Kuinka katsella Netflix Suomea ulkomailla

Netflix Suomessa on yksi vuoden 2023 suosituimpia suoratoistopalveluita. Netflixin katseluun on jäänyt koukkuun yhä useampi suomalainen ja miksipä ei, sillä Netflix Suomi kokoaa yhteen kaikkien aikojen parhaita elokuvia ja sarjoja. Tässä näytämme kuinka katsella Netflix Suomi ulkomailla.

Kokeile nyt
Katso Suomen Netflixiä ulkomailla ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Voit katsoa Suomen Netflixiä myös ulkomailla, kun tilaat laadukkaan ExpressVPN:n. Saat 30 päivän laatutakuun sekä kolme ilmaiskuukautta.

Artikkeli päivitetty: 1 helmikuu 2023

Katsella Netflix Ulkomailla: Johdanto

Netflix Suomessa ideana on näyttää suomalaisille suunnattuja tv sarjoja ja elokuvia. Netflixin kirjastoa hallitaan USA:sta käsin ja sieltä määritellään mille ohjelmille Netflix rajoitukset mahdollistavat kansainvälisen näkyvyyden.

Netflix on suoratoistopalvelu. Käytännössä se siis tarkoittaa sitä, että voit katsella Netflixiä missä vain ja milloin vain oman aikataulusi mukaan. Käsiksi tv kanavan tarjontaan pääset maksamalla edullisen kuukausimaksun, jonka suuruus vaihtelee sen mukaan, millaisen paketin valitset. Mahdollista on valita vaikkapa sellainen paketti, joka mahdollistaa yhtäaikaisen katselun viidessä ruudussa. Eikö kuulostakin hyvältä!

Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki! Televisiokanavia ei voi pakata matkalaukkuun matkalle lähdettäessä, mutta Netflix katselu ulkomailla onnistuu samalla hinnalla ja samoilla tunnuksilla. Netflix Suomi ulkomailla näyttää tasan tarkkaan samat ohjelmat, kuin kotimaassakin!

netflix suomi ulkomailla

Netflix katselu ulkomailla oli supersuosittua jo aiemmin, mutta Netflix tekstitys Suomeksi oli se asia, joka auttoi palvelua saamaan jalansijaa Suomessa. Netflix tarjontaan kuuluvatkin niin monet klassikkoelokuvat ja –sarjat, kuin Netflixin oma tuotantokin. Muun muassa Frendit ja Orange is the new black ovat olleet viime vuosien katsotuimpia ohjelmia Netflixissä.

Netflix käyttö ulkomailla onnistuu myös! Netflix maarajoitukset aiheuttavat sen, että mikäli haluat katsella sarjoja vaikka Espanjassa, saat tunnuksillasi pääsyn maan Netflixiin. Netflix Suomi ulkomailla on kuitenkin myös vaihtoehto!

Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miten saada näkyviin Netflix ulkomailla! Jatka siis lukemista ja saat tietää, mikä on yhdistävä tekijä Netflixin ja vpn välillä!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Kuinka voit katsoa Netflix Suomea VPN:n avulla?

Netflix ulkomailla on mahdollista VPN yhteyksien avulla, sillä VPN piilottaa katselijan ip osoitteen ja sijainnin ja näin ollen maarajoitukset eivät ole enää voimassa. Lataamalla vpn palvelu ja avaamalla vpn yhteys katsot Netflixiä vaikkapa altaan reunalla tai Alppien korkeuksissa hiihtokeskuksessa! VPN:n käytön aloittamisesta kerromme lisää seuraavassa kappaleessa!

Netflix Suomi ulkomailla on aivan loistava uutinen, eikö vain? Älä kuitenkaan nielaise ennen kuin tipahtaa, sillä VPN palvelua ei kannata valita kiireellä, sillä pahimmillaan se saattaa vaarantaa identiteettisi ja tietoturvasi. Valitse luotettava ja turvallinen VPN ja Netflix katselu ulkomailla ei vaaranna sinua ja turmele pahimmillaan lomaasi!

Tässä kappaleessa kerromme miten VPN:n käytön aloittaminen käy. Myöhemmässä vaiheessa tuomme esille myös meidän suosituksemme hyvien ja laadukkaiden vpn-yhteyksien valintaan.

Aloita VPN:n käyttäminen näin:

  1. Valitse VPN. Valitse sellainen palveluntarjoaja, joka on yhteensopiva Netflix Suomi sivuston kanssa. Voimme suositella vaikkapa ExpressVPN-palvelua, jonka sisältää 100% rahat takaisin takuun, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen.
  2. Rekisteröidy ja luo käyttäjätili VPN –palvelutarjoajan sivustolle.
  3. Lataa VPN sovellus. VPN toimii niin älypuhelimessa, tabletissa, kuin tietokoneellakin. Voit ladata sovelluksen useampaan laitteeseen ja näin lapsesi pysyvät turvassa yhtä lailla kuin sinäkin.
  4. Aseta VPN toimimaan haluamallesi palvelimelle. Netflix ulkomailla näyttää lähtökohtaisesti kyseisen maan tarjontaan, mutta mikäli haluat katsella Suomen Netflixiä, valitse maaksi Suomi.
  5. Kirjaudu Netflixiin ja valitse mieluisa ohjelma
  6. Nauti!

Netflix Suomessa on laaja tarjonta huikeita ohjelmia! Asenna VPN ja jatkossa Netflixin katselu onnistuu muutamalla klikillä, sillä käyttöönoton jälkeen VPN avataan yhdellä klikkauksella, jonka jälkeen pääset jo ohjelmakirjaston kimppuun!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Parhaat VPN-palveluntarjoajat

Netflix katselu ulkomailla kruunaa loma- tai työmatkan! Valitsemalla hyvä ja luotettava VPN se suojaa kaiken nettiin lähettämäsi datan ja näin ollen henkilöllisyytesi, sijaintisi ja selaushistoriasi jäävät ainoastaan VPN-palvelimelle. Turvallinen VPN ei lähetä tietoja eteenpäin tai pidä lokia ja näin ollen se paitsi estää kohdistetun mainonnan ja sijainnin jäljityksen, myös estää muun nettiasiointisi valumisen rikollisten käsiin.

Netflix ulkomailla VPN:in käyttö on pakollista, mikäli tarkoituksena on päästä juuri Suomen ohjelmakirjastoon. Netflix Suomi ulkomailla toimii niin, että VPN laitetaan päälle ja palvelimen sijaintimaaksi valitaan Suomi. Näin ollen Netflixille näyttää kuin olisit Suomessa ja maarajaus on kumottu.

Netflix Suomessa toimii toki ilman VPN:kin, mutta emme suosittele käyttämistä ilman, sillä silloin olet turvaton, koska operaattorisi pääsee käsiksi kaikkeen dataasi. Haluammekin auttaa sinua valitsemaan sellaisen VPN-palveluntarjoajan, joka on Netflix-yhteensopiva ja turvalliseksi ja hyväksi todettu. Katso tämä listaus meidän mielestämme parhaista VPN–palveluntarjoajista:

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2023
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2023
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2023
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2023
9
5 NordVPN kokemuksia 2023
8.5

Ilmaiset VPN:t ovat vaarallisia

Netflix Suomessa on huippulaadukasta ohjelmaa koko perheelle! Netflix katselu ulkomailla onkin tärkeää etenkin lapsiperheille, sillä sieltä on erittäin helppoa valita perheen pienimmille ohjelmaa vaikkapa siksi aikaa, että vanhemmat tekevät jotain muuta. Netflix Suomi ulkomailla ei ole kuitenkaan niin hyvä juttu, että sen takia kannattaa ladata ensimmäinen vastaan tuleva ilmainen VPN ja näin vaarantaa oma tietoturvallisuus. Ilmaiset VPN:t ovat vaarallisia, älä lataa sellaista!

VPN on pohjimmiltaan palvelin, jolle käyttäjän kone lähettää nettiin menevän datan ja joka lähettää sen eteenpäin. VPN-palveluntarjoajan koneesta käykin läpi paljon arkaluontoista materiaalia koko ajan. Ilmainen VPN saattaa olla joko huonosti suojattu ja näin turvaton tai sitten tarkoituksella tehty vilpillisin aikein. Oli tilanne kumpi tahansa, lopputulos on se, että ilmainen VPN vaarantaa tietoturvallisuutesi!

Netflix ulkomailla toimii loistavasti vaikkapa ExpressVPN:n avulla! Maksa muutama euro kuussa ja pysy turvassa internetissä!

Mitä muuta VPN:llä voi tehdä?

Kuten jo todettua, Netflix ulkomailla on simppeli järjestää VPN:n avulla. Se ei ole kuitenkaan läheskään ainoa syy, miksi suosittelemme VPN:n investoimista jokapäiväiseen käyttöön.

netflix ulkomailla

Tärkeämpiä syitä on se, että näin ip-osoitteesi ei pääse vääriin käsiin ja tietosi pysyvät salaustunnelin avulla suojattuina. VPN:n avulla verkko-operaattorisi ei myöskään pääse rajoittamaan yhteytesi nopeutta, mikäli katselet vaikkapa videoita tai suoratoistoa. Pystyt siis katselemaan ohjelmia ja videoita parhaalla laadulla ja täydellä nopeudella. Varsin kunnioitettava ominaisuus myös Netflix Suomessa! Lataa VPN jo tänään!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Usein kysytyt kysymykset

💻 Toimiiko Netflix Suomi ulkomailla?

Netflix katselu ulkomailla on täysin mahdollista, sillä Netflix Suomi toimii ulkomailla. Netflix näyttää automaattisesti oleskelumaan ohjelmakirjastoa, mutta VPN:n avulla pääset käsiksi myös suomalaiseen ohjelmistoon.

👀 Kuinka katsella Netflixiä ulkomailla?

Netflixin katselu ulkomailla alkaa sillä, että käyttäjän tulee valita VPN, tehdä siitä sopimus ja ladata se omalle koneelle. Tämä jälkeen VPN:n voi ottaa käyttöön ja kirjautua Netflixin sivustolle normaalisti. Sen jälkeen Netflix näyttää suomalaista ohjelmaa, vaikka olisit ulkomailla.

Yhteenveto

Netflixistä on tullut varsin tärkeä ajanviete suomalaisille. Sitä katselevat niin lapset, kuin aikuisetkin ja se olisi mukava saada mukaan myös matkalle.

Hyviä uutisia! Netflixin katselu ulkomailla onnistuu helposti! Valitse vain mieluisa VPN, lataa se ja käynnistä yhteys ja Netflixin Suomen tarjonta on ulottuvillasi missä vain ja milloin vain.

Älä kuitenkaan lataa ilmaista VPN:ää, sillä se saattaa vaarantaa tietoturvallisuutesi joko tarkoituksellisesti tai vahingossa. Tietojen myynti vaikkapa markkinointiin on suuri bisnes, josta VPN:iä tehtailevat roistot eivät tahdo jäädä paitsi.

Tutustu siis listaamme turvallisista ja hyvistä VPN-palveluista ja aloita Netflixin käyttö ulkomailla jo tänään!

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous helmikuu 2023n loppuun asti

Olen kyberturvallisuuden tutkija, jolla on lakitausta. VPN:stä on minulle suurta apua, kun haluan kiertää georajoitukset päästäkseni käsiksi kaikkeen tarvitsemaani sisältöön. Olen myös verkkoturvallisuuden asiantuntija. Jaan mielelläni tietoni kaikkien kanssa.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi