Miten katselet amerikkalaista Netflixiä Suomessa vuonna 2024

Haluatko katsoa Amerikan Netflix Suomessa? Jatka siinä tapauksessa lukemista, sillä kerromme, kuinka se onnistuu helposti. Selvitä nyt, miten pääset käsiksi valtavaan valikoimaan elokuvia ja sarjoja. Lue lisää.

Kokeile nyt
Katso Amerikan Netflix Suomessa helposti ExpressVPN:n avulla: säästä 49%

Tilaa ExpressVPN katsoaksesi Amerikan Netflix Suomessa. Saat 3 kk ilmaiseksi sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Artikkeli päivitetty: 10 heinäkuu 2024

USA Netflixin striimaus

Netflix on varmasti kaikille tuttu suoratoistopalvelu, joka ei esittelyjä kaipaa. Se on ollut markkinoiden johtava striimauspalvelu jo useamman vuoden ajan.

Amerikan Netflix sarjat sisältävät useampia vaihtoehtoja katsottavaksi verrattuna Suomen Netflixiin. Kyseessä on maksullinen palvelu, jonka voit tilata Netflixin kotisivuilta selaimella tai sovelluksella.

Netflixin striimaus onnistuu useimmilla laitteilla, joissa on verkkoyhteys. Voit asentaa Netflix-sovelluksen älytelevisioon, digiboksiin, puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen, pelikonsoliin tai Blu-ray-soittimeen.

Yhdysvaltojen Netflix on kuitenkin katsottavissa ainoastaan Yhdysvalloissa. Samalla tavalla kuin Netflix-tilauksesi Suomessa sallii pääsyn vain Suomen Netflixiin. Kuinka siis pääset käsiksi US Netflix Suomessa? Jatka seuraavaan osioon, niin kerromme lisää.

Amerikan Netflix Suomessa

Poista estot Netflix USA Suomi rajoitetulta sisällöltä

Netflixin striimausta on rajoitettu vain sille alueelle, jossa tilaus on tehty. Tämä johtuu televisio-oikeuksista ja tekijöiden kanssa luoduista sopimuksista. Netflixin tulee noudattaa näitä maakohtaisia rajoituksia sisällön estämiseksi muualla.

Käyttäjän sijainti voidaan selvittää kaikille yksilöllisen IP-osoitteen perusteella. Mikäli suoratoistopalvelu siis huomaa IP-osoitteen olevan ulkomaalainen, estetään palvelun käyttö ja saat virheilmoituksen maakohtaisista rajoituksista. Tämän vuoksi et voi katsoa Netflix USA Suomessa tai suomalaista Netflixiä ulkomailla.

Älä kuitenkaan huoli, meillä on tähän keino, joka toimii! Tarvitset nimittäin VPN:n, joka kiertää Netflixin asettamat georajoitukset muuttamalla IP-osoitetta. Siten voit katsoa USA Netflix Suomessa ja muualla. Jatka lukemista, niin kerromme lisää VPN-palvelun käytöstä.

Siirry ExpressVPN
Erikoistarjous heinäkuu 2024n loppuun asti

Katso Netflix USA Suomessa VPN:n avulla

Kuinka siis katsot USAn Netflix Suomessa? Se on helppoa, kun käytät VPN-palvelua. VPN:n avulla voit esittää olevasi toisessa maassa, kuin missä oikeasti olet. Saat nimittäin uuden virtuaalisen sijainnin. Mutta kuinka VPN:ää käytetään? Lue lyhyt käyttöopas alta.

Katso Netflix USA Suomessa näin.

  1. Valitse VPN ja rekisteröidy käyttäjäksi. Suosittelemme erityisesti ExpressVPN:ää, joka kiertää Netflixin estot ongelmitta.
  2. Lataa VPN-sovellus ja asenna se käyttämällesi laitteelle. Noudata näyttöön tulevia yksinkertaisia asennusohjeita.
  3. Avaa VPN-sovellus ja valitse palvelin Yhdysvalloista.
  4. Yhdistä palvelimeen ja mene Netflixin kotisivuille selaimella tai sovelluksella.
  5. Nauti laajasta valikoimasta ja katso Netflix USA Suomessa tai muualla ulkomailla.

Kokeile ExpressVPN:ää ilmaiseksi

ExpressVPN on meidän suosikkipalvelumme, jonka käyttöä suosittelemme varsinkin, jos haluat katsoa USAn Netflix Suomessa. Se nimittäin sisältää lukuisia palvelimia ympäri maailmaa ja sen yhteysnopeus säilyy aina vakaana. ExpressVPN tarjoaa käyttäjille erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Jos et ole kuitenkaan valmis vielä sitoutumaan vuoden tilaukseen, kannattaa hyödyntää tämä vinkki, jonka avulla voit testata ExpressVPN:ää ilmaiseksi. ExpressVPN sisältää nimittäin 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Katso Netflix USA Suomessa

Voit rauhassa kokeilla palvelua kuukauden ajan ja jos et ole tyytyväinen, voit lopettaa palvelun käytön koska tahansa ilmaisen kokeilun ajan ja saada rahat takaisin.

Ole vain siinä tapauksessa yhteydessä ExpressVPN:ää ilmaiseksi:n asiakaspalveluun, jotta he voivat prosessoida hyvityksen. Sinulta ei kysytä syytä peruutukseen. Rahat palautetaan noin viiden arkipäivän sisällä.

Lukijamme ovat jo testanneet vinkin ja vakuuttaneet sen toimivuuden! Pääset tilaukseen alla olevasta painikkeesta.

Parhaat VPN-palvelut Amerikan Netflix striimaukseen

Markkinoilla on tarjolla useita eri VPN-palveluita. Osa näistä ei toimi Netflixin kanssa ja on tärkeää olla erityisen huolellinen VPN-palvelua valitessa. Tarvitset hyvän palvelun, joka onnistuu kiertämään Netflixin asettamat maakohtaiset rajoitukset.

Olemme kuitenkin tehneet valinnan hieman helpommaksi lukijoillemme. Testasimme nimittäin eri VPN-palveluita ja selvitimme, voiko niiden avulla katsoa USAn Netflix Suomessa. Vertasimme sitten parhaita palveluita keskenään ja laadimme listan niistä.

VPN:n valinta Yhdysvaltojen Netflixin katsomiseen Suomessa perustuu muun muassa näihin tärkeisiin kriteereihin: nopeus, laadukkuus, palvelinten sijainti ja lukumäärä, hinta sekä asiakaspalvelu.

Alla lista parhaista VPN-palveluista, joiden avulla voit katsoa Amerikan Netflix Suomessa. Tutustu listaan ja valitse käyttöösi sopiva VPN.

Mitä hyötyä VPN:stä on?

Pohdit nyt varmaan, saatko rahalle vastinetta ja onko VPN-palvelusta jotakin muuta hyötyä, kuin USAn Netflix Suomessa katsominen? Selvitetään se nyt.

Kierrä georajoitukset ja estä sensuuri

Kuten jo totesimme, on Yhdysvaltojen Netflixin katsominen mahdollista VPN-palvelun kanssa. Tämä on yleensä suosituin syy VPN:n hankkimiseen. Mutta ei siinä vielä kaikki! Voit katsoa myös Suomen Netflixiä ulkomailla tai muita suoratoistopalveluita, kuten Hulu, Disney+, Amazon Prime ja HBO missä tahansa.

Mikäli olet tottunut katsomaan muuta suomalaista TV:tä, voit ottaa sen mukaasi matkustaessa ja valita VPN:n sijainnin Suomesta. Katso Suomen TV:tä ulkomailla missä ja milloin vain hyödyntämällä VPN:n toimivuus.

Striimauksen lisäksi VPN:llä voi kiertää tiettyjen valtioiden asettaman sensuurin. Tällaista tekee esimerkiksi Kiina eikä sen väestö pysty selaamaan nettiä tai käyttämään kaikkia sovelluksia vapaasti ilman VPN:ää.

Hanki VPN jo hyvissä ajoin ennen Kiinan matkaa ja sitten onnistut jatkamaan haluamiesi sovellusten, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, käyttöä ilman rajoituksia.

USAn Netflix Suomessa

Paranna turvallisuutta ja suojaa yksityisyys

VPN:n avulla voit parantaa merkittävästi turvallisuutta sekä yksityisyyttä verkossa. Se nimittäin piilottaa käyttäjän todellisen IP-osoitteen ja vaihtaa sen uuteen.

Käyttäjän tiedot myös kuljetetaan eräänlaisen salatun tunnelin kautta palvelimeen. Näin ollen hakkerit tai muut uteliaat kolmannet osapuolet eivät pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi.

Tämä tuo myös lisäturvaa julkisen Wifi-verkon käyttäjille. Avoimet verkot eivät ole suojattuja, joten VPN:n käyttö on suositeltavaa, kun haluat selata nettiä esimerkiksi lentokentän tai kahvilan Wifi-verkossa. Huolehdi turvallisuudestasi myös verkossa ja varmista yksityisyys VPN-palvelun avulla.

UKK – usein kysytyt kysymykset

Alla on muutamia vastauksia kysymyksiin, joita meiltä usein kysytään. Tutustu kysymyksiin ja kerro, mikäli sinulla on muita kysymyksiä.

Miten voit vaihtaa Netflix-maan?

Netflix-maan vaihtaminen onnistuu vain VPN-palvelun avulla. Valitse siis sopiva VPN ja palvelimen sijainti maasta, jonka Netflixiä haluat katsoa.

Miten pääset Amerikan Netflixiin?

Pääset Amerikan Netflixiin tilaamalla VPN-palvelun ja valitsemalla palvelimen sijainniksi Yhdysvallat. Sitten voit katsoa USAn Netflix Suomessa ja ulkomailla.

Kuinka katsot Amerikan Netflixiä?

Katso Netflix USA Suomessa tai ulkomailla lataamalla VPN-palvelu käyttämällesi laitteelle. Avaa sitten VPN-sovellus ja valitse palvelin Yhdysvalloista. Avaa Netflix-sovellus ja aloita suosikkisarjojen tai -elokuvien striimaus.

Yhteenveto: katso Amerikan Netflix Suomessa

Yhdysvaltojen Netflixin katsomista on rajoitettu vain maan sisälle tekijänoikeuslakien perusteella. Jos siis olet Suomessa, voit katsoa ainoastaan Suomen Netflixin sisältöä. Mutta Amerikan Netflixin valikoima on paljon laajempi ja sen katsominen houkuttaa. Siksi olemmekin esitelleet ratkaisun ongelmaan.

Katso Netflix USA Suomessa VPN-palvelua hyödyntäen! VPN toimii siten, että vaihdat IP-osoitteen sijaintia ja valitset palvelimen Yhdysvalloista. VPN-palveluiden laatu kuitenkin vaihtelee eivätkä kaikki palvelut onnistu kiertämään Netflixin luomia maakohtaisia rajoituksia.

Testasimme VPN-palveluita ja vertasimme niitä keskenään. Ykköseksi osoittautui ExpressVPN.

Voit testata ExpressVPN:ää ilmaiseksi kuukauden ajan hyödyntämällä 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tilaa ExpressVPN vaikka heti ja säästät 49 % vuoden tilauksesta. Saat myös kolme kuukautta kaupan päälle.

Mitä enää odotat? Hanki ExpressVPN alla olevasta painikkeesta ja katso Netflix USA Suomessa.

Eetu

Eetu, taitava IT-ammattilainen, jolla on tausta ohjelmistosuunnittelusta, tunnistaa verkkomaailman hämmästyttävän tiedon, viihteen ja paljon muuta. Taitavana kyberturvallisuusanalyytikona hän on valtavan kiitollinen mahdollisuudesta jakaa tietoa verkkoyksityisyydestä, kyberturvallisuudesta ja ohjata kaikki turvallisesti Internet-maailmaan. Mahdollisissa tiedusteluissa tai yhteistyömahdollisuuksissa ota rohkeasti yhteyttä Eetuun sähköpostitse osoitteeseen eetu@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi