Paras VPN online pelaamiseen – Mikä on nopein VPN gaming –aktiiville?

Rakkaat online pelaajat, itseni mukaan lukien. Tiedätte kuinka tärkeää on nopea ja vakaa internet –yhteys, sekä matala ping ilman viivettä. Tämä on resepti hyvään ja toimivaan online peliin. Viive voi aiheuttaa usein rage quit –tapauksia, tiedän, olen kokenut tämän… Mutta älä lannistu, äläkä syytä viivettä enää jatkossa. VPN online pelaamiseen voi olla ratkaisu suoritustasosi parantamiseen. Katsotaan mitä voisi kutsua nimellä paras VPN online gaming –aktiiville.

HANKI ExpressVPN
Hanki markkinoiden paras VPN ExpressVPN:llä 49 % alennuksen

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Miksi tarvitset online peleihin VPN:n?

VPN videopeleissä, online –peleissä ylipäänsä, ei välttämättä ole ensimmäinen asia jota mietit. Ehkä edelleen kuvittelet, että VPN hidastaa internet –yhteyttäsi. Mutta paljon on vielä opittavaa ja kerron nyt siitä lisää.

Parempi tiedonsiirtonopeus ja lisää kaistaa online peleihin

Ensinnäkin tarvitset hyvät yhteydet verkkopelaamiseen. Internet palveluntarjoajasi on tärkeässä roolissa tässä, tarvitset riittävän hyvän tiedonsiirtonopeuden. Operaattorisi voi kuitenkin tehdä harmia kuristamalla yhteyksisäsi, jopa nyt kun luet tätä artikkelia.

Pelaa League of Legends VPN: n kanssa

Pelaa League of Legends VPN: n kanssa

Siksi saatat kokea eri nopeuksia riippuen koska olet verkossa. Operaattorisi haluaa taata suurimmalle osalle asiakkaistaan kelponopeudet, eikä sillä ole merkitystä että olet juuri kilpailussa. Siispä, jos Teuvo haluaa katsoa Minecraft –videoita Youtubessa, hän saa siihen kaistaa.

VPN takaa sinulle parhaat nopeudet operaattoriltasi, VPN kun salaa kaiken liikenteesi. Tiedon ja liikenteen salaaminen takaa, että internet palveluntarjoajasi (operaattorisi) ei pysty lukemaan liikkeitäsi tai tekemisiäsi verkossa. Näinollen he eivät myöskään pysty päättelemään mitä teet verkossa, eli he eivät voi hidastaa yhteyksiäsi.

Parempi ja vakaampi verkkoyhteys kun käytössäsi on VPN for gaming, eli VPN online pelaamiseen

Olet varmasti kuullut, että internet protokolla käyttää pakettikytkentää kommunikointimetodina. Yksinkertaisesti selitettynä se on esimerkiksi sitä, että lähetät sähköpostin jollekin Australiaan. Et lähetä koko viestiä kerrallaan (vaikka se siltä näyttääkin), vaan sähköposti on jaettu paketteihin. Jokainen paketti on merkitty lopullisella määränpäällään ja saa näin matkustaa palasteltuna, kaikki paketit voivat siis matkustaa eri reittejä. Kun kaikki paketit löytävät tiensä perille määränpäähänsä, ne kootaan taas yhdeksi sähköpostiksi.

Pelaa Hearthstone VPN: n kanssa

Pelaa Hearthstone VPN: n kanssa

Oma liikenteesi käyttää samaa metodia joka voi aiheuttaa epävakautta yhteyksissä, mikäli osa paketeista on kadoksissa. Voit kuitenkin lisätä vakautta VPN:llä. VPN emuloi joitakin piirikytkentäverkon ominaisuuksia pakettikytketyssä verkossa. Voit siis nauttia suorasta yhteydestä palvelimeen.

Pääsy maarajoitettuun sisältöön – apuna VPN verkkopelaamiseen

VPN:n suosituin ominaisuus, eli pääsy alueellisesti estettyyn sisältöön, on käytettävissä myös online –pelaamisessa. Katsotaan miten voit nauttia tästä ominaisuudesta, erityiesti verkkopelaamisessa.

Pelaa kuin paikallinen pelaaja – missä vaan

Tämä on yksi suurimmista syistä, miksi käytössäni on VPN verkkopelaamisessa. VPN:n ansiosta pääsen mukaan pelikisoihin. Riippumatta siitä olenko kotimaassa vai ulkomailla. Voin myös avata yhteyden valitsemani maan palvelimen kautta ja pelata alueellisesti rajoitettuja pelejä missä päin tahansa maailmaa.

Pelaa Overwatch VPN: n kanssa

Pelaa Overwatch VPN: n kanssa

Tämä pääsy maarajattuun sisältöön toimii myös muiden pelikonsolien kanssa, kuten Xbox Live, Playstation Network ja Steam. Ehkä myös muiden, joita en ole käyttänyt. Voit siis nauttia kaikista eksklusiivisista peleistä ja ladata yksinomaisia DLC-sisältöjä jokaisesta maasta.

Kaiken muun lisäksi, VPN online pelaamiseen ei ole ainoastaan pelaamiseen. Sen avulla voit myös ostaa pelejä halvempaan hintaan.

Sanotaan vaikka, että kuukausi Shenmue 3 julkaisun jälkeen peli maksaa Suomessa 49€ ja Yhdysvalloissa 39€. Tarjous on usein voimassa ainoastaan paikallisesti, eli Yhdysvaltojen palvelimien kautta. Eli kaikki mitä teet, on IP-osoitteen vaihtaminen Yhdysvaltoihin VPN gaming –ohjelmiston kautta ja voit hyödyntää tämän tarjouksen!

Pelaa ”early access” pelejä

Yksi suosikkipeleistäsi on Beta –vaiheessa. Tai uusi peli on juuri julkaistu, mutta ainoastaan saatavilla Yhdysvalloissa tai Japanissa… Harmi.

Pelaa World of Warcraft VPN: n kanssa

Pelaa World of Warcraft VPN: n kanssa

No ei oikeastaan, koska voit käyttää VPN-yhteyttä ja valita haluamasi maan. Lopputuloksena voit olla todellinen pelaaja Yhdysvalloissa, tai Japanissa. Eli sinulla on pääsy peleihin muita aiemmin ja voit nauttia eksklusiivisista lisäohjelmista, kiitos uuden IP-osoitteesi.

Pelaa ystäviesi kanssa, missä tahansa olettekin

Joskus haluat pelata ystäviesi kanssa jotka ovat eri maissa. Pelipalvelimet kuitenkin jakavat pelaajat maanosan tai maan mukaan. Et siis voi peleta ystäviesi kanssa koska heidät on laitettu eri palvelimille… Turhauttavaa!

Pelaa Counter Strike VPN: n kanssa

Pelaa Counter Strike VPN: n kanssa

Sen sijaan että valitat Nintendolle tästä vääryydestä, hanki VPN verkkopelaamiseen. Äläkä unohda ottaa sellaista, jossa on useita yhtäaikaisia istuntoja sinulle ja ystävillesi. Näin voitte pelata kaikki yhdessä samalla palvelimella!

Vältä DDoS hyökkäykset ja suojaa tietosi – GPN on ratkaisu (Gamers Private Network)

Oletko kuullut DDoS-hyökkäyksistä? Niistä on tulossa maanvaiva E-sports (e-urheilu) kilpailuissa… DDoS (Distributed denial-of-service) –hyökkäys on verkkohyökkäys jossa tekijä pyrkii saamaan IP-osoitteesi ei-saataville joko hetkellisesti tai pysyvästi kuormittamalla sitä eri pyynnöillä. Tuloksena oma järjestelmäsi ylikuormittuu, eikä pysty käsittelemään aitoja pyyntöjä. Sitten yhteytesi onkin jo liian hidas verkkopeleihin…

DDoS -hyökkäys

Toisinaan muut tahot käyttävät likaisia temppuja kohdistaakseen DDoS –hyökkäyksensä sinun IP-osoitteeseesi. Tarvitset siis VPN:n jossa on NAT palomuuri suojataksesi laitteesi näitä vastaan. Tekijä hyökkää näinollen suojattuun VPN-palvelimeen, ei sinun laitteeseesi. Voit siis jatkaa verkkopeliä normaalisti, et ole enää altis hyökkäyksille.

NAT Palomuuri

Lisäksi voit rauhassa säilyttää ja tallentaa tietoa kryptatun VPN-yhteyden takana. Yhteyden voit pitää auki peliisi juuri niin kauan kuin haluat, ilman että syntyy tietoturvariskiä.

Ohita IP-esto!

Jos sinun IP-osoitteesi estettiin pelistä josta pidät, ota käyttöön VPN muuttaaksesi IP-osoitteesi. Näin pääset takaisin haluamaasi peliin!

Miten VPN online gaming asennetaan?

Ikävä kyllä ainoastaan PC Master Race ”jäsenet” saavat nauttia VPN-sovelluksesta suoraan omassa laittessaan. Se on helppo asentaa ja konfiguroida, eli nauttikaa!
On kuitenkin olemassa ratkaisu konsolipelaajillekin, eli ei hätää. Voit asentaa VPN:n reitittimeesi. Tarvitset vaan reitittimen joka tukee VPN-yhteyttä!

Hyödyt Haitat
Suojaa kaikki verkossa olevat laitteesi VPN overhead käyttää sinun kaistaasi
Käytä VPN:ää konsolin ja muiden TV-laitteiden kanssa Mahdollisesti hitaampi internet –yhteys
Nauti rajattomista yhtäaikaisista yhteyksistä Sama sijainti kaikilla laitteillasi

Työstän artikkelia jossa on tarkemmat ohjeet VPN:n asentamiseen reitittimeen, mutta sillä välin voit kysyä ystävältäsi Googlelta!

Paras VPN online pelaamiseen

Nyt kun tiedät mitä hyötyä on ottaa käyttöön VPN online pelaamiseen, katsotaan mikä on nopein VPN online pelaamiseen. Vaikka yksi tärkeimmistä ominaisuuksista listatuissa on nopeus, olen myös rajannut listalle pelkästään ne VPN:t jotka tarjoavat NAT palomuurin.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5
OLE VAROVAINEN ILMAISTEN VPN SOVELLUSTEN KANSSA!

Mikään ei ilmaista tässä maailmassa… jos tiedät mitä tarkoitan. He voivat kerätä tietoa ja verkkosivukäyttäytymistäsi kaupallisiin tarkoituksiin. He tarjoavat rajoitetun määrän palvelimia, yhteyksiä ja siirtonopeuksia. Ilmainen VPN voi tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä.

Yhteenveto

ExpressVPN on julistautunut olevans maailman nopein VPN pelaamiseen! Yhdyn kyllä tuohon julistukseen. Enkä ole ainoa. Se on suosituin VPN FPS ja RTS –pelaajien joukossa Yhdysvalloissa.

Viime aikoina ExpressVPN on keskittynyt entistä enemmän pelaajiin. Heidän tiiminsä valmistelee optimoitua verkkoa pelaajille, joka tarjoaa online pelaajille matalan pingin minimaalisen viiveen.

Tässä oli minun oppaani; Paras VPN online peleihin – Mikä on nopein VPN gaming –aktiiville? Lisää on tulossa, joten pysy kanavalla.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi