Avast SecureLine VPN kokemuksia 2024

avast vpn

Tunnetko jo Avast-tietoturvaohjelman? Tässä arvostelussa kerromme Avast SecureLine VPN kokemuksia kyseisen tietoturvaohjelman luoneen yrityksen tuottamasta uudesta VPN-palvelusta. Kyseinen VPN on suhteellisen uusi ja edullinen ostos. Mutta kannattaako palvelu hankkia ja millaisia ominaisuuksia saat sen mukana? Lue lisää, niin kerromme vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

Avast SecureLine VPN kokemuksia: taustatietoa yrityksestä

Avast perustettiin vuonna 1988, kun Pavel Baudis ja Eduard Kucera onnistuivat tuhoamaan Wienin viruksen. He opiskelivat yhdessä matematiikkaa ja tietotekniikkaa Tšekissä. Yritys tunnettiin alunperin nimellä Alwil, mutta se sai myöhemmin vuonna 2010 nimeksi Avast, jolla se tunnetaan yhä tänä päivänä. Nykyisenä toimitusjohtajana toimii Ondrej Vlcek, joka liittyi yritykseen vuonna 1995. Avast on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota tasokkaalla virustentorjuntaohjelmallaan. Sillä on nykyään yli 435 miljoona käyttäjä ympäri maailmaa. Tämä on uskomaton saavutus jo itsessään.

avast vpn

Millaisia arvoja ja päämääriä Avastilla on? Yrityksen tavoitteena on tarjota käyttäjille mahdollisuus ilmaiseen virustorjuntaohjelmaan. Sillä tavalla kaikki voivat käyttää verkkoa huolettomasti, mutta turvallisella tavalla. Netin käyttäminen on nopeaa ja helppoa Avastin kanssa. Yritys haluaa pitää turvassa sekä yksityisasiakkaat kuin myös liikeasiakkaat. Täten kummallekin on valmistettu omanlainen tuotteensa.

Tämä kyberteknologiaan erikoistunut yritys on monimuotoisuutta arvostava ja hyväntekeväisyyttä edustava tietoturvapalvelu, joka yhdistää sekä ihmisen että tekoälyn kekseliäisyyden. Saat siis kahdenlaisesta älystä koostuvan kokonaisuuden. Olet varmasti jo kuullut Avastin virustorjuntaohjelmasta, mutta miten on tämän uuden aluevaltauksen kanssa? Onko Avast Secure Line niin hyvä, kuin mitä siltä voisi odottaa? Jatka seuraavaan osioon, niin kerromme lisää meidän Avast VPN kokemuksia.

Avast SecureLine VPN kokemuksia: puutteet

Vaikka Avast onkin onnistunut luomaan helppokäyttöisen VPN-palvelun, ei se kuitenkaan ole mielestämme hinta-laatusuhteelta kaikista paras vaihtoehto. Se ei tarjoa yhtä useita palvelimia, kuin kilpailijansa. Avastin palvelimia on nimittäin vain US, UK, FR, DE, AU, CA:ssa eri maassa. Vaikka palvelimia ei olekaan kaikkialla maailmassa, ovat ne kuitenkin maantieteellisesti hyvin valittuja kohteita ja palvelimet kattavat tässä mielessä kaikista merkittävimmät maat. Eli ongelma ei ole niin suuri, kuin miltä se ehkä vaikuttaa. Varmistathan kuitenkin, että haluamasi maa on palvelinten joukossa tai muuten tämä VPN voi koitua täysin turhaksi ja vääräksi valinnaksi. Varsinkin, jos olet tottunut striimaamaan.

Avast VPN kokemuksia tarkastellessamme huomasimme, että kyseinen VPN ei kuitenkaan onnistu kiertämään esimerkiksi Kiinan asettamia blokkauksia. Emme siis suosittele Avast VPN:ää, mikäli olet aikeissa matkustaa Kiinaan ja käyttää siellä VPN-palvelinta voidaksesi selata nettiä vapaasti. Kannattaa ennemmin valita vaikka ExpressVPN, jonka olemme testanneet ja todenneet toimivan moitteettomasti. Sama koskee myös suoratoistopalveluita, sillä Avast Security Line VPN ei välttämättä onnistu kiertämään kaikkia suoratoistopalveluiden asettamia blokkauksia. Avast toimii kuitenkin Netflixin kanssa ja voit katsoa Yhdysvaltojen Netflix-tarjontaa mielesi mukaan. Tiedämme, että tämä on tärkeä ominaisuus monille ja siksi varmistimmekin sen toimivuuden.

Hyvä puoli Avastin VPN-palvelussa on se, että voit käyttää sitä yhdessä Avastin oman virustorjuntaohjelman kanssa. Tämä on kätevä tapa hankkia kunnon suojaus myös viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Avast VPN kokemuksia arvostellessamme totesimme sen olevan myös nopeuden puolesta yksi parhaista VPN-palveluista.

Avast SecureLine VPN vs. kilpailijat: taulukko

Miten Avast VPN kokemuksia voidaan verrata kilpailijoihin? Alla olevasta taulukosta näet yhteenvedon vertailutuloksista muiden VPN-palveluiden kanssa. Tarkistathan siis, millaisia vaihtoehtoja sinulla on ja valitse omaan käyttöösi sopiva VPN palvelu. Voimme suositella ExpressVPN :n kokeilemista.

Paras Kaikki Aika 1 ExpressVPN-arvostelu 2024
9.8
2 CyberGhost VPN kokemuksia 2024
9.5
3 IPVanish -arvostelu 2024
9.2
4 Private Internet Access Kokemuksia 2024
9
5 NordVPN kokemuksia 2024
8.5

Hinnat ja tilausvaihtoehdot

Mihin hintaan Avast VPN kokemuksia on saatavilla? Hinta riippuu tietenkin siitä, kuinka pitkälle aikavälille hankit ohjelman. Mikäli haluat ostaa tilauksen vain vuodeksi, maksat siitä 8,99euroa kuukaudessa. Voit käyttää sitä 5 eri laitteella edellä mainittujen tilausvaihtoehtojen kanssa.

Voit halutessasi tilata myös ilmaisen kokeilujakson ja. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä tarjous ennen palvelun hankkimista. Sinun ei tarvitse edes täyttää pankkikortin tietoja tarjouksen hyödyntämiseksi. Voit käyttää Avast VPN Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome-laitteilla. Saat rahat takaisin, mikäli et 30 päivän kokeilun jälkeen ole vielä tyytyväinen tuotteeseen. Tällä tavalla voit testata, sopiiko VPN juuri sinun tarpeisiin.

Avast SecureLine VPN kokemuksia: taulukko

Olemme koonneet alle taulukon, joka antaa yhteenvedon tämän VPN-palvelun ominaisuuksista ja perustiedoista.

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, FR, DE, AU, CA
 Kirjautuminen usealla laitteella 5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 34+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome
 Rahat takaisin takuu? 30 Päivää
 Protokollat OpenVPN
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 33+

Avast SecureLine VPN kokemuksia: käyttö

On tärkeää aina selvittää, kuinka helppokäyttöisiä VPN-palvelut ovat ja miten ne toimivat tietyissä tilanteissa. Olemme sitä mieltä, että Avast VPN-palvelu on tyylikkäästi suunniteltu ja se soveltuu mainiosti myös aloitteleville käyttäjille. Sovellusta on helppo käyttää ja sen asennus tapahtuu nopeasti. Mikäli haluat, voit asettaa palvelun avautumaan aina, kun käynnistät käyttämäsi laitteen. Näin VPN on aina päällä, kun tarvitset sitä. Tarkastellaan nyt Avast VPN kokemuksia siitä, kuinka hyvin palvelu toimii tiettyjen ohjelmien kanssa.

Netflix

Kuten jo totesimme aikaisemmin arvostelussa, toimii Avast hyvin Netflixin kanssa ja käyttäjälle avautuu Amerikan Netflixin suuri valikoima tv-sarjoja ja elokuvia. Avast VPN ei toimi kuitenkaan kaikkien suoratoistopalveluiden kanssa ja kannattaakin ottaa tämä huomioon ennen palvelun hankkimista. Mikäli tämä on sinulle tärkeä ominaisuus VPN-palvelun ostamista pohtiessasi, haluamme sen perusteella suositella ennemmin ExpressVPN:n hankkimista. Se onnistuu kiertämään suoratoistopalveluiden rajoitukset ilman ongelmia ja näet kaikki haluamasi ohjelmat.

Torrentit

Onnistuuko torrenttien lataaminen Avastin kanssa? Teimme muutamia testejä torrenttien lataamiseksi ja tulimme siihen lopputulokseen, että VPN toimii kyllä niiden lataamisessa. Vertaisverkkojen palvelimia on saatavilla kahdeksassa eri maassa. Torrenttien lataaminen ei myöskään ollut hitaampaa kuin tavallisella yhteydellä. VPN:n avulla voit aina varmistaa turvallisemman latauksen.

Kiina

Sivusimme aihetta jo aikaisemmin, mutta haluamme mainita sen myös tässä osiossa. Emme voi suositella Avast VPN:ää Kiinaan matkustaessa, sillä se ei pysty kiertämään Kiinan valtion asettamia rajoituksia eikä siten anna käyttäjän selata nettiä vapaasti. Tämä on ikävä haittapuoli Avastin kohdalla, jos matkustus kohdistuu juuri Kiinaan. Muuten tästä ei tietenkään ole suurempaa haittaa tavalliselle käyttäjälle.

Pelaaminen

Mitä tulee netissä pelaamiseen, on Avast VPN kokemuksia tutkittaessa riittävän tehokas tarjoamaan laadukkaan peliympäristön. Nopeus on yksi tämän VPN:n parhaista puolista ja sitä todella tarvitaan pelatessa. Huonommat VPN-palvelut eivät välttämättä selviydy tästä tehtävästä samalla tavalla ja voimmekin suositella Avastin käyttöä, jos sinulla on tapana pelata usein netissä.

Avast SecureLine VPN kokemuksia: ominaisuudet

Millaisia ominaisuuksia Avastilla on tarjolla? Olemme listanneet alle neljä eri ominaisuutta, joista ensimmäisenä on itse VPN-palvelu.

Avast SecureLine VPN

Tämä VPN-palvelu antaa käyttäjille mahdollisuuden selata nettiä huoletta ja vaivattomasti. Pysyt suojassa avoimen lähdekoodin sisältämän yksityisyyssuojan avulla. VPN perustuu nimittäin OpenVPN- ja OpenSSL-protokolliin. Ne tarjoavat luotettavan ja tehokkaan yksityisyyssuojan. Avast VPN palvelulla on 256-bittinen AES-salaus, joka pitää hakkerit ja muut ulkopuoliset loitolla.

avast secureline

Tietosi pysyvät siis varmasti turvassa ja sinusta tulee anonyymi verkon käyttäjä, kun IP osoitteella on eri sijainti. Voit myös muodostaa turvallisen yhteyden Wifi-verkkoon, oli kyseessä sitten julkinen verkko tai lähiverkko. VPN on suositeltavaa pitää aina päällä nettiä käytettäessä.

Avast AntiTrack

Entä mikä on Avast AntiTrack? Tämän ominaisuuden avulla voit päästä helposti eroon mainostajista. Se tarjoaa siis entistä paremman suojauksen käyttäjälle estäen yksityisyyden paljastumisen. Jäljittäminen hankaloituu ja sinusta ei voida kerätä tietoja sen mukaan, mitä teet verkossa. Pääset eroon kohdistetuista mainoksista ja voit selata nettiä nopeammin ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä. AntiTrack on erinomainen lisäominaisuus, jonka hankkiminen kannattaa.

Avast Secure Browser

Avastin suojattu selain on helppokäyttöinen ja toimii sekä iOS- että Android-laitteilla ja Windowsilla. Se on tietotekniikan ammattilaisten luoma ominaisuus, joka on edistyksellinen tapa suojata selaimella tehdyt ostot sekä lomakkeisiin täytetyt henkilökohtaiset tiedot. Nettiyhteyden nopeus ei kärsi ja voit vaihtaa suojattuun selaimeen kätevästi. Suojatun selaimen avulla estät hakkereita pääsemästä käsiksi tietoihisi ja pidät yksityiset tiedot omanasi.

Avast Breach Guard

Tällä ominaisuudella voit estää henkilökohtaisten tietojen vuotamisen verkkoon. Kolmannet osapuolet eivät onnistu keräämään tietoja toimistasi verkossa, kun sinulla on käytössä Breach Guard. Sen avulla voit tarkkailla mahdollisten tietovuotojen tapahtumista vuorokauden ympäri. Haluatko estää valtiota, yrityksiä tai muita kolmansia osapuolia keräämästä sinusta yksityistä tietoa ja myymästä sitä eteenpäin? Hanki siinä tapauksessa tämä laadukas ominaisuus.

Avast SecureLine VPN kokemuksia Windows-laitteella

Testasimme palvelua Windowsin sovelluksella ja voit nyt lukea näitä Avast VPN kokemuksia tästä osiosta.

Asennus on tehty helpoksi myös Windowsille ja voit ladata VPN:n palvelun omilta kotisivuilta. Löydät linkin tästä arvostelusta. Sovellusta on erittäin kätevä käyttää ja se sopii hyvin myös uusille VPN:n käyttäjille. Asetusten välillä navigoiminen on suunniteltu hyvin ja monet toiminnot käynnistyvät vain yhdellä klikkauksella.

avast vpn kokemuksia

Voit vaihtaa sovelluksen asetuksia mieltymystesi mukaan. Aloittelevalle käyttäjälle voi kuitenkin olla helpompi aloittaa palvelun käyttö sen oletusasetusten mukaan. Varmistathan kuitenkin, että hätäkatkaisin on käytössä, sillä se auttaa keskeyttämään verkkoyhteyden, mikäli VPN menee vahingossa pois päältä. Jotta et unohtaisi laittaa aina VPN:ää päälle nettiä käyttäessä, voit asettaa sen menemään päälle laitteen käynnistyessä. Tämä on kätevä apu ja nopeuttaa hieman toimintaa.

Avast SecureLine VPN kokemuksia muilla sovelluksilla

Millaisia Avast VPN kokemuksia saimme testatessamme palvelua Windowsin lisäksi muilla laitteilla? Se selviää nyt. Kuten kerroimmekin, toimii Avast myös Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome -laitteilla. Mobiilisovellus on myös hyvin yksinkertainen ja sen toiminta on pitkälti samanlainen kuin myös Avast vpn android-laitteilla. Voit muuttaa yhteysasetuksia ja ottaa käyttöön hätäkatkaisimen, kuten suosittelimme jo edellisessä osiossa Windows-sovelluksen kanssa. Myös näiden laitteiden sovellukset toimivat helposti ja asetukset ovat yleensä yhden klikkauksen päässä.

Avast SecureLine VPN kokemuksia: testitulokset

Jotta arvostelumme Avast VPN kokemuksia keräten olisi riittävän kattava ja monipuolinen, olemme tehneet useita testejä nopeuden ja DNS-vuotojen selvittämiseksi. Haluammekin nyt jakaa kanssanne nämä testitulokset. Lue lisää Avast SecureLine VPN kokemuksia alla olevista osioista.

Nopeus

Olemme varmoja siitä, että kaikki käyttäjät arvostavat nopeutta verkkoa selatessa. Haluat varmasti katsoa tv-ohjelmia tai elokuvia sekä pelata nettipelejä rauhassa ilman keskeytyksiä. VPN voi toisinaan hidastaa netin selaamista ja onkin suositeltavaa tarkistaa, että VPN varmasti takaa nopean nettiyhteyden säilymisen.

Nopeuteen voivat vaikuttaa monet tekijät. Tällaisia tekijöitä ovat muun muassa VPN-palvelimen ja laitteen välinen etäisyys, VPN-palvelimen käyttäjien lukumäärä, alueelliset laajakaistayhteyksien rajoitukset, netin palveluntarjoaja sekä tietokoneen prosessori. Avast VPN kokemuksia selvittäessä totesimme, että VPN tarjoaa erittäin nopean yhteyden ja olimme tyytyväisiä saatuihin testituloksiin. Yhteysnopeus pysyi vakaana kaikkien tekemiemme testien aikana. Haluammekin antaa Avastille hyvät pisteet nopeudesta, sillä huonommat VPN-palvelut useimmiten vain hidastavat netin selaamista. Mikäli haluat kuitenkin vielä nopeamman VPN-palvelun käyttöösi, suosittelemme kokeilemaan ExpressVPN:ää. Se on meidän mielestämme ja testitulosten mukaan parhaan nopeuden tarjoava VPN-palvelu. Kokeile sitä ilmaiseksi kuukauden ajan ja huomaat itse sen nopeuden.

DNS-vuodot ja torrenttien lataaminen

Onko verkkoliikenne yksityinen ja turvallinen? DNS-palvelin voi muodostaa suojatun yhteyden vierailemaasi nettisivustoon. DNS-vuotoja voi kuitenkin tapahtua ja se on valtava aukko tietoturvassa. Silloin DNS-pyynnöt eivät kulje enää salatun tunnelin ja VPN palvelimien kautta, mikä helpottaa kolmansien osapuolten mahdollisuutta kaapata yhteys. Voit tunnistaa DNS-vuodon IPleak.net-vuototestin avulla. Jos sinulla on siis käytössä VPN-palvelu ja näet ISP DNS -palvelimen, on DNS-vuoto päässyt tapahtumaan eli DNS-pyynnöt lähetetään VPN:n ulkopuolella.

avast secureline vpn kokemuksia

WebRTC-vuodoilta suojautuminen estää muita näkemästä julkista IP-osoitetta. Voit ottaa kyseisen protokollan pois käytöstä käyttämäsi selaimen asetuksissa. Mikäli huomaat ISP IP -osoitteen ollessasi yhteydessä VPN:ään, tarkoittaa se sitä, että WebRTC-pyynnöt ovat vuotaneet. Voit tarkastaa IPleak.net-sivuston kautta myös IP-osoitteen (IPv4 ja IPv6) mahdollisen vuotamisen.

Mitä tulee torrenttien lataamiseen, tarjoaa Avast myös palvelimia tähän toimintaan. Niitä on saatavilla kahdeksassa eri maassa. Koska IP-osoite piilotetaan VPN-palvelun avulla, ei torrenttien lataamisesta tarvitse myöskään olla huolissaan. Kuten Avast VPN kokemuksia on uskominen, on kyseinen palvelu torrenttien lataamisen suhteen toimiva. Jos haluat kuitenkin erityisen laadukkaan ja turvallisen VPN:n, kokeile siinä tapauksessa ExpressVPN:ää. Se on arvostelujemme ykkönen. Voit aloittaa kokeilujakson jo vaikka tänään ja peruuttaa palvelun, mikäli et halua enää jatkaa sen käyttöä kuukauden jälkeen. Saat siinä tapauksessa rahat takaisin.

Avast SecureLine VPN kokemuksia asiakaspalvelusta

Kerromme nyt lisää Avast VPN kokemuksia asiakaspalvelusta. Mielestämme tämän ohjelman asiakaspalvelu on huipputasoista. Käyttäjät voivat olla yhteydessä Avastin asiakaspalveluun sähköpostin lisäksi myös puhelimitse. Tämä on erinomainen etu, jota monet muut VPN-palvelut eivät tarjoa asiakkailleen. Asiakaspalvelu on hyvin asiantuntevaa ja panostaa antamiinsa vastauksiin.

Kannattaa myös vierailla Avastin foorumisivustolla, jossa voit esittää kysymyksiä ja lukea vastauksia jo esitettyihin ongelmatilanteisiin. Sieltä on helppo tarkistaa haulla, onko joku toinen jo mahdollisesti pohtinut samaa asiaa. Mikäli foorumista ei ole apua, saat yhteyden Avastin tukeen tämän linkin kautta. Asiakaspalvelu vastaa sähköpostitse esitettyihin kysymyksiin suhteellisen nopeasti ja voit myös soittaa, mikäli tarvitset kiireellistä apua ongelman ratkaisemiseksi.

Avast SecureLine VPN kokemuksia 2022: yhteenveto

On aika tehdä jälleen yhteenveto arvostelun aiheeseen, Avast VPN kokemuksia, liittyen. Avast SecureLine VPN kokemuksia on nyt kerätty riittävästi, jotta voimme tehdä kokonaisvaltaisen arvion kyseisestä tuotteesta. VPN:n päätehtävänä on suojata käyttäjän tiedot netissä ja Avastin tiimi pyrkiikin varmistamaan, että käyttäjän henkilöllisyys pysyy salassa verkossa. Tämä tapahtuu erilaisten ominaisuuksien avulla. Avast VPN:n lisäksi voit hankkia myös yrityksen oman viruksentorjuntaohjelman. Se tuo entistä enemmän suojaa netin selaamiseen ja laitteen käyttämiseen henkilökohtaisiin asioihin.

Mutta mitä mieltä olemme, kannattaako tuote ostaa, kun vertaamme Avast SecureLine VPN kokemuksia muihin markkinoilla oleviin VPN-palveluihin? VPN-palveluita on tarjolla lukuisia ja mielestämme monet niistä päihittävät Avastin. Haluamme suositella lukijoillemme erityisesti ExpressVPN-palvelua, sillä se on meidän testitulosten mukaan edelleen paras vaihtoehto. Käyttäjät voivat myös kokeilla tätä helppokäyttöistä VPN:ää maksutta 30 päivän ajan. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Avast VPN kokemuksia puolestaan tarjotaan vain ilmaisella kokeilujaksolla. Tarjous kannattaa joka tapauksessa hyödyntää, sillä et menetä siinä mitään. Kiitos, kun luit Avast SecureLine VPN kokemuksia.

Avast SecureLine VPN
Nopea ja helppokäyttöinen VPN
6.5 Pisteet
Avast SecureLine VPN

Nopea ja edullinen VPN

Yksityisyys ja turvallisuus
7
Ominaisuudet
7
Tuki
6
Hinta-laatusuhde
6.5
Helppokäyttöisyys
6
Etuja
  • Nopea
  • Hyvä asiakaspalvelu
Haitat
  • Ei toimi suoratoistopalveluiden kanssa
  • Ei toimi Kiinassa
  • Palvelinten alhainen määrä
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi