Ivacy VPN -arvostelu 2024

ivacy-vpn-suomi-banner

VPN-palveluiden parissa ei nykyään varsinaisesti ole pulaa vaihtoehdoista. Vaikka vertailisit ainoastaan palveluntarjoajien parhaimmistoa, on valikoimaa tällöinkin valtaisa määrä. Uusien tulokkaiden ollessa varsin yleisiä VPN-palveluiden alalla, putkahtaa myös täysin uusia palveluita, jotka ovat jo alusta alkaen kovia kilpailijoita, markkinoille harva se päivä. Ja juuri tälläinen on myös Ivacy VPN, vasta julkaistuna jo nyt eräs parhaiten arvostelluista VPN-palveluista. Tiedon tästä VPN-palvelusta kantautuessa korviini, en voinut olla tarttumatta tilaisuuteen kertoa sen mahtavuudesta myös lukijoilleni.

Kokeile nyt
Ivacy VPN - 30 päivää kokeilla sitä riskittömästi

Ivacy VPN on nolla lokia, toimii Netflixin kanssa ja sallii torrentit. Testaa se!

Ivacy Johdanto

Kuten monet muutkin VPN-palvelut, tarjoaa myös IvacyVPN monentasoisia tilausvaihtoehtoja VPN-palveluillensa. VPN Ivacy tilausvaihtoehdot eroavat toisistaan pääpiirteissään ainoastaan tilauksen kestossa, sekä hinnoittelussa. Tämän lisäksi tarjoaa Ivacy VPN kuitenkin myös mahdollisuuden ostaa lisähinnasta erilaisia lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuuden pysyvän IP osoitteen käyttämiseen, joka pysyy ainoastaan sinun käytössäsi, eikä vaihdu käyttökertojen välillä. Tämän lisäksi mahdollistaa IvacyVPN myös Port Forwarding- eli porttien reitityksen esimerkiksi verkkosovelluksia kuten videopelejä varten, pysyvän IP-osoitteen tavoin lisähinnasta.

Ivacy VPN:n Hinnat ja Paketit

VPN Ivacy tarjoamat tilausvaihtoehdot jakautuvat kuukausittain veloitettavaan tilaukseen, jossa kuukausihinnaksi muodostuu 9,95 dollaria/kk, vuosittain veloitettavaan tilaukseen, jossa kuukausihinnaksi muodostuu 3,5$/kk sekä viiden vuoden välein uusiutuvaan tilaukseen, jossa kuukausihinnaksesi muodostuu ainoastaan 1 dollari.

ivacy vpn

Mikäli siis uskot sitoutuvasi pidempiaikaiseen VPN-käyttöön, onkin suositeltavaa hankkia jo suoraan pidempi tilaus.

Kokeile nyt

IvacyVPN Yhteenveto

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, FR, JP, UK, AU, DE, CA
 Kirjautuminen usealla laitteella 5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 56+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Raspberry pi, Kodi, Kindle, Windows Phone
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat TCP, UDP, L2TP, IKEV
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 1 000+

VPN:n käyttö

Itse VPN:n todellinen käyttötesti on se, joka erottaa jyvät akanoista. Nykyään mikä tahansa palvelu saattaa nimittäin lupailla mainoksissaan ja vaikkapa omilla verkkosivuillaan täysin hatusta heiteltyjä lupauksia tuotteidensa ominaisuuksista tai suorituskyvystä. Testaamalla kuitenkin näitä heidän lupaamiansa ominaisuuksia tosielämän olosuhteissa, aidoissa ympäristöissä, kykenemme päättämään mitkä palvelut todella ovat mainoslauseidensa mukaisia, ja mitkä taas pyrkivät menestymään pelkään sananhelinän avulla.

Netflix

Joudumme valitettavasti sanoa suoratoiston olevan eräs VPN Ivacy heikompia puolia. Siinä missä Ivacy VPN Netflix, Hulu sekä monet muut suoratoistosivustot ovat käytettävissäsi, ei kyseistä suoratoistokokemusta voi kovinkaan sulavaksi luonnehtia, nopeuden heitellessä ja katkosten ollessa yleisiä.

ivacy-vpn-suoratoisto

Torrent

Ivacy VPN torrenting toimii onneksemme vahvana vastapainona IvacyVPN heikolle suoriutumiselle suoratoistopalveluiden osalta. Nimittäin mitä tule VPN Ivacy torrent-latauksiin, on se itse asiassa eräs suosikkipalveluitani. VPN Ivacy ei nimittäin rajoita lainkaan millaisia palvelimia saat latauksiin käyttää, tai kuinka paljon kaistanleveyttä käytät, säilyttäen tietenkin anonymiteettisi.

Kokeile nyt

Ivacy VPN Ominaisuudet

Tässä osiossa pääsemme toden totta nauttimaan IvacyVPN tarjoamasta täyskattauksesta uniikkeja ominaisuuksia.

EverSecure

VPN Ivacy tarjoaa myös tuiki tärkeän EverSecure ominaisuuden, joka mahdollistaa automaattisen VPN-yhteyden muodostamisen aina kun yhdistät verkkoon. Näin myös hajamuistisemmat käyttäjät pysyvät turvassa.

Kill Switch

Kill Switch taas on IvacyVPN tarjoama ominaisuus, jonka avulla kykenet pysymään täysin turvassa siinäkin tilanteessa, että yhteytesi VPN-palvelimeen jostakin syystä katkeaisi. Se katkaisee kaikki verkkoyhteytesi automaattisesti heti VPN-yhteyden katketessa, ja yhdistää uudelleen 2 sekunnin sisällä.

DNS vuotosuoja

Puhuttiinpa sitten DNS- tai IPv6-vuodoista, pitää VPN Ivacy huolen molemmista.

Sijainnin seuranta

Ivacy VPN Windows sovellus näyttää yksinkertaisesti aina sen VPN-palvelimen, johon olet yhdistänyt, tehden virtuaalisen sijaintisi seurannasta erittäin helppoa.

Windows-sovellus

Käyttöliittymä

Windows-sovelluksen asentaminen oli todella helppoa, ja siihen löytyy itse palvelun sivuilta myös erittäin yksinkertainen ohje. Myös ilman ohjetta toimiessa on sovelluksen käyttöliittymä kuitenkin erittäin intuitiivinen. Kokematonkin kaveri löytää varsin nopeasti kaikki perustoiminnot. Ja mikä parasta, näin käyttäjäystävällistä sovellusta ei paljoakaan tule huomanneeksi päivittäisessä käytössä.

ivacy-vpn-palvelimet

Ladattuasi ja asennettuasi VPN-palvelun, voit valita haluamasi VPN-protokollan ensisijaiseksi, tai vaihtoehtoisesti antaa sovelluksen päättää tämän automaattisesti. Tämän lisäksi sinulta kysytään syytä VPN käytölle, ja sitten voitkin yhdistää suoraan suositellulle VPN-palvelimelle.

Ivacy vpn

Asetukset

IvacyVPN :n tarjoamat asetusvalinnat ovat varsin yksinkertaiset. Valikoista ei löydy mitään niin ihmeellistä, että ensikertalainenkaan sinne eksyisi, eikä mitään niin hienoa, että sitä jäisi läpi yön säätelemään. Sinulle annetaan kuitenkin muutamia mahdollisuuksia, kuten valinta sovelluksen automaattisesta käynnistyksestä tietokoneen käynnistyksen yhteydessä.

ivacy-vpn

Tämän lisäksi tarjoaa VPN Ivacy mahdollisuuden haluamasi VPN-protokollan valitsemiseen, sekä mahdollisuuden ottaa käyttöön tai postaa käytöstä ominaisuuksia kuten Kill Switch. Emme kuitenkaan suositelle turhaan räpläilemään asetusvalikkoa, ettet vahingossa muokkaa vääriä asetuksia.

IvacyVPN

Muut sovellukset

VPN Ivacy halusi, että kaikki mahdolliset käyttäjät pystyvät heidän palveluansa käyttämään, joten he pyrkivätkin mahdollistamaan sen käytön miltei jokaisella alustalla. Windowsin lisäksi voidaan tätä VPN-palvelua käyttää myöskin iOS, Android, Mac OS X sekä Linux-ympäristöissä. Tämän lisäksi on IvacyVPN käytettävissä myöskin monien Smart TV sekä pelikonsoleiden, kuten Playstation ja Xbox kanssa.

Sovelluksen asennus on myös uskomattoman helppoa, riittää että menet VPN Ivacy :n verkkosivuille, lataussivulle ja valitset sinun alustallesi sopivan version.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on usein juurikin se kohta monella VPN-palvelulla, josta on todella jouduttu tekemään selkeästi vahvoja budjettileikkauksia. Tämän lisäksi ei ole aina helppoa verrata asiakaspalvelukokemuksia, koska nämäkin ovat usein varsin subjektiivisia. Ja samaa rataa, yksi hyvä kokemus asiakaspalvelusta ei tietenkään takaa, että kaikilla muillakin olisi hyviä kokemuksia, tai että asiakaspalvelu yli päätään toimisi edes normaalisti. Voin kuitenkin onnekseni sanoa, että IvacyVPN kanssa minulla on tähän mennessä ollut ainoastaan hyviä kokemuksia asiakaspalvelun toiminnasta.

Heidän asiakaspalveluosastonsa on tavoitettavissa paitsi puhelimen, myös sähköpostin ja live chatin välityksellä. Pystyt ottamaan VPNIvacy yhteyttä myös heidän sosiaalisen median sivustojensa kautta. Olen pystynyt saamaan nopeasti yhteyden asiakaspalvelijoihin kaikilla edellä mainituilla tavoilla, joita olen kokeillut. Ja mikäli et halua jostakin syystä asiakaspalvelua vaivata, löytyy heidän usein kysytyt kysymykset osiostaan myös varsin erinomainen valikoima ratkaisuja ja vinkkejä kaikkiin tilanteisiin, joita saatat VPNIvacy käyttäessäsi kohdata.

Kokeile nyt

Yhteenveto

Mitä tulee IvacyVPN kokonaisuutena, on meillä tässä aika houkutteleva paketti, joka on saatavilla myös varsin edukkaaseen hintaan. Se ei kuitenkaan ole täydellinen, kuten ei varmastikaan myöskään mikään sen kilpailijoistakaan. Mikäli kuitenkin olet suoratoistopalveluiden suuri ystävä, kannattaa VPNIvacy käyttöä harkita tarkasti, suoratoistokokemuksiemme ollessa varsin vaihtelevanlaisia tätä VPN-palvelua käyttäessämme. Esimerkiksi Netflixiä käyttäessämme pääsimme kyllä käsiksi juuri haluamaamme oikeaan Yhdysvaltain valikoimaan, mutta itse suoratoisto taas takkuili aika vakavasti, yhteyden kaatuessa välillä jopa kokonaan.

Mitä taas tulee tämän VPN-palvelun muihin erinomaisiin ominaisuuksiin, niin turvallisuuden kuin esimerkiksi vertaisverkon torrent-latausten suhteen, on VPN Ivacy näiden osalta markkinoiden ehdotonta kärkeä, nuoresta iästään huolimatta. Mikäli siis nämä ominaisuudet ovat lähelläkään ykkösprioriteettejasi VPN-palvelua valitessa, tarjoaa IvacyVPN erinomaista vastinetta rahoillesi. Tämän lisäksi on heidän tarjoamansa asiakaspalvelun taso varsin erinomainen, ja sen monet kanavat todella nopea ja helppokäyttöiset.

8.2 Pisteet
Ivacy VPN

Turvallisuus ja yksityisyys
8
Toiminnallisuudet
9
Nopeus ja suorituskyky
8
Vastinetta rahoille
9
Helppokäyttöisyys
8
Etuja
  • Ei lokeja
  • Kaikki ominaisuudet kaikkien käyttäjien käytettävissä
  • Huipputurva
  • Ei liian kallis
  • Ei usein jumissa
Haitat
  • Kallis yhden kuukauden suunnitelma
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi