Hanki ExpressVPN Netflixin katseluun missä tahansa 2024

Haluatko katsoa Netflixiä Suomessa ja ulkomailla? Selvitämme tässä artikkelissa, soveltuuko ExpressVPN Netflix-palvelun katsomiseen 2024. Jatka siis lukemista, jos haluat parhaan mahdollisen Netflix-katselukokemuksen.

Kokeile tästä
Vapauta Netflixin esto ulkomailla ExpressVPN:n avulla - 49 % ALENNUS!

ExpressVPN antaa sinun ohittaa Netflixin maantieteelliset rajoitukset! Tilaa ExpressVPN Netflix katsomiseen. Saat 49 % alennuksen ja 3 kk ilmaiseksi. Sisältää 30 päivän laatutakuun.

Artikkeli päivitetty: 17 huhtikuu 2024

ExpressVPN Netflix-palvelun katsomiseen

Katsotko paljon elokuvia ja sarjoja Netflixissä? Netflix on suosittu suoratoistopalvelu, jolla on katsojia maailmanlaajuisesti. Palvelu toimii yli 190 maassa ja sen tarjonta on vailla vertaa vaihdellen draamoista rikosohjelmiin ja saippuasarjoista realityyn.

Netflix toimii tietenkin myös Suomessa, mutta mikäli asut ulkomailla tai matkustat paljon ja haluat katsoa ohjelmia Suomessa tehdyllä tilauksella, tarvitset Netflix ExpressVPN -palvelun. Halutessasi voit hyödyntää VPN:ää myös ulkomaalaisen Netflixin katseluun Suomessa.

Olipa kyseessä kumpi tahansa vaihtoehto, näillä ohjeilla onnistut varmasti:

 1. Tilaa palvelu
 2. Lataa ExpressVPN palvelun nettisivuilla.
 3. Asenna VPN laitteelle helppojen asennusohjeiden mukaan.
 4. Avaa VPN-sovellus ja kirjaudu sisään.
 5. Valitse palvelimeksi Suomi ja aloita Netflixin katsominen ulkomailla menemällä selaimella Netflixin kotisiville tai käyttämällä palvelun omaa sovellusta.
 6. Jos haluat katsoa esimerkiksi Yhdysvaltojen Netflixiä Suomessa, valitse palvelimen sijainniksi USA.

Miksi kannattaa käyttää ExpressVPN Netflixin katsomiseen?

Suosittelemme käyttämään Express VPN Netflixin katsomiseen, sillä se tarjoaa parhaimman yhteyden ja laadun. Olemme kokeilleet useita eri VPN-palveluita ja selvittäneet, mikä niistä soveltuu parhaiten Netflixin katsomiseen.

ExpressVPN Netflixille

ExpressVPN sai testeissämme parhaat arvosanat ja on näin ollen listan ykkönen. Vertailimme VPN-palveluiden nopeutta, palvelinten monipuolisuutta ja määrää sekä asiakaspalvelua ja hinta-laatusuhdetta. ExpressVPN:n yhteys pysyy vakaana ja nopeana koko katsomisen ajan. ExpressVPN ei myöskään rajoita kaistanleveyttä ja se sisältää palvelimia ympäri maailmaa.

Monet VPN-palvelut eivät onnistu kiertämään Netflixin asettamia georajoituksia, mutta ExpressVPN:n avulla voit katsoa kaikkia suosituimpia striimauspalveluita, kuten Amazon Prime, Disney+ ja HBO, helposti ilman ongelmia. Mikä palvelin kannattaa valita juuri Netflixin katsomiseen? Lue lisää seuraavasta osiosta.

Kokeile ExpressVPN

Parhaat ExpressVPN-palvelimet Netflixin katseluun

ExpressVPN sisältää palvelimia maailmanlaajuisesti muun muassa Amerikassa, Isossa-Britanniassa kuin myös Suomessa. Siksi se soveltuu erinomaisesti juuri Netflixin katseluun. Tässä joitakin parhaita testaamiamme ExpressVPN-palvelimia maittain:

 • Australia: Sydney -2
 • Iso-Britannia: Wembley
 • Japani: Yokohama
 • Kanada: Toronto
 • Ranska: Strasbourg
 • Saksa: Frankfurt -3
 • Yhdysvallat: New Jersey

Mikäli sinulla on ongelmia parhaan palvelimen löytämisessä, voit aina olla yhteydessä ExpressVPN:n laadukkaaseen asiakaspalveluun. Se auttaa käyttäjiä löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Mikä parasta, voit olla tukeen yhteydessä vuorokauden ympäri. Saat siis apua silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Vaihtamalla eri palvelimeen, voit varmistaa, ettei kyseinen IP-osoite ole striimauspalvelun estämä ja toimii niin kuin pitää. Entä mitä kaikkea muuta hyötyä VPN tarjoaa käyttäjille? Se selviää seuraavassa osiossa. Jatka siis lukemista.

Kokeile ExpressVPN

ExpressVPN:n hyödyt

Mihin kaikkeen VPN:ää voi hyödyntää? ExpressVPN on hyödyllinen monella tapaa eikä pelkästään Netflixin katsomiseen. Olemme listanneet alle ExpressVPN:n ainutlaatuisia ominaisuuksia ja hyötyjä.

Turvallinen netin selaaminen

ExpressVPN luo salatun tunnelin verkon ja palvelimen välille. Siten voit olla varma siitä, että pysyt aina anonyyminä verkossa ja että tietosi eivät pääse vuotamaan eteenpäin. Estä hakkereiden hyökkäykset sekä haittaohjelmat pitämällä ExpressVPN-palvelun aina päällä.

VPN salaa tiedot siten, että se vaihtaa käyttäjän IP-osoitetta ja kätkee todellisen sijainnin. Kukaan ei siis saa selville, mikä oikea identiteettisi on.

Haluatko käyttää nettiä Wifi-verkossa julkisella paikalla esimerkiksi töissä tai koulussa? Ei hätää, ExpressVPN auttaa turvaamaan yhteyden myös tällaisessa tapauksessa. Se tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman kaistanleveyden.

Netflix ja ExpressVPN

Pysy anonyyminä

ExpressVPN käyttää yksityistä DNS-palvelinta ja estää siten netin palveluntarjoajaa seuraamasta käyttäjää. Se tarjoaa suojaa DNS- ja IPv6-vuodoilta. Voit myös tarvittaessa turvautua palvelun Kill Switch -ominaisuuteen yhteyden katkaisemiseksi.

Kill Switch toimii hätäkatkaisuna, mikäli VPN menee yhtäkkiä pois päältä ja joutuisit jälleen alttiiksi verkon vaaroille. Se reagoi välittömästi ja katkaisee verkkoyhteyden, jotta pysyt turvassa. Varmista siis, että kyseinen ominaisuus on käytössä.

Verkon palveluntarjoaja ei myöskään pysty seuraamaan sinua, kun käytössäsi on toimiva VPN-palvelu. Se parantaa yhteyden nopeutta ja käyttäjän yksityisyyttä huomattavasti.

Nopea yhteys

ExpressVPN takaa aina huippunopean yhteyden, olipa palvelin kaukana ulkomailla tai kotimaassa Suomessa. Voit ladata P2P-vertaisverkon avulla torrentteja tai käyttää nopeaa yhteyttä hyödyksi pelaamiseen. Yhteys ei varmasti pätki ja ExpressVPN toimii useimmilla laitteilla, kuten Windows, Mac, Android ja iOS.

ExpressVPN:n oma Lightway-protokolla on niin kevyt, ettei se vaikuta nopeuteen. Nauti siis testitulosten parhaasta ja nopeimmasta VPN-palvelusta ja hanki Netflix Express VPN.

Netflix ExpressVPN

Kierrä valtiokohtainen sensuuri

Voit ladata ExpressVPN:n etukäteen Suomessa ja matkustaa esimerkiksi Kiinaan tai Venäjälle ilman huolta siitä, että valtioiden asettama sensuuri estää sinua käyttämästä nettiä vapaasti haluamallasi tavalla. ExpressVPN pitää sovelluksensa ajan tasalla Kiinan palomuurin uusien päivitysten suhteen ja varmistaa, että sensuurin kiertäminen onnistuu myös jatkossa.

Sensuurin ja Netflixin lisäksi voit tietenkin kiertää myös muiden suoratoistopalveluiden ja kanavien maakohtaisia rajoituksia. Katso myös muita suoratoistopalveluita, kuten HBO, Amazon Prime, Disney+ tai BBC iPlayer.

Voit lukea lisää ExpressVPN-kokemuksia tästä artikkelista.

Kokeile ExpressVPN Netflixin katsomista ilmaiseksi

Entäpä jos on mahdollista katsoa Netflix Express VPN:n avulla ilmaiseksi? Kerromme ovelan vinkin, jolla se onnistuu!

Netflix Express VPN tarjoaa asiakkaille 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et siis ole tyytyväinen palveluun etkä halua jatkaa tilausta, voit olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluun ja pyytää rahat takaisin. Kokeilujakso sisältää kaikki ExpressVPN:n perusominaisuudet, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää ennen lopullista ostopäätöstä.

ExpressVPN toisessa laitteessa

ExpressVPN Netflix: vianmääritys

Eikö ExpressVPN toimi Netflixin kanssa? Tässä joitakin yleisiä vianmääritysohjeita, joita voit kokeilla, mikäli sinulla on ongelmia Netflix Express VPN:n kanssa.

 • Laita VPN pois päältä ja käynnistä uudelleen.
 • Vaihda palvelinta. Voit tarkistaa parhaan palvelimen asiakaspalvelusta.
 • Ota yhteyttä tukeen, mikäli vianmäärityksestä ei ole apua. Nopeimman vastauksen saat ympäri vuorokauden toimivan live chatin kautta, mutta voit olla yhteydessä tukeen myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteenveto

Tiedämme, että suoratoistopalveluiden katsominen voi olla hankalaa maakohtaisten rajoitusten takia. Jos haluat kuitenkin katsoa suomalaista Netflixiä ulkomailla tai toisin päin ulkomaalaista Netflixiä Suomessa, tarvitset hyvän VPN-palvelun. ExpressVPN on arvioiden perusteella meidän suosikkimme.

Netflix Express VPN kiertää vaivattomasti georajoitukset vaihtamalla käyttäjän IP-osoitteen sijaintia. Kun palvelin on valittu halutusta maasta, on Netflixin katsominen helppoa ja turvallista!

Kokeile ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin -takuulla. Saat 49 % alennuksen ja kolme kuukautta ilmaiseksi, kun hankit vuoden tilauksen.

Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi