Hotspot Shield -arvostelu 2024

hotspot shield review

Hotspot Shield VPN on maailmankuulu ja sillä on hulppeat 600 miljoonaa käyttäjää. Miksi? Koska heillä oli ennen ilmainen VPN-palvelu, joka oli erittäin helppokäyttöinen. Siis Hotspot Shield ilmainen? Kyllä, nykyään he tarjoavat vain ilmaista kokeilujaksoa, mutta silti heillä on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. Haluat siis tietää, onko Hotspot Shield free luotettava ja sopiva kaikille? Heidän pääkonttorinsa sijainti USA:ssa on tosiaan herättänyt epäilyksiä, sillä he ovat osa Five Eyes -maita sekä Internetin vihollinen… Jatka arvioni lukemista saadaksesi selville HotSpot Shield kokemuksia.

Hotspot Shield VPN, minimalistinen VPN aloittelijoille

Hollantilainen kaverini, joka ei ole kokenut käyttäjä (kaukana siitä), on käyttänyt Hot Shieldiä jo jonkin aikaa. Olin siis utelias tietämään syyt hänen valintaansa. Hän kertoi minulle, että hän vain löysi sen Googlesta. Luettuaan arvostelun hollantilaiselta verkkosivustolta, hän päätti kokeilla Hotspot Shieldin ilmaista latausta. Voit siis saada sen helposti ilmaiseksi, toisin kuin jotkut muut samantyyppiset palvelut. Siitä lähtien hän on ollut tyytyväinen käyttäjä. Miljoonat ihmiset käyttävät tätä VPN-palvelua, joten minäkin päätin kokeilla sitä.

VPN Hotspotin takana on yritys nimeltä AnchorFree, jolla on toimipisteet Redwood Cityssä, Kaliforniassa ja Zürichissä, Sveitsissä. Heidän tiiminsä koostuu teollisuuden mielipidejohtajista, teknologiainvestoijista, yrittäjistä ja insinööreistä.

hotspot shield vpn

Ensimmäinen huomaamani asia on heidän loistava markkinointistrategiansa. Itse asiassa he selvästi keskittyvät tavallisiin käyttäjiin: ihmisiin (kuten ehkä sinä?), jotka haluavat käyttövalmiin VPN-palvelun. Heille ainoa asia, jolla on väliä, on pääsy rajoitetuille verkkosivustoille ja heidän yksityisyytensä suojelu. Eivätkä he halua tietää, miten VPN toimii.

He haluavat vain asentaa VPN-palvelun laitteisiinsa ja käyttää sitä päivittäin. He ovat tietoisia Internetin riskeistä ja löytävät täydellisen ratkaisun Hotspot Shield free -latauksensa avulla. Olen jo maininnut ilmaisen Wifin käytön vaarat monta kertaa. Ja nämä aloittelijat ovat täydellisiä kohteita urkkijoille ja hakkereille. VPN, joka on helppokäyttöinen, nopea, turvallinen ja luotettava, on täydellinen työkalu heille.

Lisäksi Hotspot Shield free tarjoaa alkuperäissovelluksia useimmille alustoille. Ja ne ovat todella helppokäyttöisiä, koska sinun ei edes tarvitse valita palvelinta mobiililaitteesi suojaamiseksi – sovellus hallinnoi tätä puolestasi.

VPN Hotspot: Paketit ja hinnat

hotspot shield plans

Nyt, kun Hotspot Shieldin VPN-välityspalvelin ei ole enää ilmainen, aloitetaan Hotspot Shieldin ilmaisella kokeilujaksolla. Heidän verkkosivuiltaan voit ladata Hotspotin 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Ja jos se ei ole riittävästi, voit jatkaa sen käyttöä riskittä 45 päivän ajan heidän rahat takaisin -takuun ansiosta. Sinulla on siis todellakin riittävästi aikaa tehdä päätöksiä.

Hotspot Shield free tarjoaa yleensä 4 pakettia: 1 kuukausi, 6 kuukautta, 1 vuosi tai 3 vuotta. Mitä pitempikestoisen tilauksen teet, sitä parempi alennus. Mutta he ovat myöntäneet minulle ja tämän blogin lukijoille erikoistarjouksen, jolla saa yli 70 prosentin alennuksen kahden vuoden sopimuksesta. Se on tietenkin heidän paras tarjouksensa. Voidaksesi hyödyntää tämän rajoitetun ajan voimassa olevan tarjouksen, sinun täytyy klikata tästä ja tilata. Palvelua voidaan käyttää enintään viidellä laitteella yhden lisenssin alla. Voit siis suojata kaikki laitteesi. Et voi kuitenkaan jakaa VPN-yhteyttä ystäviesi ja perheesi kanssa…

Yhteenveto

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US
 Kirjautuminen usealla laitteella 5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 80+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV
 Rahat takaisin takuu? 45 Päivää
 Protokollat Catapult Hydra
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 3 200+

Hotspot VPN:n käyttö

Netflixin suoratoisto

Hyviä uutisia! VPN Hotspotin avulla käyttäjä voi katsella amerikkalaista Netflixia, jossa on hyvä kuvanlaatu. Se ei kuitenkaan toimi Netflixin suomalaisen ohjelmatarjonnan kanssa. Joten jos olet expattina, tämä ei ehkä ole paras ratkaisu saada Suomen Netflix näkyviin.

Torrenttien lataaminen

Ja toinen hyvä uutinen: palvelu on torrent-ystävällinen. Voit siis muodostaa yhteyden ladataksesi torrentteja nimettömästi. Ja muistutan, että käyttäjillä on tiedonsiirrossa rajoittamaton kaistanleveys eli voit ladata niin paljon kuin haluat! Lisäksi yritys tarjoaa nollakirjautumispolitiikan: he eivät kirjaa tai tallenna IP-osoitettasi vaan poistavat sen lennossa.

VPN Shield pähkinänkuoressa

HotSpot Shield VPN houkuttelee ihmisiä, jotka eivät ole näppäriä tekniikan käyttäjiä sekä niitä, jotka etsivät helppokäyttöistä, nopeaa, turvallista ja luotettavaa VPN- ja välityspalvelinta anonyymiin ja turvalliseen surffailuun, nopeaa suoratoistoa, pääsyä maailmanlaajuiseen sisältöön ja turvaa Wifi-yhteyteen.

Minimalistinen käyttöliittymä

Hotspot Shield VPN -palvelu on erittäin helppo asentaa ja ottaa käyttöön: mitään asetusten viilaamista ei tarvita. Sinun tarvitsee vain yhdistää yhdellä klikkauksella. Ja kuten sanoin, ohjelmisto on helppokäyttöinen. Vaikutuin siitä, kuinka nopeasti se yhdistää palvelimiin tämän uusimman version kanssa. Kun käynnistät ohjelmiston, se yhdistää sinut automaattisesti Yhdysvaltain palvelimelle. Voit katkaista yhteyden klikkaamalla Pysäytä sekä yhdistää uudelleen klikkaamalla Käynnistä. Helppoa ja yksinkertaista!

country list hotspot shield

Voit muuttaa palvelimen sijaintia nopeasti ja helposti milloin vain ja tarkastella ladatun tiedon määrää. Jos yhteys on suojaamaton, näyttöön tulee näkyviin tulee punainen palkki.

Vaikka voit muuttaa palvelinta, voit tehdä sen vain ollessasi yhdistyneenä, valitsemalla ohjelmiston oikealla puolella olevasta pudotusvalikosta haluamasi palvelimen. Kun klikkaat palvelinta, sinut yhdistetään muutamassa sekunnissa.

Asetuksia vähin mahdollinen määrä

VPN HotSpotin asetukset ovat todella rajoitettuja – et voi muuttaa protokollaa. Mutta arvostin todella sitä, että IP-vuoto ja Turvaton Wifi -ominaisuudet ovat oletusarvoisesti käytössä. Ne ovat tärkeitä ja tavallinen käyttäjä ei edes välttämättä tiedä niistä! Ehkä he voisivat tehdä samoin Kill Switch -katkaisutoiminnon kanssa.

hotspot shield option

Luettelo ominaisuuksista

Palvelu sisältää sisäänrakennetun haittaohjelman, tietojenkalastelun ja roskapostin suojauksen, joka estää automaattisesti tunnetut, haitalliset sivustot. Voit siis olla varma, ettei laitteesi altistu viruksille, kun käytät Hotspot Shield Premiumia. Ja tässä on yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista:

Catapult Hydra

Älä innostu liikaa: se on vain heidän oman VPN-protokollansa nimi. Ei siis ole kyseessä joku katapultti, jolla voi heittää Hydra-rikolliset ulos… He ovat toimittaneet yli 30 patenttihakemusta tätä protokollaa varten. Se parantaa suorituskykyä pitkän matkan yhteyksien välillä pakkaamalla tietosi. Tämän ansiosta voit hyötyä sen helppokäyttöisyydesta eikä VPN-yhteyden muodostaminen ei kestä niin kauan.

Vaikka he eivät jakaneet pöytäkirjansa ns. salaista reseptiä, kertoivat he minulle, että heidän suorituskykynsä hyötyy siitä, miten hyötykuorma toimitetaan turvallisten tunneleiden sisällä asiakkaan ja palvelimen välillä.

Kill Switch -katkaisutoiminto

Olen maininnut Kill Switch -katkaisutoiminnon aiemmin viitaten asetuksiin, joita ei ole aktivoitu oletusarvoisesti. Se on ratkaiseva ominaisuus käyttäjille, jotka lataavat torrentit ja katsovat suoratoistovideoita. Se nimittäin estää Internetliikenteen, jos VPN-yhteys katkeaa yllättäen. Ja sehän voi tapahtua valitettavasti myös parhaalla VPN-palvelulla. Joten jos olet tässä tilanteessa, Kill Switch -katkaisutoiminto estää IP-osoitteen näkymisen. Näin ollen yksityisyytesi on turvattu.

IP-vuodon suojaus

Hotspot Shield VPN sisältää tehokkaan suojauksen DNS-vuotoja vastaan, ja se on oletusarvoisesti aktivoitu. Se estää käyttöjärjestelmääsi lähettämästä pyyntöjä salatun tunnelin ulkopuolelle. Muutoin IP:si olisi luettavissa, jopa VPN-yhteyden ollessa käytössä… Estä IP-vuoto -asetus varmistaa, että kaikki pyyntösi kulkevat VPN-tunnelin läpi.

Alkuperäiset sovellukset mobiililaitteilla

Voit saada Hotspot Shield free -sovelluksen iTunesista ja Google Playsta ja käyttää palvelua iOS- ja Android-laitteissa. Ja voit ladata sen tietokoneellesi ja luoda tilin Windows- tai Mac-tietokoneellesi.

Erittäin hyvä uutinen on se, että mobiilisovellus on aina hyvin yksinkertainen. Se on periaatteessa sama kuin mitä olen kuvaillut aiemmmin – kaikilla alustoilla. Joten vaikka käyttäjä olisi aloittelija, yhteyden muodostaminen tähän VPN-verkkoon mobiililaitteessa ei vaadi taistelua.

Tuki

Hotspot-Shieldillä on oma teknisen tuen live chat. Mutta se ei toimi 24/7. Voit myös ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse – keino, jolla itse sain hyödyllisiä vastauksia. Heillä on myös Usein kysytyt kysymykset -sivut, joista löytyy hyödyllisiä tietoja välityspalvelusta ja sen käytöstä. Heidän keskustelupalstaltaan löydät yksityiskohtaiset ohjeet, jotka auttavat sinua luomaan, käyttämään ja poistamaan palvelun.

8 Pisteet

Yksityisyys ja turvallisuus
9.3
Piirteet
9.2
Nopeus ja suorituskyky
8.9
Vastinetta rahalle
8.4
Helppous
9.7
Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi