Astrill VPN kokemuksia 2024: toimiiko palvelu?

astrill vpn

Tähän artikkeliin olemme keränneet Astrill VPN kokemuksia ja selvittäneet, kuinka laadukas kyseinen VPN-palvelu oikein on. Astrill VPN -testi paljastaa meille VPN:n hyödyt ja ominaisuudet. Tutustumme niihin lisää myöhemmin tässä artikkelissa. Haluatko VPN:n, joka on suorituskyvyltään huippunopea ja joka takaa paremman turvallisuuden sisältämillään ominaisuuksilla? Lue Astrill VPN kokemuksia tästä artikkelista ja testaa itse, toimiiko Astrill VPN niin kuin pitää.

Osta tästä
Astrill VPN Arvostelu

Nopea ja turvallinen VPN, jolla on palvelimia yli 50 maassa. Voit ladata torrentteja, pelata pelejä ja kiertää nettisensuurin.

Artikkeli päivitetty: 19 huhtikuu 2024

Astrill VPN kokemuksia: millainen VPN on kyseessä?

VPN Astrill on perustettu yli kymmenen vuotta sitten vuonna 2009. Se pitää yhä asemansa luotettavana ja turvallisena VPN-palveluna. VPN on Astrill Systems Corp -yrityksen omistama. Se sijaitsee Seychellien saarivaltiossa Intian valtameressä. Syy tähän on yksinkertainen – tässä maassa ei ole lakeja, joita VPN-palvelut yleensä joutuvat noudattamaan tietojen säilyttämiseen liittyen. Mutta onko VPN Astrill todella sitä, mitä se lupaa? Jatka lukemista, niin kerromme.

astrill vpn kokemuksia

VPN Astrill on monet käyttäjien kriteerit täyttävä palvelu ja se on hyvä vaihtoehto muille tarjolla oleville VPN-palveluille. AstrillVPN sisältää palvelimia eri puolella maailmaa ja niitä on yhteensä yli 50 maassa. Voit valita yli 100 000 IP-osoitteen joukosta, joten palvelinten määrässä ei pitäisi olla valittamista. Niitä nimittäin löytyy jokaiselta mantereelta. Suurin osa palvelimista sijaitsee kuitenkin Yhdysvalloissa.

Tekemämme Astrill VPN -testi osoittaa, että VPN:llä on hyvin tavanomainen valikoima VPN-protokollia (OpenVPN, StealthVPN, OpenWeb ja Wireguard). OpenVPN lukeutuu näiden protokollien joukkoon ja suosittelemme aina käyttämään sitä. Tämä VPN-palvelu ei myöskään kerää tietoja käyttäjistä ja voit hallita tietoliikennettä VPN:n sisältämien suodattimien avulla itsellesi sopiviksi kätkien mahdollisesti joitakin haluamiasi verkkosivustoja. Seuraavaksi tarkastelemme Astrill VPN kokemuksia hintaan liittyen.

Siirry Astrill VPN

Hinta ja tilausvaihtoehdot

VPN Astrill -palvelulla on muutama eri tilausvaihtoehto, joiden väliltä voit valita. Saatavilla on kuukauden, puolen vuoden sekä vuoden pituiset tilausjaksot. Mitä useammaksi kuukaudeksi tilauksen teet, sitä halvemmaksi se loppujen lopuksi tulee. Suosittelemme siis valitsemaan suoraan vuoden mittaisen tilauksen, mikäli sinulla on aikeissa käyttää VPN:ää pitkällä aikavälillä.

astrill vpn hinta

Tämän lisäksi voit valita erilaisten lisävaihtoehtojen väliltä. Voit valita yksityisen IP-osoitteen tietyille palvelimille. Siten saat henkilökohtaisen pääsyn näille palvelimille, joita kukaan muu ei pysty käyttämään. Yksityinen IP-osoite on staattinen ja pysyy samanlaisena koko tilauksen ajan.

Toisena lisävaihtoehtona on VIP-lisäosa. Sen avulla voit optimoida nopeutta sekä vähentää ylimääräistä viivettä verkkoa käyttäessä. Tämä on erityisen hyödyllinen esimerkiksi pelaajille, joiden verkkonopeuden tulisi olla riittävän tehokas. Se sisältää myös Multi-hop VPN:n, jonka ansiosta yksityisyys paranee entisestään.

Voit tehdä tilauksen helposti VPN Astrill -palvelun virallisten nettisivujen kautta. Täytä vain henkilökohtaiset tietosi ja siirry maksutapahtumaan. Voit myös kokeilla Astrill VPN -testi jaksoa ilmaiseksi 7 päivän ajan. Tämä ei ole kaikista paras tarjous, mutta saat ainakin pienen tuntuman siihen, kannattaako VPN ostaa.

Siirry Astrill VPN

Astrill VPN kokemuksia: yhteenveto

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Kyllä, tietosi ja henkilöllisyytesi ovat turvassa
 P2p Kyllä
 Netflix US, UK, AU, CA, FR, DE
 Kirjautuminen usealla laitteella 5 samanaikaista kirjautumista
 Valtiot 60+
 Tuetut käyttöjärjestelmät Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Router
 Rahat takaisin takuu? No Päivää
 Protokollat OpenVPN, StealthVPN, OpenWeb, L2TP, IPSec, SSTP, Wireguard
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
 IP-osoitteet Ei julkistettu
Palvelimet 300+

Astrill VPN kokemuksia palvelun käytöstä

Mihin kaikkeen VPN Astrill -palvelua voidaan oikein käyttää? Sen avulla voit kiertää esimerkiksi Netflixin ja HBO:n maakohtaiset rajoitukset. On kuitenkin muutamia suoratoistopalveluita, joiden kiertämiseen tämä palvelu ei Astrill VPN -testi tulosten mukaan sovellu. Näitä ovat esimerkiksi Amazon Prime, BBC iPlayer ja Hulu. Netflixin estojen kiertäminen on kuitenkin usein riittävä käyttäjille, sillä sen sisältö vaihtelee niin suuresti maittain. Näet esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian Netflixissä ohjelmia, joita et Suomessa vielä näkisi. Ota vain käyttöösi tämä Astrill VPN Netflix -sovellus.

VPN soveltuu suojauksensa tasolla myös torrenttien lataamiseen. Muodostathan tässä tapauksessa yhteyden OpenVPN:n tai StealthVPN:n avulla. Ne tekevät yhteydestä vakaamman. Koska lokitietoja ei kerätä, pysyy yksityisyytesi salassa torrentteja ladatessa. VPN on myös tarpeeksi nopea ja palvelimia on runsaasti valittavana.

Astrill VPN kokemuksia

Oletko aikeissa matkustaa Kiinaan ja pohdit, mitä VPN:ää voit käyttää siellä? Astrill VPN -testi paljastaa Astrill VPN China -palvelun olevan käyttökelpoinen myös Kiinassa. Se on oikeastaan yksi parhaista Kiinassa käytettävissä olevista VPN-palveluista. Tämä on StealthVPN-protokollan ansiota. Sen avulla onnistut käyttämään verkkoa vapaasti myös Kiinassa.

Entä riittääkö VPN Astrill -palvelun nopeus pelaamiseen? Viive ei saisi olla suuri verkossa pelatessa, varsinkin jos kyseessä on nopeatempoinen peli. Astrill VPN -testi osoitti muutamia vikoja pelatessa, mutta suurimmalta osin pelaaminen oli sujuvaa. Mikäli olet siis innokas pelaaja, voimme todeta tämän VPN:n takaavan erinomaisen pelikokemuksen, jota et välttämättä saa kaikilla VPN-palveluilla.

Siirry Astrill VPN

Astrill VPN kokemuksia: ominaisuudet

Tarkastellaan nyt yksityiskohtaisemmin VPN:n tarjoamia ominaisuuksia. Olemme listanneet alle tarkempia tietoja jokaisesta ominaisuudesta.

OpenWeb ja StealthVPN

OpenWeb on yrityksen vuonna 2009 kehittämä ominaisuus. Kyseessä on VPN-protokolla, jonka avulla onnistut salaamaan tietoliikenteen DPI:n välityksellä. OpenWeb-protokollan havaitseminen on siten erittäin hankalaa. Tietoliikenne näyttää nimittäin aivan tavanomaiselta verkon selailulta, joten VPN:n käyttöä on mahdotonta huomata. Tämä protokolla on kaiken kaikkiaan hyvin kevyt ja suoriutuu hyvin maissa, joissa käytetään runsaammin sensuuria.

Astrill VPN kokemuksia

StealthVPN puolestaan tarjoaa toisenlaisen VPN-protokollan. Se on alkujaan OpenVPN:n inspiraationa syntynyt, eivätkä palomuurit pysty havaitsemaan sen kautta kulkevaa tietoliikennettä. Suosittelemme käyttämään sitä erityisesti torrenttien lataamiseen sekä maissa, joissa verkkoliikennettä sensuroidaan. Saat sen sovelluksen mukana.

Kill Switch

Tämän ominaisuuden avulla voit välttyä IP-osoitteen vahingossa vuotamiselta. Jos VPN-yhteys katkeaa äkillisesti, lakkaa VPN lähettämästä tai vastaanottamasta tietoa verkosta, kun Kill Switch -ominaisuus on päällä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä yhteysongelmia voi joskus tapahtua ja turvallisuuden säilyttämisen täytyy jatkua myös silloin.

Multi-hop VPN

Voit valita jopa kolme eri Multi-hop VPN -palvelinta ja käyttää niitä haluamasi käyttöjärjestelmän kanssa. Kun käytät VPN:ää, yhdistyy se tietoliikenteeseen alku- ja päätenodien kautta. Hakkeri voi saada rajoitetusti tietoa käyttäjästä, mutta Multi-hop VPN -ominaisuuden avulla tämäkin riski voidaan eliminoida.

Onion Over VPN

Onion-reititin auttaa käyttäjää suuntaamaan tietoliikenteen useiden muiden tietokoneiden kautta, jotta sen jäljittäminen käyttäjään olisi mahdotonta. Tämä tapahtuu Tor-verkoston välityksellä. Onion Over VPN on nimensä mukaisesti kuin sipuli, jonka kerrokset estävät käyttäjän yksityisyyden paljastumisen muille.

Port Forwarding

Tätä ominaisuutta käyttämällä pääset käsiksi käyttämiisi laitteisiin VPN:n kautta kaikkialla. Port Forwarding on menetelmä, joka ohjaa tietokoneen lähettämät signaalit tai portit LAN-verkon ja Internet-verkon välillä. Saat siis helposti yhteyden toiseen yhteydessä olevaan laitteeseen saman portin välityksellä pysyen samalla täysin anonyyminä.

Smart Mode

Smart Mode on tila, jossa voit käyttää alueellista IP-osoitetta pitäen samalla verkon nopeuden hyvänä ilman, että se herättää epäilyksiä hallituksen tai netin palveluntarjoajan puolelta. Sen havaitseminen on haasteellista viranomaisille. Näin saat haluamasi nopeuden ja voit selata nettiä rauhassa ilman seurantaa.

VPN Astrill

Website Filter ja App Filter

Website Filter toimii siten, että voit käyttää tiettyjä nettisivustoja ja suoratoistopalveluita paikallisen IP-osoitteen avulla samalla kun olet yhteydessä VPN:ään muita verkkoaktiviteetteja tehdessä. Ominaisuus on saatavilla vain Astrillin sovelluksessa.

App Filter puolestaan mahdollistaa VPN:n kytkemisen ainoastaan sovelluksiin verkon selaamisen sijaan. Voit myös jättää sovelluksia VPN:n ulkopuolelle.

VPN Sharing

Vaikka et pystyisikään lataamaan VPN Astrill -sovellusta jollekin laitteellesi, voit kuitenkin määritellä verkkoasetukset, joiden avulla lähiverkkoon yhdistetty laite käyttää VPN:ää. VPN Sharing -ominaisuus pitää kaikki käyttämäsi laitteet turvattuina. Se on erittäin kätevä tapa salata todellinen IP-osoite.

Siirry Astrill VPN

Astrill VPN kokemuksia: millä laitteilla sovellus toimii?

Astrill VPN app sopii yhteen lukuisten eri käyttöjärjestelmien kanssa. Voit siis käyttää sitä esimerkiksi Windowsilla, Mac OS X:llä, Androidilla, iOS:llä tai Linuxilla. Sovellus on ladattavissa muun muassa älypuhelimeen, tablettiin, reitittimeen, Apple TV:seen sekä tietokoneeseen.

astrill vpn -testi

Täydellisimmän version saat yllättäen MacOS-käyttöjärjestelmälle. Windowsiin saatava sovellus ei tarjoa WireGuard-ominaisuutta ja siinä saattaa esiintyä DNS-ongelmia. Tietovuotoja voi siis tapahtua. Nopeus pysyy kuitenkin yleisesti hyvänä ja tehokkuus on taattu. Voit käyttää Windowsilla kolmea eri VPN-protokollaa.

Astrill VPN kokemuksia muihin VPN-palveluihin verrattuna

Astrill VPN -testi tuloksia tehdessämme huomasimme kyseessä olevan oikein tehokas VPN, joka toimii erityisesti Kiinassa tai Arabiemiraateissa matkustaessa. Suosittelemmekin käyttämään VPN:ää erityisesti näissä maissa. Toiset VPN-palvelut eivät välttämättä ole yhtä tehokkaita sensuurin kiertämisessä, mutta StealthVPN tekee tästä mahdollista.

astrill vpn -testi

Striimaaminen ja torrenttien lataaminen toimii myös hyvin, mutta muihin VPN-palveluihin verrattaessa Astrill VPN -testi tulokset osoittivat enemmän tietovuotoja. Mikäli tietojen salaaminen on sinulle ensisijaisen tärkeää, emme välttämättä voi suositella tätä VPN:ää. Turvallisuudessa on siis vielä parantamisen varaa. Saat vakaamman ja luotettavamman VPN-palvelun valitsemalla esimerkiksi :n.

Hankimme myös Astrill VPN -testi tuloksia asiakaspalveluun liittyen. Saat tarvittaessa tukea asiakaspalvelusta joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit olla yhteydessä siihen mihin tahansa vuorokaudenaikaan. Eli jos tarvitset apua vaikka keskellä yötä, pyritään asiakaspalvelussa vastaamaan pikimmiten.

Siirry Astrill VPN

Astrill VPN kokemuksia: Yhteenveto

Mitä Astrill VPN -testi osoitti ja kannattaako VPN Astrill ostaa? Sovellus on käytettävissä eri käyttöjärjestelmillä, mutta sen ominaisuudet voivat vaihdella hieman käyttöjärjestelmästä riippuen. VPN on hyödyllinen Kiinassa vieraillessa sensuurin kiertämiseksi. Pääset katsomaan sillä myös Netflixiä ja joitain muita suoratoistopalveluita. Se ei säilytä lokitietoja käyttäjistä, sillä yritys sijaitsee Seychelleillä, joissa tähän vaadittavaa lakia ei ole.

Huonoa tässä VPN:ssä on kuitenkin ajoittaiset DNS-ongelmat ja tietovuodot. VPN Astrill ei myöskään onnistu kiertämään kaikkia geoblokattuja suoratoistopalveluita, kuten esimerkiksi Amazon Prime. Kannattaa kuitenkin kokeilla tätä VPN:ää viikon mittaisella ilmaisella kokeilujaksolla. Et joudu maksamaan mitään, mutta saat lisätietoa VPN:n toimivuudesta. Kiitos, että luit artikkelin.

Astrill VPN
Luotettava ja turvallinen VPN
8.3 Pisteet
Astrill VPN

Yksityisyys ja turvallisuus
9
Piirteet
9.2
Nopeus ja suorituskyky
9.5
Vastinetta rahalle
8.9
Helppous
9
Etuja
  • Avaa Netflixin, HBO: n ja Disney+: n eston
  • Toimii Kiinassa
  • Palvelimen nopea nopeus
Haitat
  • Ei toimi muiden suoratoistopalvelujen kanssa
  • Kalliimpi kuin muut VPN: t
Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi