Miten katselet Amerikkalaista Netflixiä Suomessa?

Amerikan Netflix ei tarvitse esittelyjä. Amerikan Netflix USA on ollut markkinoiden johtava suoratoisto jo muutaman vuoden. Heidän kirjastonsa elokuville ja sarjoille ovat valtavia ja he tarjoavat korkeatasoista ja alkuperäistä sisältöä, esimerkiksi House of Cards, Narcos tai Orange Is the New Black. Voit katsella Amerikan Netflix 190:ssä eri maassa, joissa jokaisessa on omat kirjastonsa. Jos haluat katsella Amerikan Netflix Suomessa ja nauttia uusimmista sarjoista, olet oikeassa paikassa. Tämä artikkeli selittää, miten voi katsoa Amerikan Netflixiä ja miten saada amerikan netflix.

HANKI ExpressVPN
Haussa edullinen VPN? Ota kokeiluun ExpressVPN!

Hanki loistoluokan VPN muutamalla eurolla tällä ainutlaatuisella alennuksella. Suoratoista videoita, lataa torrentteja ja suojaa yksityisyytesi.

Poista estot Netflix USA Suomi rajoitetulta sisällöltä

Sinun Netflix -tilaus Suomessa sallii sinulle pääsyn vain Suomen Netflixiin ja sen omaan kirjastoon. Ainoa kirjasto, jota voit katsella, on maan, jossa sijaitset, vaikkakin Netflix -tilaus on tavallaan ”maailmanlaajuinen”. Tässä on kysymys televisioiden ja elokuvateattereiden osakkaiden oikeuksista. Tämän vuoksi Netflixin pitää laittaa sisältöönsä joitakin rajoituksia riippuen maasta ja IP-osoitteista.

Tämän vuoksi et voi katsoa amerikkalaisen Netflixin kirjastoa, kun olet Suomessa tai suomalaista kirjastoa, kun olet ulkomailla. Tämä on todellakin harmillista. Koska Netflix USA Suomi tarjoaa paljon enemmän Suomessa suosittuja sarjoja viimeisimpine jaksoineen. Mutta siihen on keino! Eli katsotaanpa, miten katsoa amerikan netflixiä missä tahansa.

Kuinka katsoa Netflix USA? Tässä ratkaisu ongelmaan!

Olet todellakin oikealla nettisivulla, kiitos Googlen! Eli tässä ratkaisu: Estojen poistamiseksi Netflix USA Suomessa ja rajoitetun sisällön katsomiseksi tarvitset vain VPN:n. Se on todellakin näin yksinkertaista, vaikka Netflix ei siitä pidä lainkaan!

Eli et tiedä, mikä on VPN? No, VPN on lyhenne sanoista Virtual Private Network. Se on sovellus, jonka avulla voit esittää olevasi toisessa maassa, kuin missä oikeasti sijaitset. Eli sinun VPN saa Netflixin luulemaan, että sinä olet USA:ssa, vaikka makaat sohvalla Suomessa.

Jos Netflix todellakin luulee, että olet USA:ssa, päästää se sinut US Netflixin kirjastoon. Ja siitäs sait Netflix!

Kiitos tälle VPN -sovellukselle, kaikki on, kuin olisit toisessa maassa. Ensinnäkin se luo tunnelin sinun tietokoneesi ja toisessa maassa sijaitsevan VPN -palvelimen välille, missä sinä haluat esittää olevasi. Lisäksi palvelin yhdistää sinun puolestasi Netflixin sisältöön ja välittää sen sinun käyttöösi joten voit katsella Netflix USA Suomessa.

Saatat löytää markkinoilta useita eri VPN -palveluita. Mutta osa niistä ei toimi Netflixin kanssa juuri aikaisemmin mainittujen television oikeuksien vuoksi. Sen vuoksi sinun pitää olla erityisen huolellinen ja valita juuri se oikea. Nyt kun Netflix estää VPN:n käytön, sinun pitää noudattaa kaikkia tämän sivun suosituksia hyvän VPN:n löytämiseksi Netflix USA Suomessa varten.

Markkinoilla on myös monta ilmaista VPN:ää tarjolla. Mutta sinun pitää olla varovainen näiden kanssa. Parhaimmissa tapauksissakaan en eivät toimi kunnolla Netflix USA Suomessa kanssa. Jos haluat hyvän VPN:n, joka toimii Netflix USA Suomi kanssa, sinun pitää maksaa tilauksesta £4 ja £8 välillä kuukaudessa.

Netflix sota: VPN iskee takaisin

Netflixin ja VPN välillä on todellinen taistelu. Netflix todellakin yrittää estää USA:ssa, UK:ssa, Australiassa jne. sijaitsevilta VPN -palvelimilta pääsyn suoratoistopalveluun blokkaamalla niiden IP -osoitteet.

VPN -yhtiöiden on iskettävä takaisin ja uusia tasaisesti heidän palvelinten IP -osoitteita. Muuten et voisi katsoa Netflix USA Suomessa.

Taistelusta ovat joutuneet kärsimään odottamattomat osapuolet: Amerikkalaiset Internetin käyttäjät, jotka asuvat USA:ssa ja käyttävät VPN:ää turvallisuuden vuoksi. He todellakin ovat joutuneet väliaikaisesti sammuttamaan oman VPN -yhteyden, jotta ovat voineet katsoa Netflix USA Suomi. Muuten Netflix luulee, että he ovat ei-amerikkalaisia VPN:n käyttäjiä ja saattaa estää heidän pääsyn palveluun.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Millä VPN:llä poistat estot Netflix USA Suomessa

Tämä on avain kysymys. Haluat tietää, miten voit katsoa Netflix USA Suomi. Netflix Inc. ei säästä VPN:n yhteyksien valvonnassa ja estää yhteydet niin nopeasti kuin vain on mahdollista.

Heidän ryhmänsä vierailevat säännöllisesti nettisivuilla, kuten tällä, koska heidän pitää pysyä ajan tasalla VPN -palvelutoimittajien kanssa, jotka toimivat Netflixin kanssa. Ilmiselvästi tämä sivusto on vain yksi useiden tietolähteiden joukossa.

How to watch American Netflix

Jotkut ”pienet” VPN -yhtiöt ovat jo pyytäneet olla mainitsematta heidän palveluitaan, vaikkakin heidän sovelluksensa toimii US Netflixin kanssa. Syynä tähän on se, etteivät he voi taistella vastaan ja vaihtaa heidän palvelintensa IP -osoitteita heti kun ne estetään. Eli et löydä yhtään pientä VPN:ää TOP5:n VPN Netflixille joukossa alta.

Parhaat VPN:t Netflix USA Suomi

VPN:n valinta US Netflixille perustuu kolmeen kriteeriin:

 1. VPN:n kokemus: Jotkut VPN:t ovat parempia kuin toiset
 2. VPN:n nopeus: On erittäin tärkeä suoratoiston katsomisen kannalta, jos kerran haluat katsoa amerikkalaisen Netflixin suoratoistoa
 3. VPN:n estämiset: Koskaan, joskus, jatkuvasti…

Kuten voit ymmärtää, tämä TOP5 -lista elää jatkuvasti. Jotkut VPN:t saattavat voittaa tai hävitä paikkansa. Mutta listan kaikki VPN -palvelut poistavat eston US Netflixin sisällöltä.

Miten saan amerikkalaisen Netflixin?

Tässä on lyhyt vaiheittainen ohje, kuinka voit saada amerikkalaisen Netflixin. Vaikka se on aika yleispätevä, sinun pitäisi pystyä käyttämään tätä menetelmää (tai jotain tähän suuntaan) jokaisen VPN:n kanssa.

 1. Valitse VPN ylläolevalta listalta
 2. Valitse ”keltainen painike”, jolla pääset VPN kotisivulle ja näet heidän viimeisimmät tarjoukset
 3. Luo oma tili ja tilaa palvelu
 4. Lataa, asenna ja käynnistä sovellus (se on todella helppoa)
 5. Sovelluksessa valitse palvelin, joka sijaitsee USA:ssa – Erittäin tärkeätä
 6. Valitse – ”Connect”
 7. Mene Netflixiin tai päivitä selaimen sivu. Kaikki on OK, olet US Netflixissä.

Siinäpä se, poista estot USA Netflix Suomi! Olet usan Netflix Suomessa. Voit nyt katsoa kaikista viimeisimpiä sisältöjä ilman rajoituksia.

Siirry ExpressVPN
30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

   Jätä kommentti

   PrivacyOnline.fi