Affiliate vastuuvapauslauseke

Toisinaan Privacyonline.fi harjoittaa affiliate-markkinointia, mikä antaa meille mahdollisuuden sisällyttää affiliate-linkkejä tietyille sivuille. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta verkkosivustollamme, Privacyonline.fi voi ansaita provision.

Tämä provisio auttaa meitä testaamaan ja arvioimaan eri palveluita. Lisäksi tarjoamme myös linkkejä lukuisiin palveluihin tai yrityksiin ilman mitään liiketoiminnallisia tai taloudellisia yhteyksiä.

Toimituskäytäntöjen avoimuus

Kaikki verkkosivustollamme julkaistut oppaat, artikkelit ja arvostelut ovat riippumattomia kaikista tytäryhtiöiden tai emoyhtiöidemme tuottamista tuloista. Emme saa minkäänlaista korvausta tiettyjen tuotemerkkien tai sisällön esittämisestä.

Jos jollakin toimittajistamme on henkilökohtaisia sijoituksia tai yhteyksiä johonkin palveluun tai yritykseen, jotka voivat aiheuttaa eturistiriidan, olemme sitoutuneet siirtämään julkaisuvastuun välittömästi toiselle toimittajalle.

Arvosteluprosessi

Privacyonline.fi-tiimi testaa jokaisen alustallamme arvostellun tuotteen tarkasti. Tämä takaa arvosteluissamme mahdollisimman suuren puolueettomuuden ja antaa sinulle luotettavia suosituksia.

Päätavoitteemme on varustaa sinut sekä käytännön että ei-käytännön työkaluilla, joilla voit turvata yksityisyytesi ja turvallisuutesi selaillessasi verkossa.

Toimituksen ja markkinoinnin erottaminen toisistaan

Sisällön eheyden säilyttämiseksi olemme erottaneet toimituksemme ja markkinointitiimimme selkeästi toisistaan.

Kummallakaan tiimillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa toisiinsa.

Markkinointitiimimme on yksin vastuussa affiliate-linkkien ja toimintakutsujen sijoittamisesta tietyille sivuille.

Tämän seurauksena Privacyonline.fi saattaa ansaita palkkioita, kun käyttäjät tekevät ostoksia näiden linkkien kautta.

PrivacyOnline.fi