IPVanish -arvostelu 2023

ipvanish

IPVanish on ollut VPN markkinoilla yli 15 vuotta. Ja jos olet pelaaja, olet mahdollisesti jo kuullut sen maineesta. Se on todellakin kuuluisa tiukasta tietoturvasta (NAT -palomuuri mukana tuotteessa), palvelinten nopeudesta (suurin osa pelaajista valitsevat tämän VPN:n, jotta voivat pelata sujuvasti ilman hitautta) ja sen helppokäyttöisyydestä. Eli onko tämä juuri se oikea VPN sinulle? Lue IPVanishin koko arvostelu alta.

IPVanish | Nopea ja turvallinen VPN nettipelaamiseen

Vaikka IPVanishia suositellaan pelaajille, sopii se myös kaikille Internetin käyttäjille. Se tosiasia, että juuri pelaajat käyttävät sen palveluita, osoittaa sen tarjoavan parhaimmat VPN nopeudet. Pelattaessa, todellakin jokainen millisekunti merkitsee. Sen vuoksi tarvitset parhaimman yhteyden voiton takaamiseksi.

Parhaimman mahdollisen verkon ja sen ympäri maailmaa olevien 1400+ palvelimen ansiosta, IPVanish on nopea ja luotettava. Sen vuoksi voit suojata Internet -yksityisyyttäsi, poistaa estot geo-lukitulta sisällöltä ja katsoa HD suoratoistovideoita virheettömästi.

Lopuksi, natiivisovellusten ansiosta voit käyttää IPVanishiä kaikilla alustoilla, vaikka matkoilla.

IPVanishin hinnasto ja paketit

Buy IPVanish

Päinvastoin kuin muut VPN -yhtiöt, IPVanish tarjoaa alennuksen myös sen kuukausittaisesta tilauksesta. Kuitenkin, parhaan hinnan saamiseksi sinun pitää tehdä tilaus vuodeksi. Vuoden tilauksella saat tosiaan houkuttelevan alennuksen, joka tuo sen samalle tasolle muiden VPN -yhtiöiden kanssa.

Vaikka sillä ei ole ilmaista koeaikaa, voit käyttää IPVanishia 30 päivän ajan heidän rahat takaisin takuulla.

Yhteenveto IPVanishin ominaisuuksista

Ominaisuudet Arvo
Hirsi Ei lokit
Torrentit Sallittu torrentsilla
Netflix Yhteensopiva
Kirjautumisten määrä Rajoittamaton
Maiden kattavuus 75+ maata
Tuetut alustat PC (Windows, Mac, Linux), Android, iOS, yhteensopivat reitittimet (Klikkaa tästä)
Rahat takaisin takuu 30 päivää
Protokollat IKEv2, OpenVPN, and L2TP/IPsec
Datamäärä Rajoittamaton
Suojaustaso Military 256 bit
IP osoite 40,000+
Palvelimet 1,400+

IPVanishin tärkeimmät ominaisuudet

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Buy IPVanish

Dashboard

Buy IPVanish

Diagnostics

Buy IPVanish

Settings

IPVanish VPN Review

By use

IPVanish VPN Review

By list

IPVanish VPN Review

On the map

Toimintalokitus -politiikka & Torrentit

IPVanish toteuttaa ei-toimintalokitus -politiikkaa, jonka vuoksi se ei tallenna mitään toimintalokeja toimintasi tai yhteytesi seuraamiseen.

Lisäksi sinä voit helposti käyttää tätä VPN:ää torrenteista ja vertaisverkoista lataamiseen ja jakamiseen. Vaikka vertaisverkkojen yhteydet eivät ole salattuja, IPVanish sisältää SOCKS5 Proxyn -ominaisuuden, joka suojaa sinun henkilökohtaisen IP -osoitteesi piilottamalla sen yhteyksien ajaksi.

Muista kuitenkin, että sinä ole päävastuussa sinun nettiaktiviteettisi laillisuudesta siinä maassa, jossa asut.

NAT -palomuuri & DDoS suojaus

Ensinnäkin NAT -palomuuri on osa tilausta ja on päällä automaattisesti. Se tarkoittaa sitä, että IPVanish estää kaikki ei-toivotut yhteysyritykset sinun IP -osoitteesi. Ja et ehkä edes ole tietoinen hyökkäyksistä, koska suojaus on asennettu suoraan VPN -palvelimille. Eli sinun laitteesi ovat suojassa.

Lisäksi pelaajat voivat olla ilkeitä henkilöitä, jotka saattavat yrittää hidastaa sinun yhteyksiäsi haittaohjelmien avulla. Todellakin, tämä on yksi tapa saada kilpailuetu turnausten aikana.

Mutta IPVanishin kanssa sinä olet turvassa. Se todellakin tarjoaa parhaan suojan kaikkia DDoS hyökkäyksiä vastaan, jopa kaikista monimutkaisimpiakin vastaan. Tällöin voit keskittyä toimintaasi ja jatkaa pelaamista parhaimmissa olosuhteissa.

Kill Switch (Hätäkytkin)

Kill Switch on hyödyllinen ominaisuus Internet -yksityisyydellesi, sillä se estää laitteeltasi kaiken dataliikenteen Internettiin, jos VPN -yhteys katkeaa. Ja miksi? Koska jos sinun laitteesi käyttöjärjestelmä yhdistää Internettiin ilman VPN:ää, olet tunnistettavissa, eli olet ilman suojaa. Eli jos olet lataamassa torrenteista (sen tyyppisiä tiedostoja, joita sinun ei pitäisi jakaa), saattavat tekijänoikeuspeikot saada sinun oikean IP -osoitteesi selville.

Maailman parhaasta VPN:stä huolimatta riskinä on aina yhteyden katkeaminen. Sen vuoksi VPN -palveluntoimittajat, kuten IPVanish, kehittivät Kill Switch -toiminnallisuuden. Heti kun sinun VPN ei suojaa yhteyttäsi, se katkaisee Internet -yhteytesi.

Sääntönä voidaan pitää, että jos olet vakavissasi Internet -yksityisyyden suojaamisessa, Kill Switch -ominaisuus pitäisi olla päällä.

IPVanish
IPVanish on ollut VPN markkinoilla yli 15 vuotta. Ja jos olet pelaaja, olet mahdollisesti jo kuullut sen maineesta. Se on todellakin kuuluisa tiukasta tietoturvasta (NAT -palomuuri mukana tuotteessa), palvelinten nopeudesta (suurin osa pelaajista valitsevat tämän VPN:n, jotta voivat pelata sujuvasti ilman hitautta) ja sen helppokäyttöisyydestä. Eli onko tämä juuri se oikea VPN sinulle? Lue IPVanishin koko arvostelu alta.
9.2 Pisteet
IPVanish VPN Arvostelu erinomainen

IPVanish on täydellinen VPN käyttäjille, jotka tarvitsevat parasta nopeutta. Se todellakin on yksi nopeimmista VPN:stä markkinoilla. Sen vuoksi sitä on toistuvasti ylistetty nettipelaajien toimesta. Lisäksi sinä voit käyttää tätä VPN :ää sisältöjen useimpien rajoitusten poistamiseen. Se on kuitenkin selkeästi tarkoitettu muuta, kuin suoratoistosivustoja varten. Eli jos sinun päätarkoitus on erityisesti Netflixin katsominen, pitää sinun siinä tapauksessa etsiä jokin muu VPN. Mutta jos haluat ladata torrenteista ilman rajoituksia, voit siinä tapauksessa luottaa tähän VPN:ään. Sillä todellakin on nolla-toimintaloki -politiikka ja sallii torrentit kaikilla sen palvelimilla.


Edut
  • Palvelinten nopeus, täydellinen pelaamiselle
  • Erinomainen kattavuus USA:ssa ja Euroopassa
  • NAT -palomuuri mukana
  • Ei toimintalokeja, täydellinen vertaisverkoille ja BitTorrenteille
Haitat
  • Few configuration options

Yksityisyys ja turvallisuus
9
Piirteet
9.5
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahalle
9.5
Helppous
9

Verkkomaailma on hämmästyttävä tila tiedolle, viihteelle ja niin edelleen. Se auttaa yhteyksissä olevia ihmisiä kaikkialla maailmassa, vaihtamaan kulttuuria ja tietämään, mitä kotimme ulkopuolella tapahtuu. Verkkomaailma voi kuitenkin olla niin vaarallinen, jos et ole varovainen. Kokeneena IT-miehenä olen erittäin kiitollinen voidessani jakaa tietoa online-yksityisyydestä, tietoturvasta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi