Miten katsoa Saksan Bundesliiga Ilmaiseksi vuonna 2024

Oletko aina halunnut katsoa bundesliiga ilmaiseksi? Nyt se todellakin on mahdollista, ja ei, tämä ei ole huijausyritys. Kerromme nyt kuinka kuka tahansa voi katsoa Saksan Bundesliiga pelejä kotikoneeltaan ilmaiseksi. Mutta pölinät sikseen. Et varmastikaan halua sekaantua epäilyttäviin ja lukemattomia mainoksia sisältäviin sivustoihin jotka uskottelevat tarjoavansa bundesliga live matsit ilmaiseksi, ethän? Mikäli olette samaa mielte, tulitte oikeean paikkaan! Tässä artikkelissa kerromme turvallisen tavan katsoa Bundesliiga ilmaiseksi kotisohvaltasi, täyttämättä kuitenkaan konettasi kaikenlaisilla mainoksilla. Lukas Hradeckyn ja muut huippupelaajat odottavat sinua!

Kokeile nyt
Katso Bundesliiga ilmaiseksi ExpressVPN:n avulla - Säästä 49 %

Striimaa saksalaista Bundesliigaa kaikkialla ExpressVPN:llä. Vuoden tilaus ja 3 kk ilmaiseksi. Saat 30 päivän laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 17 kesäkuu 2024

Kuinka katsoa Bundesligaa Suomessa

Suomessahan Bundesliiga live lähetysoikeudet ovat Viasat Sportilla, joka taas luonnostaan on maksullinen alusta. Mikäli et halua maksaa Viasatin omasta Viaplay palvelusta korkeahkoa kuukausimaksua, tai tilata vielä kalliimpaa kanavapakettia, joka sisältää  Viasat Sportin sekä liudan sinulle turhia kanavia, on muitakin keinoja katsoa Bundesliga suomi. Suomessa sinun on siis normaalisti maksettava pystyäksesi katsomaan Bundesliiga live :nä. Meillä on kuitenkin ratkaisu tähänkin ongelmaasi! Nimittäin ulkomailla Bundesliiga netissä katsominen on mahdollista useilta eri kanavilta.

Näe tiukimmat matsit kun katsot bundesliiga ilmaiseksi

Bundesliga Live

Kotimaassaan Saksassa Bundesliga live :nä lähettävät useat eri kanavat, joista mainittakoon: Sky Sport (Iso-Britannialainen maksullinen kanava), DAZN (Toinen suuri Brittiläinen maksu-tv kanava) sekä ZDF. Kiinnittäkäämme näistä huomiomme viimeisimpänä mainittuun, ZDF-ilmaiskanavaan. Mainittakon kuitenkin kanavan olevan saksankielinen, joka saattaa joillekin katsojille aiheuttaa harmaita hiuksia kielimuurin vuoksi.

Saksassa onkin tuiki tavallista katsoa Bundesliga live :nä netistä, mutta mitä tulee esimerkiksi Ranskaan ja moneen muuhunkin maahan, kuten kotimaahamme Suomeen, ei Bundesliiga ilmaiseksi katsominen netistä olekaan enää niinkään yleistä, saatika mahdollista. Meillä on kuitenkin helpot keinot ja työkalut tämän ongelman selättämiseksi, kuten myöhemmin tässä jutussa näytämme, jotka mahdollistavat Bundesliiga live :nä katsomisen. Ja se samainen keino, joka toimii Bundesliga suomi ilmaiseksi katseluun netistä, toimii yhtä lailla myös esimerkiksi Mestarien Liigassa!

Ja sitten itse asiaan, eli muutama sana ilmaisesta vaihtoehdosta Bundesliga live :nä katsomiseen! Tässä vaihtoehdossa Bundesliga Live -lähetykset ovat kaiken lisäksi englanniksi, joka tarkoittaa että yhä useampi suomalainen ymmärtää selostuksen. Star-televisiokanava on nimittäin ilmoittanut striimaavansa kaikki Bundesliiga live pelit tällä kaudella ilmaiseksi. Ainoa ongelma onkin heidän vaatimuksensa intialaisesta IP-osoitteesta. Tähän ongelmaan on kuitenkin helppo ratkaisu! Maarajoituksen ylittäminen VPN avulla. Näin voit katsoa Bundesliga Suomi kotoa käsin ilmaiseksi!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Kuinka sitten pääset katsomaan Bundesliiga matseja?

Katsoaeksesi Bundesliiga ilmaiseksi, tulee sinun hankkia VPN-palvelu tietokoneellesi. Tehdäksesi tämän, seuraa näitä ohjeita:

  1. Aloita VPN tilaus. Voit käyttää mitä tahansa VPN palvelua, jolla on palvelin Intiassa, pystyäksesi katsomaan Bundesligaa netissä ilmaiseksi. Suosittelen kuitenkin ExpressVPN käyttämistä, sillä heillä on 30 päivän tyytyväisyystakuu!
  2. Lataa VPN-palveluntarjoajasi ohjelmisto tai sovellus käyttämääsi laitteeseen, oli se sitten televisio, tabletti tai läppäri.
  3. Yhdistä seuraavaksi palveluntarjoajan sovelluksen ohjeiden avulla Thaimaan sijaitsevaan palvelimeen.
  4. Avaa Internet-selaimesi ja siirry PPTV sivuille katsomaan ilmaista lähetystä.
  5. Nauti Bundesliga live -ottelusta! Nauti katsomasta Bundesliiga ilmaiseksi!

Mitkä VPN-palvelut sitten ovat parhaita Bundesligan katseluun?

Nyt kun meillä on käsitys siitä, kuinka Bundesliiga live otteluja on mahdollista katsoa ilmaiseksi verkosta, on aika siirtyä tärkeimpään vaiheeseen, eli oikean VPN-palveluntarjoajan valintaan. Tärkeä kriteeri on tietenkin vakaa yhteys, jotta matsin lähetys ei katkea juuri ennen ratkaisumaalia, mutta toisena vähintään yhtä tärkeänä kriteerinä voidaan pitää turvallista ja suojattua yhteyttä.

On siis tärkeää valita oikea palveluntarjoaja, joka kykenee toimittamaan tarpeidesi vaatiman VPN-yhteyden, katsoaksesi Bundesliga suomi. Ajatteleppas, jos olet kerennyt jo kutsumaan pojat koolle katsomaan peliä, juomat on korkattu ja herkut pöydässä, kaikki valmiina katsomaan Bundesliiga live -lähetystä. Ja sitten katsellaankin pikselimössöä taikka latauskuvaketta. Eihän se olisi mukavaa? Siksi suosittelemmekin käyttämään vain tässä jutussa mainittuja tunnettuja VPN-toimittajia, joilla saat varmasti Bundesliga Suomi näkymään!

Katso bundes-liga live Erich Berko

Bundesliiga Ilmaiseksi

Juuri edellä mainituista syistä ExpressVPN on palveluntarjoaja johon aina palaan, ja jota voin täysin varauksetta suositella kaikille lukijoilleni Bundesliga suomi katseluun. Voin taata että ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen suojatun yhteyden, ei tallenna mitään asiakkaittensa dataa ja ennen kaikkea tarjoa riittävän suuren yhteysnopeuden, jotta kykenet katselemaan Bundesliga Live -lähetyksiä HD-laatuisina! Mikäli siis päädyt käyttämään ExpressVPN katsoaksesi Bundesliiga ilmaiseksi netistä, kykenet pysymään turvassa ja suojaamaan datasi, ettei sinun tarvitse pelätä kenenkään seuraavan liikkeitäsi netissä tai dataasi käytettävän väärin ilman suostumustasi.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Mitenkäs ilmaiset VPN-palvelut?

Mikäli haluat katsoa Bundesligaa ilmaiseksi Suomessa kotisohvaltasi maksamatta kuitenkaan lähetysoikeudet omistavalle Viasatille, tulee sinun olla huolellinen. Kun kyseessä on yksityisyytesi verkossa sekä datasi ja yhteytesi turvallisuus, eikä pelkästään Bundesliiga live -peli, ei parane lepsuilla eikä pihistellä tai mennä siitä missä aita on matalin.

Käyttäessäsi ilmaisia VPN palveluita, ei ole minkäänlaista takuuta että datasi ei päädy vääriin käsiin, saatika että se poistettaisiin kokonaan. Sillä eihän VPN-palveluiden pyörittäminen ole ilmaista, ja täytyyhän heidänkin rahaa jostain tehdä, todennäköisesti sinun dataasi hyväksi käyttäen. Kaiken lisäksi kyseisten ilmaisten palveluntarjoajien yhteysnopeudet ovat niin huonoja, ettet kykene katselemaan Bundesliiga ilmaiseksi HD-laatuisena. Et myöskään välttämättä pysty valitsemaan itse VPN kohdealuetta ollenkaan, jolloin et välttämättä kykene seuraamaan ohjeitamme Bundesliga suomi seuraamiseksi.

Katso jalkapalloa bundesliga Suomi

Bundesliiga Live

Helpompaa onkin siis käyttää suurten ja luotettujen VPN palveluntarjoajien 100% rahanpalautuksen sisältäviä tyytyväisyystakuita, joilla varmasti näet Bundesliiga ilmaiseksi. Tälläistä takuuta tarjoaa mm. jo aikasemminkin mainittu ExpressVPN. Mikäli et siis halua jatkaa VPN-palvelun tilausta katsottuasi Bundesliiga live -matsit, voit yksinkertaisesti perua tilauksesi ja saada rahasi takaisin. Samaan aikaan voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät ettei dataasi myydä, ja se on hyvissä käsissä, tai paremminkin dataa sinusta ei ole tallessa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Miksi sitten VPN?

Vaikka pelkkä Bundesliiga ilmaiseksi katsominen voikin kuulostaa hyvältä syyltä VPN hankkimiselle, on siihen vielä pitkä liuta muita erinomaisia syitä! Näitä muita syitä VPN käytölle ovat eritoten yksilön yksityisyyden turvaaminen. Yksityisyytesi on tätä nykyä nimittäin jatkuvasti suuressa vaarassa nettiä selaillessasi, vaikka pysyisitkin vain turvallisilla sivustoilla.

Siksi suosittelemmekin yhdessä asiantuntijoiden kanssa sijoittamista yksityisyytesi turvaksi. Ja juuri tähän tarkoitukseen VPN onkin täydellinen. Sen lisäksi voit käyttää sitä muiden mahdollisten maarajojen ylittämiseksi. Voit esimerkiksi katsella Ylen ohjelmistoa ollessasi ulkomailla, tai katsoa Amerikan Netflixiä!

UKK

💻 Mistä näkee Bundesligaa?

Viasat omistaa lähetysoikeudet Suomessa. Voit siis katsoa Bundesliga live :nä Viaplaysta tai maksamalla kanavapaketista, joka sisältää Viasat Sportin. Etenkin kanavapaketti kuitenkin maksaa helposti useita kymmeniä euroja kuukaudessa ja todennäköisesti sisältää useita kanavia, joita et ikinä tule katsomaan, ja joista silti maksat turhaan katsoaksesi Bundesliga suomi matsit livenä.

👀 Kuinka voit katsoa Bundesligaa VPN avulla?

Voit helposti katsella kaikkia Bundesligan suoria lähetyksiä Thaimaan PPTV-kanavan verkkosivustolla. Katso Bundesliiga ilmaiseksi! Mikäli siis käytät ExpressVPN, voit katsoa Bundesligaa Suomessa maksamatta siitä penniäkään. Suosittelemme tarkistamaan myös muut suosittelemamme VPN-palvelut.

Yhteenveto – Bundesliiga Ilmaiseksi

Mikäli sinä, kuten lukemattomat muutkin penkkiurheilijat, olet odottanut kauden alkamista kuin kuuta nousevaa, mutta sinulla ei nykyisessä tilanteessasi ole varaa heittää rahaa hukkaan kaiken maailman kanavapaketteihin, voit turvallisesti ja hyvällä omalla tunnolla käyttää ExpressVPN-palvelua katsoaksesi kauden parhaat ja tärkeimmät pelit ilmaiseksi! Tällä tapaa yhteytesi pysyy suojattuna, ja saat nopean ja luotettavan yhteyden Thaimaan ip-osoitteen kautta, jolloin pystyt katsomaan Bundesliiga ilmaiseksi!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi