ExpressVPN tarjous 2024: osta vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi

Etsitkö edullista VPN-tilausta, joka oikeasti toimii? Hyödynnä ExpressVPN tarjous 2024. Kerromme tässä artikkelissa, millaisia alennuksia ExpressVPN tarjoaa ja miten pystyt käyttämään niitä. Jatka siis artikkelin lukemista, niin säästät rahaa!

Osta tästä
Kokeile parasta VPN:ää aloittelijoille, ExpressVPN:ää, RISKITONTA 30 PÄIVÄN ajan!

Luotettava ja laadukas ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa vuodeksi ja saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

VPN-kupongit

ExpressVPN-kuponki: säästä 49%
ExpressVPN on vuoden 2024 suosituin VPN-palvelu. Kokeile heti ja säästä jopa 49 %. Maksa vain 6,22 kuukaudessa 12,07 kuukausihinnan sijaan.
49% alennus

Vahvistettu

ExpressVPN:n ilmainen kokeilu: 30 päivää

Kokeile ExpressVPN:ää riskittömästi 30 päivää! Saat täyden rahat takaisin -takuun!

Ilmainen kokeilu

Vahvistettu

ExpressVPN-kuponki: Säästä 35 %

Älä missaa mahdollisuutta säästää. Lunasta kuponki ja saat 35% alennuksen!

Vanhentunut

Vahvistettu

ExpressVPN: millainen VPN-palvelu on kyseessä?

Haluatko tietää lisää tästä suositusta VPN-palvelusta? Kyseessä on meidän VPN-listan ykkösvaihtoehto ja turvallisin VPN. Tämä VPN palveluntarjoaja takaa suojatun yhteyden ja varmistaa käyttäjän tietojen pysymisen salassa. Se tapahtuu VPN:n luoman suojatun tunnelin välityksellä. ExpressVPN palvelun avulla voit muuttaa IP osoitetta lukuisten eri palvelinten kautta. ExpressVPN llä on palvelimia ympäri maailmaa yhteensä maassa ja voit esimerkiksi striimata haluamiasi ohjelmia tai ladata torrentteja netissä ilman huolta sijaintisi tai henkilöllisyytesi paljastumisesta. ExpressVPN on nopea ja voit vaivattomasti kiertää suoratoistopalveluiden asettamat maakohtaiset estot. VPN on erinomainen apukeino myös netin selaamiseen sensuuria käyttävissä valtioissa, kuten Kiinalla ja Venäjällä.

expressvpn tarjous

Kannattaako ExpressVPN siis hankkia? Ehdottomasti! Se tarjoaa parhaat ominaisuudet ja turvallisen yhteyden. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa Kill Switch -hätäkatkaisin, sovelluskohtainen yhdistäminen, lightway-protokolla sekä yksityinen DNS. ExpressVPN on kaikinpuolin luotettava ja turvallinen palvelu, joka on panostanut käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen sekä yhteyden yleiseen toimivuuteen. Voit lukea lisää aiheesta ExpressVPN-palvelusta kirjoittamastamme arvostelusta. Pääset arvosteluun klikkaamalla tätä linkkiä.

Yhteenvetotaulukko

Jos et ole ikinä käyttänyt VPN-palvelua, pohdit nyt varmasti, minkälainen palvelu oikein on kyseessä. VPN tulee englanninkielisistä sanoista Virtual Private Network. Se tarkoittaa suomennettuna virtuaalista erillisverkkoa, joka suojaa käyttäjää netin haitoilta. Se luo erillisen suojatun tunnelin, jota pitkin tieto kulkee. Näin ollen käyttäjän yksityiset tiedot pysyvät salassa ja hakkereiden on vaikea saada niitä selville tai murtautua käyttötileille. Voit myös huijata netin palveluntarjoajaa VPN:n avulla nopeuttaen siten nettiyhteyttä ja vaikeuttaen myös muiden kolmansien osapuolten urkintaa tai vältellä kohdistettua mainontaa. Voit käyttää VPN yhteyttä Windowsilla ja Macilla tai Androidilla ja iOS-laitteilla. Sen lataaminen ja asentaminen on helppoa. Mikäli olet aloitteleva käyttäjä, et myöskään tarvitse paljon teknistä osaamista, sillä VPN:n käyttäminen on tehty yksinkertaiseksi.

Entä millaisia ominaisuuksia VPN:n tulisi sisältää? Ensinnäkin on erittäin tärkeää, että VPN suojaa käyttäjää verkossa. Siten kolmannet osapuolet eivät pääse käsiksi salaisiin yksityisiin tietoihin tai onnistu käyttämään niitä hyväksi. Julkisen Wifi-verkon käyttäminen myös muuttuu turvallisemmaksi. On myös hyvä kiinnittää huomiota VPN:n nopeuteen sekä asiakaspalvelun laatuun. Voit olla yhteydessä ExpressVPN:ään live chatissa. Tarkastele alla olevaa taulukkoa ja näet ExpressVPN:n ominaisuudet yhteenvetona.

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs?
 P2p
 Netflix Ei sovellettavissa
 Kirjautuminen usealla laitteella
 Valtiot
 Tuetut käyttöjärjestelmät
 Rahat takaisin takuu? Ei sovellettavissa
 Protokollat
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet Ei julkistettu

Hyödynnä erikoistarjous

ExpressVPN tarjous

Nyt tulee hetki, jota olet odottanut: paljastamme nimittäin millainen ExpressVPN tarjous on saatavilla! Voit valita ExpressVPN-palvelun verkkosivuilla itsellesi parhaiten sopivan tilauksen. Se voi olla joko kuukauden, kuuden kuukauden tai vuoden mittainen. Mutta mikä niistä kannattaa valita? Huomaat sivustolla, että kuukauden mittainen tilaus on huomattavasti kalliimpi kuin muut vaihtoehdot. Kun siis valitset vuoden tilauksen, säästät ensinnäkin % kuukausittaisesta hinnasta ja saat lisäksi kolme kuukautta kaupan päälle. Tämä on kaikista suosituin ja paras ExpressVPN tarjous. Se kannattaa ehdottomasti hyödyntää, vielä kun se on saatavilla. Käytä kuponki ExpressVPN:n verkkosivujen kautta.

expressvpn tarjous

Saat kaikkiin ExpressVPN tilauksiin myös  päivän rahat takaisin takuun. Sen avulla voit kokeilla palvelua kuukauden ajan ja mikäli et ole tyytyväinen, voit peruuttaa tilauksen ja saat rahat takaisin. Se on erityisen kätevä tapa testata palvelua, jota et ole ennen käyttänyt. Kuukauden aikana saat nimittäin hyvän tuntuman siihen, miten VPN palvelee juuri sinua.

Kokeile ExpressVPN ää ja paranna turvallisuuttasi verkossa jo tästä päivästä lähtien. Se todella kannattaa ja voit hyödyntää VPN:ää turvallisuuden lisäksi myös suoratoistopalveluiden katsomiseen, sensuurin kiertämiseen tai torrenttien lataamiseen anonyymisti.

Hyödynnä erikoistarjous

Kuinka ExpressVPN tarjous hyödynnetään?

Miten ExpressVPN tarjous otetaan käyttöön? Kupongin hyödyntäminen on helppoa. Tässä lyhyt opastus tarjouksen hyödyntämiseen askel askeleelta.

  1. Mene selaimella ExpressVPN:n verkkosivustolle, jossa erikoistarjous on. Löydät linkin alta.
  2. Valitse vuoden pituinen tilausjakso, jos haluat säästää % ja saada kolme kuukautta ilmaiseksi. Muut tilaukset (kuukauden ja kuuden kuukauden pituiset) ovat saatavilla normaaliin hintaan.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi rekisteröityäksesi palvelun käyttäjäksi.
  4. Valitse maksutapa (luottokortti, PayPal, Bitcoin tai muu) ja täytä maksutietosi.
  5. Nyt olet hyödyntänyt tarjouksen ja voit painaa näyttöön ilmestyvää asennuspainiketta VPN:n asentamiseksi.

Käytön aloittaminen ja tarjouksen hyödyntäminen on todellakin näin yksinkertaista. Asennuksen jälkeen pääset käyttämään ExpressVPN:ää. Aloita siis ExpressVPN:n käyttö jo tänään ja säästä klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

ExpressVPN tarjous: UKK

Heräsikö sinulla kysymyksiä aiheeseen liittyen? Ei hätää, olemme koonneet yhteen muutamia yleisiä kysymyksiä tähän osioon. Näin haluamme auttaa lukijoitamme VPN-kuponkien käytössä. Alla näet siis vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

expressvpn tarjous

Voinko käyttää useampaa kuin yhtä VPN-kuponkia?

Valitettavasti VPN-kuponkien käyttö on rajoitettua, eli voit käyttää ainostaan yhden VPN-kupongin palvelua ostaessasi. Kuponkia ei myöskään voi käyttää kahdesti. Mikäli haluat, voit kuitenkin hyödyntää kuponkia uudelleen käyttämällä palvelun ostamiseen toista tiliä.

Voinko käyttää VPN-kuponkia jo olemassa olevaan tilaukseen?

VPN-kuponkeja voidaan käyttää vain uusiin tilauksiin eli jos olet jo palvelun käyttäjä, et ikävä kyllä pysty hyödyntämään uutta tarjousta. Hyödynnä siis kuponki, kun rekisteröidyt käyttäjäksi ensimmäistä kertaa.

Onko tarjous saatavilla kaikkiin VPN-palvelun tilauksiin?

VPN-palveluntarjoajat eivät yleensä anna alennusta kaikista tilauksista, vaan valitsevat tarjoukseen pisimmän tilausjakson. Kun siis olet hankkimassa VPN-palvelua, suosittelemme ostamaan pisimmän tilauksen, jotta voit säästää enemmän rahaa. Niihin kuluu suhteessa vähemmän rahaa kuin erillisiin kuukausittaisiin tilauksiin.

Onko VPN-kuponkeja saatavilla ilmaisiin versioihin?

VPN-palveluiden ilmaisiin versioihin ei ole saatavilla kuponkikoodeja. Palvelut tarjoavat usein ilmaisia versioita omista VPN-yhteyksistä. Suosittelemme ehdottomasti testaamaan ilmaisia versioita ennen palvelun hankkimista, vaikka ne eivät sisälläkään kaikkia mahdollisia ominaisuuksia. Huomaathan, että ExpressVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, jotta voit rauhassa testata palvelua.

Kuinka usein VPN-palvelut tarjoavat uusia alennuksia?

VPN-palvelut tarjoavat uusia alennuksia läpi vuoden, mutta erityisesti lomakausina sekä alennusmyyntien aikana. Tällaisia hyviä ajankohtia tarjousten metsästämiseen ovat esimerkiksi Black Friday ja Cyber Monday, josta voit lukea lisää täältä. Voit lisätä tämän sivuston kirjanmerkkeihin ja sillä tavalla voit aina tarkistaa helposti uudet tarjoukset. Voit lukea lisää aktiivisista VPN-tarjouksista VPN-kuponkisivustolla. Pääset sinne tästä linkistä.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi