Katso Australian Open (Grand Slam) 2024

Haluatko oppia miten ja missä voit katsoa Australian Open -lähetykset? Jatka lukemista ja katso Australian Open (Grand Slam) 2024 missä tahansa tämän artikkelin ohjeiden avulla.

Hanki ExpressVPN
Katso Australian Open kaikkialla ExpressVPN:n avulla.

Katso Australian Open streaming missä tahansa ExpressVPN :n avulla ja säästä 49 %. Saat vuoden tilauksen, 3 kk ilmaiseksi sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Katso Australian Open: parhaat striimaussivustot

Jos olet samanlainen tennisfani kuin mekin, haluat varmasti tietää, miten voit katsoa Australian Open Suomessa ja ulkomailla. Meillä on hyviä uutisia, sillä ottelut näkyvät Suomessa Eurosport-kanavan kautta. Kyseessä on kuitenkin maksullisen tilauksen vaativa palvelu.

Eurosport on penkkiurheilua harrastavien paras ystävä. Se näyttää kaikki tärkeät ottelut ja urheilutapahtumat livenä. Voit katsoa sitä tietokoneella, mobiililaitteilla, älytelevisiolla tai pelikonsolilla. Se toimii myös Amazon Fire Stickin, AirPlayn ja Chromecastin avulla. Eurosport on katsottavissa seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari ja Firefox.

Australian open streaming

Kuten jo totesimme, tulee sinun kuitenkin maksaa palvelusta nauttiaksesi sen tarjonnasta. Mutta entä jos voisitkin katsoa tennistä ilmaiseksi? Kerromme nyt kuinka se on mahdollista. Jatka siis lukemista ja katso tenniksen Australian avoimet ilmaiseksi netissä vinkkiemme avulla.

Katso Australian Open streaming ilmaiseksi

Kuten lupasimme: katso Australian Open ilmaiseksi netissä tämän osion ohjeiden avulla. Alla on lueteltuna parhaat striimauskanavat, joiden kautta voit katsoa ottelut ilmaiseksi.

RTBF

Tämä belgialainen kanava näyttää Australian Open lähetykset suorana. Se tarjoaa katsojille myös muita urheilutapahtumia, kuten golfia ja jalkapalloa sekä suosittuja TV-ohjelmia ja elokuvia. Voit katsoa sitä ilmaiseksi sovelluksella tai selaimella lukuisilla eri laitteilla, kuten iPhone- ja Android-puhelin, Mac- ja Windows-tietokone, älytelevisio sekä pelikonsoli.

9NOW

9NOW on australialainen ilmaiskanava, joka esittää Australian Open lähetykset suorana. Voit katsoa kanavan kautta myös muita urheilutapahtumia, uutisia tai realityohjelmia. Katsominen onnistuu niin iPhonella kuin Androidilla sekä Windows-, Mac- ja Linux-tietokoneella. Saat sovelluksen ladattua myös yleisimpiin älytelevisioihin.

Ongelmia Australian Open live streamauksessa?

Kuvittele tilanne, että olet aikeissa katsoa Australian Open live tänään, mutta katsominen onkin estetty alueellasi. Mistä tämä johtuu? Striimausta on rajoitettu televisio-oikeuksien vuoksi. Striimauspalveluiden tulee maakohtaisten rajoitusten avulla kunnioittaa sisällöntuottajien kanssa luotuja sopimuksia.

Suomessa tehty Eurosport-tilaus on esimerkiksi katsottavissa ainoastaan Suomen sisällä ja saat virheilmoituksen, mikäli yrität katsoa sitä rajojen ulkopuolella. Haluatko tietää, kuinka striimauspalvelut saavat selville sijaintisi?

Katso Australian open

Maakohtaiset rajoitukset hyödyntävät käyttäjän IP-osoitetta ja päättelevät sen perusteella käyttäjän sijainnin. Jos IP-osoite on siis ulkomailla, on striimauksesta tehty mahdotonta. Mutta voiko nämä estot kiertää jotenkin? Meillä on tähän täydellinen ratkaisu. Jatka siis lukemista, jos haluat oppia katsomaan Australian Open live Suomi -turnaukset missä tahansa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous toukokuu 2024n loppuun asti

Australian Open Streaming VPN:n avulla

Katso Australian Open live hankkimalla VPN-palvelu. Kyseessä on virtuaalinen erillisverkko, jonka avulla voit vaihtaa laitteen IP-osoitetta ja siten omaa virtuaalista sijaintiasi. Kun sijainti muuttuu sallitulle alueelle, ei suoratoistopalvelu pysty enää estämään samalla tavalla ohjelman katsomista.

Tässä ohjeet, kuinka kierrät estot VPN-palvelun avulla ja katsot Australian Open streaming:

  1. Tilaa VPN ja rekisteröidy käyttäjäksi. ExpressVPN on paras ja nopein palvelu, joka sisältää palvelimia lukuisissa eri maissa.
  2. Lataa ja asenna VPN. Ohjeet tulevat näyttöön asennuksen yhteydessä.
  3. Valitse sijainti kanavan mukaan:
    • Suomi, kun haluat katsoa EurosportFnoo-kanavaa.
    • Belgia, kun haluat katsoa RTBF-kanavaa.
    • Australia, kun haluat katsoa 9NOW-kanavaa.
  4. Mene kyseisen kanavan nettisivuille ja katso Australian Open lähetykset missä vain!

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

Jos epäröit vielä ExpressVPN:n hankkimista etkä ole valmis maksamaan siitä, on meillä sinulle loistavia uutisia! Voit nimittäin kokeilla palvelua ilmaiseksi ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Kuinka se onnistuu?

Australian open lähetykset

Hanki ExpressVPN ja hyödynnä sen mukana tulevaa 30 päivän tyytyväisyystakuuta. Se tarkoittaa sitä, että voit kokeilla palvelua kuukauden ajan sitoomuksetta ja saat rahat takaisin, mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä. Sinulta ei kysytä syytä palvelun käytön lopettamiseen. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluun, joka hoitaa homman hetkessä ja saat täyden hyvityksen viiden arkipäivän sisällä.

ExpressVPN on luotettava ja asiallinen palvelu. Olemme suosittelleet sitä lukijoillemme jo vuosien ajan ja voimme taata sen vakuuttavan meidät edelleen laadullaan. Sen avulla näet Australian Open live stream lähetykset. Voit hyödyntää tämän vinkin klikkaamalla vain artikkelin ExpressVPN-linkkiä.

Katso Australian Open valitsemalla paras VPN

Jotta voisit katsoa Australian Open lähetykset, tarvitset laadukkaan ja nopean VPN-palvelun. Sen avulla lähetysten katsominen on helppoa ja onnistuu missä vain!

Olemme testanneet lukuisia eri palveluita ja vertailleet niitä keskenään. Kriteerimme perustuvat muun muassa VPN-palvelun nopeuteen, asiakastukeen, palvelinten lukumäärään ja tietenkin kykyyn kiertää maakohtaiset estot.

Voit tarkistaa alta parhaat VPN-palvelut, joilla Australian Open live stream katsominen onnistuu.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso Australian Open ja muut VPN:n hyödyt

Mitä muuta hyötyä VPN:stä oikein on Australian Open live stream katsomisen lisäksi? Kerromme sen sinulle nyt.

Kierrä georajoitukset ja sensuuri

VPN:n avulla voit helposti kiertää suoratoistopalveluiden asettamat alueelliset estot, kuten olemme jo maininneet artikkelissa. Siten voit katsoa Australian Open streaming lisäksi myös muita striimauspalveluita, kuten Netflix ja Hulu. Esimerkiksi Yhdysvaltojen Netflix sisältää huikean määrän eri sarjoja ja elokuvia, joihin haluat varmasti päästä käsiksi.

Tämän lisäksi voit taistella tiettyjen valtioiden asettamaa sensuuria vastaan. Kyseiset valtiot estävät sisällön lukemista netissä tai sovellusten käyttöä. Jos olet esimerkiksi aikeissa matkustaa Kiinaan, lataa VPN jo ennen matkaa, niin voit jatkaa suosittujen sovellusten (kuten Facebook, Twitter ja Instagram) sekä selaimen käyttöä vapaasti.

Paranna turvallisuutta ja yksityisyydensuojaa

Haluatko varmistaa, että pysyt suojattuna verkossa samalla kun katsot esimerkiksi Australian Open live stream otteluita? Suosittelemme siinä tapauksessa VPN-palvelun käyttöä, sillä se parantaa merkittävästi yksityisyydensuojaa ja turvallisuutta. VPN kuljettaa tiedot palvelimeen salatun tunnelin kautta.

Se myös vaihtaa käyttäjän IP-osoitteen, jolloin pysyt täysin anonyyminä netissä. Tämä on tärkeää, jotta hakkereiden on vaikeampi havaita sinua tai löytää tietoa sinusta ja näin ollen käyttää sitä sinua vastaan. Voit käyttää julkista Wifi-verkkoa turvallisesti, kun pidät VPN-palvelun päällä.

Kisa-Aikataulu

Katso Australian Open lähetykset kisa-aikataulu alta.

Päivä Aika Alustavat ottelut
16. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten ensimmäinen erä
Miesten ja naisten ensimmäinen erä
17. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten ensimmäinen erä
Miesten ja naisten ensimmäinen erä
18. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten toinen erä
Miesten ja naisten toinen erä
19. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten toinen erä
Miesten ja naisten toinen erä
20. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten kolmas erä
Miesten ja naisten kolmas erä
21. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten kolmas erä
Miesten ja naisten kolmas erä
22. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten neljäs erä
Miesten ja naisten neljäs erä
23. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten neljäs erä
Miesten ja naisten neljäs erä
24. tammikuuta 11:00
19:00
Miesten ja naisten välierät
Miesten ja naisten välierät
25. tammikuuta 11:00
19:30
Miesten ja naisten välierät
Miesten ja naisten välierät
26. tammikuuta 11:00 Naisten semifinaali
26. tammikuuta 19:30 Miesten semifinaali
27. tammikuuta 15:00 Miesten ja naisten nelinpeli semifinaali
Naisten nelinpeli finaali
Miesten kaksinpeli semifinaali
28. tammikuuta 16:00 Naisten kaksinpeli finaali
Miesten nelinpeli finaali
29. tammikuuta 16:00 Miesten ja naisten nelinpeli finaali
Miesten kaksinpeli finaali

Yhteenveto: katso Australian Open streaming missä tahansa

Australian Open streaming näkyy Suomessa maksullisella Eurosport-kanavalla. Mutta jos haluat katsoa tennistä ilmaisten kanavien, kuten belgialaisen RTBF ja australialaisen 9NOW, kautta, ota avuksi VPN-palvelu.

Australian Open live stream katsominen on mahdollista maarajoituksista huolimatta, kunhan sinulla on toimiva VPN-palvelu. VPN muuttaa käyttäjän IP-osoitteen sijaintia ja voit olla virtuaalisesti missä tahansa. Siten palveluntarjoaja ei pysty jäljittämään sijaintiasi tai estämään striimausta.

ExpressVPN on turvallinen ja luotettava VPN-palvelu, jonka käyttöä suosittelemme. Se näyttää Australian Open lähetykset suorana Suomessa ja ulkomailla. Kokeile jo tänään ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin -takuuta hyödyntäen. Klikkaa artikkelissa olevaa linkkiä ja saat parhaan alennuksen.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi