ExpressVPN ilmainen kokeiluversio 2024

Etsitkö edullista ja luotettavaa VPN-palvelua? ExpressVPN ilmainen kokeiluversio 2024 mahdollistaa palvelun testaamisen ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Mutta kuinka voit hankkia ilmaisen kokeilujakson? Jatka artikkelin lukemista, niin kerromme vinkit ExpressVPN:n kokeilemiseen.

Tilaa tästä
Aloita ExpressVPN ilmainen kokeiluversio

Saat jopa 49 % alennuksen, kun tilaat vuodeksi ja 3 kk kaupan päälle. Tilauksella on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Artikkeli päivitetty: 22 toukokuu 2024

Hanki ExpressVPN ilmainen kokeiluversio

Kuinka ExpressVPN ilmaiskokeilun voi oikein hankkia? Idea on siinä, että voit käyttää palvelua 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen palveluun tai et muuten vaan halua jatkaa sen käyttöä, voit pyytää rahat takaisin. Yksinkertainen tapa tutustua tuotteeseen ennen varsinaista ostopäätöstä. Muistathan vain peruuttaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä.

Hanki ExpressVPN ilmaiseksi 30 päivän rahat takaisin takuun avulla. Noudata alla olevia ohjeita:

 1. Mene ExpressVPN:n nettisivuille.
 2. Valitse oikea tilausjakso.
 3. Rekisteröidy käyttäjäksi (maksu veloitetaan rekisteröityessä).
 4. Aseta muistutus tilauksen peruuttamiseksi ennen kuin hyvitysaika umpeutuu (30 päivää).
 5. Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin chatin tai sähköpostin (support@expressvpn.com) kautta peruuttaaksesi tilauksen ja saadaksesi takaisinmaksun – syytä peruutukseen ei kysytä.

Tämän linkin kautta voit tilata ExpressVPN:n huikeaa  tarjoushintaan. Saat nimittäin kolme kuukautta kaupan päälle, kun tilaat palvelun vuodeksi. Säästä 49 % alkuperäisestä hinnasta hyödyntämällä tämä tarjous.

ExpressVPN ilmainen kokeiluversio yli 30 päiväksi?

Haluatko tietää, kuinka ExpressVPN ilmaiskokeilun voi saada yli 30 päiväksi? Meillä on tähän erityinen kikka, jolla se onnistuu. Palvelu on nimittäin sidottu käyttäjän sähköpostiosoitteeseen. Tarvitset siis useamman sähköpostiosoitteen käyttääksesi palvelua useampaan kertaan.

ExpressVPN ilmaiskokeilun 30 päiväksi

Jos haluat käyttää palvelua pidempään, tilaa se vain uudelleen eri sähköpostiosoitteella ja luo uusi tili. Siten voit käyttää rahat takaisin -takuun niin monta kertaa kuin haluat eikä sinun tarvitse maksaa mitään tästä suositusta VPN-palvelusta. Huomaathan, että sinun tulee tehdä tilaus artikkelissa olevan linkin kautta voidaksesi hyödyntää erityisen tarjoushinnan sekä rahat takaisin -takuun.

Voit kuitenkin käyttää linkin tarjouksen myös niin monta kertaa kuin haluat ilman ongelmia. Tilaa VPN ja testaa sen toimivuus vielä, kun tarjous on voimassa. Et tule varmasti katumaan päätöstä!

Kokeile ExpressVPN nyt

Ilmainen kokeilujakso vs maksullinen rahat takaisin -takuu

Kannattaako ExpressVPN tilata ilmaiseksi vai hankkia maksullinen rahat takaisin -takuun sisältävä versio? Selvitämme nyt, kumpi on parempi vaihtoehto. Jatka siis lukemista.

ExpressVPN ilmaiskokeilun hankkiminen tietysti houkuttelee ensin, mutta se saattaa kuitenkin sisältää rajoituksia eikä ole yhtä luotettava. Palvelu tarjoaa kuitenkin 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, mikäli sellaisen haluat.

ExpressVPN rahat takaisin -takuu

Rahat takaisin -takuun sisältävä maksullinen versio puolestaan antaa enemmän vapauksia tehdä VPN:llä mitä tahansa ja se takaa turvallisen netin käytön. Tämä johtuu siitä, että saat maksullisen VPN-palvelun, joka sisältää kaikki mahdolliset ominaisuudet. Voit testata niitä rauhassa kuukauden ajan.

Suosittelemme siis valitsemaan 30 päivän rahat takaisin -takuun sisältävän maksullisen ExpressVPN tilauksen. Tilaa ExpressVPN ilmainen kokeilujakso jo tänään tämän linkin kautta.

Käytä ExpressVPN:ää ilmaiseksi 7 päivän ajan

Kuten totesimme yllä, ExpressVPN ilmaiskokeilun avulla voit testata palvelua 7 päivän ajan ilman sitoumusta. Noudata alla olevia ohjeita 7 päivän ilmaisen kokeilujakson aloittamiseksi.

 1. Avaa mobiililaitteen oma sovelluskauppa (iOS:n App Store tai Androidin Google Play Store)
 2. Etsi ExpressVPN-sovellus. Lataa ja asenna sovellus.
 3. Klikkaa aloita 7 päivän ilmainen kokeilujakso ja rekisteröidy käyttäjäksi.
 4. Aseta muistutus peruuttaa tilaus vähintään 24 tuntia ennen ilmaisen kokeilun päättymistä.
 5. Anna sovellukselle lupa lisätä VPN-asetukset laitteelle.
 6. Peruuta ilmainen kokeilujakso.

Kokeile ExpressVPN nyt

Miksi kannattaa valita ExpressVPN?

Miksi juuri ExpressVPN on parhaiden VPN-palveluiden listalla sijalla yksi? ExpressVPN on panostanut erityisesti käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Tämä tarkoittaa sitä, että tietosi ovat hyvin suojatut ja tietoturvaan suhtaudutaan vakavasti, niin kuin pitääkin. ExpressVPN tarjoaa myös vakaan ja nopean yhteyden, joka sisältää optimoituja palvelimia kaikkialla maailmassa.

Voit hyödyntää lukuisia palvelimia esimerkiksi striimauspalveluiden maakohtaisten estojen kiertämiseen tai P2P-vertaisverkon luomiseen torrenttien lataamiseksi. VPN:n avulla onnistut myös kiertämään tiettyjen valtioiden asettaman nettisensuurin sekä käyttämään julkista Wifi-verkkoa turvallisin mielin.

ExpressVPN suosikkilaitteille

ExpressVPN:n asiantunteva tiimi auttaa ongelmassa kuin ongelmassa ja varmistaa, että käyttäjillä on mahdollisimman miellyttävä kokemus palvelusta. Se on myös yhteensopiva kaikkien suosituimpien laitteiden kanssa, kuten Windows, Mac, iOS ja Android.

ExpressVPN on yksityinen verkko, jonka avulla voit selata nettiä anonyymisti ja turvallisesti. Lue lisää kokemuksia ExpressVPN:stä tämän linkin kautta, joka sisältää aiheesta tekemämme arvostelun. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan tätä erinomaista VPN-palvelua.

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastellaan nyt joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä, kun tiedät jo millaisesta palvelusta on kyse. Lue lukijoiden usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin alta.

Kannattaako ilmaista VPN:ää käyttää?

Kehotamme välttämään ilmaisten VPN-palveluiden käyttöä. Ne voivat käyttää hyväksi yksityisyyttäsi eivätkä ole turvallisia. Ilmaiset VPN-palvelut varastavat käyttäjän yksityisyyden myymällä keräämänsä tiedot muille kolmansille osapuolille.

Valitse ilmaisen VPN:n sijaan maksullinen versio, jonka tuomaan turvallisuuteen voit oikeasti luottaa. Maksullinen toimii niin kuin pitääkin ja tarjoaa paremmat ominaisuudet.

Veloitetaanko minua ExpressVPN ilmaiskokeilun päättymisen jälkeen?

Ilmaiskokeilu tulee muistaa peruuttaa ennen kokeilujakson päättymistä, muuten sinua voidaan veloittaa tilauksesta. Tätä et tietenkään halua, kun kyseessä on ilmainen kokeilujakso. Kerromme pian yksityiskohtaiset ohjeet tilauksen peruuttamiseksi.

Tarvitsenko luottokorttia ExpressVPN ilmaiskokeilun rekisteröimiseksi?

Mikäli käytät iOS-laitetta, ei sinun tarvitse antaa maksutietoja, mutta jos käytössäsi on Android, pyydetään sinulta luottokortin tietoja.

Toimiiko ExpressVPN ilmainen kokeilujakso kaikilla laitteilla?

ExpressVPN:n ilmainen kokeilujakso toimii kaikilla yleisillä laitteilla, kuten Androidilla, iOS:llä, Windowsilla, Macilla sekä Linuxilla. Voit hankkia ExpressVPN:n myös selainlaajennuksena Chromeen, Firefoxiin tai Edgeen.

ExpressVPN:ää ilmaiseksi 7 päivän ajan

Kuinka ExpressVPN ilmainen kokeilujakso peruutetaan?

Voit peruuttaa ExpressVPN ilmaiskokeilun seuraavalla tavalla puhelinmallistasi riippuen.

Mikäli sinulla on iOS-laite, noudata alla olevia ohjeita palvelun peruuttamiseksi:

 1. Avaa App Store ja kirjaudu sisään tilille, jota käytit ilmaisen kokeilujakson tilaamiseen.
 2. Etsi ExpressVPN -tilaus tililtäsi.
 3. Valitse Peruuta ilmainen kokeilujakso ja vahvista tilauksen peruutus.

Mikäli sinulla on käytössä Android-laite, noudata alla olevia ohjeita palvelun peruuttamiseksi:

 1. Avaa Google Play Store ja kirjaudu sisään tilille, jota käytit ilmaisen kokeilujakson tilaamiseen.
 2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
 3. Valitse  ExpressVPN -tilaus tililtäsi menemällä Maksut ja tilaukset > Tilaukset.
 4. Valitse Peruuta ilmainen kokeilujakso ja vahvista tilauksen peruutus.

Kauanko hyvityksen palauttamisessa kestää?

Koska kokeilujakso tilataan mobiililaitteen oman sovelluskaupan kautta, ovat he vastuussa rahojen palauttamisesta asiakkaalle. Olethan siis yhteydessä App Storeen tai Google Play Storeen takaisinmaksun suhteen, mikäli sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen.

Kokeile ExpressVPN nyt

Yhteenveto

ExpressVPN on yksi maailman parhaista VPN-palveluista ja sen käyttäminen kannattaa. Paras tapa on hankkia maksullinen ExpressVPN-tilaus ja hyödyntää artikkelissa esitelty tarjoushinta, jolla saat 49 % alennusta. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa 30 päivän sisällä ilman kysymyksiä ja saat rahat takaisin.

Halutessasi voit kokeilla myös 7 päivän ilmaista kokeilujaksoa, jonka avulla voit testata palvelun laadun. Tarkista vastaako ExpressVPN ilmainen kokeiluversio omia tarpeitasi ja toimiiko VPN halutulla tavalla. Tilaa ilmainen kokeilujakso jo tänään!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi