ExpressVPN vs Surfshark VPN: kumpi vie voiton 2024?

ExpressVPN vs Surfshark VPN -vertailu on tiukka, sillä molemmat ovat luotettavia ja hyviä palveluita. Halusimme kuitenkin tarjota lukijoillemme mahdollisuuden valita paras VPN 2024. Lue jännittävän vertailun tulokset tästä artikkelista.

Hanki tästä
Hanki luotettava ja vakaa VPN: ExpressVPN - 49 %:n alennus!

ExpressVPN tarjoaa turvallisia ja nopeita palvelimia kaikkialla maailmassa ja tukea kaikilla laitteilla. Saat vuoden tilauksen ja 3 kk ilmaiseksi. 30 päivän rahat takaisin -takuu!

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

ExpressVPN vs Surshark VPN: vertailutaulukko

Alla näet vertailutaulukon, joka on suunniteltu erityisesti lukijoillemme, joilla ei ole aikaa käydä läpi koko artikkelia. Voit tarkastella, kuinka ExpressVPN ja Surfshark pärjäsivät kriteereittäin. Vertailimme VPN-palveluiden tärkeimpiä kriteereitä, joita ovat hinta, nopeus, ominaisuudet, asiakaspalvelu sekä turvallisuus.

Haluatko tietää voittajan suoraan lukematta koko artikkelia? Tarkista alla olevan taulukon voittajat ja häviäjät.

Kriteerit ExpressVPN SurfsharkVPN
Hinta Voittaja Häviäjä
Nopeus Voittaja Häviäjä
Ominaisuudet Voittaja Häviäjä
Asiakaspalvelu Tasapeli Tasapeli
Turvallisuus Voittaja Häviäjä

ExpressVPN vs Surfshark VPN: lyhyt esittely

Millaisia VPN-palveluita olemme päättäneet vertailla keskenään? Tutustutaan ensin hieman paremmin kumpaankin palveluun ja jatketaan sitten voittajan selvittämistä osioittain.

ExpressVPN

ExpressVPN on ilahduttanut käyttäjiä jo pitkään turvallisella ja laadukkaalla palvelulla. Voit kirjautua palveluun samaan aikaan jopa viidellä eri laitteella. ExpressVPN toimii kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä. Voit siis käyttää sitä Windows-, Mac-, iOS- ja Android-laitteilla. Halutessasi voit yhdistää palvelun myös reitittimeen tai vaikka pelikonsoliin tai selaimeen.

Voit lukea lisää kokemuksia ExpressVPN-palvelusta tästä artikkelista.

ExpressVPN vs Surfshark VPN

Surfshark VPN

Surfshark VPN on hieman uudempi palvelu, joka turvaa käyttäjien yksityiset tiedot netissä. Voit kirjautua samaan aikaan sisään rajoittamattomalle määrälle eri laitteita. Se on ladattavissa myös Windowsille, Macille ja Linuxille sekä iOS- ja Android-laitteille. Surfshark toimii myös selaimella.

Voit lukea lisää kokemuksia Surfshark VPN -palvelusta tästä artikkelista.

Surfshark VPN vs ExpressVPN

ExpressVPN vs Surfshark: verkosto ja georajoitusten kiertäminen

ExpressVPN:llä on palvelimia yli 160 maassa ja se tarjoaa nopean yhteyden. Surfsharkilla palvelimia on yli 60 eri maassa. Palvinten määrä on siis yli kaksinkertainen Surfsharkiin verrattuna.

Molemmat palvelut kattavat isoimmat sekä suosituimmat maat, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia sekä tietenkin Suomen. Voit siis kiertää suoratoistopalveluiden maakohtaiset estot helposti ja katsella suomalaisia ohjelmia ulkomailla tai toisinpäin, ulkomaalaisia ohjelmia Suomessa.

Haluatko VPN:n, joka toimii myös Kiinassa? Voimme iloksemme todeta, että molemmat Surfshark ExpresssVPN -palvelut onnistuvat kiertämään kyseisen valtion asettaman sensuurin. Ne myös päivittävät palvelujaan jatkuvasti ja pysyvät siten ajan tasalla Kiinan palomuurien uusista rajoituksista.

Valitse siis kumpi tahansa VPN georajoitusten ja Kiinan sensuurin kiertämiseen.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN vs Surfshark: nopeus

Kumpi päihittää nopeudessa? Nopeus on merkittävä kriteeri VPN-arvostelussa, joten selvitetään voittaako ExpressVPN Surfshark -palvelun. Vertailimme sekä paikallista nopeutta Suomessa että pitkän matkan nopeutta Yhdysvalloissa.

Nopeus on ExpressVPN:n valttikortti ja se toimii testien mukaan erinomaisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Vaihtaessamme palvelimen sijainnin Yhdysvaltoihin, ei nopeudessa tapahtunut melkein lainkaan muutosta.

Surfshark ei kuitenkaan saa nopeuden puolesta hyviä arvosanoja. Se toimi vaivattomasti Suomessa, mutta hidastui huomattavasti, kun palvelimen sijainti siirtyi kauemmas, kuten Yhdysvaltoihin.

Nopeamman yhteyden tarjoaa siis ExpressVPN. Voit luottaa sen vakaaseen toimintaan, vaikka palvelin sijaitseekin kauempana.

Tämän osion voittaja: ExpressVPN

Surfshark vs ExpressVPN: turvallisuus

Turvallisuuden takaaminen on yksi VPN:n tärkeimmistä kriteereistä ja tutustumme siihen nyt lisää näiden kahden Surfshark ExpressVPN -palveluiden vertailussa.

Salaus

256 bittinen armeijatason suojaus kuuluu kummankin VPN-palvelun ominaisuuksiin. Sen avulla voit käyttää nettiä turvallisesti ja salata tietosi muilta käyttäjiltä. Tietosi kulkevat salatun tunnelin läpi palvelimeen.

Suojausprotokolla

Lightway on ExpressVPN:n sisältämä uudistettu suojausprotokolla, joka otettiin käyttöön vuonna 2021. Se ei hidasta palvelun käyttöä ja parantaa merkittävästi VPN:n turvallisuustasoa. Se on erinomainen lisä suojausprotokolliin. Tässä muita ExpressVPN:n sisältämiä protokollia: OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP sekä PPTP.

Surshark puolestaan sisältää seuraavat suojausprotokollat: IKEv2/IP-sec.

Mainosten ja haittaohjelmien esto

ExpressVPN on hyvä estämään haittaohjelmia ja mainoksia Threat Managerominaisuuden avulla. Sinusta ei siis voida tallentaa tietoja tai seurata tekemisiäsi netissä.

Surfshark sisältää CleanWebominaisuuden, jonka avulla voit selata nettiä ilman mainoksia. Se estää seurannan ja haittaohjelmat.

Kumpikin ExpressVPN Surfshark -palvelut toimivat siis erinomaisesti tämän turvallisuusominaisuuden suhteen.

ExpressVPN ja Surfshark

Tietovuodoilta suojautuminen

Entäpä Surfshark ExpressVPN -palveluiden tietovuodot? ExpressVPN:n sisältämä yksityinen DNS-palvelin on erinomainen tapa suojautua tietovuodoilta. Yksityinen DNS-palvelin tarkoittaa sitä, että sen ylläpito ei siis kuulu julkiselle taholle, kuten esimerkiksi internetin palveluntarjoajalle.

Surfshark sisältää kätevän Surfshark One -ominaisuuden, joka on tarkoitettu turvallisuuden parantamiseen. Sen Alert-apuväline hälyttää mahdollisista tietovuodoista.

Erikoispalvelimet

ExpressVPN tarjoaa käyttäjille erikoispalvelimia torrenttien latamiseen sekä Kiinan palomuurien kiertämiseen. Voit ladata torrentteja kätevästi P2P-verkossa.

Surfshark VPN tarjoaa myös P2P-vertaisverkon torrenttien anonyymiin lataamiseen.

Palvelinten turvallisuus

Palvelimet ovat turvallisia, käytitpä sitten ExpressVPN tai Surfshark -palvelua. Kumpikaan ei kerää lokitietoja käyttäjistä ja voit siis käyttää nettiä täysin anonyymisti.

Turvallisuustarkastukset

Kummatkin Surfshark ExpressVPN -palvelut tarkkailevat jatkuvasti muuttuvia uhkia ja päivittävät tietonsa niiden mukaan. Näin ollen turvallisuustaso pysyy aina laadukkaana, kun turvallisuustarkastuksia tehdään riittävän usein.

Tämän osion voittaja: ExpressVPN

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN vs Surfshark: yksityisyys ja anonyyminä pysyminen

Tarkastellaan seuraavaksi VPN-palveluiden kykyä taata käyttäjän yksityisyys.

Pääkonttori ja lokitiedot

ExpressVPN:n pääkonttori sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaarilla, joten se ei kuulu valtioihin, joiden pitäisi kerätä lokitietoja käyttäjistä.

Samoin on myös Surfsharkin laita. Kyseisellä alueella ei ole tietojenkeruulakeja ja näin ollen pysyt anonyyminä verkossa.

Rekisteröityminen ja maksumenetelmät

Voit rekisteröityä kummankin ExpressVPN Surfshark VPN:n käyttäjäksi palveluiden nettisivuilla. Se tapahtuu antamalla oman sähköpostiosoitteesi sekä maksutiedot tilausta varten. Maksutapana voit käyttää pankki- tai luottokorttia, kryptovaluuttaa, PayPalia tai muita vaihtoehtoja. Maksu tapahtuu suojatun yhteyden avulla.

Sitten voit asentaa palvelun haluamallesi laitteelle. Se käy helposti, kun noudatat VPN:n antamia ohjeita.

Lokitietojen kerääminen ja käyttäjän tietojen tallentaminen

Kuten jo totesimme, ei kumpikaan Surfshark ExpressVPN ole velvollinen keräämään lokitietoja käyttäjistä, joten pysyt täysin anonyyminä.

Tämän osion voittaja: Tasapeli

ExpressVPN vs Surfshark: suoratoistopalveluiden estojen kiertäminen

Kuinka Surfshark ExpressVPN pärjäävät suoratoistopalveluiden estojen kiertämisessä? Jälleen tässäkin osiossa ExpressVPN suoriutuu huomattavasti paremmin, sillä se sisältää useampia palvelimia ympäri maailmaa.

Voit siis olla varma, että haluamasi kanava tai striimauspalvelu näkyy missä tahansa. Surfsharkilla palvelimia on vain 60 eri sijainnissa ja tästä syystä voitto menee ExpressVPN:lle.

Tämän osion voittaja: ExpressVPN

ExpressVPN tai Surfshark

ExpressVPN vs Surfshark: torrenttien lataaminen

Koska molemmat palvelut sisältävät P2P-vertaisverkon, on torrenttien lataaminen helppoa. ExpressVPN pärjää kuitenkin paremmin palvelinten määrällä ja nopeudella. Valitse vain haluamasi palvelin ja aloita anonyymi lataaminen.

Tämän osion voittaja: ExpressVPN

ExpressVPN vs Surfshark: hinta ja tilausvaihtoehdot

Teimme vertailua hinnan suhteen ja ExpressVPN on hieman Surfshark VPN:ää kalliimpi vaihtoehto. Voit kuitenkin testata sitä 30 päivän ajan ja saat rahat takaisin tyytyväisyystakuun turvin, mikäli näin haluat.

Kumpikin palvelu tarjoaa erilaisia alennuksia ja kuponkeja käyttäjille, jotka kannattaa hyödyntää. Parhaan tarjouksen saat, kun tilaat palvelun yli vuodeksi kerralla.

Surfshark sisältää kolme eri tilausvaihtoehtoa: kuukauden, 6 kuukauden ja vuoden tilaus. Kaikki tilausvaihtoehdot sisältävät samat ominaisuudet, joten vain hinta vaihtuu.

ExpressVPN tarjoaa samalla tavalla kuukauden, 6 kuukauden ja vuoden tilauksen. Vuositilaus sisältää 49  alennuksen, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Koska Surfshark on hinnaltaan edullisempi, menee tämän osion voitto kyseiselle VPN-palvelulle.

Tämän osion voittaja: Surfshark VPN

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN vs Surfshark: asiakaspalvelu

Onko asiakaspalvelu nopeaa ja osaavaa? Varmista tämä ennen VPN-palvelun hankintaa. Vertasimme ExpressVPN Surfshark VPN -palvelun kanssa ja niiden välille tuli tasapeli asiakaspalvelun suhteen.

Molempien tuki on käytettävissä vuorokauden ympäri sähköpostitse ja live chatin kautta. ExpressVPN tarjoaa myös puhelintukea. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin ja palveluiden tukisivustoihin.

Voit olla yhteydessä ExpressVPN:n tukeen tätä kautta ja Surfshark VPN:n tukeen tätä kautta.

Tämän osion voittaja: tasapeli

ExpressVPN Surfshark: Kumpi on voittaja?

ExpressVPN:llä on huomattavasti enemmän palvelimia ympäri maailmaa kuin Surfsharkilla ja sen yhteys on nopea ja vakaa. Surfshark on puolestaan hieman halvempi vaihtoehto, mutta ExpressVPN tarjoaa paremman vastineen rahoille.

Tästä syystä Surfshark ExpressVPN -vertailun voitto menee ansaitusti ExpressVPN:lle. Se panostaa enemmän turvallisuuteen ja pitää palvelun aina ajan tasalla uusimmista uhista. Hanki ExpressVPN 49 % alehintaan vielä, kun tarjous on voimassa.

Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi