Katso Amazon Prime Videota mistä tahansa

Etenekin nykyisessä maailmantilanteessa ovat videosisällön, kuten tv-ohjelmien ja elokuvien, suoratoistoon keskittyvät palvelut kasvattaneet vahvasti suosiotaan. Netflixin ollessa monelle suomalaiselle edelleen se tutuin alusta yhdessä Yle-Areenan kanssa, on Amazon Prime Video Suomi alkanut nopeasti nostaa suosiotaan myös suomessa.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Missä Amazon Prime Video Suomi on saatavilla

Amazon Prime Video tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja televisio-ohjelmia saataville missä tahansa. Amazon Prime on myös vahvasti panostanut omaan tuotantoonsa lähiaikoina, tuoden tarjolle monia uippusarjoja, kuten entisen Top Gearin huippukolmikon tähdittämän The Grand Tourin.

Amazon Prime Video Suomi käytössä on kuitenkin eräs suuri ongelma, joka vaivaa myös monia muita suoratoistopalveluja. Nimittäin kaikenlaiset alueelliset sisältörajoitukset, joissa amazon prime suomi sisältö ei koskaan kovin kärjessä ole prioriteettilistoilla. Esimerkiksi Amazon Prime Video tarjoaa Yhdysvalloissa huomattavasti kattavamman sisältövalikoiman kuin Amazon Prime Video Suomessa. Me tarjoamme tähänkin ongelmaan kuitenkin erittäin helpon ratkaisun, nimittäin Amazon Prime Video VPN USA.

amazon prime video suomi

Amazon Prime Video Ohjelmat

Tottahan toki on Amazon Prime Video Suomessa saatavilla itsessään, kuten miltei kaikkialla muuallakin tällä taivaankappaleella. Mutta, syy miksi tähän artikkeliin päädyit ei varmastikaan ole se, etteikö Amazon Prime video Suomi toimisi lainkaan, vaan ennemminkin se, etteikö Amazon Prime Video Suomi Sarjat valikoima ole lähellekään samaa tasoa kuin joissakin muissa maissa, erityisesti Yhdysvalloissa.

Mikäli siis haluat kaikki Amazon Prime Video Suomi sarjat näkyviin, tulee sinun päästä Yhdysvaltain Amazon Primeen, joka sisältää aina ensimäisenä ja usein aluksi myös yksinoikeudella niin uusimmat sarjat, kuin vanhemmat klassikotkin. Yhdysvaltain ohjelmakirjastosta ne sitten hiljalleen leviävät muualle. Mitenkä sitten pääset käsiksi tähän valikoimaan? Yksinkertaisesti, käyttämällä Amazon Prime Video VPN, joka sijaitsee Yhdysvalloissa.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Kuinka katsella USA:n sisältöä Amazon Primessa?

Tiedätkö ensinnäkin mikä on se yksittäinen tekijä, jonka avulla suoratoistoalusta kykenee näkemään että olet Suomessa, etkä suinkaan USA:ssa? Tämä yksittäinen tekijä, joka mahdollistaa sijaintisi määrittämisen on laitteesi IP-osoite, joka johtaa Suomeen. Käyttämällä VPN-palvelua ja heidän tarjoamaansa VPN-sovellusta, on mahdollista helposti käyttää jotakin toista IP-osoitetta kuin omaa todellistaan, ja valita sadoista tai tuhansista eri sijainneista haluamasi. Amazon Prime Video VPN USA on vain muutaman askeleen päässä:

  1. Luo käyttäjätili ja asenna VPN-sovellus tietokoneellesi, suosittelemme ExpressVPN käyttöä.
  2. Käynnistä sovellus, ja valitse palvelimesi sijainniksi jokin USA:ssa sijaitsevista palvelimista.
  3. Luotuasi yhteyden Yhdysvalloissa sijaitsevaan VPN-palvelimeen, voit yhdistää takaisin Amazon Primeen ja nauttia täydestä sisältövalikoimasta

VPN on vain yleinen nimitys yhteysteknologialle, joka kattaa sadoittain ellei tuhansittain erilaisia ja erilaatuisia palveluntarjoajia. Kaikki palveluntarjoajat varmasti lupailevat mainoksissaan olevansa markkinoiden parhaita, kuten ne varmasti paperilla ovatkin, mutta on syytä varmistua niiden todellisesta turvallisuudesta sekä toiminnasta suoratoistossa.

Mikä on paras Amazon Prime Video VPN

Mikä se onkaan sitten se kaikkein paras VPN-palvelu käytettäväksi Amazon Prime Video Suomessa? Parasta palvelua en pysty suoranaisesti sinulle kertomaan, en kokonaisuudessaan enkä myöskään Amazon Prime Video Suomi sarjat katseluun. Voin kuitenkin sanoa aivan varmasti että paras VPN Amazon Prime Video Suomessa katseluun löytyy seuraavalta listalta, johon olemme keränneet testaamiamme ja varmasti hyviä, luotettavia sekä Amazon Prime Video Suomi sarjat katselussa hyvin toimivia VPN-palveluita.

Ensimmäisenä kriteerinä seuraavalle listalle pääsemisessä käytimme sitä, että jokaisen listalla olevan VPN-palvelun on tarjottava rajaton kaistanleveys. Tämän lisäksi, pidäthän mielessä, että listalla olevat palvelut ovat kaikki meidän henkilökohtaisesti testaamiamme, ja voimme vakuuttaa niiden toimivan erinomaisesti Amazon Prime Video Suomi Sarjat kanssa. Muista aina testata omakohtaisesti käyttämäsi VPN-palvelu, tai lukea meidän arvostelumme, sillä muuten VPN-palveluntarjoajat saattavat lupailla mitä vain mieleen juolahtaakaan.

Miltei kaikki maksulliset VPN-palvelut, kuten myös ExpressVPN tarjoavat nykyään mahdollisuuden kokeilla maksullisia tilauksiaan täysin riskittä. Ne mahdollistavat nimittäin 30 päivän täyden rahat takaisin tyytyväisyystakuun uusille asiakkaillensa, jolloin voit olla varma tyytyväisyydestäsi heidän tarjoamansa palvelun tasoon.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2023
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2023
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2023
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2023
9
5 NordVPN kokemuksia 2023
8.5

Amazon Prime Video Suomi: Entäpä ilmaiset VPN-palvelut?

Yleisesti ottaen ilmaisten VPN-palvelujen käyttö ei ole kovinkaan järkevää yhtään missään yhteydessä, olipa kyse sitten tavallisesta verkon selailusta tai Amazon Prime Video Suomessa katselusta.  Etenkin kun haluat käyttää Amazon Prime Video VPN-avulla, on erittäin tärkeää varmistua käyttämästi VPN-palvelun ominaisuuksista, sekä turvallisuudesta.

Ilmaiset VPN-palvelut voidaankin jakaa karkeasti kahteen eri kategoriaan. Ensinnäkin ovat täysin ”ilmaiset” VPN-palvelut, jotka eivät paljoakaan tarjoa ominaisuuksien suhteen, ja harvemmin toimivat Amazon Prime Video Suomessa katsomisessa. Nämä VPN:t perustavat toimintansa siihen, etteivät todellakaan tarjoa selailullesi suojaa, vaan pikemminkin rahoittavat toimintansa myymällä selaustietojasi kolmansille osapuolille kuten mainostajille.

amazon prime video vpn

Amazon Prime Video Tarjous

Tämän lisäksi on toki olemassa myös jo mainitsemaani toiseen kategoriaan kuuluvia VPN palveluja, joista osa varmasi toimii myös Amazon Prime Video Suomessa katseluun, mutta vain hetkellisesti. Nämä toiseen kategoriaan kuuluvat ilmaiset VPN:t ovat nimittäin yleensä jollakin tapaa rajoitettuja versioita maksullisista VPN-palveluista, joista yleensä on rajoitettuna joko käytettävän datan määrä, tai sitten itse ilmaistilauksen kesto.

Helpoimpana ja ainoana kestävänä vaihtoehtona onkin käyttää jotakin suosittelemistamme maksullisista, turvallisista VPN-palveluista turvaamaan selailuasi ja Amazon Prime video Suomi sarjat katselussa. Käyttämällä siis meidän tarkistamaamme Amazon Prime Video VPN-palvelua, voit varmistua sen toiminnasta ja turvallisuudesta.

Amazon Prime Video Suomi: Mihin muuhun VPN pystyy?

Tämän artikkelin lukijoista valtaosalle suurimpana syynä VPN-palvelun käytölle lienee tosiaankin Amazon Prime Video Suomi sarjat katselu. VPN:n ominaisuudet eivät kuitenkaan todellakaan siihen rajoitu, ja onkin lukematon liuta erinomaisia syitä sen hankinnalle. Olemme alle listanneet muutamia tärkeimpänä pitämistämme syistä.

Tärkeimpänä syynä itse allekirjoittaneelle lienee se, että käyttämällä kunnollista VPN-palvelua, piilottaa palvelu paitsi todellisen IP-osoitteeni, mutta sen lisäksi vieläpä salaa kaiken dataliikenteeni, estäen mahdollisia urkkijoita tarkastelemasta verkossa siirtämääni tietoa. Käyttämällä Amazon Prime Video VPN en siis ratkaise ainoastaan yhtä ongelmaa, vaan monia muitakin samalla kerralla.

amazon prime video suomessa

Amazon Prime Video Hinta

Toisena suurena tekona, estää Amazon Prime Video VPN, kuten ExpressVPN käytttö myös verkko-operaattoriasi seuraamasta toimintaasi. Osa verkko-operaattoreista saattaa etenkin ulkomailla nimittäin rajoittaa sekä pääsyäsi joillekin sivustoille, että itsessään kaistanleveytesi käyttöäkin esimerkiksi videosisältöä suoratoistaessasi tai tiedostoja ladatessasi.

Ja tietenkin, koska pystyn käyttämään VPN-palvelua katsellakseni kaikkea USA:ssa tarjolla olevaa sisältöä Amazon Prime Video Suomessa, kykenen tietenkin vapautuman myös muiden suoratoistopalvelujen, kuten Netflix ja Hulu alueellisista estoista. Listaamamme erinomaiset ja varmasti toimivat VPN-palvelut eivät nimittäin rajoita toimintaansa ainoastaan yhteen suoratoistopalveluun.

Tämän lisäksi sallivat suosittelemamme maksulliset VPN-palvelut sinun käyttävän yhdellä lisenssiostolla VPN-palvelua usealla laitteella samanaikaisesti. Voit siis suojata koko perheesi laitteet helposti vain yhdellä edullisella ostoksella ja mahdollistaa samalla kaikille perheenjäsenillesi myöskin sisällön suoratoiston ilman turhia aluerajoituksia.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Amazon Prime Video Suomi: Yhteenveto

Mikäli haluat vapauttaa käyttöösi kaikki Amazon Prime Video Suomi sarjat, jotka myös Yhdysvalloissa saatavilla ovat, on silloin Amazon Prime Video VPN ainoa vaihtoehto. Käyttämällä jotakin meidän suosittelemistamme VPN palveluista voimme taata niin palvelun turvallisuudenkin kuin toiminnan Amazon Prime suoratoistossa.

Ja käyttämällä suosittelemiamme VPN palveluita kykenet myös turvaamaan paitsi itsesi, myös koko perheesi helposti ja edullisesti kaikilta verkossa piileviltä vaaroilta, varmistaen samalla ettei sinun datasi päädy minkäänlaisten urkkijoiden tai muiden pitkäkyntisten käsiin.

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi