit katsoa Formula 1 ilmaiseksi netissä?

Kuinka voit siis katsoa Formula 1 live ilmaiseksi netissä? Seuraavaksi kerromme vaiheittain kuinka voit katsoa F1 ilmaiseksi. Se on vaivatonta ja helppoa. Noudata vain näitä yksinkertaisia vaiheita ja voit nauttia parhaimmasta katseluelämyksestä ilmaiseksi:

f1 ilmaiseksi netissä

 1. Valitse yksi yllä mainitsemistamme kanavista tai jokin muu kanava, josta Formula-lähetykset näkyvät ilmaiseksi.
 2. Valitse sitten yksi mainitsemistamme VPN-palveluista. ExpressVPN on parhaimmat arvostelut saanut palvelu ja meidän suosikkimme. Voit kuitenkin lukea lisätietoja myös muista VPN-palveluista ja valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.
 3. Lataa ja asenna valitsemasi VPN-palvelu laitteelle. Varmistathan, että laite on yhteydessä nettiin, jotta voit käyttää VPN:ää ja katsoa Formula 1 ilmaiseksi netissä.
 4. Yhdistä VPN-palvelu kyseiseen maahan, jonka kanavan valitsit. Huomaathan, että selostus on myös maan omalla kielellä!
 5. Mene kyseisen tv-kanavan nettisivuille ja luo tunnukset sen käyttämiseen, mikäli se on tarpeen. Rekisteröityminen on yleensä ilmaista ja vaivatonta.
 6. Tämän jälkeen voit alkaa katsoa F1 ilmaiseksi netissä ja nauttia kisahuumasta omalta kotisohvalta käsin!

Kuten huomaat, näiden vaiheiden noudattaminen ei ole kovin monimutkaista, kun tiedät jo oikeat sivustot ja toimivat VPN-palvelut. VPN-palvelun valitseminen ei ole aina helppoa, mutta toivomme, että yllä mainitsemistamme arvosteluista on kuitenkin hyötyä sen tekemiseen. Näin voit alkaa katsoa F1 ilmaiseksi netissä.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Formula 1 -ajurit

Formula 1 -ajurit

Formula 1 -kalenterikilpailut 2022

PyöristääPiiriPäivämääräSijainti
1BAHRAIN GRAND PRIX 202125-28 marssiSakhir, Bahrain
2GRAN PREMIO DELL’EMILIA ROMAGNA 202117-18 huhtikuuImola, Italy
3PORTUGUESE GRAND PRIX 202129-02 saattaaPortimão, Portugal
4GRAN PREMIO DE ESPAÑA 202106-09 saattaaBarcelona, Spain
5GRAND PRIX DE MONACO 202120-23 saattaaMonte Carlo, Monaco
6AZERBAIJAN GRAND PRIX 202103-06 kesäkuuBaku, Azerbaijan
7GRAND PRIX DU CANADA 202110-13 kesäkuuMontréal, Canada
8GRAND PRIX DE FRANCE 202124-27 kesäkuuLe Castellet, France
9GROSSER PREIS VON ÖSTERREICH 202101-04 heinäkuuSpielberg, Austria
10BRITISH GRAND PRIX 202115-18 heinäkuuSilverstone, England
11MAGYAR NAGYDÍJ 202129 heinäkuu – 1 elokuuBudapest, Hungary
12BELGIAN GRAND PRIX 202126-29 elokuuSpa-Francorchamps, Belgium
13DUTCH GRAND PRIX 202102-05 syyskuuZandvoort, Netherlands
14GRAN PREMIO D’ITALIA 202109-12 syyskuuMonza, Italy
15RUSSIAN GRAND PRIX 202123-26 syyskuuSochi, Russia
16SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 202130 syyskuu – 3 lokakuuMarina Bay Street Circuit, Singapore
17JAPANESE GRAND PRIX 202107-10 lokakuuSuzuka, Japan
18UNITED STATES GRAND PRIX 202121-24 lokakuuAustin, Texas
19GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 202128-31 lokakuuMexico City, Mexico
20GRANDE PRÊMIO DE SÃO PAULO 202104-07 marraskuuSão Paulo, Brazil
21AUSTRALIAN GRAND PRIX 202118-21 marraskuuMelbourne, Australia
22SAUDI ARABIAN GRAND PRIX 202102-05 joulukuuJeddah, Saudi Arabia
23ABU DHABI GRAND PRIX 202109-12 joulukuuYas Island, Abu Dhabi
24CHINESE GRAND PRIX 2021TuntematonShanghai, China

Formula 1 ilmaiseksi netissä: yhteenveto

Formula 1 kausi on tärkeä osa monen penkkiurheilijan elämää. Ole siis valmis, kun tämän vuoden seuraava Grand Prix alkaa ja katso F1 lähetykset ilmaiseksi netissä VPN-palvelun avulla. Mikäli olet todellinen urheilufani, voit seurata formuloiden lisäksi myös muita urheilutapahtumia, kuten Champions League ja Premier League. VPN:n avulla voit myös halutessasi katsella muiden maiden TV-ohjelmia, joita et välttämättä näe vielä Suomessa. Näet suosikkisarjasi ennen muita.

VPN on kaikinpuolin hyödyllinen palvelu, joka takaa turvallisemman suojauksen netin selailuun ja salaa sijainnin turvaten yksityisyytesi. VPN-palveluita on useita, mutta suosittelemme ExpressVPN-palvelua. Se on saanut parhaimmat arvostelut. Tartu siis heti tilaisuuteen ja varmista, että näet jatkossa F1 ilmaiseksi netissä suorana lähetyksenä. Näin sinun ei tarvitse katsoa lähetyksiä jälkikäteen seuraavana päivänä tai maksaa F1-lähetyksien katsomisesta esimerkiksi C Moressa, vaan voit katsoa F1 ilmaiseksi netissä. Säästät siis huomattavasti rahaa artikkelissa mainitsemiemme vinkkien avulla. Toivottavasti niistä on hyötyä ja saat oman kisastudion pystyyn sopivasti livelähetysten alkaessa.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi