Paras Kaikki Aika

ExpressVPN-arvostelu 2024

expressvpn

ExpressVPN on yksi markkinoiden vanhimmista ja kuuluisimmista VPN-palveluista. Eikä ole mikään ihme, sillä se tosiaankin tarjoaa useita etuja: yhteensopivuus useiden paikallisten Netflix-versioiden kanssa, yhteysnopeus sekä maiden määrä, joihin voidaan muodostaa yhteys. Lisäksi sen eri natiivisovellukset antavat mahdollisuuden käyttää sitä millä alustalla tahansa, jopa Androidilla ja IOS:lla. Lue lisää ExpressVPN kokemuksia tästä arvostelusta.

Hanki ExpressVPN
Hanki omakohtaisia ExpressVPN-kokemuksia kanssa 49 % alennuksen

Osta ExpressVPN - markkinoiden paras palvelu. Hyödynnä 30 päivän laatutakuu. Kun hankit palvelun vuodeksi, saat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Artikkeli päivitetty: 19 kesäkuu 2024

ExpressVPN tarjoaa laajan verkon, joka on nopea ja luotettava

ExpressVPN on ollut markkinoilla monta vuotta ja sitä on ylistetty käyttäjien toimesta alusta pitäen. Se tosiaankin on vakaa VPN, joka tarjoaa nopean ja luotettavan yksityisen verkon. Sen johdosta voit katsoa kotimaasi netti-TV:tä ulkomailla tai amerikkalaista Netflixiä Suomessa. Mainitsematta sitä, että sen palvelimet kattavat suurimman osan maapalloa: 94 maata, mukana myös Ranska, Quebec, Belgia ja Sveitsi.

Lisäksi Express VPN on saatavilla kaikille alustoille natiivisovellusten ansiosta. Vaikka VPN on mahdollista konfiguroida älypuhelimen asetuksiin käsin, on se kuitenkin natiivisovelluksen avulla käytännöllisempää.

Lopuksi, Express VPN sopii hyvin myös torrenteille: Voit käyttää vertaisverkkoja ja torrentteja turvallisesti. Jatka lukemista, niin kerromme lisää ExpressVPN kokemuksia.

Express VPN: hinta ja paketit

ExpressVPN-palvelun hinta ei ehkä ole halvin, mutta se tulee Premium-tason palvelulla. ExpressVPN:n hinta vaihtelee. Voit valita kolmesta paketista tilauksen keston mukaan: 1 kuukausi, 6 kuukautta tai 12 kuukautta. Tietenkin kiinnostavin paketti on vuositilaus 49% alennuksella. Eikä ExpressVPN:n hinta ole niin kallis, kun mietit yksityisyytesi suojaa verkossa. Todellakin, vain noin $ 6,67 kuukaudessa, sama kuin yhden oluen hinta…

expressvpn hinta

Lisäksi, jos et ole tyytyväinen, voit peruuttaa sopimuksen ensimmäisen kuukauden aikana veloituksetta, eli sinun ei tarvitse maksaa mitään ensimmäisestä kuukaudesta. Tämä on heidän rahat takaisin -takuu. Olemme sitä mieltä, että ExpressVPN hinta on sen arvoinen.

Hyödynnä ExpressVPN kuponki – saat sillä parhaan tarjouksen. Tarjouksen voi lunastaa meidän nettisivumme kautta. Mutta toimi nopeasti, jotta kuponki ei vanhene.

ExpressVPN kokemuksia: yhteenveto

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
 Kirjautuminen usealla laitteella 5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 94+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 3 000+

VPN:n käyttäminen

Katso Yhdysvaltojen Netflixiä ExpressVPN:n avulla

Netflix on suosituin videon suoratoistopalvelu. Mikäli ExpressVPN kokemuksia on uskominen, on kyseessä yksi parhaista VPN-palveluista Netflixin katsomiseen sen nopeuden vuoksi, joka tekee mahdolliseksi HD-tason suoratoiston. Express VPN myös antaa pääsyn Yhdysvaltojen Netflixin valikoiman lisäksi myös Ison-Britannian, Kanadan, Australian, Saksan ja Italian Netflixin tarjontaan. Käytännössä kaikkien maiden valikoimiin, joille on olemassa palvelin! Ole kuitenkin varovainen, katso alla olevasta taulukosta VPN:n ja Netflixin yhteensopivuus, sillä se saattaa vaihdella ajan kuluessa.

expressvpn kokemuksia

ExpressVPN ja torrentit

Entä onko ExpressVPN turvallinen torrenttien lataamisessa? Todellakin, se nimittäin antaa käyttäjälle täysin anonyymin verkon selailun. Sitä voidaan käyttää P2P-vertaisverkossa rajattomalla kaistanleveydellä. Express VPN sopii siis täydellisesti torrenttien lataamiseen. Palvelimia on monipuolisesti, joten voit aina valita haluamasi palvelimen ja näin ollen torrenttien lataaminen on nopeampaa, kuin muiden VPN-palveluiden kanssa.

Tarkastelimme Express VPN kokemuksia torrenttien lataamisen suhteen ja ne olivat hyvin positiivisia. Käyttäjät pitävät erityisesti siitä, että VPNExpress tarjoaa erittäin nopean yhteyden torrenttien lataamiseen. Lataaminen on myös turvallista ja Kill Switch -ominaisuus takaa myös sen, että mikäli VPN-palvelu lakkaa yhtäkkiä toimimasta, katkaistaan verkkoyhteys, kunnes suojaus on taas päällä. Suosittelemme siis VPN Express -palvelua torrenttien lataamiseen.

Voiko ExpressVPN:ää käyttää Kiinassa?

Express VPN toimii erinomaisesti Kiinan verkossa ja suosittelemmekin lataamaan sen ennen Kiinaan matkustamista. Mikäli yrität ladata palvelun paikan päällä, voi se osoittautua hankalaksi, sillä hallitus on hyväksynyt vain tiettyjen VPN-palveluiden käytön. Mikäli ExpressVPN kokemuksia on uskominen, on tämä palvelu hyödyllinen apuväline Kiinan matkalle.

Miksi VPN Express -palvelua oikein tarvitaan Kiinassa? Tämä johtuu siitä, että Kiinan hallitus on päättänyt rajata netin käyttöä valtion rajojen sisäpuolella. Esimerkiksi Facebookin, Googlen ja Twitterin käyttö on näin ollen kiellettyä. Se ei siis onnistu ilman toimivaa VPN:ää. Express VPN on erinomainen juuri tähän tarkoitukseen, sillä se on enää yksi harvoista Kiinassa toimivista VPN-palveluista. Hanki siis Express VPN ja kokeile sitä hallituksen asettaman sensuurin maissa.

Onko ExpressVPN mitään hyötyä pelaamisessa?

Tiedämme, että pelaaminen vaatii erityisen nopean yhteyden ja voimme iloksemme todeta VPN Express -palvelun olevan juuri sellainen. Voit asentaa VPN:n myös reitittimelle käyttääksesi sitä  vaikka Xbox-laitteella. Näin olet aina suojattuna myös pelatessa. ExpressVPN on täydellinen apu pelaamiseen, sillä se on nopea ja vakaa palvelu. ExpressVPN kokemuksia vertaillessa käyttäjien mukaan pelit eivät keskeydy tai hidastu. VPN Express ei myöskään kerää tietoja palvelun käyttäjistä.

Mikäli etsit siis hyvää VPN-palvelua pelaamiseen, on tässä sinulle paras vaihtoehto. Valitse VPN Express ja nautit aina nopeasta yhteydestä ja laadukkaasta pelauskokemuksesta.

Hanki ExpressVPN tarjoushintaan

ExpressVPN kokemuksia: tärkeimmät ominaisuudet

Minimalistinen ja helppokäyttöinen

expressvpn

Kill Switch (Hätäkatkaisin)

Toiminnallisuus on tärkeää erityisesti torrenttien käyttäjille. Kill Switchin päätarkoituksena on tosiaan käyttäjän yksityisyyden suojaaminen verkossa tietojen lataamisen aikana. Odottamattomat yhteyden katkaisut saattavat paljastaa oikean IP osoitteesi, vaikka käyttäisit markkinoiden parasta VPN:ää. Mutta jos aktivoit Kill Switch -ominaisuuden, estää se kaiken tietoliikenteen, kunnes ExpressVPN on muodostanut yhteyden uudelleen palvelimeen. Näin oikea IP-osoitteesi ei koskaan paljastu netissä.

Sovelluskohtainen yhdistäminen

Kun käytät Split Tunneling -sovelluskohtaista yhdistämistä, voit päättää mitkä laitteet tai sovellukset käyttävät VPN:ää suojatun palvelimen kautta ja mitkä yhdistyvät suoraan nettiin. Mitä hyötyä tästä ominaisuudesta oikein on ja onko se turvallinen tapa? Sovelluskohtainen yhdistäminen mahdollistaa esimerkiksi paikallisten suoratoistopalveluiden katsomisen ilman VPN:ää paikallisilla IP-osoitteilla eikä se hidasta verkon nopeutta. Voit myös käyttää tulostinta tällä tavoin samalla kun muu verkkoliikenne pysyy suojattuna VPN:n luoman tunnelin kautta.

Yksityinen DNS

DNS-vuotojen avulla hakkerit voivat päästä käsiksi yksityisiin tietoihisi. Jotta voisit käyttää verkkosivuja, tarvitset aina DNS-palvelimen. Millaisia ExpressVPN kokemuksia meillä on DNS-palvelimeen liittyen? VPN Express mahdollistaa käyttäjälle yksityisen DNS-palvelimen käytön. Siten tietovuotojen esiintyminen vähentyy, kun DNS-palvelin ei ole julkisen tahon, kuten esimerkiksi netin palveluntarjoajan ylläpitämä.

Suosittelemme aina valitsemaan VPN Express -palvelun tarjoaman yksityisen DNS-palvelimen muiden vaihtoehtojen sijaan. Näin voit vähentää DNS-vuotoja huomattavasti.

Toimintalokit

ExpressVPN tarjoaa ehdottoman ei-toimintalokeja keräävän politiikan käyttäjän verkkotoiminnoille. Tämän vuoksi torrentien käyttö ei ole ongelma. Vaikka sinun oikeata IP-osoitettasi ei tallenneta toimintalokiin, tallennetaan kuitenkin jotain tietoa sinun yhteyksistäsi, kuten aikaleima ja kaistanleveys. Nämä tiedot tallennetaan vain tilastotarkoituksessa, jotta yritys pystyy tarpeen mukaan lisäämään palvelinten kapasiteettia tai muokkaamaan verkkoasetuksia.

Express VPN Lightway-protokolla

Vuodesta 2021 lähtien Express VPN on tarjonnut palveluunsa uuden parannellun kokemuksen lisäämällä Lightway-protokollan kaikkiin sovelluksiin (Android, Windows, Mac, Linux, reititin ja pian myös iOS). Protokollan avulla muodostetaan yhteys VPN-palveluun. Protokollan käyttäminen on todella tärkeää, sillä verkon nopeus ja tietojen salaus riippuu siitä. Jos verkon yhteys esimerkiksi katkeaa, takaa Lightway kuitenkin verkon turvallisuuden ja VPN-yhteys palaa taas heti, kun laite yhdistyy verkkoon. Voit siis jatkaa selailua turvallisesti VPN-yhteyden kanssa välittömästi.

Lightway perustuu wolfSSL:n luomaan kryptografiakirjaston rakentamiseen sekä dynaamiseen salaukseen, joiden avulla taataan verkon turvallisuus. Tämä uudistunut protokolla on myös erittäin kevyt. Se koostuu vain noin tuhannesta koodirivistä, mikä takaa nopean VPN-yhteyden muodostumisen sekä verkon selailun. Lightway kuluttaa myös vähemmän laitteiden akkua.

Lightway tekee yhteydestä kaikin puolin nopeamman, luotettavamman ja turvallisemman. Jotta Lightway-protokolla toimisi, muistathan pitää ExpressVPN:n aina päällä. Tässä vielä kertauksena VPN Express -palvelun luoman Lightway-protokollan hyödylliset ominaisuudet:

 • Keskeytymätön ja nopea VPN-yhteys
 • Kryptografiakirjaston ja dynaamisen salauksen takaama turvallinen ja vakaa yhteys
 • Mahdollisuus vaihtaa verkkoa keskeytyksettä esimerkiksi Wifi-verkosta 4G-verkkoon
 • Pienempi akun kulutus
 • Avoin lähdekoodi, jota voidaan helposti tarkkailla

Voit kokeilla Lightway-protokollaa päivittämällä laitteesi sovelluksen viimeisimpään versioon ja vaihtamalla protokolla-asetukset. Kyseessä on todella merkittävä uudistus, joka on saanut jo paljon positiivisia kommentteja käyttäjiltä. Kokeile vaikka itse!

ExpressVPN kokemuksia: uhkien havaitseminen

Kuinka hyvä VPN Express on havaitsemaan uhkia? Threat Manager -ominaisuus on hyödyllinen tapa päästä eroon mainoksista ja muista sinusta tietoja keräävistä tahoista. Kun sinulla on käytössä tämä ominaisuus, pysyy yksityisyytesi paremmin turvattuna. Näin ollen käyttämäsi sovellukset tai vierailemasi sivustot eivät ole vuorovaikutuksessa muiden kolmansien osapuolten kanssa, jotka voivat seurata toimiasi verkossa ja tallentaa tietoja sinusta.

Jos siis olet kyllästynyt tiettyjen hakujen tai sovellusten käyttämisen jälkeen esiintyviin kohdennettuihin mainoksiin, hanki ExpressVPN ja testaa tämän ominaisuuden toimivuus.

Trusted Server (luotettu palvelin)

Haluatko varmistaa tärkeät tietosuojat? Hyödynnä Trusted Server -luotettua palvelinta, joka pyyhkii kaikki tiedot, kun laite käynnistetään uudelleen. VPN-palvelimet nimittäin toimivat vain RAM-muistilla. Koska tietoja ei kirjoiteta kiintolevylle, eivät ne jää muistiin ja näin ollen tietosuojariski pienenee huomattavasti. Kun käynnistät laitteen uudelleen, asennetaan myös ohjelmistopino ja käyttöjärjestelmä uudestaan palvelimelle.

Näin ollen tietosi pysyvät turvassa vaikka hakkerit onnistuisivatkin kaappaamaan palvelimen. Trusted Server mahdollistaa paremman turvallisuuden ja varmistaa, että kaikki ExpressVPN:n sisältämät palvelimet ovat aina ajan tasalla ja käyttävät uusinta ohjelmistoa.

ExpressVPN Keys

Keys on ExpressVPN:n sisältämä ilmainen ominaisuus, jonka avulla voit kirjautua kaikille sivustoille ja sovelluksiin vain yhdellä klikkauksella. Tämä salasanojen hallintaohjelma pitää salasanat turvassa kaikilla laitteilla sekä auttaa käyttäjiä luomaan vahvoja salasanoja. Laitteiden tai salasanojen määrällä ei ole rajoituksia.

Kaikki salasanasi pidetään turvassa erillisessä holvissa, jonka voit avata pääsalasanalla. Sinun tulee siis muistaa vain yksi salasana ja pääset käsiksi kaikkiin kirjautumistietoihin. Salasanojen synkronointi tapahtuu automaattisesti laitteiden välillä, joten ominaisuuden käyttäminen on helppoa.

Hanki ExpressVPN tarjoushintaan

ExpressVPN kokemuksia: Windows-laitteet

Millä tavalla Express VPN toimii Windows-laitteilla?

Sovellus

vpn express

Windows-sovellus on erittäin miellyttävä ja ominaisuuksien löytäminen sekä hyödyntäminen on helppoa. Mikäli käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, ei sinulla mene kauaa, kun olet jo tottunut ExpressVPN:n käyttäjä. Voit nimittäin helposti ja nopeasti suorittaa perustehtäviä sekä korjata mahdollisia virheitä.

Sovellus on myös itsessään hyvin mukava käyttää ja navigointi on tehty helpoksi. Saat ehdotuksia sopivimmista palvelimista ja käyttämäsi palvelimet myös tallentuvat ja pysyvät aina näkyvillä sekä helposti saatavilla.

Asetukset

express vpn

Ominaisuudet löytyvät asetuksista ja voit muuttaa asetuksia oman mielesi mukaan. Jos olet kuitenkin aloitteleva käyttäjä, suosittelemme turvautumaan aluksi VPN-palvelun oletusasetuksiin. Kun olet tottunut palveluun paremmin ja tiedät, mitä toimintoja tarvitset ja kuinka niitä käytetään, on asetusten muuttaminen helpompaa.

Voit myös muokata VPN:n asetuksia lisäämällä suosikkisovellusten tai -sivustojen linkkejä palveluun ja näin löydät ne helpommin, kun VPN on päällä.

Muut laitteet

Mikäli sinulla on käytössä Mac- tai Linux-kone tai Android- tai iOS-mobiililaite, on Express VPN -palvelun käyttäminen helppoa myös näillä laitteilla. Voit hankkia VPN Express -sovelluksen myös joillekin reitittimille. On mahtavaa, että palvelu on yhtä helppokäyttöinen kaikilla sovelluksilla ja laitteilla. Näin ollen on helppo myös vaihtaa laitteesta toiseen eikä VPN-sovelluksen käytössä tapahdu juurikaan muutoksia vaikka saatatkin huomata pieniä eroja.

Lataa siis ExpressVPN-sovellus ja suojaa mikä tahansa käyttämäsi laite!

Voit kerätä ExpressVPN kokemuksia yhtä aikaa jopa viidellä eri laitteella. Mikäli asennat palvelun reitittimeen, voi näitä laitteita olla myös useampi. Onko sinulla Applen ja Androidin laitteita, joita haluaisit käyttää samaan aikaan? Pidä kaikki yhteytesi turvattuina varmistamalla, että sinulla on VPN kaikilla laitteilla. Voit yhdistellä laitteita haluamallasi tavalla. Jos haluat käyttää VPN-palvelua useammalla kuin 5 laitteella, hanki VPN Express -sovellus reitittimeen ja tee se helposti.

Hanki ExpressVPN tarjoushintaan

ExpressVPN kokemuksia: testitulokset

Nopeus

Nopeudella on merkittävä osa VPN-palvelua valitessa, sillä se parantaa käyttökokemusta. Nopeuteen vaikuttavat monet eri tekijät, kuten esimerkiksi käytetyn laitteen ja VPN-palvelimen välinen etäisyys, VPN-palvelimen käyttäjien määrä, alueelliset laajakaistayhteyksien rajoitukset, netin palveluntarjoaja sekä prosessorin tehokkuus.

Millä tavalla Express VPN pärjää nopeudessa? Testiemme perusteella oikein hyvin. Koska ExperssVPN:llä on lukuisia palvelimia ympäri maailmaa, säilyy yhteysnopeus vakaana, vaikka käyttäisitkin kauempana sijaitsevaa palvelinta. Tämä johtuu siitä, että palvelimia on niin monta, että ne eivät ruuhkaannu useista käyttäjistä. Mielestämme ExpressVPN on vertaansa vailla nopeuden suhteen ja se näkyy testituloksissa. Suoratoistopalveluiden katsominen ja pelien pelaaminen ei aiheuta pätkimistä, vaan toimii vakaasti hyvällä yhteysnopeudella. Voit myös ladata torrentteja anonyymisti ja nopeasti. Nopeus pysyi aina yli 362 megabitissä sijainnista riippumatta. Nopeus pysyi hyvänä paikallisten palvelinten lisäksi myös pitkillä välimatkoilla.

DNS-vuodot ja torrentit

ExpressVPN arvostelussa on tärkeää varmistaa, että käyttäjä tunnistaa DNS-vuodot sekä IP-osoitteiden vuotamisen (IPv4 ja IPv6) ja WebRTC-vuodot. Voit käyttää vuotojen tunnistamiseen apuna IPleak.net-sivustoa. Ne ovat kaikki tapoja, joilla hakkerit voivat päästä käsiksi käyttäjän henkilökohtaisiin tietoihin ja hyödyntää niitä omiin tarkoituksiin. Vuotojen estäminen on siis erityisen tärkeää. Teimme vuototestejä testataksemme VPN Express -palvelua ja voimme todeta palvelun yllättäneen erittäin positiivisesti. Se nimittäin läpäisi kaikki tekemämme vuototestit, joita kokeilimme eri palvelimilla. Voit myös ladata torrentteja anonyymisti ilman pelkoa IP-osoitteen paljastumisesta. Kuten jo mainitsimme aikaisemmassa osiossa, tarjoaa VPN Express käyttäjille yksityisen DNS-palvelimen, mikä auttaa estämään tietovuotoja entisestään.

ExpressVPN kokemuksia: asiakaspalvelu

Kun asiakaspalvelu on nopeaa ja tehokasta, on tuen saaminen helppoa ja voit keskittyä olennaiseen, eli turvallisen netin käyttöön. Express VPN hoitaa asiakaspalvelun erinomaisesti. Se vastaa nopeasti mihin tahansa kysymykseen ja voit myös tarkistaa usein kysyttyjä kysymyksiä palvelun verkkosivuilla ja tukipalstalla. Voit olla VPN Express -asiakaspalveluun yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse ja live chatin kautta. Monet palvelut eivät tarjoa kaikkia näitä mahdollisuuksia, joten se parantaa huomattavasti ExpressVPN kokemuksia.

Asiakaspalvelu on avoinna vuorokauden ympäri. Voit olla yhteydessä tukeen tämän linkin kautta.

ExpressVPN vs. muut VPN-palvelut

Kuinka hyvin ExpressVPN oikein pärjää muita VPN-palveluita vastaan? Se selviää nyt, kun vertailemme sitä kolmeen kilpailijaan.

ExpressVPN vs. CyberGhost

CyberGhost on myös hyvä vaihtoehto VPN-palvelua valitessa. Se ei kuitenkaan tarjoa läheskään samanlaista nopeutta tai striimausmahdollisuutta kuin VPN Express. Kummatkaan palvelut eivät kerää lokitietoja käyttäjistä, mikä on tärkeä ominaisuus VPN:lle.CyberGhostilla on yli 9000 palvelinta, kun taas ExpressVPN:llä noin 3000. Kummallakin palvelulla on kuitenkin palvelimia yli 90 eri maassa ja ExpressVPN:llä sijaintien määrä on suurempi.

CyberGhost on huomattavasti edullisempi ExpressVPN-palveluun verrattuna ja voit käyttää sitä useammalla laitteella yhtä aikaa. ExpressVPN tarjoaa kuitenkin paremman hinta-laatusuhteen. Se varmistaa turvallisuuden verkossa ja on aina ajan tasalla mahdollisista uusista uhista. Voit olla yhteydessä ExpressVPN:n tukeen myös puhelimitse live chatin ja sähköpostin lisäksi.

Lue lisää kokemuksia CyberGhost-palvelusta.

ExpressVPN vs. Private Internet Access

Private Internet Access on monipuolisia ominaisuuksia tarjoava VPN. Sillä on huikea määrä palvelimia yli 84 maassa. ExpressVPN kuitenkin päihittää tämän määrän. Private Internet Access on myös äärimmäisen turvallinen palvelu, joka toimii useilla eri laitteilla samoin kuin ExpressVPN.

Private Internet Access on yksi halvimmista VPN-palveluista. Saat sen siis huomattavasti edullisempaan hintaan, kuin ExpressVPN-yhteyden. Asiakaspalvelu ei kuitenkaan ole kaikista paras ja vastausta joutuu usein odottamaan kauemmin. Tässä Private Internet Accessilla on vielä parantamisen varaa. 

Lue lisää kokemuksia Private Internet Access -palvelusta.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Alla muutamia kysymyksiä, joita meiltä kysytään usein ja joihin olemme selvittäneet vastauksen.

Voinko käyttää ExpressVPN:ää ilmaiseksi?

Voit testata ExpressVPN-palvelua ilmaiseksi hyödyntämällä 30 päivän rahat takaisin -takuun. Kuinka se oikein onnistuu? Tilaa ExpressVPN palvelun omilla sivuilla ja kokeile kuukauden ajan. Mikäli et ole tyytyväinen palveluun tai et muuten vain halua jatkaa sen käyttöä, saat rahat takaisin olemalla yhteydessä ExpressVPN:n asiakaspalveluun. Sinulta ei kysytä syytä palvelun lopettamiseen ja hyvitys näkyy tilillä viiden arkipäivän kuluessa.

Onko ExpressVPN laillinen ja turvallinen?

VPN:n käytössä ei ole mitään laitonta! Päinvastoin, sen käyttäminen on suositeltavaa. ExpressVPN auttaa parantamaan turvallisuutta verkossa ja suojaa tietosi hakkereilta sekä muilta kolmansilta osapuolilta. Suosittelemme pitämään ExpressVPN:n aina päällä, jotta voit selata nettiä turvallisesti ilman huolta yksityisyytesi paljastumisesta. Todellinen IP-osoitteesi pidetään aina salassa ja saat yhteyden palvelimeen suojatun tunnelin kautta.

Onko ExpressVPN käytettävissä Kiinassa?

Kyllä, ExpressVPN-palvelua voidaan käyttää Kiinassa. Se kiertää Kiinan palomuurin ja tarjoaa mahdollisuuden selata nettiä tai käyttää sovelluksia vapaasti ilman rajoituksia myös Kiinan sisällä sensuurista huolimatta. ExpressVPN on panostanut tähän ominaisuuteen ja pitää palvelimensa aina päivitettynä, jotta se pystyy jatkossakin kiertämään Kiinan sensuurin. Palomuurin suojausta nimittäin parannetaan myös jatkuvasti Kiinan valtion toimesta.

Onnistuuko ExpressVPN kiertämään Netflixin rajoitukset?

ExpressVPN on täydellinen ratkaisu Netflixin asettamien maakohtaisten estojen kiertämiseen! Sillä on palvelimia ympäri maailmaa ja voit käyttää vaikka Yhdysvaltojen Netflixiä katsoaksesi kaikki parhaat sarjauutuudet, joita et Suomessa tai muualla heti näkisi. Tiedämme, että Netflixin rajoitukset ovat tiukat eivätkä kaikki VPN-palvelut kykene niiden kiertämiseen, mutta ExpressVPN on poikkeus, joka oikeasti toimii.

Hidastaako ExpressVPN netin selaamista?

Olet varmasti kuullut, että VPN-palvelut voivat hidastaa netin selaamista. Näin ei kuitenkaan ole ExpressVPN-palvelun kohdalla. ExpressVPN tarjoaa erittäin vakaan yhteyden eikä se hidasta selaamista tai suoratoistopalveluiden katsomista huolimatta siitä, mitä palvelinta käytät. Sen lukuisat palvelimet on suunniteltu siten, että niitä on riittävästi yhteysnopeuden säilyttämiseksi. ExpressVPN on myös riittävän kevyt sovellus ladattavaksi laitteelle, ettei se aiheuta laitteen hidastumista.

ExpressVPN kokemuksia: yhteenveto

On aika päättää arvostelu yhteenvetoon. Olemme kokeilleet lukuisia eri VPN-palveluita ja ExpressVPN osoittaa aina pärjäävänsä kilpailussa erittäin hyvin. Se onkin ehdottomasti meidän suosikkimme kaikista VPN-palveluista. VPN Express on nopein ja vakain palvelu, jota kannattaa kokeilla. Se tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, jota muiden VPN-palveluiden on vaikea päihittää.

Yksityinen DNS-palvelin ja vuototestien läpäisy tekee tästä VPN:stä erittäin turvallisen myös tietovuotojen puolesta. Mikäli etsit siis laadukasta ja toimivaa VPN-palvelua, kokeile ExpressVPN:ää. Saat 30 päivän tyytyväisyystakuun palvelua hankkiessa. Olemme sitä mieltä, että palvelu on hintansa arvoinen ja ansaitsee ykkössijan parhaiden VPN-palveluiden joukossa.

9.8 Pisteet
ExpressVPN-arvostelu

Nopea ja luotettavat VPN-palvelu, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Yksityisyys ja turvallisuus
10
Ominaisuudet
9
Nopeus ja suorituskyky
10
Hinta-laatusuhde
9.5
Helppokäyttöisyys
10
Etuja
 • Nopea
 • Turvallinen
 • Useita palvelimia ja sijainteja
 • Torrenttien lataaminen
 • Striimaus
 • Yksityinen DNS-palvelin
 • Ei yhteyslokeja
 • Hyvä asiakaspalvelu
Haitat
 • Hinta
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi