Miten katselet amerikkalaista Netflixiä Suomessa?

Netflix ei tarvitse esittelyjä. Yhdysvaltalainen yhtiö on ollut suoratoiston markkinajohtaja jo muutaman vuoden ajan. Heidän kirjastonsa elokuville ja sarjoille ovat valtavia ja he tarjoavat korkeatasoista ja alkuperäistä sisältöä, esimerkiksi House of Cards, Narcos tai Orange Is the New Black. Voit katsella Netflixiä 190:ssä eri maassa, joissa jokaisessa on omat kirjastonsa. Jos haluat katsella amerikkalaista Netflixiä Suomessa ja nauttia uusimmista sarjoista, olet oikeassa paikassa. Tämä artikkeli selittää, miten voit katsoa amerikkalaista Netflixiä.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Poista estot US Netflixin rajoitetulta sisällöltä

Sinun Netflix -tilaus Suomessa sallii sinulle pääsyn vain Suomen Netflixiin ja sen omaan kirjastoon. Ainoa kirjasto, jota voit katsella, on maan, jossa sijaitset, vaikkakin Netflix -tilaus on tavallaan ”maailmanlaajuinen”. Tässä on kysymys televisioiden ja elokuvateattereiden osakkaiden oikeuksista. Tämän vuoksi Netflixin pitää laittaa sisältöönsä joitakin rajoituksia riippuen maasta ja IP-osoitteista.

Tämän vuoksi et voi katsoa amerikkalaisen Netflixin kirjastoa, kun olet Suomessa tai suomalaista kirjastoa, kun olet ulkomailla. Tämä on todellakin harmillista. Koska Netflix USA tarjoaa paljon enemmän Suomessa suosittuja sarjoja viimeisimpine jaksoineen. Mutta siihen on keino! Eli katsotaanpa, kuinka voit katsoa amerikkalaista Netflixiä missä tahansa.

Miten voit katsoa amerikkalaista Netflixiä? Tässä ratkaisu ongelmaan!

Olet todellakin oikealla nettisivulla, kiitos Googlen! Eli tässä ratkaisu: Estojen poistamiseksi US Netflixiltä ja rajoitetun sisällön katsomiseksi tarvitset vain VPN:n. Se on todellakin näin yksinkertaista, vaikka Netflix ei siitä pidä lainkaan!

Eli et tiedä, mikä on VPN? No, VPN on lyhenne sanoista Virtual Private Network. Se on sovellus, jonka avulla voit esittää olevasi toisessa maassa, kuin missä oikeasti sijaitset. Eli sinun VPN saa Netflixin luulemaan, että sinä olet USA:ssa, vaikka makaat sohvalla Suomessa.

Jos Netflix todellakin luulee, että olet USA:ssa, päästää se sinut US Netflixin kirjastoon. Ja siitäs sait Netflix!

Kiitos tälle VPN -sovellukselle, kaikki on, kuin olisit toisessa maassa. Ensinnäkin se luo tunnelin sinun tietokoneesi ja toisessa maassa sijaitsevan VPN -palvelimen välille, missä sinä haluat esittää olevasi. Lisäksi palvelin yhdistää sinun puolestasi Netflixin sisältöön ja välittää sen sinun käyttöösi.

Saatat löytää markkinoilta useita eri VPN -palveluita. Mutta osa niistä ei toimi Netflixin kanssa juuri aikaisemmin mainittujen television oikeuksien vuoksi. Sen vuoksi sinun pitää olla erityisen huolellinen ja valita juuri se oikea. Nyt kun Netflix estää VPN:n käytön, sinun pitää noudattaa kaikkia tämän sivun suosituksia hyvän VPN:n löytämiseksi amerikkalaista Netflixiä varten.

Markkinoilla on myös monta ilmaista VPN:ää tarjolla. Mutta sinun pitää olla varovainen näiden kanssa. Parhaimmissa tapauksissakaan en eivät toimi kunnolla Netflixin kanssa. Jos haluat hyvän VPN:n, joka toimii Netflixin kanssa, sinun pitää maksaa tilauksesta £4 ja £8 välillä kuukaudessa.

Netflix sota: VPN iskee takaisin

Netflixin ja VPN välillä on todellinen taistelu. Netflix todellakin yrittää estää USA:ssa, UK:ssa, Australiassa jne. sijaitsevilta VPN -palvelimilta pääsyn suoratoistopalveluun blokkaamalla niiden IP -osoitteet.

VPN -yhtiöiden on iskettävä takaisin ja uusia tasaisesti heidän palvelinten IP -osoitteita. Muuten et voisi katsoa US Netflixiä Suomessa.

Taistelusta ovat joutuneet kärsimään odottamattomat osapuolet: Amerikkalaiset Internetin käyttäjät, jotka asuvat USA:ssa ja käyttävät VPN:ää turvallisuuden vuoksi. He todellakin ovat joutuneet väliaikaisesti sammuttamaan oman VPN -yhteyden, jotta ovat voineet katsoa US Netflixiä. Muuten Netflix luulee, että he ovat ei-amerikkalaisia VPN:n käyttäjiä ja saattaa estää heidän pääsyn palveluun.

Millä VPN:llä poistat estot US Netflixiltä

Tämä on avain kysymys. Haluat tietää, miten voit katsoa US Netflixiä. Netflix Inc. ei säästä VPN:n yhteyksien valvonnassa ja estää yhteydet niin nopeasti kuin vain on mahdollista.

Heidän ryhmänsä vierailevat säännöllisesti nettisivuilla, kuten tällä, koska heidän pitää pysyä ajan tasalla VPN -palvelutoimittajien kanssa, jotka toimivat Netflixin kanssa. Ilmiselvästi tämä sivusto on vain yksi useiden tietolähteiden joukossa.

Jotkut ”pienet” VPN -yhtiöt ovat jo pyytäneet olla mainitsematta heidän palveluitaan, vaikkakin heidän sovelluksensa toimii US Netflixin kanssa. Syynä tähän on se, etteivät he voi taistella vastaan ja vaihtaa heidän palvelintensa IP -osoitteita heti kun ne estetään. Eli et löydä yhtään pientä VPN:ää TOP5:n VPN Netflixille joukossa alta.

Parhaat VPN:t amerikkalaiselle Netflixille.

VPN:n valinta US Netflixille perustuu kolmeen kriteeriin:

 1. VPN:n kokemus: Jotkut VPN:t ovat parempia kuin toiset
 2. VPN:n nopeus: On erittäin tärkeä suoratoiston katsomisen kannalta, jos kerran haluat katsoa amerikkalaisen Netflixin suoratoistoa
 3. VPN:n estämiset: Koskaan, joskus, jatkuvasti…

Kuten voit ymmärtää, tämä TOP5 -lista elää jatkuvasti. Jotkut VPN:t saattavat voittaa tai hävitä paikkansa. Mutta listan kaikki VPN -palvelut poistavat eston US Netflixin sisällöltä.

Miten saan amerikkalaisen Netflixin?

Tässä on lyhyt vaiheittainen ohje, kuinka voit saada amerikkalaisen Netflixin. Vaikka se on aika yleispätevä, sinun pitäisi pystyä käyttämään tätä menetelmää (tai jotain tähän suuntaan) jokaisen VPN:n kanssa.

 1. Valitse VPN ylläolevalta listalta
 2. Valitse ”keltainen painike”, jolla pääset VPN kotisivulle ja näet heidän viimeisimmät tarjoukset
 3. Luo oma tili ja tilaa palvelu
 4. Lataa, asenna ja käynnistä sovellus (se on todella helppoa)
 5. Sovelluksessa valitse palvelin, joka sijaitsee USA:ssa – Erittäin tärkeätä
 6. Valitse – ”Connect”
 7. Mene Netflixiin tai päivitä selaimen sivu. Kaikki on OK, olet US Netflixissä.

Siinäpä se! Olet amerikkalaisessa Netflixissä. Voit nyt katsoa kaikista viimeisimpiä sisältöjä ilman rajoituksia.

How to watch American Netflix

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi