Dashlane Kokemuksia 2024

dashlane kokemuksia

Haluat varmasti lukea lisää Dashlane kokemuksia, jos etsit tapaa hallita paremmin salasanoja. Oletkin ehkä jo kuullut tästä erinomaisesta salasanojen hallintaohjelmasta. Mutta miksi Dashlane premium on niin erityinen? Ensinnäkin tämä salasanojen hallintaohjelma tarjoaa käyttäjille myös ilmaisen version, mutta valitsemalla maksullisen version, saat todella tehokkaan apuvälineen käyttöösi.

Kyberturvallisuudesta puhuttaessa haluamme aina selvittää, kuinka luotettavia netissä olevat arvostelut ovat. Ja tästä syystä päätimme kerätä tähän arvosteluun omia Dashlane kokemuksia, jotta saisimme tietää tämän ohjelman täyden potentiaalin. Jatka lukemista, niin kerromme kaiken, mitä tästä salasanojen hallintaohjelmasta tulee tietää.

Hanki Dashlane
Suojaa salasanasi

Dashlanen avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia salasanojen hallitsemisesta verkossa. Se parantaa turvallisuuttasi nettiä käytettäessä.

Artikkeli päivitetty: 14 kesäkuu 2024

Mikä Dashlane on?

Dashlane on salasanojen hallintaohjelma, jonka amerikkalainen yritys perusti vuonna 2009. Kehittäjien tehtävänä oli helpottaa käyttäjien elämää tarjoamalla salasanojen hallintaan tarkoitetun apuvälineen. Se on ihanteellinen ratkaisu, mikäli salasanojen muistaminen on vaikeaa. Salasanoja kun tarvitsee nykyään kaikkialla uusien tilien kanssa.

dashlane kokemuksia

Kyseessä on siis käytännössä katsoen yritys, joka on tuonut tietokoneen käyttäjät tälle vuosituhannelle. Dashlane premium parantaa käyttäjien digitaalista yksityisyyttä. Se nimittäin tarjoaa korkean luokan turvallisuuden paremman henkilökohtaisen tiedon turvaamisen ansiosta. Yksi tapa, jolla Dashlane VPN parantaa turvallisuutta, on sen kyky luoda lisää salasanoja ja suojausavaimia.

Pimeän verkon tarkkailu mahdollistaa myös sen, että käyttäjä voi reagoida nopeammin, mikäli Dashlane Mac tai Windows -ohjelma huomaa tietojen tulleen varastetuiksi. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista ainoastaan tietokoneella, vaan myös lukuisilla muilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. Tällaisia ovat muun muassa Dashlane Android,  Dashlane Linux, Dashlane Brave sekä myös selainversiot Dashlane Firefox ja Dashlane Chrome.

Dashlane kokemuksia: ohjelman hinnoittelu

Yksi tärkeistä huomioon otettavista asioista uuden ohjelman ostamista arvioidessa on sen hinta. Ja tästä syystä tutustummekin nyt paremmin eri vaihtoehtoihin.

Parasta tässä salasanojen hallintaohjelmassa on se, että käyttäjille on tarjolla ilmainen versio. Mutta siinä on rajoitettuja ominaisuuksia. Sen avulla voit hallita 50 salasanaa ja voin vakuuttaa, että tämän määrän saavuttaminen on todella helppoa! Jakamiseen liittyvät omaisuudet ovat myös rajoitettuja.

Ilmaisversio on ihanteellinen sellaisille käyttäjille, jotka käyttävät vain muutamia palveluita netissä. Mutta nykyaikaiset verkon käyttäjät vaativat hieman enemmän tältä ohjelmalta. Suosittelemme siis turvautumaan maksulliseen Dashlane premium -versioon. Tässä tapauksessa voit valita kahdesta vaihtoehdosta. Yritys tarjoaa useita henkilökohtaisia sekä perheelle tarkoitettuja tilausvaihtoehtoja.

Tilausten hinta vaihtelee noin 2,49 eurosta 5,99 euroon kuukaudessa valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen. Mitä kalliimpi tilaus on, sitä useammalla eri tilillä pystyt käyttämään tätä ohjelmaa ja saat käyttöösi myös Dashlane VPN -palvelun.

Hanki Dashlane

Yhteenveto ominaisuuksista

OMINAISUUS ARVO
Kirjautuminen useille tileille samanaikaisesti Enintään 1-∞ samanaikaiset yhteydet
Yhteensopivat käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Rahat takaisin takuu? Aikeissa 30 päivää
Salaukset AES-256 bits
Alkaa alkaen 2,99€
Ilmainen versio? Kyllä, mutta rajoitetuin ominaisuuksin

Dashlane kokemuksia: turvallisuus

On hyvä aina selvittää, millaisia ominaisuuksia ostamasi ohjelma sisältää. Tarkastellaan nyt siis hieman Dashlane VPN -salasanojen hallintaohjelman pääominaisuuksia.

dashlane premium

 • Salaus. Vaikka hakkeri pääsisikin käsiksi tietoihisi suojattuasi salasanasi Dashlane VPN -ohjelmalla, ei niiden käyttäminen kuitenkaan onnistu helpolla. Tämän ohjelman luoman salauksen purkamiseen menee nimittäin vuosia. Dashlane Premium käyttää monimutkaisia algoritmejä, kuten AES256 bittiä tietojen turvassa pitämiseen. Samaa protokollaa käyttää myös ilmailu- ja avaruushallinto NASA. Mikäli hakkeri ei ole varma siitä, että koneeltasi löytyy todella arvokasta tietoa, luovuttaa hän todennäköisesti pian ensimmäisten hankaluuksien jälkeen.
 • Nollatieto. Dashlane VPN on turvallinen jopa nollatiedon suhteen. Se on ominaisuus, jolla voidaan varmistaa, että vain käyttäjällä itsellään on pääsy omiin tietoihinsa. Kenelläkään ohjelman työntekijöillä ei ole pääsyä näihin tietoihin.
 • Kaksivaiheinen tunnistautuminen. Tämä ominaisuus varmistaa, että vaikka joku saisikin selville käyttämäsi salasanan, ei hän kuitenkaan pääse sisään tilille. Hänen tulee nimittäin antaa myös tekstiviestitse tai sähköpostitse tuleva koodi.
 • Biometrinen tunnistautuminen. Käyttäjällä on myös mahdollisuus käyttää ainutlaatuista biometristä tunnistautumistapaa. Useimmiten kyseessä on sormenjälki, jolla tilille kirjautuminen onnistuu. Tämä vaihtoehto mahdollistaa tilin tietojen turvallisen käyttämisen. Biometrinen tunnistautuminen on mahdollista iOS- ja Android-laitteilla. Voit myös asentaa salasanan uudelleen menettämättä kaikkia tilillä olevia tietoja.
 • Turvallinen varmuuskopiointi ja synkronointi. Käyttäjän ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että joutuisit käyttämään aina samaa laitetta. Dashlane VPN nimittäin mahdollistaa kaikille laitteille tallennetun tiedon synkronoinnin turvallisella tavalla. Muistathan siis asentaa ohjelman kaikille käyttämillesi laitteille.

Hanki Dashlane

Dashlane kokemuksia: käytön aloittaminen

Ohjelman asentaminen on uskomattoman helppoa. Tässä neljä yksinkertaista vaihetta asennuksen suorittamiseen:

 1. Rekisteröidy käyttäjäksi sivustolla arvostelussa olevaa linkkiä klikkaamalla.
 2. Vahvista sähköposti.
 3. Lataa ja asenna ohjelma. Aloita ilmaisella kokeilujaksolla.
 4. Päivitä halutessasi Dashlanen premium -versioon.

Dashlane kokemuksia: ominaisuudet

Mitä muita ominaisuuksia tämä ohjelma sisältää ja miksi Dashlane premium on niin hyvä tuote? Seuraavaksi esittelemme joitakin kyseisen ohjelman mahtavia ominaisuuksia.

dashlane

 • Salasanojen lisääminen. Salasanojen lisäämiseen ei tarvita mitään erityisiä teknisiä taitoja. Se on hyvin helppoa ja luonnollista. Tässä myös yksi syy siihen, miksi ohjelma on niin tehokas. Tulet heti huomaamaan ”lisää uusi salasana” -painikkeen ja saat sitä klikkaamalla pyynnön täyttää seuraavat neljä kenttää: nettisivusto, käyttäjänimi, salasana ja kategoria. Tulet varmasti yllättymään siitä, kuinka helppoa ohjelman käyttäminen on – aivan kuin olisit käyttänyt sitä jo vuosia!
 • Salasanojen tuonti. Tämä ominaisuus helpottaa eri tilien luomista. Voit sitten tuoda kaikki salasanat selaimesta tai aikaisemmin käyttämästäsi salasanojen hallitsemisohjelmasta Dashlane Premium -palveluun.
 • Salasanojen luominen. Salasanojen luomiseen tarkoitettu ominaisuus on myös hyvin helppokäyttöinen. Sen avulla luot vahvoja salasanoja käyttämällä eri kirjaimia, numeroita, symboleita ja merkkejä. Se on apuväline, jota voit käyttää sekä työpöytä- että mobiilisovelluksessa, mutta myös selainlaajennuksella. Aina kun tarvitset uuden salasanan, ilmestyy vahva salasana näyttöön, jota voit sitten käyttää yhdellä klikkauksella.
 • Salasanojen automaattinen täyttö. Voit myös valita vaihtoehdon, jossa salasanat täytetään automaattisesti. Siten säästät aikaa, kun et joudu kirjoittamaan aina salasanaa. Hakkerit eivät pääse käsiksi tietoihin, sillä Dashlane VPN takaa yksityisyydensuojan.
 • Salasanan vahvuuden tarkistaminen. Tähän ominaisuuteen käytetyt algoritmit keskittyvät salasanojen pituuteen sekä monimutkaisuuteen. Siten voit selvittää, kuinka helposti salasana on ratkaistavissa.

Dashlane VPN sisältää myös lukuisia muita ominaisuuksia, mutta tässä oli listattuna vain muutamia. Kyseessä on kaiken kaikkiaan ohjelma, joka pyrkii tekemään elämästä helpompaa muistamalla salasanat käyttäjän puolesta.

Se tarjoaa mahdollisuuden luoda eräänlaisen digitaalisen lompakon, johon voidaan laittaa kaikkea henkilökohtaista tietoa. Ei pelkästään salasanoja, vaan myös luotto- ja pankkikorttien numerot, skannauksia ja tekstintunnistusta, henkilökohtaista tietoa sekä hätäyhteystietoja.

On olemassa vain harvoja ohjelmia, jotka käyvät läpi pimeän verkon sivustot niin hyvin kuin Dashlane VPN. Sen avulla selvität helposti onko tilisi joutunut hakkeroiduksi. Kyseessä on siis erittäin tarpeellinen ominaisuus.

Hanki Dashlane

Dashlane kokemuksia: yhteensopivuus ja käytettävyys

Olemme jo todenneet yllä, että Dashlane premium on hyvin helppokäyttöinen ohjelma. Tilin asentaminen on vaivatonta ja voit aloittaa ohjelman käytön välittömästi tuomalla tallennetut salasanat selaimeen.

dashlane vpn

Kun haluat luoda uuden tilin, voit käyttää ohjelman luomaa vahvaa salasanaa. Suosittelemme antamaan tälle ohjelmalle täyden hallinnan salasanojen suhteen. Ja ehkä jopa vaihtamaan jo olemassa olevat salasanat uusiin.

Kokeilimme Dashlane premium -ohjelmaa tietokoneella, mobiililaitteella sekä selaimilla, emmekä kohdanneet minkäänlaisia ongelmia. Dashlane VPN sopi yhteen useimpien laitteiden kanssa.

Hanki Dashlane

Asiakaspalvelu ja kilpailukyky

Asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Testeissä saamamme tiedot ovat olleet aina yhdenmukaisia ja selkeitä. Ne ovat auttaneet ratkaisemaan ongelman. Mikäli sinun tarvitsee keskustella virtuaalisen henkilön sijaan oikean henkilön kanssa, onnistuu se helposti chatin kautta.

Dashlane VPN ei toki ole ainoa saatavilla oleva salasanojen hallintaohjelma. Olet ehkä kuullut myös Lastpass- ja 1password-ohjelmista. Ne eivät kuitenkaan ole mielestämme yhtä tehokkaita.

Dashlane kokemuksia: yhteenveto

Tähän loppuun haluamme todeta, että kyseessä on mielestämme erinomainen ohjelma, jonka avulla voit hallita salasanoja helposti ja turvallisesti. Helppokäyttöisyys ja mahdollisuus luoda digitaalinen lompakko ovat tämän ohjelman hyviä puolia. Voit aloittaa ohjelman käytön ilmaisella kokeilujaksolla ja siirtyä sitten Dashlane premium -versioon. Siten voit itse hankkia Dashlane kokemuksia ja todeta tuotteen tehokkuuden sekä hyödyntää kaikkia ominaisuuksia päivittämällä maksettuun tilaukseen.

8.2 Pisteet
Dashlane

Hallitse salasanoja helposti tämän ohjelman avulla. Saat paremman suojan hakkereita vastaan ja tietosi pysyvät turvassa.

Turvallisuus ja yksityisyys
9
Ominaisuudet
9.5
Asiakaspalvelu
9
Hinta-laatusuhde
8.5
Helppokäyttöisyys
9
Etuja
 • Helppokäyttöinen
 • Käytännöllinen
 • Hyödylliset ominaisuudet
 • Yhteensopiva useiden laitteiden kanssa
 • Salasanojen luominen
Haitat
 • Rajoitettu ilmaisversio
 • Kallis maksullinen versio
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi