IPVanish -arvostelu 2024

IPVanish
Lue IPVanish kokemuksia tästä arvostelusta ja selvitä, onko kyseessä hyvä palvelu. VPN on ollut markkinoilla jo yli 15 vuotta, mutta onko se pysynyt ajan tasalla? Jatka lukemista, niin kerromme lisää.

Kokeile IPVanish VPN -palvelua
Hanki IPVanish VPN tarjoushintaan

Säästä 74 % hankkimalla IPVanish kahdeksi vuodeksi. Saat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Kokeile nyt!

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Mikä on IPVanish VPN?

IPVanish VPN:n pääkonttori sijaitsee Dallasissa, Yhdysvaltojen Teksasissa. Se perustettiin vuonna 2012 Floridassa. Alkuperäisenä perustajayrityksenä oli Highwinds Network Groupin itsenäinen alayritys Mudhook Media. Sen tavoitteena on mahdollistaa anonyymi ja turvallinen verkon käyttö.

VPN IPVanish sisältää yli 2 000 palvelinta yli 75 sijainnissa. Se tekee verkon selaamisesta tehokkaampaa sekä mahdollistaa anonyymin ja turvallisen käytön. Hyödynnä VPN:n monia ominaisuuksia, kuten georajoitusten ja sensuurin kiertäminen, julkisen Wifi-verkon käyttäminen sekä yleisen turvallisuuden takaaminen.

IPVanish VPN review: hinta ja paketit

IPVanish VPN hinta ja paketit

IP Vanish tarjoaa eri vaihtoehtoja tilauksen pituuden mukaan. Voit hankkia kuukauden tilauksen 10,49 euron hintaan. Tämä on kaikista kallein vaihtoehto. Mikäli haluat säästää parhaimmillaan jopa 74 %, hanki tilaus kahdeksi vuodeksi hintaan 2,71 euroa kuukaudessa tai vuodeksi hintaan 3,45 euroa kuukaudessa.

Vuositilaukset sisältävät myös 30 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole tyytyväinen palveluun ja haluat lopettaa sen käytön, voit peruuttaa sen ja saada rahat takaisin, kunhan peruutus tapahtuu ensimmäisen kuukauden aikana.

Maksutapana voit käyttää luotto- tai pankkikorttia, PayPalia tai Google Pay -palvelua. Tilaaminen onnistuu helposti arvostelun linkin kautta. Rekisteröidy vain käyttäjäksi luomalla tili ja siirry maksutietoihin. Hyödynnä 74 % tarjous jo tänään!

Kokeile IPVanish-palvelua nyt

Yhteenvetotaulukko

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, CA, DE, FR, ES, IT
 Kirjautuminen usealla laitteella ∞ samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 75+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat IKEv2, OpenVPN, IPSec, WireGuard
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet 40 000+
Palvelimet 2 000+

IPVanish kokemuksia VPN:n käytöstä

Seuraavaksi arvostelussa IPVanish VPN kokemuksia palvelun käytöstä. Tässä yleisimmät käyttötarkoitukset VPN-palvelulle, joiden toiminnan halusimme varmistaa. Jatka siis lukemista.

Netflix

VPN-palveluiden käyttäjät haluavat yleensä, että se pystyy kiertämään Netflixin sekä muiden suoratoistopalveluiden asettamat maakohtaiset estot. Teimme Test IPVanish palvelulle ja selvitimme, kuinka se suoriutuu tehtävästä.

Huomasimme, että VPN onnistuu kiertämään Yhdysvaltojen Netflixin estot ja siitä iso plussa palvelulle. Et kuitenkaan pysty käyttämään sen avulla yhtä monia Netflix-katalogeja kuin muiden paremmat arvostelut saaneiden VPN-palveluiden kanssa.

Torrenttien käyttö

Onko IPV VPN hyvä vaihtoehto torrenttien lataamiseen? Testitulostemme perusteella, kyllä. Se on ehkä yksi parhaista VPN-palveluista torrenttien käyttöön. Se nimittäin tarjoaa P2P-vertaisverkkoa tukevia palvelimia ja sen turvallisuus sekä nopeus ovat kuin luotuja torrenttien lataamiseen.

Mikä parasta, vertaisverkon käyttö onnistuu kaikilla palvelimilla, sillä VPN on avoimesti halunnut mahdollistaa torrenttien käytön.

IPVanish kokemuksia VPN:n käytöstä

Kiina

Kiinan palomuurin kiertäminen ei ole helppoa ja halusimme selvittää IPVanish VPN arvosteluun sen kyvyn tämän osalta. Valitettavasti testimme osoittivat, ettei palvelu onnistu kiertämään Kiinan valtion asettamaa sensuuria. Voit kuitenkin käyttää sen muita palvelimia yli 75 eri maassa.

Videopelien pelaaminen

Testasimme VPN IPVanish myös pelaamisen kannalta. Pelaaminen on näiden testien perusteella useimmiten sujuvaa eikä se pätki lyhyen etäisyyden palvelimilla. Mikäli haluat kuitenkin käyttää kauempana sijaitsevia palvelimia, ei tämä VPN ole kaikista paras vaihtoehto.

WireGuard-protokolla on erittäin sopiva pelaamiseen ja se mahdollisti nopeimman ja vakaimman yhteyden. Tämä on tärkeää pelatessa, joten suurimmaksi osin voit hyödyntää tätä VPN-palvelua videopelien pelaamiseen ilman ongelmia.

Kokeile IPVanish-palvelua nyt

IPVanish kokemuksia: ominaisuudet

Selvitetään seuraavaksi, mitä hyödyllisiä ominaisuuksia VPN IPVanish tarjoaa käyttäjille.

Ei lokitietoja

Lokitietojen kerääminen on haitallista käyttäjille, sillä siten käyttäjästä voidaan kerätä henkilökohtaista tietoa ja jakaa sitä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Voimme iloksemme ilmoittaa, että VPN IPVanish ei kerää, jaa tai tallenna tietoja käyttäjistä. Se on ottanut nollatoleranssin tämän suhteen. Palvelun lokitietojen keräämisen luotettavuus on todistettu kolmansien osapuolten kyberturvallisuuteen erikoistuneiden asiantuntijoiden tekemänä auditointina. Palvelu läpäisi sen puhtain paperein.

Kill Switch -hätäkatkaisin

Kill Switch on hyödyllinen ominaisuus, mikäli sinun tarvitsee katkaista myös verkkoliikenne äkillisesti VPN-yhteyden katketessa. Siten voit estää edelleen ulkopuolisia hyödyntämästä tätä yhtäkkistä suojattomuutta ilman VPN-palvelua.

Keräsimmme IPVanish kokemuksia ominaisuuden suhteen ja Kill Switch toimi niin kuin pitääkin. Huolehdithan, että se on aina päällä, jottei haitallisia vahinkoja pääse tapahtumaan.

Split Tunneling (jaettu tunnelointi)

Split tunneling eli jaettu tunnelointi varmistaa, että osa VPN:n kautta kulkevasta verkkoliikenteestä siirretään salatun tunnelin kautta. Osa puolestaan yhdistetään suoraan nettiin. Sillä tavalla voit itse määritellä sovellukset tai sivustot, joiden käyttöön tarvitaan salattua tunnelointia, kuten esimerkiksi verkkopankki.

Mukauta VPN omien tarpeidesi mukaan ja hyödynnä Split Tunneling -ominaisuus kaikkien digitaalisten tarpeidesi täyttämiseksi.

IPVanish kokemuksia ominaisuudet

SOCKS5 proxy

SOCKS5 proxy -protokollan avulla voit maksimoida verkkoyhteyden nopeuden ilman salausta. Proxy ei siis takaa turvallisuutta, mutta IP-osoitteen yksityisyys suojataan kuitenkin sen avulla. Kyseessä on hieman joustavampi vaihtoehto perinteisiin protokolliin verrattuna.

Proxyyn yhdistämisessä ei tarvita todennnusta tai salasanaa/käyttäjätunnusta. Kaikki tietoliikenne ohjataan kyseisen palvelun kautta, joka luo käyttäjälle oman IP-osoitteen ennen kohdepalvelimen saavuttamista.

Automaattinen käynnistys

VPN IPVanish tarjoaa käyttäjilleen myös käyttöä huomattavasti helpottavan ominaisuuden, eli automaattisen käynnistymisen. Kun verkkoyhteys havaitaan, aktivoituu VPN siis automaattisesti.

Tämän ominaisuuden avulla sinun ei tarvitse koskaan erikseen laittaa VPN:ää päälle, vaan voit luottaa sen aktivoitumiseen itsestään. Säästät aikaa ja vaivaa.

Salaus

Haluatko suojata henkilökohtaiset tietosi kolmansilta osapuolilta, kuten hakkereilta ja Internetin palveluntarjoajalta? IPVanish VPN:n suojauksen avulla voit varmistaa tämän. Se nimittäin sisältää AES 256-bittisen salauksen.

Kyseessä on monien muidenkin VPN-palveluiden käyttämä standardisalaus, joka todella toimii. Sitä käyttävät myös muun muassa toimittajat ja hallitukset ympäri maailmaa. AES 256-bittisen salauksen purkamiseen kuluisi miljoonia vuosia. Niin monimutkainen se on.

Kokeile IPVanish-palvelua nyt

IPVanish kokemuksia Windows-laitteella

Tarkastellaan seuraavaksi IPVanish kokemuksia Windows-käyttöjärjestelmän kanssa. Kuinka sen sovellus ja asetukset toimivat?

Sovellus

VPN IPVanish -sovellus Windowsille on tehty helppokäyttöiseksi ja kaikki palvelun ominaisuudet ovat saatavilla kyseisessä käyttöjärjestelmässä.Ominaisuuksien käyttö ja valitseminen sujuvat vaivatta ja sovelluksen ulkonäkö on miellyttävä.

Sovelluksen käyttö Windows-laitteella on yksinkertaista. Kirjaudu vain sisään sovellukseen käyttäjätunnuksillasi ja yhdistä. Kun olet yhdistänyt sovellukseen, yhdistetään sinut suoraan nopeimpaan palvelimeen.

Voit kuitenkin muuttaa tätä sijaintia klikkaamalla sijaintipainiketta kartalla ja valitsemalla haluamasi maan. Sen jälkeen näet kaiken tarvittavan tiedon yhteydestä näytön kautta. Voit myös tarkistaa sen kautta mahdollisia yhteysongelmia ja jakaa tiedot asiakaspalvelun kanssa.

IPVanish kokemuksia Windows-laitteella

Asetukset

Asetusten mukauttaminen on helppoa avaamalla asetukset-valikon. Asetukset on järjestetty erillisiin välilehtiin. Voit valita esimerkiksi Quick Connect -asetuksen, jonka avulla sinut yhdistetään heti nopeimpaan palvelimeen.

Asetuksissa on myös Server List -kohta, jonka kautta voit itse manuaalisesti valita, mitä palvelinta haluat käyttää tai voit käyttää aikaisemmin mainitsemaamme karttaa.

Mikäli haluat käyttää esimerkiksi Kill Switch -hätäkatkaisinta, on siihen olemassa oma valintaruutu pääikkunassa. Et siis joudu avaamaan asetuksia lainkaan, kun käytät Windowsia. Suosittelemme pitämään sen aina päällä kaiken varalta. Asetusten navigointi on kaiken kaikkiaan helppoa.

Kokeile IPVanish-palvelua nyt

IPVanish kokemuksia muilla laitteilla

VPN IPVanish käyttäminen onnistuu myös muilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. Palvelu tarjoaa sovelluksen Macille, Linuxille, Androidille sekä iOS:lle. Mobiilisovellusten käyttäminen on myös helppoa. Macin käyttö poikkeaa hieman Windowsista, mutta on yhtä lailla käyttäjäystävällinen.

Voit halutessasi ladata sovelluksen myös reitittimeen ja käyttää palvelua siten helposti kaikilla laitteilla. Toisin kuin monet muut VPN-palvelut, VPN IPVanish ei valitettavasti tarjoa selainlaajennuksia. Sillä on tarvittaessa kuitenkin oma sovelluksensa myös Amazon Fire TV:lle. 

IPVanish kokemuksia muilla laitteilla

Testitulokset

Halusimme selvittää IPVanish kokemuksia myös nopeuden ja DNS-vuotojen sekä torrenttien suhteen. Lue saadut testitulokset alta.

Nopeus

Nopeus on erittäin tärkeä ominaisuus VPN-palvelulle kokonaisvaltaisen kokemuksen kannalta. Nopeuteen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten laitteen ja VPN-palvelimen välinen etäisyys, VPN-palvelimen käyttäjien lukumäärä, alueellisen kaistanleveyden sisältämät rajoitukset, Internetin palveluntarjoaja sekä laitteen prosessorin tehokkuus.

Teimme testejä nopeuden suhteen ja WireGuard-protokolla osoittautui nopeimmaksi vaihtoehdoksi. VPN IPVanishin nopeus pysyi samana niin pitkän kuin myös lyhyen välimatkan palvelimilla.

Kyseessä on ehdottomasti yksi nopeimmista markkinoilla saatavilla olevista VPN-palveluista. Jopa pitkän matkan palvelimet olivat riittävän nopeita striimaukseen ja torrenttien lataamiseen. Hitain nopeus oli noin 29 Mbps ja tämä palvelin sijaitsi kauimpana.

DNS-vuodot ja torrentit

DNS-vuotojen tarkistaminen onnistuu helposti IPleak.net-sivuston kautta. Voit tarkistaa kyseisellä sivustolla myös IP-osoitteen (IPv4 ja IPv6) sekä WebRTC-osoitteen vuodot.

VPN IPVanish tarjoaa suojan sekä DNS-vuodoilta että IP-osoitteen vuodoilta. Testasimme niiden toiminnan käyttäjien puolesta ja voimme todeta palvelun läpäisseen testit kunnialla. Emme havainneet lainkaan vuotoja testattuamme eri sijainneissa olevia palvelimia.

Kokeile IPVanish-palvelua nyt

IPVanish kokemuksia asiakaspalvelusta

Tämän VPN:n asiakaspalvelu on erittäin nopea vastaamaan ja asiantunteva. Voit olla tukeen yhteydessä ympäri vuorokauden live chatin tai sähköpostin välityksellä. Puhelinlinjat ovat avoinna 9-17 välillä paikallista aikaa, mutta puhelintukea ei ole saatavilla suomeksi.

IPVanish kokemuksia voi lukea myös palvelun omalla tukisivustolla, josta saat hyödyllistä tietoa sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Tutustu tukisivuston sisältöön ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun – saatat löytää vastauksen nopeasti.

IPVanish vs kilpailijat

Kuinka hyvin VPN IPVanish pärjää muita listan parhaimpia VPN-palveluita vastaan? Jatka osion lukemista, niin saat sen selville.

IPVanish vs ExpressVPN

ExpressVPN on meidän suosikkimme ja sitä vastaan kilpaileminen on haastavaa. IPVanish VPN on kuitenkin nopeudessaan hyvin samalla tasolla, pitkillä tai lyhyillä välimatkoilla. Pelaaminen kuitenkin hieman haasteellisempaa kauemmilla palvelimilla.

IPVanish VPN ei myöskään toimi Kiinassa, toisin kuin ExpressVPN. Sillä on myös joitakin Netflix-rajoituksia, minkä vuoksi se ei tässä vertailussa yllä läheskään ExpressVPN:n tasolle.

Lue ExpressVPN-arvostelu.

IPVanish vs CyberGhost

CyberGhost on meidän listan sijalla toisena. Se on hinnaltaan melko samaa luokkaa VPN IPVanishin kanssa. Saat sen mukana myös Tor-verkon, joka sopii erinomaisesti torrenttien anonyymiin lataukseen. Torrenttien käytön lisäksi CyberGhost on laadukas VPN pimeän verkon skannaamisen suhteen ja sitä myöten mahdollisten tietovuotojen paljastamisen suhteen.

CyberGhost ei Vanishin tavoin toimi Kiinassa, joten tähän tarkoitukseen tarvitset esimerkiksi ExpressVPN:n. IPVanish ei myöskään tue selainlaajennuksia toisin kuin CyberGhost.

Lue CyberGhost-arvostelu.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Onko IPVanishVPN ilmainen?

IPVanish VPN tarjoaa käyttäjille kolme eri tilausvaihtoehtoa – kuukausi, vuosi ja kaksi vuotta. Kyseessä ei siis ole ilmainen palvelu. Voit kuitenkin hyödyntää 30 päivän rahat takaisin -takuun ja testata palvelua kuukauden ajan veloituksetta.

Hidastaako IPVanishVPN nettiä?

VPN IPVanish ei hidasta nettiä. Sen yhteysnopeus on vakaa ja laadukas. Palvelu sopiikin erinomaisesti striimaamiseen ja torrenttien käyttöön.

IPVanish kokemuksia: yhteenveto

IPVanish VPN on nopea ja luotettava palvelu, jolla on lukuisia palvelimia yli 75 eri maassa. Se ei kerää lokitietoja käyttäjästä ja se sisältää parhaat ominaisuudet: Kill Switch -hätäkatkaisin, Split Tunneling, SOCKS5 proxy, automaattinen käynnistys sekä AES 256-bittinen salaus. Palvelu on myös suhteellisen edullinen.

Mikäli tarvitset kuitenkin laadukkaamman VPN-palvelun, joka onnistuu kiertämään kaikki Netflixin maakohtaiset rajoitukset sekä Kiinan palomuurin, suosittelemme kokeilemaan meidän suosikkipalvelua. ExpressVPN on kaikista turvallisin ja nopein VPN, joka sisältää laadukkaita ja tarpeellisia ominaisuuksia. Hanki ExpressVPN vaikka heti!

9.2 Pisteet
IPVanish VPN Arvostelu 2024

IPVanish on täydellinen VPN käyttäjille, jotka tarvitsevat parasta nopeutta. Se todellakin on yksi nopeimmista VPN:stä markkinoilla. Sen vuoksi sitä on toistuvasti ylistetty nettipelaajien toimesta. Lisäksi sinä voit käyttää tätä VPN :ää sisältöjen useimpien rajoitusten poistamiseen. Se on kuitenkin selkeästi tarkoitettu muuta, kuin suoratoistosivustoja varten. Eli jos sinun päätarkoitus on erityisesti Netflixin katsominen, pitää sinun siinä tapauksessa etsiä jokin muu VPN. Mutta jos haluat ladata torrenteista ilman rajoituksia, voit siinä tapauksessa luottaa tähän VPN:ään. Sillä todellakin on nolla-toimintaloki -politiikka ja sallii torrentit kaikilla sen palvelimilla.


Edut
 • Palvelinten nopeus, täydellinen pelaamiselle
 • Erinomainen kattavuus USA:ssa ja Euroopassa
 • NAT -palomuuri mukana
 • Ei toimintalokeja, täydellinen vertaisverkoille ja BitTorrenteille
Haitat
 • Few configuration options

Yksityisyys ja turvallisuus
9
Piirteet
9.5
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahalle
9.5
Helppous
9
Etuja
 • P2P-vertaisverkko kaikille palvelimille
 • Nopea ja luotettava
 • Ei lokitietoja
 • AES 256-bittinen salaus
Haitat
 • Joitakin Netflix-rajoituksia
 • Ei toimi Kiinassa
Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi