Keino löytää ilmainen Spotify ulkomailla

Spotify on yksi suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista. Pidän siitä itsekin. Mistä myös pidän, on matkustaminen. Ikävä kyllä yhdistelmä näistä kahdesta aiheutti minulle päänvaivaa aiemmin, kun Suomen Spotify joskus lopetti toimintansa kun olin ollut poissa liian pitkään. Olen kuitenkin löytänyt keinon, jolla ilmainen Spotify ulkomailla toimii ja miten säilytän yksityisyyteni samanaikaisesti. Lue lisää alta.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Mikä Spotify oikeastaan on?

Spotify on yksi suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista. Tämä musiikkipalvelu sisältää todella laajan valikoiman, eli voit olla varma että löydät jotain sinulle sopivaa. Valikoimasta löytyy klassista musiikkia, rokkia, indie-musiikkia, poppia ja paljon muuta. Moni teistä tietää varmasti jo tämän palvelun, eli ehkä sitä ei tarvitse sen tarkemmin esitellä.

On kaksi asiaa, joiden ansiosta Spotify on täydellinen valinta musiikin suoratoistoon. Ensinnäkin palvelu kattaa useita maanosia, kuten Amerikka, Eurooppa, Aasia, Lähi-itä ja osa Afrikkaa. Toiseksi se on ilmainen. Tai no melkein ilmainen, mutta vastatakseni kysymkseen ”Onko Spotify todella ilmainen”, joudutaan penkomaan vähän syvemmältä. Tämä palvelu saatiin Suomeen jo vuonna 2011, ja on ollut suomalaisten suosiossa siitä asti.

Kaksi versiota – ilmainen Spotify ja ei ihan ilmainen Spotify

On olemassa kaksi Spotify-versiota. Maksullinen versio on Spotify Premium ja sen mukana tulee muutama etu. Siinä ei ole mainoksia ja sen suoratoistonopeus parempi kuin ilmaisen version. Tosin tämän päivän teknologioilla tuskin huomaat eroa.

Toinen ero on siinä, että Spotify Premium toimii myös ulkomailla ilman rajoituksia. Jos käytät ilmainen Spotify-versiota, se lopettaa yhtäkkiä toimintansa. Palvelu pyytää sinua tilaamaan Spotify Premium-version josta joudut maksamaan. Jos et halua maksaa palvelusta, olet tullut oikeaan paikkaan.

Molempia versioita voidaan käyttää tietokoneella, älypuhelimessa sekä taulutietokoneella, eli näissä ei ole mitään eroja.

Spotify ulkomailla – Suloista musiikkia korvillesi

Eli onnistuuko Spotifyn käyttö ulkomailla? Kyllä ja ei. Jos et halua maksaa Spotifyn käytöstä ja ostaa Spotify Premium-palvelua (jota minä en halua), voi ulkomailla tulla ongelmia. Kun olet ollut n. 2 viikkoa ulkomailla, Spotify Suomi joko sulkee tai rajoittaa profiiliasi väliaikaisesti. Et siis pysty käyttämään palvelua. Et enää voi kuunnella kaikkien aikojen suosikkikappaleita jotka muuten olisivat elämäsi soundtrack maailmalla kulkiessasi!
Voi tuntua siltä, että käyttäjä melkein pakotetaan maksamaan palvelun käytöstä voidakseen käyttää palvelua myös ulkomailla. Minä kuitenkin sanon ei kiitos kalliille Spotify-hinnalle ja hyödynnän mieluummin toista keinoa jolla voin kiertää tämän ja käytössäni on ilmainen Spotify.

Osta mieluummin Spotify VPN kuin Spotify Premium

Voi kuulostaa ihan hyvältä vaihtoehdolta päivittää tilauksesi, mutta takaan ettei se ole sen rahan arvoista. Voi olla, että siinä on joku aikaraja, mutta minä en anna periksi. Sen sijaan tarjoan paremman ratkaisun; Spotify VPN.
VPN (kuten ExpressVPN) maksaa paljon vähemmän kuin Premium-tilaus ja hyötyjä tulee paljon enemmän. Spotify Suomi voi hyvinkin houkutella sinua edullisella tarjouksella, mutta sitten se maksaa 9,99€ per kuukausi. Se on paljon enemmän, lähes kolme kertaa enemmän kuin hyvälaatuinen VPN.

Sanonkin siis, että peru Spotify Premium-tilauksesi ja tule sivustolle jossa ruoho on vihreämpää. Spotify VPN auttaa sinua hyvin matkallasi. Syy tähän on se, että VPN voi näyttää sinun sijaintinasi kotimaan, vaikka olisitkin ulkomailla. Jos laitteesi luulee olevansa Suomessa, ei siis ole mitään ongelmia. Näin jatkuu ilmainen Spotifyn käyttö ulkomailla.

Paras Spotify Suomi VPN

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

VPN tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin Spotify Suomi ilmaiseksi

Onnistuuko Spotifyn käyttö ulkomailla? Kyllä, se onnistuu kun käytössäsi on VPN – mutta voit tehdä sillä paljon muutakin. On toki hyvä, että sinulla on Spotify ulkomailla käytössäsi, mutta loppujen lopuksi VPN tarjoaa paljon muitakin ominaisuuksia käyttöösi.

VPN piilottaa kaiken verkkoliikenteesi eli voit surffailla millä sivuilla haluat, ilman että kukaan näkee. Koska voit valita IP-osoitteesi vaikka Yhdysvaltoihin, jos haluat katsoa US Netflixiä. Saatat haluta katsoa Britti -TV:tä tai surffailla saksalaisilla sivustoilla, tai välttää sensuurin matkallasi Aasiaan.

VPN ei säästä rahojasi pelkästään Spotifyn osalta. Saat myös arvokkaan työkalun jossa on paljon enemmän ominaisuuksia kuin olet ajatellutkaan. Voit huoletta sanoa, että tämä on erittäin hyvä paketti-diili.

Miten hankkia Spotify VPN?

 • Ensin valitset mikä Spotify VPN soveltuu tarpeisiisi (esim. ExpressVPN)
 • Sitten valitset tilausjakson jonka haluat
 • Lataa Spotify Suomi koneellesi
 • Avaa VPN ja valitse palvelin Spotify Suomelle
 • Sitten vaan Spotify käyttöön niin kuin olet aina tehnyt

Spotifyn käyttö ulkomailla ilmaiseksi! Tietenkin haluaisin, että valitset sen joka on paras VPN tähän tarkoitukseen. Siksi haluankin kertoa, että suositukseni perustuvat aina näihin vaatimuksiin;

 • Yhteyden nopeus ja palvelun laatu
 • Palvelinten määrä eri maanosissa joka takaa pääsyn enimpään sisältöön
 • Suojattu yhteys joka suojaa sinua, yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi
 • Selaushistoria
 • Mahdollisuus käyttää sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmillä
 • Käyttäjäystävällinen jota on helppo ymmärtää

Lopuksi voi vaan sanoa että VPN tarjoaa sinulle parhaan suoratoisto-kokemuksen Spotifyssa. Nyt sinulla ei ole mitään maantieteellisiä rajoituksia, kun sijaintisi ei enää merkitse mitään. Olen melko varma, että Spotify VPN (kuten ExpressVPN) avaa sinulle ovia joista pääset musiikkimaailmaa vielä paljon pidemmälle.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous huhtikuu 2024n loppuun asti

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi