Kuinka katsella Netflix Suomea ulkomailla 2024

Onko halunnet katsoa Netflixiä Suomen ulkopuolella? Tutustu artikkeliin ja opi, miten voit katsella Suomen Netflixiä ulkomailla. Tämä opas tekee sen helpoksi! Jos haluat nauttia suomalaisten sarjojen ja elokuvien tarjonnasta missä tahansa maailmassa, tämä on juuri sinulle!

Kokeile Nyt
Katso Suomen Netflix ulkomailla ExpressVPN:n avulla - Säästä 49 %

ExpressVPN auttaa sinua avaamaan Netflix Suomen mistä tahansa. Tilaa ExpressVPN vuodeksi, niin saat 3 kuukautta ILMAISEKSI. Tai katso Suomen Netflix ulkomailla riskittömästi tänään 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Netflixin striimaus

Netflix Suomi näyttää juuri suomalaisille suunnattuja TV-sarjoja ja -elokuvia. Sen valikoimaa hallitaan Yhdysvalloista käsin ja siten myös määritellään, mille ohjelmille sallitaan kansainvälinen näkyvyys.

Netflix on suoratoistopalvelu, jota voit katsoa kaikilla verkkoyhteyden sisältävillä laitteilla, joihin Netflix-sovellus on asennettu. Tällaisia laitteita ovat muun muassa älytelevisiot, puhelimet, tabletit, tietokoneet sekä pelikonsolit.

Kyseessä on maksullinen palvelu, joten sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi ja maksaa edullinen kuukausihinta päästäksesi käsiksi Netflixin tarjontaan.

Netflix Suomi elokuvat näkyvät kuitenkin vain Suomen rajojen sisällä. Et siis voi katsoa niitä ulkomailla asuessa tai matkustaessa. Sen sijaan saat virheilmoituksen maakohtaisista estoista.  Tämä ongelma on kuitenkin helposti ratkaistavissa. Jatka artikkelin lukemista, niin saat tietää lisää aiheesta!

Netflix Ulkomailla

Netflix ulkomailla striimaus ilman rajoja

Netflixin käyttö ulkomailla on rajoitettu televisio-oikeuksien vuoksi. Striimauspalvelun tulee noudattaa georajoituksia kunnioittaakseen sisällöntuottajien kanssa luotuja yhteisiä sopimuksia. Kuinka geoblokkaus oikein toimii?

Geoblokkauksessa hyödynnetään käyttäjän yksilöllistä IP-osoitetta. Mikäli IP-osoite sijaitsee maakohtaisten rajojen ulkopuolella, estetään striimaus. Netflix katselu ulkomailla on näin ollen mahdotonta.

Meillä on kuitenkin hyviä uutisia! Voit nimittäin katsoa Netflix Suomi ulkomailla VPN-palvelun avulla. VPN piilottaa käyttäjän todellisen IP-osoitteen ja sijainnin eivätkä maakohtaiset rajoitukset enää ole voimassa. Saat uuden virtuaalisen sijainnin muualta maailmasta.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Näin kierrät Netflixin estot VPN:n avulla

VPN on yksinkertainen palvelu ja sen käyttö onnistuu varmasti myös vähemmän teknisesti taitavilta. Kerromme nyt, kuinka VPN:n käytön aloittaminen tapahtuu. Esittelemme myös myöhemmin meidän suosituksemme hyvien ja laadukkaiden VPN-yhteyksien valintaan.

Katso Netflix Suomi ulkomailla näin:

  1. Valitse VPN, joka on yhteensopiva Netflix-sivuston kanssa. Suosittelemme ExpressVPN-palvelua, jolla on palvelimia ympäri maailmaa.
  2. Rekisteröidy ja luo käyttäjätili VPN-palvelun sivustolla.
  3. Lataa VPN-sovellus ja asenna se käyttämällesi laitteelle. Noudata näyttöön tulevia ohjeita asennuksen suorittamiseksi.
  4. Valitse palvelin Suomesta.
  5. Kirjaudu Netflixiin sovelluksella tai selaimella.
  6. Aloita Netflixin katsominen ulkomailla.

Testaa ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN on meidän suosikkipalvelumme ja se on saanut arvosteluissamme parhaat pisteet. Se on nopea ja vakaa palvelu, jolla on lukuisia palvelimia ympäri maailmaa. ExpressVPN on turvallinen ja luotettava ja se kiertää Netflixin estot, jotta Netflixin katsominen ulkomailla on mahdollista.

Kyseessä ei kuitenkaan ole kaikista edullisin palvelu ja siitä syystä haluammekin antaa sinulle vinkin, jonka avulla voit kokeilla ExpressVPN:ää ilmaiseksi!

Palvelu nimittäin tarjoaa käyttäjille 30 päivän rahat takaisin -takuun. Sen avulla voit testata ExpressVPN:ää kuukauden ajan ja jos et halua jatkaa palvelun käyttöä, tulee sinun vain pyytää rahat takaisin olemalla yhteydessä VPN:n asiakaspalveluun. Sinulta ei kysytä syytä tilauksen lopettamiseen ja rahat palautetaan noin viiden arkipäivän kuluessa.

Tilaa jo tänään ja hyödynnä ilmainen kokeilujakso katsoaksesi Netflix Suomi ulkomailla.

Netflix Suomi Ulkomailla

Parhaat VPN:t Netflix Suomi ulkomailla striimaukseen

Netflixin katsominen ulkomailla on mahtava tapa nauttia työ- tai lomamatkasta vielä enemmän. Valitsemalla luotettavan ja hyvän VPN-palvelun voit suojata paremmin yksityisyytesi verkossa sekä kiertää Netflixin maakohtaiset rajoitukset.

Mutta mikä VPN-palvelu kannattaa valita? Valinta voi olla vaikea, sillä nykyään on tarjolla useita ilmaisia ja maksullisia palveluita. Halusimme auttaa lukijoitamme valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon, joten testasimme ja vertasimme eri VPN-palveluita keskenään.

Testimme perustuivat tärkeisiin kriteereihin, kuten yhteysnopeus, palvelinten määrä ja sijainti, asiakaspalvelu sekä tietenkin Netflixin estojen kiertäminen.

Alla näet listan parhaista VPN-palveluista, joilla Netflixin katsominen ulkomailla onnistuu. Tutustu palveluihin ja valitse omasi.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Katso Suomen Netflix ulkomailla ja muut VPN:n hyödyt

Haluat varmasti myös tietää, onko VPN-palvelusta muuta hyötyä, kuin Netflixin katsominen ulkomailla. Netflixin estojen kiertäminen ei todellakaan ole ainoa syy, miksi suosittelemme VPN-palvelun hankkimista. Lue lisää kokemuksia alta.

Kierrä georajoitukset ja estä sensuuri

Netflix Suomi ulkomailla lisäksi voit katsoa myös muita striimauspalveluita missä ja milloin vain. Hyvä VPN onnistuu kiertämään esimerkiksi katso Yhdysvaltojen Netflixiä Suomessa, Disney+:n, HBO:n, Amazon Primen, BBC iPlayerin tai Suomen TV:tä ulkomailla netissä maakohtaiset rajoitukset.

Voit katsoa suosikkisarjojasi ja -elokuviasi sekä paljon muuta, kun sinulla on käytössä useita eri suoratoistopalveluita.

Tämän lisäksi VPN soveltuu erinomaisesti tiettyjen valtioiden asettaman sensuurin estämiseen. Jos olet vaikka aikeissa matkustaa Kiinaan, olet varmasti tietoinen sen palomuurista, joka estää väestöä selaamasta nettiä vapaasti tai käyttämästä haluamiaan sovelluksia, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja TikTok.

VPN:n kanssa tämä on kuitenkin mahdollista. Ota VPN käyttöön jo ennen matkaa, jotta se toimi varmasti paikan päällä. Huomaathan, että kaikki VPN-palvelut eivät onnistu kiertämään Kiinan palomuuria, joten kiinnitäthän tähän erityistä huomiota, mikäli ominaisuus on sinulle tärkeä.

Paranna turvallisuutta ja yksityisyyttä verkossa

Tärkeintä VPN:n käytössä on kuitenkin sen suojausominaisuus. VPN lähettää kaiken tiedon palvelimeen tehokkaasti salatun tunnelin välityksellä. Siihen käytetään yleensä armeijaluokan huippulaadukasta salausta.

VPN piilottaa käyttäjän IP-osoitteen eivätkä henkilökohtaiset tiedot näin ollen ajaudu väärien ihmisten käsiin. Käyttäjän sijainti jää piiloon ja IP-osoite vaihtuu toiseen. Kolmannet osapuolet, kuten netin palveluntarjoaja tai hakkerit, eivät pysty jäljittämään toimiasi verkossa, kun IP-osoitetta ei ole.

Tämä tuo lisää turvaa myös julkisten Wifi-verkkojen käyttöön. Avoimet Wifi-verkot eivät ole turvallisia ja kuka tahansa voi selvittää tietoja sinusta. Varmista siis, että VPN on aina käytössä, kun selaat nettiä esimerkiksi kahvilassa, hotellissa tai lentokentällä julkisen Wifi-verkon kautta.

Netflixin Katsominen Ulkomailla

UKK – usein kysytyt kysymykset

Alta voit lukea vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin aiheesta.

Toimiiko Netflix Suomi ulkomailla?

Netflix Suomi toimii ulkomailla VPN:n avulla. Varmista, että sinulla on laadukas VPN, jolla Netflixin estojen kiertäminen onnistuu.

Voiko Netflixiä katsoa ulkomailla?

Netflixin katsominen ulkomailla on täysin mahdollista. Oleskelumaan ohjelmavalikoima näytetään automaattisesti Netflixin sovelluksessa, mutta VPN:n avulla pääset käsiksi myös suomalaiseen ohjelmistoon ulkomailla ollessasi.

Kuinka katsella Netflixiä ulkomailla?

Katso Suomen Netflix ulkomailla hankkimalla VPN-palvelu. Voit tilata palvelun VPN:n omilla nettisivuilla ja ladata sovelluksen laitteelle. Sitten kirjaudut Netflixiin sisään normaalisti selaimella tai sovelluksella ja valitset palvelimen Suomesta, jotta voit katsoa Netflix Suomi ulkomailla.

Yhteenveto: katso Suomen Netflix ulkomailla

Netflixin katsomisesta on tullut hyvin suosittu tapa viettää aikaa. Sitä katselevat niin lapset kuin aikuisetkin. Monet toivovat, että voisivat myös katsoa Netflix Suomi ulkomailla. Onneksi tämä toive on mahdollista toteuttaa!

Netflixin katsominen ulkomailla on helppoa. Valitse vain sinulle sopiva VPN-palvelu, lataa ja asenna se laitteelle sekä vaihda palvelimen sijainti Suomeen. Näin sinulla on Suomen Netflixin tarjonta aina ulottuvilla missä ja milloin vain.

Suosittelemme hankkimaan ExpressVPN-palvelun, joka on erittäin laadukas ja toimiva VPN. Se mahdollistaa Netflixin estojen kiertämisen, turvaa verkon selaamisen ja antaa täydellisen yksityisyyden netissä.

Säästät nyt 49 % vuoden tilauksesta, kun hankit palvelun jo tänään. Saat myös kolme kuukautta kaupan päälle sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä mahdollistaa ExpressVPN:n kokeilun ilmaiseksi kuukauden ajan. Et siis menetä mitään etkä joudu sitoutumaan palveluun. Kokeile vaikka heti!

Saana

Saana on kyberturvallisuustutkija, jolla on oikeustausta. Hänellä on asiantuntemusta verkkoturvallisuudesta ja hän jakaa mielellään tietonsa muiden kanssa. Saanalla on myös verkkoturvasertifikaatti, joka täydentää hänen alan osaamistaan. Taitavana kyberturvallisuuden tutkijana Saana on avoin tiedusteluille ja yhteistyölle. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse osoitteessa saana@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi