Katso Tour de France live streaming 2024

Etkö tiedä, mistä voit katsoa Tour de France live stream 2024? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan, sillä haluamme tarjota lukijoillemme mahdollisuuden katsoa kisat livenä missä tahansa. Lue artikkelin vinkit.

Hanki tästä
Katso Tour de France live stream ExpressVPN:n avulla - Säästä 49 %

ExpressVPN:n avulla katsot Tour de France kaikkialla kiertämällä maaestot. Vuoden tilaus ja 3 kk ilmaiseksi sekä 30 päivän laatutakuu.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

Parhaat maksulliset Tour de France live stream -sivustot

Miten katsella Tour de Francea? Selvitämme nyt parhaat maksulliset sivustot tapahtuman katsomiseen. Suomessa Ranskan ympäriajot näkyvät Eurosport-kanavalla. 

  • Eurosport

Eurosportin avulla voit halutessasi katsoa myös muita urheilutapahtumia, kuten golfia, jääkiekkoa ja jalkapalloa. Se on siis hyvä investointi, mikäli olet todellinen penkkiurheilija. Se on hyvin monipuolinen ja tarjolla on yli 100 eri urheilulajia.

Voit katsoa Eurosport-kanavaa helposti selaimella tai sovelluksessa. Löydät aina urheilua katsottavaksi ympäri vuoden. Mutta tarvitset kuitenkin tilauksen Eurosportin katsomiseen. Onko mahdollista katsoa Tour de France ilmaiseksi? Kyllä on, ja kerromme nyt miten se onnistuu. Jatka siis lukemista.

tour de france stream

Parhaat ilmaiset Tour de France stream -sivustot

Jos haluat tietää, mistä näkyy Tour de France ilmaiseksi, lue tämän osion vinkit. Olemme koonneet tähän parhaat striimaussivustot lähetysten katsomiseen.

  • France TV Sport näyttää suorana lähetyksinä useita eri urheilutapahtumia. Se on luonnollisesti ranskalainen sivusto ja voit katsoa sitä ilmaiseksi sovelluksella tai selaimella. Se toimii Windows- ja Mac-laitteilla. Rekisteröidy vain käyttäjäksi sivuston kautta ja aloita Ranskan ympäriajojen tai muun urheilun katsominen.
  • VRT on belgialainen ilmaiskanava, joka näyttää Tour de France lähetykset. Voit katsoa sitä mobiilisovelluksessa tai netissä. Katso vaikka moottoriurheilua, jalkapalloa tai tennistä.
  • Rai Sport on puolestaan italialainen urheilua striimaava kanava. Sen kautta näet esimerkiksi jalkapalloa ja koripalloa. Kanava kuuluu myös ilmaisiin sivustoihin, joille tarvitsee vain kirjautua sisään ennen käytön aloittamista. Se toimii selaimella ja sovelluksella.

Näille kaikille ilmaisille kanaville on yhteistä kuitenkin se, että ne näkyvät vain kyseisessä maassa. Mistä tämä johtuu? Saat sen selville seuraavassa osiossa.

live stream tour de france

Striimaussivustojen maakohtaiset estot

Striimaussivustojen saatavuutta on rajoitettu maakohtaisilla estoilla. Ne eivät siis ole nähtävissä tietyn alueen ulkopuolella, mikä vaikeuttaa live stream Tour de France -kisojen katsomista. Tämä johtuu täysin TV-oikeuksista, joita kanavien täytyy noudattaa. Näin voidaan varmistaa, että sopimuksella kunnioitetaan tekijänoikeuslakia.

Geoblokkauksessa käytetään apuna käyttäjän IP-osoitetta. Sen avulla voidaan nimittäin selvittää, missä käyttäjä sijaitsee ja jos kyseessä on ulkomaalainen IP-osoite, estetään palvelun katsominen.

Meillä on kuitenkin loistava vinkki, jonka avulla ratkaiset tämän ongelman. Tarvitset vain VPN-palvelun, jonka avulla voit vaihtaa IP-osoitetta ja siten kiertää maakohtaiset estot. Jatka lukemista ja selvitä, kuinka näet Tour de France ilmaiset lähetykset käyttämällä VPN-palvelua.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous kesäkuu 2024n loppuun asti

Näin kierrät Tour de France live stream -georajoitukset

Kerromme nyt, kuinka live stream Tour de France katsominen onnistuu VPN-palvelun avulla.

  1. Tilaa ensin ExpressVPN tai jokin toinen parhaiden VPN-palveluiden listalla olevista palveluista.
  2. Asenna ja lataa VPN-palvelu käyttämällesi laitteelle.
  3. Valitse oikea palvelin maakohtaiselta listalta: Suomi – Eurosport, Ranska – France TV Sport, Belgia – VRT ja Italia – Rai Sport
  4. Mene kyseisen kanavan nettisivuille tai avaa sovellus ja aloita Tour de France live streaming.

Jos olet siis Suomessa, mutta haluat katsoa Ranskan ympäriajoja ilmaiseksi, valitse ranskalainen, belgialainen tai italialainen palvelin. Mikäli asut ulkomailla ja omistat Eurosport-tilin, voit katsoa sitä suomalaisen palvelimen kautta.

Näin helppoa maakohtaisten rajoitusten kiertäminen on VPN:n avulla. Valitse vain laadukas ja toimiva palvelu, kuten ExpressVPN ja voit nauttia rajattomista striimausmahdollisuuksista.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaisei ja aloita Tour de France live streaming

Suosittelemme aloittamaan VPN:n käytön ExpressVPN-palvelulla, joka tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit katsoa live stream Tour de France. Voit testata palvelua 30 päivän ajan ja jos et olekaan tyytyväinen, saat rahat takaisin. Asiakaspalvelu palauttaa rahan kokonaisuudessaan eikä sinulta kysytä syytä tilauksen peruutukseen.

ExpressVPN onnistuu kiertämään geoblokkauksen helposti ja Tour de France stream -palveluiden katsomisesta tulee mahdollista sekä Suomessa että ulkomailla. Tartu heti tarjoukseen ja säästä 49 %, kun tilaat ExpressVPN:n vuodeksi. Saat lisäksi kolme ilmaista kuukautta ja mainitsemamme rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Parhaat VPN-palvelut Tour de France Live stream katsomiseen

Mikä VPN-palvelu kannattaa valita katsoaksesi Tour de France stream -lähetykset?

Valitsimme alla olevat VPN-palvelut listalle huolellisen arvion jälkeen. Tulokset osoittivat, että ExpressVPN on tällä hetkellä markkinoiden paras ja luotettavin VPN-palvelu. Testasimme lukuisia eri vaihtoehtoja ja vertasimme niitä keskenään.

Voit tarkistaa parhaiden VPN-palveluiden listan sijoitukset alta. Tour de France live streaming onnistuu niiden kaikkien avulla.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

VPN-palvelun hyödyt

Tour de France live streaming on tietenkin tämän artikkelin ykkösjuttu, mutta onko VPN:stä myös muuta hyötyä? Todellakin! Lue VPN:n muut hyödyt alta.

tour de france live streaming

Georajoitusten kiertäminen

Kuten jo kerroimme, on striimauspalveluiden käyttö tehty alueelliseksi, joten se on estetty maan rajojen ulkopuolisille käyttäjille. VPN auttaa kuitenkin kiertämään estot live stream Tour de France -kisojen lisäksi myös muilta kanavilta ja suoratoistopalveluilta, kuten Netflix, Hulu ja Giro d’Italia.

Lue tästä artikkelista, kuinka voit esimerkiksi katsoa Giro d’Italia live stream -tapahtuman.

Sensuurin kiertäminen

Voit myös kiertää tiettyjen maiden netin selaamista vaikeuttavan sensuurin. Jos asut esimerkiksi Kiinassa tai olet aikeissa matkustaa sinne, lataa VPN ensin kotona ja sitten voit käyttää kaikkia haluamiasi sovelluksia ja nettisivuja Kiinassa. Tällä tavalla voit estää myös netin palveluntarjoajaa seuraamasta netin käyttöä.

Turvallisuuden ja yksityisyyden parantaminen

Mitä tulee turvallisuuteen ja yksityisyyteen, on VPN arvokas apuväline niiden parantamisessa. Koska VPN kuljettaa tietosi salatun tunnelin kautta, pysyvät ne yksityisinä. IP-osoite ei paljastu muille, vaan saat uuden IP-osoitteen, joka voi sijaita vaikka toisella puolella maapalloa riippuen valitsemastasi palvelimesta.

Jos haluat käyttää nettiä julkisilla paikoilla, suosittelemme lataamaan VPN-palvelun. Se pitää tietosi salassa myös julkista Wifi-verkkoa käytettäessä. Olet anonyymi verkossa aina kun käytät VPN:ää.

Yhteenveto: Tour de France live stream katsominen

Ranskan ympäriajo 2024 on huikea spektaakkeli! Liity mukaan kannustamaan urheilijoita yhdessä klassisimmista ja hurjimmista vuosittaisista urheilutapahtumista.

Kuinka Tour de France stream -kisojen katsominen oikein onnistuu Suomessa ja ulkomailla? Suoratoistopalvelut ja -kanavat ovat rajoittaneet niiden saatavuuden yhteen maahan tv-oikeuksien vuoksi. Ensinnäkin tarvitset laadukkaan VPN-palvelun, kuten ExpressVPN. Toisekseen tarvitset striimaussivuston, jossa kisat näkyvät.

Voit joko maksaa Eurosportin kanavapaketista, tai kokeilla ilmaisia striimauskanavia. Ilmaisia sivustoja Tour de France live streaming -katsomiseen ovat France TV Sport, VRT ja Rai Sport. IP-osoitetta muuttamalla voit esittää olevasi joko ulkomailla tai kotimaassa ja näin ollen katsoa mitä tahansa ohjelmaa missä tahansa!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi