Paras Kaikki Aika

ExpressVPN -arvostelu 2021

Joulun suuri alennusmyynti

expressvpn arvostelu

ExpressVPN on markkinoiden yksi vanhimmista ja kuuluisimmista VPN:stä. Eikä ole mikään ihme, sillä se tosiaankin tarjoaa useita etuja: Yhteensopivuus useiden paikallisten Netflix versioiden kanssa, yhteyden nopeus ja maiden määrä, joihin voidaan muodostaa yhteys. Lisäksi sen eri natiivisovellukset antavat mahdollisuuden käyttää sitä millä alustalla tahansa, jopa Androidilla ja IOS:lla. Lue lisää ExpressVPN kokemuksia tästä arvostelusta.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

ExpressVPN tarjoaa laajan verkon, joka on nopea ja luotettava

ExpressVPN on ollut markkinoilla monta vuotta ja sitä on ylistetty käyttäjien toimesta alusta pitäen. Se tosiaankin on vakaa VPN, joka tarjoaa nopean ja luotettavan yksityisen verkon. Sen johdosta voit katsoa kotimaasi netti-TV:tä ulkomailla tai amerikkalaista Netflixiä Suomessa. Mainitsematta sitä, että heidän palvelimet kattavat suurimman osan maapalloa: 145 maata, mukana myös Ranska, Quebec, Belgia ja Sveitsi.

Lisäksi Express VPN on saatavilla kaikille alustoille natiivisovellusten ansiosta. Vaikka VPN on mahdollista konfiguroida älypuhelimen asetuksiin käsin, on se kuitenkin natiivisovelluksen avulla käytännöllisempää.

Lopuksi, Express VPN on ystävällinen torrentille: Voit käyttää vertaisverkkoja ja torrenteja turvallisesti. Jatka lukemista, niin kerromme lisää ExpressVPN kokemuksia.

ExpressVPN hinta ja paketit

expressvpn hinta

ExpressVPN hinta ei ehkä ole halvin, mutta se tulee Premium -tason palvelulla. ExpressVPN hinta vaihtelee. Voit valita kolmesta paketista: 1 kuukausi, 6 kuukautta tai 12 kuukautta. Tietenkin kiinnostavin paketti on vuosipaketti 49% alennuksella. Eikä ExpressVPN hinta ole niin kallis, kun mietit Internet -yksityisyytesi suojaa verkossa. Todellakin, vain noin $ 6,67 kuukaudessa, tai yksi olut…..

Lisäksi, jos et ole tyytyväinen, voit peruuttaa sopimuksen ensimmäisen kuukauden aikana veloituksetta, eli sinun ei tarvitse maksaa mitään ensimmäisestä kuukaudesta. Tämä on heidän rahat takaisin takuu. Olemme sitä mieltä, että ExpressVPN hinta on sen arvoinen.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

ExpressVPN kokemuksia: yhteenveto

OMINAISUUSARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
 Kirjautuminen usealla laitteella5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot94+
 Tuetut käyttöjärjestelmätWindows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
 Rahat takaisin takuu?30 Päivää
 ProtokollatLightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
 ViestintätiedotRajoittamaton
 SalausMilitary AES 256 bits
 IP-osoitteetEi julkistettu
Palvelimet3 000+

ExpressVPN kokemuksia: tärkeimmät ominaisuudet

Minimalistinen ja helppokäyttöinen

expressvpn-windows

Kill Switch (Tappokytkin)

Toiminnallisuus erityisesti torrentin käyttäjille. Todellakin Kill Switchin päätarkoitus on sinun Internet -yksityisyyden suojaaminen datan lataamisen aikana. Odottamattomat yhteyskatkot
https://en.wikipedia.org/wiki/Kill_switch
saattavat paljastaa oikean IP osoitteesi, vaikka käyttäisit parasta VPN:ää markkinoilla. Mutta jos aktivoit Kill Switch -palvelun, estää se kaiken dataliikenteen, kunnes ExpressVPN on muodostanut yhteyden uudelleen palvelimeen. Näin oikea IP -osoitteesi ei näy internettiin.

Toimintalokitus

ExpressVPN tarjoaa ehdottoman ei-toimintalokitus –politiikan sinun toiminnallesi. Tämän vuoksi torrentien käyttö ei ole ongelma. Vaikka sinun oikeata IP -osoitettasi ei tallenneta toimintalokiin, tallennetaan kuitenkin jotain tietoa sinun yhteyksistäsi: Aikaleima ja kaistan leveys. Nämä tiedot tallennetaan vain tilastotarkoituksessa, jotta yhtiö pystyy tarpeen mukaan lisäämään palvelinten kapasiteettia tai muokkaamaan verkkoasetuksia.

Express VPN Lightway Protokolla

Vuodesta 2021 lähtien Express VPN tarjoaa palveluunsa uuden parannellun kokemuksen lisäämällä Lightway-protokollan kaikkiin sovelluksiin (Android, Windows, Mac, Linux, reititin ja pian myös iOS). Protokollan avulla muodostetaan yhteys VPN-palveluun. Protokollan käyttäminen on todella tärkeää, sillä verkon nopeus ja tietojen salaus riippuu siitä. Jos verkon yhteys esimerkiksi katkeaa, takaa Lightway kuitenkin verkon turvallisuuden ja VPN-yhteys palaa taas heti, kun laite yhdistyy verkkoon. Voit siis jatkaa selailua turvallisesti VPN-yhteyden kanssa välittömästi.

Lightway perustuu wolfSSL:n luomaan kryptografiakirjaston rakentamiseen sekä dynaamiseen salaukseen, joiden avulla taataan verkon turvallisuus. Tämä uudistunut protokolla on myös erittäin kevyt. Se koostuu vain noin tuhannesta koodirivistä, mikä takaa nopean VPN-yhteyden muodostumisen sekä verkon selailun. Lightway kuluttaa myös vähemmän laitteiden akkua.

Lightway tekee yhteydestä kaikin puolin nopeamman, luotettavamman ja turvallisemman. Jotta Lightway-protokolla toimisi, muistathan pitää ExpressVPN:n aina päällä. Tässä vielä kertauksena VPN Express -palvelun luoman Lightway-protokollan hyödylliset ominaisuudet:

 • Keskeytymätön ja nopea VPN-yhteys
 • Kryptografiakirjaston ja dynaamisen salauksen takaama turvallinen ja vakaa yhteys
 • Mahdollisuus vaihtaa verkkoa keskeytyksettä esimerkiksi Wifi-verkosta 4G-verkkoon
 • Pienempi akun kulutus
 • Avoin lähdekoodi, jota voidaan helposti tarkkailla

Voit kokeilla Lightway-protokollaa päivittämällä laitteesi sovelluksen viimeisimpään versioon ja vaihtamalla protokolla-asetukset. Kyseessä on todella merkittävä uudistus, joka on saanut jo paljon positiivisia kommentteja käyttäjiltä. Kokeile vaikka itse!

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso US Netflixiä ExpressVPN:n avulla

expressvpn-netflix

Netflix on suosituin videon suoratoistopalvelu. Mikäli ExpressVPN kokemuksia on uskominen, on kyseessä yksi parhaista VPN:stä Netflixin katsomiseen sen nopeuden vuoksi, joka tekee mahdolliseksi HD -tason suoratoiston. Express VPN myös antaa pääsyn ei vain US Netflixin kirjastoon, vaan myös UK:n, Kanadan, Australian, Saksan ja Italian Netflixin kirjastoihin. Käytännössä kaikkiin kirjastoihin, joille on olemassa palvelin! Ole kuitenkin varovainen, katso alla olevasta taulukosta VPN:n ja Netflixin yhteensopivuus, sillä se saattaa vaihdella ajan kuluessa.

Syntyperäinen apps

expressvpn-ios

Bonus: selainlaajennukset

selainlaajennukset

9.8 kokonaispisteet
Express VPN Arvostelu erinomainen

Yksityisyys ja turvallisuus
10
Piirteet
10
Nopeus ja suorituskyky
9
Vastinetta rahalle
10
Helppous
10

Internet-liittyviin aiheisiin liittyvän asiantuntemukseni avulla yritän antaa merkittävän panoksen tällä sivustolla antaakseni takaisin yhteisölle. Haluan kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita ja arvosteluja kaikista Internet-kysymyksistä, turvallisista yhteyksistä tietosuojaan. Seurauksena on, että minun on käsiteltävä intensiivisesti oikeudellisia kysymyksiä ja sääntöjä, jotka muuttuvat toistuvasti ja jotka on aina päivitettävä.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi