Black Friday ja Cyber Monday Alennukset 2024

Alennusaika on täällä! Ja kuten aiemmilta vuosilta on opittu, saavat sekä Black Friday että Cyber Monday ihmiset täysin sekaisin kaivelemaan luottokorttejaan, nähden edessään pelkät alennusprosentit. Siksipä olemmekin alennusten sokaisemia ja tarvitsemme ohjeita. Tässä autan sinua kertomalla vuoden parhaat VPN tarjoukset, joilla todella säästät!

Tämänhetkiset Tarjoukset

Tänä vuonna esittelemme lukijoille tarjouksia oikeasti tärkeästä tuotteesta, jonka hankinta ei mene hukkaan, eikä tuo ostajalleen krapulaa. Tämä tuote on VPN-palvelu. Black Friday ja Cyber Maanantai saavatkin palveluntarjoajat aktivoitumaan ja tarjoamaan kuluttajille mitä ihmeellisempiä alennuksia.

Miksikä haluisit napata juuri nämä cyber monday tarjoukset tai black friday tarjoukset? No yksinkertaisesti siitä syystä, ettet saa milloinkaan muuten VPN:ää ostettua niin halvalla kuin cyber monday suomi tai musta perjantai tarjous -hintaan nyt saat.

Useiden VPN-palveluntarjoajien cyber monday tarjoukset ja black friday tarjoukset sisältävät ensinnäkin huomattavat prosentuaaliset alennukset normaaleista hinnoista, mutta tämän päälle vielä lisäksi moni palveluntarjoaja heittää kaupanpäälliseksi muutamia ilmaiskuukausia tilaukseesi. Siis selvää rahansäästöä!

Parhaat löytämämme erikoistarjoukset, joita kykenemme lukijoillemme jakamaan löydät tästä linkistä: Cyber Monday Suomi Tarjoukset!

Parhaat Cyber Monday Tarjoukset

Olemme koonneet seuraavaan listaan mielestämme parhaat saatavilla olevat erikoistarjoukset. Tarjouksiin kannattaa tarttua välittömästi, sillä ne ovat voimassa vain muutamasta tunnista muutamaan päivään. Mikäli siis olet harkinnut VPN-palvelun hankkimista, kannattaa se tehdä nyt erittäin edulliseen kampanjahintaan. Muuten joudut odottamaan taas vuoden näin edullisia hintoja. Parhaat tarjouksemme siis tässä listattuna:

Mitenkäs ilmaiset VPN:t?

Moni saattaa miettiä, että miksi heidän edes tarvitsisi napata  Musta perjantai tarjous tai Cyber monday tarjoukset kun markkinoilla on kerran saatavilla ilmaisiakin vastineita, ja vieläpä samaan ilmaiseen hintaansa ympäri vuoden, eikä ainoastaan Black Friday Suomi.  Mikään nykymaailmassa ei kuitenkaan ole aidosti ja oikeasti 100% ilmaista, ei edes hyväntekeväisyystoiminta aina. Kerronkin siis nyt, miksi sinun Ei kannata käyttää ilmaista VPN-palvelua.

Kuten aiemmin mainitsin, ei mikään nykymaailmassa ole oikeasti ja aidosti ilmaista, sillä eihän siinä voitolle jäisi, saatikka palkaa saisi. Miksi siis ilmaiset VPN-palvelut vain tarjoaisivat hyvää hyvyyttään niin hyviä palveluja, jos kerran vastaavat laadultaan maksullisia? No, yksinkertaista, joko palvelu ei vastaa ominaisuuksiltaan millään tavalla maksullista palvelua eli kaistanleveyttä on rajoitettu miltei käyttökelvottomaksi ja palvelinvalikoima on olematon ja ruuhkautunut, tai sitten heillä on jokin rahanlähde palvelinten pyörittämiseen. Tämä rahanlähde taas sattuu yleensä olemaan pahaa aavistamattomien käyttäjiensä tietojen myyminen mainostajille ja muille kolmansille osapuolille.

Ethän haluaisi käyttämäsi VPN-palvelun tekevän tällaista törkeää kauppaa yksityisillä tiedoillasi? Haluatko kuitenkin kokeilla käyttää markkinoiden parasta laatua tarjoavaa VPN-palvelua, ilman minkäänlaista riskiä? Tarjoamme tähän yksinkertaisen ratkaisun, nimittäin oman lempparimme, ExpressVPN:n. ExpressVPN:ää voit kokeilla nykyään myös täysin riskittä,  myös cyber monday Suomi ja musta perjantai tarjous ten jälkeen. Miten sitten voit tämän riskittömän kokeilun muka tehdä? Yksinkertaista, tilaa mikä tahansa heidän tarjoamistaan tilausjaksoista ja tilaushetkestä alkaa 30 päivän pituinen, täysi rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joka takaa riskittömän kokeilujakson täysine ominaisuuksineen!

Miksi sitten VPN?

Moni Cyber monday tarjoukset ja Black Friday tarjoukset etsivä lukijamme saattaakin ihmetellä, mihin muka juuri hän tällaista VPN:ää tarvitsisi? Eihän hän mitään hämärähommia verkossa edes tee, ja vaikka tekisi, miksi kukaan häntä edes jaksaisi seurata. Tämä onkin yleinen harhaluulo, johon tarjoamme muutaman helpon vastauksen. Luettuasi tämän, ymmärrät paremmin miksi sinun kannattaa tarttua VPN-palveluiden Musta perjantai tarjous ja  Cyber Monday Suomi tarjous.

Pysy piilossa

Vaikka harva sitä tietääkään, kaikkia liikkeitäsi seurataan hyvinkin tarkasti verkossa. Moni taho haluaa tietää kaiken selaushistoriastasi sekä kulutustottumuksistasi, yhdessä kaiken muunkin yksityistietosi, kuten todennäköisen tuloluokkasi ja kaupunginosan jossa asustat kanssa. Näitä kaikkia nimitään tarvitaan kun mainostaja haluaa luoda sinusta tarkan profiilin kohdennettua mainontaansa varten.

Mistä mainostaja sitten muka tällaiset tiedot saisi. Yksinkertaista, suoraan sinun luovuttamanasi, tai no, muutaman välikäden kautta. Otetaan esimerkkinä se, että haet Googlesta jonkin pelikonsolin Cyber Monday tarjoukset ja Black Friday tarjoukset, mutta et päädy ostamaan mitään. Avaat seuraavaksi vaikkapa Facebookin, ja ihmetykseksesi saat kaikilta mahdollisilta yrityksiltä nyt tietoa kyseiseen pelikonsoliin liittyvistä Cyber monday suomi tarjouksista. Tämä johtuu siitä, että hakukoneen koko tulomalli perustuu sinun tietojesi, sekä mainostilan myymiseen mainostajille.

black friday tarjoukset

Black Friday Tarjoukset

Kun tietosi ovat myyty mainostajalle, on sinusta rakennettu profiili mainoskampanjaa varten, josta ilmenevät juurikin oletettu sijaintisi, oletko potentiaalinen ostaja, oletettu ikäsi jne. poliittista agendaasi myöden. Näin mainostaja taas kykenee myymään kohdennettuja mainoskampanjoita yrityksille, jotka taas haluavat markkinoida tuotetta ainoastaan potentiaalisille ostajille sinun alueellasi.

VPN:n avulla todellisia tietojasi ei kuitenkaan välity hakukoneelle, saatikka mainostajalle saakka. Ensinnäkin VPN:ää käyttäessäsi et koskaan muodosta suoraa yhteyttä kohdepalvelimeen, vaan aina välityspalvelimen kautta, jolloin kohdesivustolle välittyy vain välityspalvelimen IP-osoite ja sijainti. Toiseksi, monet VPN-palvelut, kuten ExpressVPN tarjoavat erinomaiset salausominaisuudet, jolloin voit siirtää esimerkiksi arkaluontoisia työdokumentteja turvallisesti ilman pelkoa kilpailijoiden käsiin joutumisesta.

Kierrä maarajoitukset

Monet suoratoistopalvelut rajoittavat sisältöään nimikkeiden määrän osalta maantieteellisen sijaintisi mukaan, tästä hyvänä esimerkkinä on Netflix. Netflixin Yhdysvaltain valikoimassa on nimikkeitä moninkertainen määrä verrattuna pienivalikomaisimpiin maihin kuten Suomeen. Tämäkin maantieteellinen rajoitus on kuitenkin helposti kierrettävissä VPN-palvelun avulla, käyttämällä halutussa maassa sijaitsevaa VPN-palvelinta.

Osa suoratoistosivustoista myös estää pääsyn kirjastoonsa täysin muilta kuin tietyiltä maantieteellisiltä alueilta. Hyviä esimerkkejä tästä ovat muun muassa vain Suomessa näkyvä YLE:n ohjelmakirjasto, HULU:n toiminta vain Japanissa ja Yhdysvalloissa ja BBC:n iPlayerin toiminta vain Iso-Britanniassa.

Säästä rahaa

Etenkin kun tarjouskausi on käsillä ja kaikki etsivät verkosta kovimmat Cyber Monday tarjoukset, Black Friday tarjoukset ja Musta perjantai tarjous, saattaa moni tarjoussivusto leimata pahimmat tarjoushaukat, ja näyttää näille korkeampaa hintaa. Tähän he kuitenkin vaativat IP-osoitteesi ja evästetietojasi. VPN:ää käyttämällä voit pitää huolen siitä, että he eivät saa kumpaakaan käsiinsä, eivätä pysty näin ollen sinua seuraamaan tai nostamaan hintojasi.

Musta perjantai tarjous, Black Friday tarjoukset  ja Cyber monday tarjoukset metsästäessä kannattaa myös kokeilla VPN:n avulla vaihtaa IP-osoitteesi sijaintia, sillä eri alueilla on aina eri tarjoukset. Eli Cyber Monday Suomi tarjouksessa vain 20% alennuksessa oleva tuote saattaa olla ulkomailla vaikkapa 40% alennuksessa!

Parhaat Black Friday Tarjoukset Laitteista

Cyber Monday Suomi ja Musta Perjantai tarjous anti ei suinkaan rajoitu vain ja ainoastaan VPN-palveluihin. Olemme listanneet myös liudan mahtavimpia laitteita, joita saat nyt huimaan alennushintaan.

Yhteenveto

Mikäli olet edes harkinnut VPN:n hankkimista, kannattaa se tehdä nyt. Sillä juuri nyt saat huikeita kampanjatarjouksia myös pidemmistä tilauksista, ja vieläpä ilmaiskuukausia kaupan päälle osaan VPN:istä! Voit siis kertaheitolla taata itsellesi erinomaiset säästöt vaikkpa seuraavaksi vuodeksi! Miltei kaikki VPN:t tarjoavat myös täyden 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun, joten tilaisuuteen tarttuminen on myös täysin riskitöntä. VPN-palvelun käyttö on joka tapauksessa äärimmäisen kannattava sijoitus, jolla voit myös säästää selvää rahaa sekä tietenkin turvata yksityisyytesi ja tietojesi vahvan suojauksen. Ole siis nopea ja tartu tarjouksiin!

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi