La Vuelta: Katso Espanjan ympäriajo 2024 VPN:n avulla

Espanjan ympäriajo eli La Vuelta a España -kisoja näyttävien suoratoistopalveluiden löytäminen on hankalaa ja mikäli löydät sopivan kanavan, ei se välttämättä näy juuri sinun sijainnissasi. Onneksi tämän ongelman ratkaisemiseen on helppo tapa, nimittäin VPN-palvelun hankkiminen. Mutta miten se on mahdollista ja kuinka VPN-palvelua oikein käytetään?

Saat vastauksen tähän ja moneen muuhun aiheeseen liittyvään kysymykseen tässä artikkelissa. Kerromme myös, miten voit katsoa La Vuelta a Espanja suorat lähetykset. Jatkathan siis lukemista!

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 17 kesäkuu 2024

Katso Espanjan ympäriajo suorana lähetyksenä

Espanjan ympäriajo eli La Vuelta a Espanja on vuoden viimeinen pyöräilykilpailu Ranskan ja Italian ympäriajon jälkeen. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin! Tämä on 76. kerta kun kisat järjestetään ja tänä vuonna kisat käydään 14. elokuuta – 5. syyskuuta Pyreneiden vuoristolla.

Tämän vuoden kisan on kerrottu olevan edellistä vuotta haasteellisempi ja siihen kuuluu 5 vuoristo-osuutta ja 8 koko päivän kestävää kilpailua. Kilpailu alkaa todennäköisesti Pohjois-Espanjasta, Burgosin kaupungista, mutta reittiä ei ole vielä julkistettu. Suomessa on vain yksi urheilukanava, joka näyttää Vuelta Espana -kisat livenä ja se on maksullinen Eurosport-kanava. Tarvitset siis tilauksen kyseisen kanavan katsomiseen.

la vuelta

Jos et kuitenkaan ole Suomessa Vuelta a Espanja -kisojen aikana, mutta niiden katsominen yhä kiinnostaa, tarvitset VPN:n kanavan asettamien maakohtaisten estojen kiertämiseen. Suomessa näytettävä sisältö on nimittäin varattu vain Suomessa oleskeleville katsojille. VPN:n avulla voit kuitenkin kiertää nämä rajoitukset. Saat siis pääsyn maksamallesi kanavalle myös ulkomailla. Lisäksi VPN tuo mukanaan myös monia muita etuja, joista kerromme myöhemmin. Jatka siis artikkelin lukemista, mikäli haluat katsoa Vuelta a España 2024 -kisat missä tahansa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Näin Espanjan ympäriajo näkyy VPN:n avulla

Eurosport-sivuston maakohtaisia rajoituksia hallitaan käyttämäsi laitteen IP-osoitteen avulla. Jos olet Suomen rajojen ulkopuolella ja sinulla on ulkomaalainen IP-osoite, ei sivusto anna sinun käyttää suomalaisille tarkoitettua sisältöä, vaikka maksaisitkin kyseisen kanavan tilauksesta.

vuelta a españa

Älä kuitenkaan huoli, sillä voit vaihtaa IP-osoitteen jälleen suomalaiseksi käyttämällä apunasi VPN-palvelua. Se on virtuaalinen erillisverkko, joka varmistaa, että voit katsoa suomalaisten kanavapakettien ohjelmia vaikka et olisikaan sillä hetkellä Suomessa. Tällä tavoin hakutuloksia ja sijaintia ei voida seurata. Mikä parasta, VPN:n käyttäminen takaa myös paremman yksityisyydensuojan. Se on erityisen tärkeää verkkoa selatessa.

Kerromme lisää VPN:n tuomista hyödyistä myöhemmin tässä artikkelissa. Tässä kuitenkin ohjeet, joiden avulla voit katsoa La Vuelta a España ulkomailla VPN:n avulla:

  1. Tilaa ensin haluamasi VPN-palvelu. Pidämme eniten ExpressVPN:stä, mutta olemme listanneet seuraavaan osioon myös muita VPN-palveluita, joista voit valita itsellesi sopivan.
  2. Asennettuasi VPN:n, saat listan maista, johon voit laitteen yhdistää. Valitse suomalainen palvelin katsoaksesi suomalaisia kanavia. Voit myös valita muun maan, mikäli haluat katsoa kyseisessä maassa näkyvän kanavan ohjelmia.
  3. Kun olet yhdistänyt palvelimen Suomeen, mene vain Eurosportin sivuille ja katso La Vuelta Eurosport-kanavan tarjoamana.
Katso Espanjan ympäriajot ilmaiseksi netissä

Tilaa ExpressVPN. Muodosta sitten yhteys Espanjan palvelimeen. Katso La Vuelta livenä ilmaiseksi RTVE.es.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Espanjan ympäriajo: mikä VPN kannattaa valita?

Voidaksesi katsoa Vuelta a España -kisojen suorat lähetykset, on tärkeää valita siihen sopiva VPN-palvelu. Yhteysnopeus ja palvelinten kattavuus voivat muuten kärsiä, eikä La Vuelta a Espanja -kisojen suoratoisto toimi kunnolla. Jotta valinta täyttäisi nämä kriteerit, tulee sinun testata niin montaa VPN-palvelua kuin vain mahdollista.

Olemme kuitenkin tehneet tämän jo puolestasi helpottaaksemme valintaa, koska tiedämme VPN-palveluiden tarjonnan olevan laaja. Haluat varmasti päästä helpommalla, joten vertailimme siis eri VPN-palveluntarjoajia ja alla näet vertailun tulokset. Niiden avulla näet Vuelta a Espanja -kisat livenä.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

ExpressVPN on tekemiemme testien ykkönen. Se tarjoaa arvostelumme mukaan siis parhaimman hinta-laatusuhteen. Saat myös asiakaspalveluun tarvittaessa yhteyden läpi vuorokauden mihin aikaan tahansa. Voit kokeilla ExpressVPN:ää 30 päivän ajan veloituksetta. Sen kokeileminen siis kannattaa, koska siinä ei menetä yhtään mitään. Päinvastoin! Saat erinomaisen suojan laitteellesi ja voit käyttää nettiä ongelmitta. Verkon selaaminen on nopeaa ja vaivatonta ExpressVPN:n avulla.

Valitsitpa minkä tahansa listalla olevista VPN-palveluista, voimme taata niistä jokaisen olevan markkinoiden parhaimpien joukossa. Niiden tuoman salauksen avulla voit varmistaa, että yksityiset tietosi (kuten hakuhistoria, sijainti ja niin edelleen) eivät vuoda nettiin kolmansien osapuolten käsiin. Voit katsoa Vuelta a España ongelmitta niiden avulla.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Espanjan ympäriajo: varoituksen sana ilmaisista VPN-palveluista

Eri VPN-palveluita selatessa, törmäät varmasti ilmaisiin VPN-palveluihin. On tietenkin houkuttelevaa valita ilmainen VPN-palvelu maksullisen sijaan. Mutta kannattaako se ja voitko katsoa Vuelta a España -livelähetykset sen avulla? Haluamme estää sinua tekemästä tätä virhettä, sillä se voi osoittautua joissakin tapauksissa erittäin huonoksi ajatukseksi.

Ladattuasi ilmaisen ohjelman ja asennettuasi sen laitteelle, saatat pian huomata, että ilmainen versio on liian rajoittunut La Vuelta a Espana -kisojen katsomiseen. Sillä tavalla joudut valitsemaan kyseisen palvelun maksullisen version, eikä näin ollen kyseessä olekaan enää ilmainen VPN niin kuin alunperin ajattelit.

Mutta tämä ei ole pahin mahdollinen tilanne. On myös mahdollista, että yrittäessäsi avata ohjelman, ei mikään suju halutulla tavalla. Hakkerit ovat usein syypäitä siihen ja siten he saavat pääsyn laitteesi järjestelmään ja henkilökohtaisiin tietoihisi. Voit vain kuvitella, mitä kaikkea he voivat tehdä näillä tiedoilla.

Ei siis kannata ottaa riskiä ja pettyä ilmaisen VPN-palvelun toimintaan tai tulla huijatuksi. Valitse sen sijaan esimerkiksi ExpressVPN, joka takaa myös rahojen palautuksen, mikäli et olekaan täysin tyytyväinen palveluun. Näin voit kokeilla palvelua kaikessa rauhassa sitoutumatta siihen rahallisesti ja näet myös La Vuelta a Espanja -kisat takuuvarmasti.

VPN:n lukuisat hyödyt

Vuelta España -kisojen katsominen on tietysti tässä tapauksessa VPN:n pääasiallinen käyttötarkoitus. Tämä ei kuitenkaan anna vielä kokonaisvaltaista kuvaa VPN:n hyödyistä.

Kun katsot Vuelta a Espanja -pyöräilykisat, valitset maaksi Suomen ulkomailla ollessasi. Samalla tavalla voit valita sijainniksi myös minkä tahansa muun palvelimen tarjoaman maan. Jos esimerkiksi haluat katsoa Amerikassa näkyviä suoratoistopalveluita (kuten Yhdysvaltojen Netflixiä), voit valita sijainniksi Yhdysvallat. Näin sinulle avautuu laajempi valikoima huippuelokuvia ja tv-sarjoja. Hyvällä VPN-palvelulla on palvelimia ympäri maailman.

vuelta a espanja

Toinen VPN:n hyöty liittyy verkon turvallisuuteen. Mitään netissä tekemääsi ei pyyhitä pois. Jätät siis jäljen aina kun käytät nettiä ja sinut voidaan jäljittää IP-osoitteen avulla. VPN:ää käyttäessäsi sinulla on kuitenkin mahdollisuus piilottaa IP-osoite jopa palveluntarjoajaltasi ja hallitukselta. Näin olet täysin anonyymi verkossa. Tietosi suojataan erinomaisella salauksella, joten voit selata nettiä täysin huoletta myös julkisella paikalla. Eikö kuulostakin mahtavalta? Kokeile ExpressVPN:ää vaikka heti!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Espanjan ympäriajo 2024: yhteenveto

Nyt tiedät, kuinka voit katsoa Vuelta Espanja -suorat lähetykset ulkomailta käsin. Jos haluat siis katsoa Vuelta a Espanja -kisat, älä unohda yhdistää laitetta ensin VPN:ään. Siten poistat maiden asettamat estot kanavien katsomiseksi eri sijainnista.

On myös suositeltavaa pitää VPN päällä, vaikka et katsoisikaan Vuelta a España -kisoja tai muita suoratoistopalveluiden tarjoamia ohjelmia. Sen tekeminen ei nimittäin kestä kauaa ja saat paremman suojan verkkoon. Hakuhistoriaasi ei siten tallenneta ja jaeta muiden kanssa.

ExpressVPN:n avulla voit katsoa Espanjan ympäriajot tai muita maailman urheilutapahtumia niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Sen lisäksi voit katsoa myös muissa maissa näytettäviä elokuvia, TV-sarjoja ja dokumentteja.

Toivottavasti tämä artikkeli antoi sinulle paremman kuvan VPN:n käytöstä sekä ominaisuuksista ja voit nyt katsoa La Vuelta a España -kisojen suorat lähetykset mistä tahansa.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi