Katso Formula 1 Bahrain Grand Prix 2024 lähetykset

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia sivustoja, joilla voit katsoa Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä. Oletko suuri Formula-fani? Katsotko yleensä kaikki F1 kisat? Mikäli haluat katsoa Formulat ilmaiseksi myös ulkomailla, suosittelemme jatkamaan tämän artikkelin lukemista.

Katso F1 lähetykset ilmaiseksi ExpressVPN:n avulla
Älä jätä väliin Formula 1 Bahrain Grand Prix 2024 Live stream Sakhir International Circuit, Bahrain, joka käydään 2 maaliskuun, 2024. Katso F1 kisat kaikkialla ExpressVPN:n avulla. Tilaa nyt vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin -takuun kanssa!

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Parhaat kanavat F1 stream Suomi katsomiseen

Viaplay

Viaplay on Nordic Entertainment Groupin omistama suoratoistopalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Se perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien noussut suureen suosioon pohjoismaalaisten keskuudessa.

Siitä onkin tullut Suomessa johtava striimauspalvelu urheilun katsomiseen. Viaplay sisältää nimittäin valtavan urheilutarjonnan ja voit katsoa Formulat ilmaiseksi ulkomailla sekä muuta urheilua, kuten muun muassa jääkiekkoa, jalkapalloa, olympialaiset tai golfia.

Urheilun lisäksi voit katsoa vaikka uusimpia ja suosituimpia Hollywood-elokuvia sekä kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja. Saat uutta katsottavaa viikoittain, joten Viaplay-suoratoistopalvelun hankkiminen kannattaa ehdottomasti.

Voidaksesi katsoa Formula 1 lähetykset niin Suomessa kuin ulkomailla, tulee sinulla olla sopiva striimauspalvelu. Sen avulla näet F1 lähetykset Suomessa maksettuasi palvelusta. Jos kuitenkin asut ulkomailla, etkä pysty katsomaan ViaPlayta, suosittelemme jatkamaan artikkelin lukemista. Kerromme, kuinka se onnistuu helposti. Voit käyttää sitä useimmilla laitteilla ja katsoa Formula ilmaiseksi.

f1 lähetykset

Parhaat kanavat, josta näet Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä

RTL

RTL on saksalainen ilmaiskanava, jota on esitetty jo vuodesta 1984 lähtien. Saksassa kanavaa voidaan katsoa ilman rajoituksia, mutta Suomessa se ei kuitenkaan onnistu yhtä helposti.

Näet RTL-kanavan kautta Formulat ilmaiseksi, kunhan hankit ensin VPN Suomi F1 -palvelun. Kanavan kautta näet myös muun muassa jalkapalloa ja Walt Disney -elokuvia, joten suosittelemme kokeilemaan kanavaa.

SRF

Sveitsiläinen yleisradioyhtiö SRF on myös allekirjoittanut sopimuksen joidenkin moottoriurheilukilpailujen näyttämisestä tällä kaudella. SRF Formula 1 -stream voidaan kuitenkin estää, jos käytät sitä Itävallasta. Tässä tapauksessa tarvitset VPN:n streamin eston poistamiseen.

Nämä TV-kanavat eivät ole katsottavissa Suomen rajojen sisäpuolella, mutta meillä on yksinkertainen ja helppo ratkaisu ongelmaan. Lue lisää, niin kerromme, kuinka voit katsoa ulkomaalaisia kanavia myös Suomessa ja katsoa Formulaa ilmaiseksi.

RTBF

Tämä belgialainen julkinen ranskalaisyhteisön kanava näyttää kansainvälisiä elokuvia ja dokumentteja sekä suosittuja TV-ohjelmia. Voit katsoa sen kautta myös urheilua, kuten F1 TV lähetykset.

Kanavan katsominen onnistuu iOS- ja Apple-laitteilla sekä Mac- ja Windows-tietokoneella. Voit myös käyttää katsomiseen Chromecastia tai pelikonsolia.

formulat ilmaiseksi

C8 Channel

Katso F1 ilmaiseksi ranskalaisen C8 Channel -striimauspalvelun kautta. Huomaathan kuitenkin, että tällä kanavalla ei näytetä kaikkia kisoja. Striimaaminen onnistuu yleisimmillä laitteilla, kuten Android, iOS, Mac ja Windows.

Channel 4

Channel 4 on brittiläinen liveohjelmia ja tallennuksia näyttävä suoratoistopalvelu. Voit käyttää sitä selaimella tai sovelluksella. Näet F1 lähetykset tänään ilmaiseksi, kun rekisteröidyt palveluun. Formulan lisäksi Channel 4 tarjoaa katsojille myös muita urheilutapahtumia, kun muun muassa rugbya ja jalkapalloa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Muita striimaussivustoja

Katso Formulat ilmaiseksi tai maksullisesti myös alla olevien striimaussivustojen kautta. Olemme luetelleet ne maittain ja voit myös tarkistaa, onko kanava maksullinen:

ALUE KANAVA KIELI F1 LÄHETYKSET
AUSTRALIA Fox Sports
Foxtel
Kayo
Englanti Maksullinen
Maksullinen
Maksullinen
ITÄVALTA Servus TV
ORF
Saksa Ilmainen
Maksullinen
BRASILIA Bandeirantes Portugali Maksullinen
KANADA RDS
RDS 2
TSN
Noovo
Ranska
Ranska
Englanti
Ranska
Maksullinen
Maksullinen
Maksullinen
Maksullinen
TANSKA TV3+
TV3 Sport
Viaplay
Tanska Maksullinen
Maksullinen
Maksullinen
SUOMI Viaplay Suomi Maksullinen
RANSKA Canal+ Ranska Maksullinen
SAKSA Sky Deutschland Saksa Maksullinen
UNKARI M4 Ukraina Ilmainen
ISRAEL The Sports Channel Heprea Maksullinen
ITALIA Sky Italia Italia Maksullinen
ALANKOMAAT Viaplay Hollanti Maksullinen
NORJA V sport 1
V sport +
Viaplay
Norja Maksullinen
Maksullinen
Maksullinen
RUOTSI Viaplay
V sport motor
TV10
Ruotsi Maksullinen
Maksullinen
Maksullinen
SVEITSI SRF
RSI
RTS
Saksa
Italia
Ranska
Ilmainen
Ilmainen
Ilmainen
ISO-BRITANNIA Sky Sports
C4
Englanti Maksullinen
Ilmainen
YHDYSVALLAT ESPN
ESPN Deportes
Englanti Maksullinen
Maksullinen

Miksi Formula 1 lähetykset eivät näy rajojen ulkopuolella?

Kuten jo mainitsimme aiemmin artikkelissa, on ulkomaalaisten kanavien ja suoratoistopalveluiden katsominen Suomessa ja toisinpäin suomalaisten kanavien katsominen ulkomailla mahdotonta ilman kunnollista VPN-palvelua. Et siis pysty katsomaan Formula 1 live stream Suomi ulkomailla.

ViaPlay ei näy ulkomailla, koska tekijänoikeuslait kieltävät sen katsomisen Suomen rajojen ulkopuolella. Tämä on suoratoistopalvelun ja tapahtuman tai ohjelmien tekijöiden luoma sopimus, jota heidän tulee noudattaa.

f1 lähetykset tänään

Suoratoistopalvelu siis estää sen käytön, mikäli käyttäjän IP-osoite on ulkomailla. IP-osoite paljastaa käyttäjän sijainnin ja näin käyttäjä voidaan blokata.

Mikä siis ratkaisuksi voidaksesi katsoa Formulat ilmaiseksi? Hanki VPN, jonka kautta voit muuttaa IP-osoitetta ja näin ollen ulkomaalaiset kanavat ja suoratoistopalvelut erehtyvät sijainnistasi.

F1 VPN avulla käyttäjä voi kiertää sijainnin mukaan määrittyvät georajoitukset. Vaikka olisit siis fyysisesti Suomessa, voit asettaa maaksi esimerkiksi Saksan katsoaksesi Formulaa ilmaiseksi RTL-kanavan kautta.

Näin F1 stream Suomi striimaamisesta tulee jälleen mahdollista myös maan rajojen ulkopuolella.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Katso Formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä VPN:n avulla

Kuinka voit siis katsoa F1 stream Suomi ilmaiseksi netissä? Seuraavaksi kerromme vaiheittain kuinka voit katsoa Formulat ilmaiseksi kiertämällä maakohtaiset rajoitukset.

VPN on täydellinen apuväline, joka suojaa myös käyttäjän yksityisyyttä netissä. Sen käyttäminen on vaivatonta ja helppoa. Noudata vain näitä yksinkertaisia vaiheita ja katso Formulat ilmaiseksi:

 1. Valitse VPN-palvelu Formula 1 lähetysten striimaamiseen. Suosittelemme ExpressVPN-palvelua, sillä se on yksi parhaat arvostelut saaneista VPN-palveluista.
 2. Hanki ExpressVPN. Saat sen nyt 49 % tarjoushintaan.
 3. Lataa ja asenna VPN haluamallesi laitteelle.
 4. Valitse VPN-palvelin maasta, jonka kanavaa tai striimauspalvelua haluat katsoa.
 5. Mene kyseisen TV-kanavan nettisivuille. Huomaathan, että F1 lähetykset kommentoidaan maan omalla kielellä! Alla linkit kyseisiin suoratoistopalveluihin maittain.
  • Viaplay (valitse palvelin Suomesta)
  • RTBF (valitse palvelin Belgiasta)
  • C8 Channel (valitse palvelin Ranskasta)
  • Channel 4 (valitse palvelin Isosta-Britanniasta)
 6. Katso Formulat ilmaiseksi ja nauti kisoista!

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivää!

Mikäli et ole vielä valmis hankkimaan VPN-palvelua vuodeksi, kokeile ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan ja katso Formulaa ilmaiseksi. Voit rauhassa tutustuta palveluun ja jatkaa tai lopettaa sen käytön halutessasi koeajan päätyttyä.

Huomaathan, että ilmaisen VPN-palvelun käyttäminen ei ole suositeltavaa. Ilmaiset VPN-palvelut tallentavat käyttäjän tiedot ja myyvät ne eteenpäin kolmansille osapuolille.

Siten tietosi voidaan varastaa ja hakkerit pääsevät käsiksi esimerkiksi sosiaalisen median käyttötilille tai pahimmassa tapauksessa pankkitilille. Ilmaiset VPN-palvelut myös myyvät kaistanopeutta muille käyttäjille, mikä hidastaa netin selaamista ja striimausta merkittävästi.

Vältäthän siis ilmaisia palveluita ja tilaa luotettava ExpressVPN hyödyntämällä 30 päivän rahat takaisin -takuuta ja katso F1 lähetykset ilmaiseksi.

Parhaat VPN-palvelut, joilla näet F1 stream Suomi ilmaiseksi

Parhaan VPN-palvelun valitseminen voi olla hankalaa, mutta olemme helpottaneet valintaa vertailemalla VPN-palveluita keskenään.

Alla esittelemme listan testatuista ja riskittömistä VPN-palveluista. Hanki siis omasi ja katso Formulat ilmaiseksi. Tärkein kriteeri VPN-palvelun hankintaan on se, että saat pääsyn kaikkien niiden maiden sivustoille, joissa ilmaiset F1 lähetykset näkyvät. Lisäksi kiinnitimme myös huomiota muun muassa palveluiden nopeuteen, turvallisuuteen sekä asiakaspalveluun.

Kuten jo mainitsimmekin artikkelin alussa, on ExpressVPN mielestämme paras vaihtoehto. Tässä kuitenkin myös lista muista VPN-palveluista, joita suosittelemme. Voit lukea niistä lisää alla olevista linkeistä klikkaamalla haluamaasi VPN-palvelua ja katso ilmaiseksi Formula 1 lähetykset jo tänään.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Formula 1 -tietoa 2023

Tässä osiossa esittelemme vuoden 2023 kohokohdat. F1 lähetykset alkavat tänä vuonna 5. maaliskuuta Bahrainissa.

Formula 1 kuljettajat

Tällä kaudella voittajan tittelistä kisaa kymmenen tallia ja 20 kuljettajaa. Valtteri Bottas on tietenkin suomalaisten ykköstähti, jonka etenemistä kisoissa on syytä seurata.

Kaudella on myös uusia tulokkaita: Nico Hülkenberg, Oscar Piastri, Nyck de Vries sekä Logan Sargeant.

Formula 1 kuljettajat

Formula 1 kalenteri 2023

Erä Kisa Päivämäärä Paikka
1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2023 03-05 maaliskuuta BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN
2 STC SAUDI ARABIAN GRAND PRIX 2023 17-19 maaliskuuta JEDDAH CORNICHE CIRCUIT, Saudi Arabia
3 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 2023 31 maaliskuuta -02 huhtikuuta MELBOURNE GRAND PRIX CIRCUIT, Australia
4 AZERBAIJAN GRAND PRIX 2023 08-30 huhtikuuta BAKU CITY CIRCUIT, Azerbaijan
5 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 2023 05-07 toukokuuta MIAMI INTERNATIONAL AUTODROME, USA
6 GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL’EMILIA-ROMAGNA 2023 19-21 toukokuuta AUTODROMO ENZO E DINO FERRARI, Italia
7 GRAND PRIX DE MONACO 2023 26-28 toukokuuta CIRCUIT DE MONACO, Monaco
8 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023 02-04 kesäkuuta CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, Espanja
9 GRAND PRIX DU CANADA 2023 16-18 kesäkuuta CIRCUIT GILLES-VILLENEUVE, Canada
10 GROSSER PREIS VON ÖSTERREICH 2023 30 kesäkuuta -02 heinäkuuta RED BULL RING, Itävalta
11 ARAMCO BRITISH GRAND PRIX 2023 07-09 heinäkuuta SILVERSTONE CIRCUIT, Great Britain
12 HUNGARIAN GRAND PRIX 2023 21-23 heinäkuuta HUNGARORING, Unkari
13 BELGIAN GRAND PRIX 2023 28-30 heinäkuuta CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, Belgia
14 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2023 25-27 elokuuta CIRCUIT ZANDVOORT, Alankomaat
15 GRAN PREMIO D’ITALIA 2023 01-03 syyskuuta AUTODROMO NAZIONALE MONZA, Italia
16 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 2023 15-17 syyskuuta MARINA BAY STREET CIRCUIT, Singapore
17 LENOVO JAPANESE GRAND PRIX 2023 22-24 syyskuuta SUZUKA INTERNATIONAL RACING COURSE, Japani
18 QATAR GRAND PRIX 2023 06-08 lokakuuta LUSAIL INTERNATIONAL CIRCUIT, Qatar
19 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 20-22 lokakuuta CIRCUIT OF THE AMERICAS, USA
20 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2023 27-29 lokakuuta AUTÓDROMO HERMANOS RODRÍGUEZ, Meksiko
21 ROLEX GRANDE PRÊMIO DE SÃO PAULO 2023 03-05 marraskuuta AUTÓDROMO JOSÉ CARLOS PACE, Brasilia
22 HEINEKEN SILVER LAS VEGAS GRAND PRIX 2023 16-18 marraskuuta LAS VEGAS, USA
23 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2023 24-26 marraskuuta YAS MARINA CIRCUIT, Abu Dhabi

Formula 1 lähetykset ja muut VPN-palvelun hyödyt

Katso Formulat ilmaiseksi netissä ja hyödynnä VPN-palvelua sen jälkeen muihin tarkoituksiin. Lue alta mitä kaikkea hyötyä VPN:stä oikein on.

 • Taistele sensuuria vastaan. Siten voit esimerkiksi käyttää vapaasti eräiden valtioiden (kuten Venäjä ja Kiina) verkkoa. Sosiaalinen media ja tietyt nettisivustot on blokattu näissä maissa, mutta jos hankit VPN-palvelun etukäteen ennen maahan matkustamista, voit selata nettiä ilman rajoja.
 • Panosta turvallisuuteen. VPN tarjoaa käyttäjälle turvaa ja yksityisyyttä. Se salaa käyttäjän tiedot suojatun putken välityksellä ja antaa käyttäjälle täysin uuden IP-osoitteen eri sijainnissa.
 • Käytä julkista Wifi-verkkoa anonyymisti. Julkisen Wifi-verkon selaaminen ei myöskään ole koskaan ollut turvallisempaa VPN-palvelun avulla. Sitä kannattaa hyödyntää, mikäli olet tottunut vaikka työskentelemään julkisilla paikoilla. Näin pysyt varmasti anonyyminä netissä ja muut eivät pääse käsiksi tärkeisiin henkilökohtaisiin tietoihin.
 • Kierrä maakohtaiset estot. Voit myös katsoa muiden maiden TV-ohjelmia sekä elokuvia esimerkiksi Netflixin, Hulun tai Amazon Primen kautta. Valitse vain IP-osoitteen sijainniksi haluamasi maa (kuten Yhdysvallat) ja näet maakohtaisen valikoiman. Amerikan Netflix on esimerkiksi täynnä uutuuksia sekä eri sarjoja ja elokuvia. Näin voit katsella kaikkia uutuussarjoja ennen kuin ne tulevat Suomen Netflixiin. VPN avaa siis huikean mahdollisuuden koko maailman TV-tarjontaan.
 • Katso MotoGP. Jos olet kiinnostunut F1 stream Suomi lisäksi muusta autourheilusta, kannattaa hyödyntää VPN-palvelua myös MotoGP:n katsomiseen.

formula 1 lähetykset

Katso Formulat ilmaiseksi VPN:n avulla ja striimaa samalla muita urheilutapahtumia. Suosittelemme ehdottomasti hankkimaan oman VPN-palvelun ja toteamaan itse, kuinka paljon iloa siitä on.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Alla vielä usein kysyttyjä kysymyksiä F1 stream Suomi -kisoihin liittyen.

Mikä on paras tapa katsoa F1 lähetykset?

Tämä riippuu siitä, oletko valmis maksamaan palvelusta vai haluatko käyttää ilmaisia suoratoistopalveluita.

Paras maksullinen vaihtoehto on suomalainen Viaplay, joka kuitenkin näkyy vain Suomessa. Jos haluat katsoa F1 stream Suomi rajojen ulkopuolella, tarvitset siis VPN-palvelun. VPN-palvelun avulla voit kiertää maakohtaiset estot vaihtamalla IP-osoitteen sijaintia.

Mistä näkee F1 ilmaiseksi?

Jos et halua maksaa Formula 1 kisojen katsomisesta, on sinulla myös mahdollisuus käyttää ilmaisia striimauspalveluita. Katso Formulat ilmaiseksi esimerkiksi seuraavien kanavien kautta: belgialainen RTBF, ranskalainen C8 Channel ja brittiläinen Channel 4.

Katso F1 lähetykset ilmaiseksi netissä: yhteenveto

Formula 1 -kausi on tärkeä osa monen penkkiurheilijan elämää. Ole siis valmis, kun tämän vuoden seuraava Grand Prix alkaa ja katso Formulat ilmaiseksi netissä VPN-palvelun avulla.

VPN on kaikinpuolin hyödyllinen palvelu, joka takaa turvallisemman suojauksen netin selailuun ja salaa sijainnin turvaten yksityisyytesi. VPN-palveluita on useita, mutta suosittelemme ExpressVPN-palvelua, jotta näet F1 lähetykset netissä suorana lähetyksenä.

Näin sinun ei tarvitse katsoa lähetyksiä jälkikäteen seuraavana päivänä tai maksaa F1-lähetyksien katsomisesta esimerkiksi Viaplayssa, vaan voit katsoa F1 stream Suomi ilmaiseksi. Tässä muutama ilmainen kanava: belgialainen RTBF, ranskalainen C8 Channel ja brittiläinen Channel 4.

VPN:n käyttö on hyvin helppoa, kun tiedät jo oikeat sivustot ja toimivat VPN-palvelut. Itse  palvelun valitseminen ei ole aina helppoa, mutta toivomme, että artikkelissa olevasta listasta on kuitenkin hyötyä sen tekemiseen ja näet Formulat ilmaiseksi netissä.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi