Kuinka katsella Tour de Francea ulkomailta

Ranskan ympäriajo eli Tour de France on joka vuosi heinäkuun puoliväliin ajoittuva maantiepyöräilykilpailu. Ranskan ympäriajo 2022 jouduttiin lykkäämään poikkeuksellisesti elokuun loppuun koronaviruspandemian takia. Tour de France 2022 on jo 107. kerta, kun kyseinen kilpailu ajetaan, joten kyseessä on todellakin legendaarinen tapahtuma. Liity mukaan Tour de Francen ympäriajo 2022 yleisöön! Tässä artikkelissa kerromme kuinka voit kannustaa mukana ja katsella spektaakkelia ulkomailta käsin! 

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Kuinka katsoa Tour de Francea VPN:n avulla

Tour de la France on paitsi huikea urheilutapahtuma, myös jännittävä spektaakkeli. Thibaut Pinot ja muut menestyneet pyöräilijät ovat huikeita kansallissankareita ja yleisö elää täysillä maantiepyöräilyn Ranskan ympäriajon kilpailijoiden mukana.

Ranskan ympäriajot kestävät noin kolme viikkoa ja kilpailu sisältää 20 yhden päivän etappia. Kilpailun reitti on vaihdellut 2010-luvulla 3300-3700 kilometrin välillä. Keskinopeus kilpailussa maaliin päässeiden kohdalla on noin 40 kilometriä tunnissa.

Ranskan ympäriajo 2022 on katseltavissa erilaisten suoratoistopalveluiden kautta. Loistavaa kuvaa selostajineen ja haastatteluineen tarjoaa Eurosport.

ranskan ympäriajo

Ranskan ympäriajo tulee livenä Eurosport playerin kautta ja näin pääset mukaan nauttimaan kisatunnelmaa kotisohvaltasi käsin! Tour de Francen katselu suorana ja ilman tyhmiä pop-up-mainoksia, jotka hyppäävät ruudun keskelle, onnistuu myös ulkomailta käsin. Avainsana onneen on VPN, joka piilottaa katselijan ip-osoitteen ja sijainnin ja näin ollen maarajoitukset, joita suoratoistopalveluilla saattaa olla, eivät ole enää voimassa.

Tour de France tulee siis kotiisi valitsemalla VPN, joka paitsi poistaa maarajoitukset, myös mahdollistaa sen, että saat esimerkiksi urheiluselostuksen valitsemallasi kielellä. Kaikki tämä onnistuu lataamalla VPN ja valitsemalla serveri siitä maasta, jonka verkkoon haluat liittyä. VPN:stä on myös paljon muuta hyötyä, mutta siihen palaamme vielä hieman myöhemmin. VPN:n käytön aloittamisesta kerromme lisää seuraavassa kappaleessa!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

VPN:n käytön aloittaminen

Ranskan ympäriajo 2022 omalta kotisohvalta tai vaikkapa työpaikalta seurattuna kuulostaa melko mukavalta, eikö vain? Etenkin, koska elämme maailman ajassa, jolloin matkustaminen paikan päälle ei ole varsinaisesti kovin helppoa.

Älä kuitenkaan hätäile ja lataa ensimmäistä VPN:ää, joka lupaa näyttää sinulle Tour de Francen. Pahimmillaan epäluotettavan VPN:n valitseminen saattaa vaarantaa yksityisyytesi ja sellaiset henkilökohtaiset tietosi, jotka pitäisit mielelläsi itselläsi. Tour de Francen on toki hieno tapahtuma, mutta turhia riskejä sen takia ei kannata ottaa. Valitse siis luotettava ja turvallinen VPN-palveluntarjoaja ja ota se käyttöön.

Tässä kappaleessa kerromme miten VPN:n käytön aloittaminen käy. Annamme myöhemmin myös joitain vinkkejä siihen, kuinka oikean VPN:n voisi löytää ja millaisia VPN:iä tulisi varsinkin varoa.

VPN:n käyttöönotto käy näin:

 1. Valitse VPN. Valitse sellainen palveluntarjoaja, joka mahdollistaa maarajoitusten kiertämisen. Voimme suositella vaikkapa ExpressVPN-palvelua, jonka sisältää 100% rahat takaisin takuun, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen.
 2. Rekisteröidy ja luo käyttäjätili VPN –palvelutarjoajan sivustolle.
 3. Lataa VPN sovellus. VPN toimii niin älypuhelimessa, tabletissa, kuin tietokoneellakin. Voit ladata sovelluksen useampaan laitteeseen ja näin lapsesi pysyvät turvassa yhtä lailla kuin sinäkin.
 4. Aseta VPN toimimaan haluamallesi palvelimelle. Tour de France näkyy esimerkiksi France TV Sport:in ilmaisella kanavalla, jolloin tulee valita ranskalainen palvelin. NBC Sports Gold:ilta katsellessa palvelimen tulee olla USA:ssa.
 5. Avaa sivusto, joka näyttää Tour de Francen.
 6. Nauti!

Kun VPN on kerran otettu käyttöön, onnistuu katselu jatkossa niin, että katselija klikkaa palvelun päälle yhdellä klikillä ja kaikki VPN:n edut ovat jälleen käytettävissä!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Parhaat VPN-palveluntarjoajat

Tour de Francen saattaa olla sinulle jo vakiintunut perinne, sillä se tulee joka vuosi? Vai oletko kenties vasta innostunut penkkiurheilija, jolle Ranskan ympäriajo 2022 on ensimmäinen? Oli asia niin tai näin, urheilutapahtuma on huippusuosittu ja ymmärrämme miksi se kerää huiman yleisön vuodesta toiseen.

Kuten jo todettua, ulkomaalaisten suoratoistopalveluiden ja live-streamien katselu vaatii VPN-sovelluksen. Suosittelemme kuitenkin hyvään ja turvalliseen palveluun sijoittamista, sillä rahallinen sijoitus ei ole suuri verrattuna siihen mitä hyvältä VPN:ltä saa.

Voi kuitenkin tuntua siltä, että VPN:iä on niin paljon, että valitseminen on vaikeaa. Lisähankaluutta tuo se, että suinkaan kaikki VPN:t eivät ole liikkeellä hyvin aikein. Älä kuitenkaan huoli, sillä asiakkaidemme mukavuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten olemme tehneet itse listauksen siitä, millaisia VPN:iä voimme suositella.

Katso tämä listaus meidän näkemyksemme mukaan parhaista VPN–palveluntarjoajista Tour de France -katseluun:

Ilmaiset VPN:t ovat vaarallisia

Tour de France tuo mukanaan lieveilmiöitä. Yksi näistä on ilmaisten VPN:ien mainostuskampanja, jossa he lupaavat näyttävänsä sinulle Tour de Francen live-lähetyksiä täysin ilmaiseksi! Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö vain? No arvaa mitä… se on liian hyvää ollakseen totta! Ilmaiset VPN:t ovat vaarallisia, eikä niitä tule ladata.

Ilmainen VPN on ilmainen joko siitä syystä, että se ei käytä riittävästi rahaa asiakkaiden tietojen suojeluun tai siksi, että se tienaa myymällä asiakkaidensa dataa. Molemmat vaihtoehdot ovat asiakkaan kannalta huonoja ja vaarallisia, joten ilmaisia palveluita tulee yksiselitteisesti välttää.

Jokin parhaista VPN-palvelimista, kuten vaikkapa ExpressVPN ei ole kallis! Tee siis pieni investointi ja pysy turvassa paitsi Ranskan ympäriajo 2022 huumassa, mutta myös myöhemmin!

Mitä muuta VPN:llä voi tehdä?

Ranskan ympäriajo jo itsessään on hyvä syy hankkia VPN. Usko tai älä, se ei kuitenkaan ole ainoa hyvä syy. Suosittelemme VPN:n käyttöä kaikessa arjen surffailussa ja syyt tähän erittelemme tarkemmin tässä kappaleessa.

VPN kierrättää kaikki nettiin lähettämäsi datan sen omien palvelimien kautta. Tämä mahdollistaa sen, että olet netissä täysin anonyymi, eikä edes oma verkko-operaattori näe kuka tai missä sinä olet. Näin ollen operaattori ei pääse vaikuttamaan nettiyhteytesi nopeuteen vaikka haluaisi.

tour de francen

Syy miksi operaattorit usein säätävät yhteysnopeuttasi alaspäin on se, että he huomaavat sinun katselevan videoita tai lataavan jotain paljon kaistaa vievää. Yhteyttä hidastamalla he vapauttavat kaistaa muille käyttäjille. VPN:ää käytettävissä he eivät kuitenkaan voi sitä tehdä ja näin koko yhteytesi on vapaasti käytettävissäsi.

Toinen syy on se, että VPN:ää käytettäessä ip-osoitteesi ei pääse vuotamaan mihinkään ja salaustunneli pitää vaikkapa maksutietosi 100% turvassa. Kukaan ei tiedä missä olet tai kuka olet ja näin ollen kohdistettu markkinointi ei myöskään pääse ruudullesi. Tour de Francen aikana kukaan ei siis pysty lähettämään ruudullesi pop-up-mainontaa. Valitse mieluinen VPN ja aloita sen käyttö jo tänään!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Yhteenveto

Ranskan ympäriajo 2022 on huikea spektaakkeli! Liity mukaan kannustamaan urheilijoita yhdessä klassisimmista ja hurjimmista vuosittaisista urheilutapahtumista.

Tour de France tulee kotisohvillemme tai missä ikinä olemmekin. Ulkomailta käsin urheilun seuraaminen onnistuu lataamalla VPN, joka mahdollistaa eri maiden palvelimien käytön mistä vain ja milloin vain. Valitse ranskalainen palvelin katsellaksesi Tour de France -tapahtumaa ilmaiseksi France TV Sport -sarjassa. VPN tuo mukanaan myös muita hyötyjä, kuten nousseen turvallisuustason ja nopeamman nettiyhteyden.

Älä kuitenkaan valitse ensimmäistä vastaantulevaa ilmaista VPN-sovellusta. Ilmaiset VPN:t saattavat olla huonosti suojattuja tai jopa rikollisten käsissä niin, että ne kalastelevat tietojasi ja myyvät ne eteenpäin. Tietojen myynti on kannattava bisnes, joten rosvot tehtailevat keinoja saada ihmisten henkilökohtaista dataa käsiinsä.

Tutustu siis listaamme turvallisista ja hyvistä VPN-palveluista ja liity Tour de Francen katselijoiden joukkoon jo tänään!

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi