Katso Suomen Amazon Prime missä tahansa: Lue Opas 2024

Katso Suomen Amazon Prime missä tahansa tämän artikkelin ohjeiden avulla. Kerromme, kuinka tämän suositun suoratoistopalvelun katsominen onnistuu myös Suomen ulkopuolella. Jatka siis lukemista oppiaksesi parhaat vinkit.

Kokeile Nyt
Hanki ExpressVPN ja katso Suomen Amazon Prime missä tahansa

ExpressVPN mahdollistaa Suomen Amazon Prime -valikoiman katsomisen Suomessa. Voit katsoa suosikkisarjasi missä tahansa oletkin. Säästä 49 %, kun hankit vuoden ExpressVPN-tilauksen. Saat 3 kk ilmaiseksi ja 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Suomen Amazon Prime streaming rajojen ulkopuolella

Amazon Prime Suomi sarjat valikoima on monipuolinen. Mikäli sinulla on kyseinen tilaus ja haluat katsoa Amazon Prime Suomessa, onnistuu se ongelmitta. Sen sijaan Amazon Prime -palvelun paikallisten suomalaisten ohjelmien ja elokuvien striimaaminen Suomen rajojen ulkopuolella on mahdotonta.

Mistä tämä johtuu?

Maan rajojen ulkopuolella tapahtuvaa striimausta on rajoitettu televisio-oikeuksista johtuen. Suoratoistopalvelun on noudatettava georajoituksia, jotka on määritelty yhdessä sisällöntuottajien kanssa luoduissa sopimuksissa. Siten heidän tulee estää live Suomen Prime Video ulkomailla katsominen.

katso suomen amazon prime

Käyttäjien sijainti paikallistetaan IP-osoitteen perusteella. Mikäli IP-osoite sijaitsee siis ulkomailla, on Amazon Prime video Suomi sisältöjen katsominen mahdotonta. Haluatko tietää, kuinka nämä rajoitukset voidaan kiertää?

Tarvitset siihen VPN-palvelun, jonka avulla muutat IP-osoitetta ja kierrät georajoitukset. Jatka lukemista, niin kerromme lisää.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Katso Suomen Amazon Prime kiertämällä estot VPN:llä

Voit hankkia Prime Video Suomi kokemuksia myös ulkomailla, mutta tarvitset estojen kiertämiseen laadukkaan VPN-palvelun. Tässä ohjeet, kuinka otat VPN:n käyttöösi ja kierrät maakohtaiset rajoitukset live Suomen Prime Video ulkomailla.

  1. Valitse VPN parhaiden VPN-palveluiden listalta. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:ää, joka on arvostelumme ykkönen.
  2. Lataa ja asenna VPN noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita asennuksen määrittämiseksi.
  3. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelimen sijainniksi Suomi.
  4. Mene selaimella tai sovelluksella Amazon Prime -suoratoistopalveluun ja katso Amazon Prime Suomi missä tahansa.

Kokeile ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi

Käyttäjän tulee hankkia VPN-palvelu saadakseen Prime Video Suomi kokemuksia ulkomailla. Tästä syystä ehdotamme, että testaat ExpressVPN:ää ilmaiseksi ennen lopullista maksupäätöstä. Kuinka se onnistuu?

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit siis peruuttaa tilauksen milloin vain kyseisen ajanjakson aikana ja saat täyden hyvityksen. Ole vain yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun. Sinulta ei kysytä syytä tilauksen lopettamiseen. Lukijamme ovat testanneet vinkin ja se todella toimii!

live suomen prime video ulkomailla

Miksi juuri ExpressVPN? Kyseessä on todella laadukas ja vakaa palvelu, jolla on lukuisia palvelimia ympäri maailmaa. Se tarjoaa erinomaisen yhteyden ja striimauspalveluiden estojen kiertäminen on helppoa tämän VPN:n avulla. ExpressVPN on erittäin luotettava ja hinta-laatusuhteelta kannattava hankinta.

Kokeile ExpressVPN:ää jo tänään ja saat parhaan kokemuksen voidaksesi katso Amazon Prime Suomi maksutta missä tahansa 30 päivän ilmaisen ExpressVPN-kokeilujakson avulla.

Parhaat VPN-palvelut Suomen Amazon Prime striimaukseen

Suomen AmazonPrime ulkomailla striimausta on rajoitettu, mutta rajoitusten kiertäminen onnistuu kuitenkin parhaiden VPN-palveluiden avulla. VPN-palveluita on tarjolla lukuisia ja niistä valitseminen voi olla vaikeaa.

Mikä on siis paras VPN, jolla Prime Video Suomi kokemuksia hankitaan?

Testasimme eri palveluita ja vertasimme niitä keskenään. Vertailu perustui tiettyihin tärkeisiin kriteereihin, kuten VPN:n nopeuteen, palvelinten lukumäärään ja sijaintiin, turvallisuuteen sekä hintaan. Valitsimme sitten vaihtoehdoista parhaat ja laitoimme ne järjestykseen.

Tässä lista parhaista ja luotettavista VPN-palveluista, joilla live Suomen Prime Video ulkomailla katsominen onnistuu varmasti. ExpressVPN on vienyt voiton ylivoimaisesti ja suosittelemme sen kokeilemista. Säästät 49 % alkuperäisestä hinnasta, kun tilaat palvelun vuodeksi.

Katso Suomen Amazon Prime ja muut VPN:n hyödyt

VPN-palvelut tarjoavat myös muita hyötyjä käyttäjille, kuin vain live Suomen Prime Video ulkomailla katsominen. Kerromme niistä tarkemmin alla.

Georajoitusten kiertäminen

Katso Amazon Prime Suomi sekä muiden suoratoistopalveluiden sisältöä missä ja milloin vain, kun hankit VPN-palvelun. Olet varmasti tietoinen siitä, että Yhdysvaltojen Netflix esimerkiksi sisältää paljon suuremman valikoiman kuin Suomen vastaava. Nyt voit tarkistaa sen sisällön!

Muita suosittuja striimauspalveluita ovat myös Hulu, Disney+, HBO ja BBC iPlayer. Tai jos et ole tällä hetkellä Suomessa, voit käyttää VPN-palvelua myös katsoaksesi Suomen TV:tä ulkomailla.

Sensuurin estäminen

VPN-palvelua käytettäessä voit myös estää sensuuria tietyissä valtioissa, joissa sen käyttäminen on arkipäivää. Mikäli matkustat vaikka Kiinaan, on tärkeää hankkia VPN jo etukäteen ja varmistaa sen kyky kiertää Kiinan jatkuvasti päivittyvä palomuuri.

Kaikki VPN-palvelut eivät kuitenkaan pidä päivityksiään aina ajan tasalla eivätkä näin ollen kykene estämään Kiinan sensuuria.

Valitse siis VPN-palvelu tämä mielessä pitäen, mikäli sensuurin kiertäminen on sinulle tärkeä ja tarpeellinen ominaisuus. Sitten voit selata nettiä vapaasti tai jatkaa kaikkien haluamiesi sovellusten käyttöä myös Kiinassa rajoituksetta, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja Snapchat.

katso amazon prime suomi

Turvallisuuden parantaminen ja yksityisyyden suojaaminen

Mikä tärkeintä, haluat varmasti pitää huolen siitä, että tietosi pysyvät turvassa nettiä selatessa. VPN on ratkaisu turvallisuuden parantamiseen. Se suojaa tiedot kuljettamalla ne palvelimeen salatun tunnelin kautta. Näin kukaan ei pääse käsiksi yksityisiin tietoihisi tai pysty määrittelemään sijaintiasi.

IP-osoitteesi piilotetaan ja saat sen tilalle uuden virtuaalisen sijainnin. Tämä tuo myös lisäsuojaa esimerkiksi julkisen Wifi-verkon käyttöön. Ne ovat avoimia verkkoja, jotka ovat usein alttiita hakkereiden sekä muiden kolmansien osapuolten hyökkäyksille.

Mikäli siis matkustat paljon ja käytät lentokentän Wifi-verkkoa tai teet töitä kahviloissa, kannattaa VPN-palvelun hankinta ehdottomasti. Hanki siis VPN-palvelu ja tutustu sen lukuisiin muihin hyötyihin Prime Video Suomi kokemuksia hankkimisen lisäksi.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Amazon Prime -tilaukseen liittyen.

Kuinka paljon Amazon Prime maksaa Suomessa?

Amazon Prime Suomi hinta on 5,99 euroa kuukaudessa.

Kuinka monta elokuvaa Amazon Prime sisältää?

Amazon Prime sisältää yli 26 300 elokuvaa ja yli 2700 sarjaa, joista valita.

Sisältyykö Prime Video Amazon Prime -tilaukseen?

Prime Video sisältyy Amazon Prime -tilaukseen. Katso Amazon Prime Suomi -palvelun elokuvia ja sarjoja samaan hintaan.

Yhteenveto: katso Suomen Amazon Prime ulkomailla

Haluatko Prime Video Suomi kokemuksia Suomessa ja ulkomailla? Suoratoistopalvelun katsomista on kuitenkin rajoitettu TV-oikeuksien vuoksi eikä katsominen näin ollen onnistu. Halusimme kuitenkin tarjota artikkelissa ratkaisun ongelmaan.

Jotta voisit katsoa live Suomen Prime Video ulkomailla, tarvitset VPN-palvelun. Listasimme parhaat VPN-palvelut ja ykkösenä on suosittu ExpressVPN. Testaa ExpressVPN:ää ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin -takuun turvin. Saat rahat takaisin, mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä.

Tämän lisäksi VPN tarjoaa myös muita etuja käyttäjille. Katso muita suoratoistopalveluita kiertämällä georajoitukset ja estä tiettyjen valtioiden asettama sensuuri. Varmista myös turvallisuutesi netissä ja pysy anonyyminä niin julkisessa kuin yksityisessä Wifi-verkossa.

Katso Amazon Prime Suomi hankkimalla ExpressVPN jo tänään. Saat 49 % alennuksen ja kolme kuukautta kaupan päälle. Tämä on tarjous, jota ei kannata ohittaa.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi