NordVPN tarjous 2024: hyödynnä alennuskoodi – nyt 60 %

Tarvitsetko paremman suojauksen laitteelle? Säästä hyödyntämällä NordVPN tarjous! NordVPN-palvelun avulla voit luoda turvallisen nettiyhteyden. Esittelemme tässä artikkelissa parhaat NordVPN-alennuskoodit. Jatka siis artikkelin lukemista, niin opit lisää aiheesta.

Näytä alennuskoodi
Kokeile parasta VPN:ää aloittelijoille, NordVPN:ää, Säästä 60%

Suojaa kaikki laitteesi ja hanki NordVPN tarjoushintaan. Estä haittaohjelmat, seuranta ja häiritsevät mainokset ILMAISELLA Threat Protectionilla. RISKITONTA 30 PÄIVÄN ajan!

Artikkeli päivitetty: 17 huhtikuu 2024

Nordvpn-kuponki

NordVPN-kuponki: säästä 60%
NordVPN on yksi vuoden 2024 suosituimmista VPN-palveluista. Kokeile ja säästä jopa 66 %. Maksa vain 3,49 kuukaudessa 10,49 kuukausihinnan sijaan.
60% alennus

Vahvistettu

Ilmainen kokeilu 30 päivän ajan

Kokeile NordVPN:ää riskittömästi 30 päivää! Saat täyden rahat takaisin -takuun!

Ilmainen kokeilu

Vahvistettu

NordVPN-kuponki: Säästä 86%
Älä missaa mahdollisuutta säästää. Lunasta kuponki ja saat 86% alennuksen!
Vanhentunut

Vahvistettu

Mikä on NordVPN?

NordVPN on yksi eniten käytetyistä VPN-palveluista ja sen suosio kasvaa koko ajan. Se tarjoaa asiantuntevan ratkaisun yksityisyyden ja tietoturvan parantamiseen sekä nettisensuurin ohittamiseen.

NordVPN sisältää yli 900 palvelinta ympäri maailmaa. Palvelimia on jopa eri maassa. Palvelinten suuri määrä tekee VPN:stä erityisen nopean ja tehokkaan. Voit katsella suoratoistopalveluita missä päin maailmaa tahansa sekä ladata torrentteja täysin nimettömänä.

Mitä tulee palvelun hintaan, voit hankkia NordVPN:n 2 vuoden tilauksen euron kuukausihintaan.

Vuoden sopimuksella kuukausihinnaksi tulee euroa ja kuukausittainen tilaus maksaa euroa.

Ero on siis huikea kuukausittaisen ja pitkäaikaisen tilauksen välillä. Suosittelemme siis ehdottomasti hankkimaan palvelun suoraan pidemmäksi aikaa. Näin säästät huomattavasti enemmän.

nordvpn tarjous

Voit kirjautua NordVPN-palveluun samaan aikaan kuudella eri laitteella sekä käyttää P2P-vertaisverkkoa. NordVPN on yhteensopiva  kanssa eikä se kerää toimintalokeja käyttäjistä.

Kyseessä on siis todella hyödyllinen palvelu, jonka hankkiminen kannattaa.

Hyödynnä siis NordVPN alennuskoodi ja tutustu palveluun. Huomaathan, että tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten tartu tilaisuuteen heti. Voit lukea kyseisestä VPN-palvelusta lisää tästä arvostelusta.

NordVPN tarjous: mikä on VPN?

Mikäli VPN ei ole sinulle tuttu käsite, kiinnostaa sinua varmasti millainen palvelu on kyseessä. VPN on englanniksi ”virtual private network” ja se tarkoittaa suomennettuna virtuaalista erillisverkkoa.

Se suojaa käyttäjän yksityisyyttä netissä. VPN luo nimittäin erillisen suojatun yhteyden verkon ja käyttäjän välille antaen käyttäjälle uuden IP-osoitteen. Näin ollen käyttäjän oma IP-osoite pysyy piilossa ja käyttäjä on anonyymi verkossa.

Voit siis määritellä fyysiseksi sijainniksi minkä tahansa VPN:n sisältämistä maista. Jos siis käytät esimerkiksi julkista wifi-verkkoa tai lataat torrentteja, ei sinun tarvitse pelätä tietojesi paljastumista.

Saat täydellisen nimettömyyden, kun käytät VPN:ää.VPN on hyödyllinen myös muilla tavoin, kuten vaikka valtioiden asettaman nettisensuurin kiertämisessä.

Tällaisia valtioita ovat esimerkiksi Kiina ja Venäjä. Jos siis matkusta kyseisiin maihin, suosittelemme lataamaan VPN:n ennen matkaa, jotta voit nauttia vapaasti kaikista nettisivuista sekä sovelluksista.

Tarkasta vielä alla olevasta taulukosta, mitä ominaisuuksia NordVPN sisältää.

OMINAISUUS ARVO
 Zero-logs? Yes
 P2p Yes
 Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
 Kirjautuminen usealla laitteella 6
 Valtiot 60
 Tuetut käyttöjärjestelmät Windows, macOS, Linux, Android, iOS
 Rahat takaisin takuu? 30
 Protokollat WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
 Viestintätiedot Rajoittamaton
 Salaus Military AES 256 bits
Palvelimet 5 601

Hyödynnä alennuskoodi tästä

Voit myös katsoa haluamiasi suoratoistopalveluita (kuten Amazon, Prime, Disney+, Hulu ja Netflix) sekä Suomessa että ulkomailla vaihtelemalla palvelimen sijaintia.

Katso siis vaikka Amerikan Netflixiä Suomesta käsin ja nauti huikeasta tarjonnan määrästä.

Takaamme, että et pety! Haluatko katsoa tärkeän jalkapallo-ottelun, mutta sitä ei näytetä Suomen kanavilla? Laita vain VPN päälle ja valitse maa, jonka kanavalta ottelu näytetään. Näin sinulta ei jää väliin yhtäkään tärkeää ottelua.

VPN:n käytön aloittaminen on myös todella helppoa. Sinun ei tarvitse olla teknisesti taitava, vaan VPN-palvelu sopii myös aloittelijoille. Rekisteröidy vain käyttäjäksi ja lataa sekä asenna palvelu käyttämällesi laitteelle.

Sitten voit vaihtaa IP-osoitteen sijaintia maata muuttamalla. Hyödynnä siis NordVPN-kuponki ja saat nopean, helppokäyttöisen sekä ennen kaikkea turvallisen VPN-palvelun käyttöösi.

NordVPN tarjous: näin paljon säästät alennuskoodilla

Kuten jo mainitsimme aikaisemmin artikkelissa, voit hankkia NordVPN-palvelun eri mittaisilla sopimuksilla. Parhaan alennuksen saat, kun hankit VPN:n kahdeksi kuukaudeksi kerralla – tähän pitkään tilausjaksoon on saatavilla NordVPN kuponki.

Kuukausittain uusiutuva sopimus on kallein vaihtoehto ja maksat euroa joka kuukausi. Voit myös kokeilla NordVPN-palvelua päivän ajan veloituksetta rahat takaisin -takuun turvin.

Jotta voisit saada parhaimman hinnan, kannattaa sinun hyödyntää NordVPN kuponki. Saat sillä jopa % alennuksen normaaliin hintaan verrattuna.

Mikäli et ole varma siitä, että haluat sitoutua käyttämään NordVPN:ää kahden vuoden ajan, voit hyödyntää päivän rahat takaisin -takuuta.

Sen turvin voit kokeilla palvelua rauhassa kuukauden ajan ja vasta sitten päättää, haluatko jatkaa käyttöä tai vaihtoehtoisesti pyytää rahat takaisin.

NordVPN Kuponki

2 vuoden sopimus

Hyödynnä alennuskoodi tästä

Kuinka NordVPN tarjous hyödynnetään?

NordVPN tarjoaa käyttäjille erinomaisen suojan ja parantaa siten turvallisuutta verkossa.

Mutta miten tämä NordVPN-kuponki oikein hyödynnetään, jotta sinäkin voit saada parhaan mahdollisen tarjouksen ja selata nettiä turvallisesti missä tahansa oletkin?

Se käy helposti! Klikkaa vain tässä artikkelissa olevaa linkkiä ja ota NordVPN-kuponki käyttöön. Saat kupongin, jonka voit liittää tilaukseen.

Ensin sinun tulee rekisteröityä sivustolla palvelun käyttäjäksi. Anna pyydetyt tiedot ja siirry maksutietoihin.

Alennus tulee automaattisesti tilaukseen, kun lisäät kupongin. Klikkaa siis alla olevaa linkkiä ja se ohjaa sinut NordVPN:n verkkosivuille, josta voit tilata palvelun.

Näin voit varmistaa, että NordVPN kuponki todella toimii ja hyödyntää tämän uskomattoman tarjouksen.

NordVPN tarjous: usein kysytyt kysymykset

Tiedämme, että NordVPN-kuponki ja sen käyttäminen voi herättää joitakin kysymyksiä lukijoiden keskuudessa. Siksi olemmekin listanneet alle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia liittyen siihen, kuinka NordVPN kuponki käytetään.

Lue ne läpi, mikäli sinulle jäi vielä mieleen NordVPN kuponki aiheisia kysymyksiä, joihin et ole saanut vastausta.

nordvpn-kuponki

Voinko käyttää useamman kuin yhden VPN-kupongin?

Valitettavasti et. Vain yksi NordVPN kuponki voidaan käyttää yhteen tilaukseen, eikä sitä voida käyttää kahdesti. Mikäli haluat kuitenkin hyödyntää saman tarjouksen, voit käyttää NordVPN-kuponkia uudelleen toisella tilillä.

Voinko käyttää NordVPN tarjouskupongin voimassa olevaan tilaukseen?

Tämä ei ikävä kyllä ole mahdollista. NordVPN-kuponki on käytettävissä vain uusiin tilauksiin, kun rekisteröidyt käyttäjäksi ensimmäistä kertaa.

Voinko käyttää NordVPN tarjouskoodin kaikkiin tilausvaihtoehtoihin?

VPN-palveluntarjoaja ei yleensä anna alennusta kaikista tilausvaihtoehdoista. Valitse siis tilausvaihtoehdoista kaikista pisin tilausjakso ja säästät eniten rahaa. NordVPN tarjoaa kahden vuoden pituisen tilauksen, johon NordVPN-kuponki voidaan hyödyntää.

Onko NordVPN tarjouskuponkeja, joilla saan VPN:n ilmaiseksi?

NordVPN-kuponki ei ole saatavilla ilmaisiin versioihin, mutta muistathan, että voit aina kokeilla palvelua päivän ajan veloituksetta rahat takaisin -takuun voimin.

Kuinka usein VPN-palvelut tarjoavat uusia alennuksia?

VPN-palvelut tarjoavat uusia alennuksia läpi vuoden, mutta erityisesti lomakausien ja erityisten alepäivien aikaan. Tällaisia päiviä ovat esimerkiksi Black Friday ja Cyber Monday.

Voit lukea lisää näistä päivistä ja alennuksista tästä artikkelista. Kannattaa lisätä linkki selaimen kirjanmerkkeihin, niin voit helposti navigoida takaisin tarkistamaan uusimmat tarjoukset. Löydät lisää aktiivisia VPN-tarjouksia tästä linkistä.

Siinä olivat kaikki usein kysytyt kysymykset ja toivomme, että tämä artikkeli oli sinulle hyödyllinen VPN-palvelua hankkiessa. Suosittelemme valitsemaan palvelun verkkosivuilla pisimmän tilausjakson ja tämä erityislaatuinen NordVPN kuponki sen ostamiseen. Siten säästät huomattavasti enemmän rahaa.

Avatar photo

Kattan asiantuntemuksen ansiosta Internet-liittyvissä aiheissa hän, taitava turvallisuustutkija, pyrkii antamaan merkittävän panoksen tälle verkkosivustolle ja palauttamaan yhteisölle. Hänellä on online-turvallisuustodistus, joka rikastuttaa hänen taustaansa ja tietämystään alalla. Kaikki tiedustelut tai yhteistyömahdollisuudet voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katta@privacyonline.fi.

Kuulemme mielellämme ajatuksesi

Jätä kommentti

PrivacyOnline.fi